Jump to content

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Guest sambure

Recommended Posts

Posted

Am revenit acum o saptamana la Andreea si m-a primit zambitoare si bine dispusa - ca de obicei - imbracata sexy, exact cum imi place. Conversat cu ea pe mai multe subiecte, trecut la actiune si conversat din nou. Aceeasi fire placuta si lipicioasa care ma face sa revin mereu.

Posted

Am revenit azi la superba Andreea Rebecaa o fată super drăguță și cu bun simt. Mulțumesc Andreea Rebecaa și revin cu mare placere la tine 😘😘

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
Posted

Revazut cu Andreea Rebeca saptamana asta
- mi-a raspuns la mesaj pe whatsapp la numarul 0725653656
- am inteles ca a avut niste neplaceri si este mult mai precauta cu cine se intalneste
- i-am confirmat cu o ora inainte si am primit ok-ul sa ma pun in miscare
- mi-a trimis prin mesaj adresa
- garsoniera la etaj superior pe Mihai Bravu, intersectie Baba Novac
- portar la scara dar care nu m-a bagat in seama
- mai are salteaua dar nu mai este pisica in locatie😁
- televizor dat pe un canal de muzica
- cabina de dus, apa de gura cu pahare de unica folosinta, prosop de baie, papuci
- canapea micuta cu masuta unde am stat la povesti si am servit ceva de baut (suc si apa)
- camera iluminata cu un bec rosu
ASPECT: 10 subiectiv
- era "imbracata" cu un neglijeu negru transparent, pe tocuri, machiata, parfumata - aranjata
- vopsita in doua culori roscat cu negru
- are constitutie normala, nu slim - putina burtica
- sanii tot fermi, medii spre mari cu forma frumoasa, sfarcuri erectile
- fundul la fel de ferm si maricel
- epilata
- neschimbata, cum arata in pozele postate cand avea cont asa este si acum
GFE/Atitudine: 10  
- m-a primit "dupa usa"
- naturala si relaxata in interactiune
- toata un zambet
- sarutat cat de mult am dorit (nu sunt cu FK-ul)
- imbratisari, mangaieri si sarutari corporale
- de la inceput pana la final am beneficiat de atentia ei totala

- nu se uita la ceas si nu am fost grabit - am depasit cu cateva minute ora
ORAL: 9
- neprotejat
- atentie si la oua
- stimulat frenulul cu limba
- ritm alert
- arunca priviri in timpul oralului
- am inteles ca se poate si CIM sau COF contracost - nu am droit
- am facut 69, ii place sa primeasca limbi
NORMAL: 9
- foloseste lubrefiant
- sarutari in pozitiile care permit
- accepta diferite pozitii unde se implica activ
CADOUL: prima vizita 60 min/400 RON si a doua 90 min/550RON - nu stiu 30 minute/ va comunica ea
CONCLUZIE: neschimbata fizic si GFE+++
    - sper sa-si reactiveze si contul pe forum si sa fie mai des disponibila

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Posted

'na seara la lume,

..."long time no see", nici eu pe ea, nici eu pe forum. Ea a zis ca se bucura ca ne-am revazut, voi nu cred ca veti zice la fel 🤣

Sa revenim:

Dupa o luuuuunga perioada de timp - minim 1 an - de n-am mai ajuns (initial nu ne-am sincronizat, dupa care au aparut perioadele de eclipsa ale contului, si n-am mai "incercat" eu), urmare a noii postari a colegului @sfvineri (mersi!!! 👍), am scos numarul de la "naftalina"....si astazi am reusit sa si ajung! :burglar:

Ce sa zic....Andreea era la "favorite", pe apelare rapida pe telefonul de scandal, si mi-a "luminat" multe din ferestrele de le prindeam anii trecuti. Indiferent cat de grabit eram, sau obosit de trafic sau veatza in general, la ea incarcam (si descarcam) bateriile! Mereu fresh, mereu zambitoare, mereu "fierbinte"

Asa a fost si acum: aceeasi privire sclipitoare si bucurie la primire, aceeasi "vrabiutza" frematatoare la chat, aceeasi dornica sa ma faca praf...pe saltea 😝.

Sunt de acord cu postarea colegului, 100% (m-am simtit la fel de bine ca si el....luandu-ma dupa notele date) dar hai sa fac si eu evaluarea mea, sa fim conform normelor forumului:

Contact: 10...la mine. A raspuns imediat la wsp (0725653656) si ne-am gasit intervalul posibil pentru ambii. Tot atunci dat si adresa. Sincer, n-am mai confirmat cu 1h inainte, dar ne-am scris pe drum (cam cu 35-40 min inainte), cand aveam dubii despre adresa si indicatii de ajuns la scara. Ghidat perfect, cand am anuntat ca mai am un pic sa parchez.

Locatie:  8-9...intradevar "noua" si pentru mine (eu, obisnuit cu aia de la Mall Vitan). As fi mai rautacios in notare, ca e jalnic cu parcarea si cu traficul in zona. Dar....nu e neaparat vina ei (a zis ca n-a gasit alta, cat de cat pretabila activitatii) iar garsoniera (inauntru) e cat se poate de OK, ca si conditii. Se mai plange ea de timpul in care vine apa calda, ca e la etaj superior, dar la mine a fost ok (posibil toata lumea din bloc facea dush la ora aia, si apa calda era deja pe teava!🤣). 

In rest, curatenie, canapea si masutza de chat si tratatie, "vestita" saltea la loc de cinste (zice ca a avut si pat, dar s-a rupt la primele zbenguieli) - eu, oricum, numai "saltea" am prins de cand o stiu, si e perfect - muzica ambientala, baia dotata cu de toate. N-a reusit nici de data asta sa ma "incalte" cu papucii, desi mereu mi baga pe gat, si ma roaga sa-i port 😝🤣

Intradevar, pisica este marea absenta, "fizic", dar Andreea suplineste....cred ca sunt 4-5 pernutze cu "pisica" pe saltea, la cap 🤣

Andreea: 9+....subiectiv (fac si eu ca si colegul). Ideea este ca este exact pe "gustul" si "nevoile" mele. Nu e manechina, nu e pentru iubitorii de skinny sau (semi) degresate.....Ai cu ce umple mana (sau gura, daca nu esti prea violent)!! Si cu buca, si cu san, si cu shold / coapsa 😇. Luata pe de-a-ntregul e exact ideea "placerii carnale", ca sa zic asa....ma rog: "imaginea" mea.

Atitudine:  10...fara echivoc. Nu bag mana-n foc despre ce simt ce noi, insa daca apuca sa te "cunoasca", si esti OK (nah, trebuie acceptata ideea ca prima programare a pentru stabilire compatibilitate) e...."miere" si "scantei". Mereu mi-a gasit fereastra, mereu m-a primit zambitoare si doritoare, niciodata n-a fost vorba de intreruperi atentie datorita "telefonului", n-am simtit "crispare", graba sau atitudine fortata / mecanica.

ONP:  9++ .... "marca inregistrata", in Top la mine! Are anduranta, are experienta, nu o face-n sila sau "ca sa fie" ... implicare maxima, cu sunete de aprobare daca vede ca reactionezi potrivit, zici ca-i face si ei placere placerea ta...si se implica si mai mult sa-ti gaseasca/ofere senzatii noi si cat mai intense

NP:  #N/A de data asta....n-am mai ajuns. M-am "explodat" pe drum 🤣😭. Totusi...no regrets

Cado': 250/30 min. Desi m-am grabit maxim tot am stat vreo 35-40 min, dtd; ea insistat sa nu ma grabesc, sa savurez linistit si "odihna" de dupa, dar nu prea ma simt confortabil sa fur din timpul de pregatire (poate chiar "odihna" ) al titularelor, intre programari.

Concluzia:...clar refac, cu maxima bucurie si satisfactie, lista de "apelare rapida" pe telefonul de scandal 😁 Cum am zis, nu e manechina, si nici n-are "19 ani"....dar pentru mine bate la poponeatza goala multe de pe-aici, cu experienta (si folosirea ei) capatata in a te face sa te simti bine.

Cum zice lumea, pe forumurile "serioase": Recomand!!👍

(si poate sa treaca admin-ul, la recenzie "achizitie verificata" 🤣)

Hai sa ne auzim cu bine, colegii

🍻

• Like 10
  • Inimioara 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Posted
Acum 11 ore, crissti98 a spus:

'na seara la lume,

..."long time no see", nici eu pe ea, nici eu pe forum. Ea a zis ca se bucura ca ne-am revazut, voi nu cred ca veti zice la fel 🤣

Sa revenim:

Dupa o luuuuunga perioada de timp - minim 1 an - de n-am mai ajuns (initial nu ne-am sincronizat, dupa care au aparut perioadele de eclipsa ale contului, si n-am mai "incercat" eu), urmare a noii postari a colegului @sfvineri (mersi!!! 👍), am scos numarul de la "naftalina"....si astazi am reusit sa si ajung! :burglar:

Ce sa zic....Andreea era la "favorite", pe apelare rapida pe telefonul de scandal, si mi-a "luminat" multe din ferestrele de le prindeam anii trecuti. Indiferent cat de grabit eram, sau obosit de trafic sau veatza in general, la ea incarcam (si descarcam) bateriile! Mereu fresh, mereu zambitoare, mereu "fierbinte"

Asa a fost si acum: aceeasi privire sclipitoare si bucurie la primire, aceeasi "vrabiutza" frematatoare la chat, aceeasi dornica sa ma faca praf...pe saltea 😝.

Sunt de acord cu postarea colegului, 100% (m-am simtit la fel de bine ca si el....luandu-ma dupa notele date) dar hai sa fac si eu evaluarea mea, sa fim conform normelor forumului:

Contact: 10...la mine. A raspuns imediat la wsp (0725653656) si ne-am gasit intervalul posibil pentru ambii. Tot atunci dat si adresa. Sincer, n-am mai confirmat cu 1h inainte, dar ne-am scris pe drum (cam cu 35-40 min inainte), cand aveam dubii despre adresa si indicatii de ajuns la scara. Ghidat perfect, cand am anuntat ca mai am un pic sa parchez.

Locatie:  8-9...intradevar "noua" si pentru mine (eu, obisnuit cu aia de la Mall Vitan). As fi mai rautacios in notare, ca e jalnic cu parcarea si cu traficul in zona. Dar....nu e neaparat vina ei (a zis ca n-a gasit alta, cat de cat pretabila activitatii) iar garsoniera (inauntru) e cat se poate de OK, ca si conditii. Se mai plange ea de timpul in care vine apa calda, ca e la etaj superior, dar la mine a fost ok (posibil toata lumea din bloc facea dush la ora aia, si apa calda era deja pe teava!🤣). 

In rest, curatenie, canapea si masutza de chat si tratatie, "vestita" saltea la loc de cinste (zice ca a avut si pat, dar s-a rupt la primele zbenguieli) - eu, oricum, numai "saltea" am prins de cand o stiu, si e perfect - muzica ambientala, baia dotata cu de toate. N-a reusit nici de data asta sa ma "incalte" cu papucii, desi mereu mi baga pe gat, si ma roaga sa-i port 😝🤣

Intradevar, pisica este marea absenta, "fizic", dar Andreea suplineste....cred ca sunt 4-5 pernutze cu "pisica" pe saltea, la cap 🤣

Andreea: 9+....subiectiv (fac si eu ca si colegul). Ideea este ca este exact pe "gustul" si "nevoile" mele. Nu e manechina, nu e pentru iubitorii de skinny sau (semi) degresate.....Ai cu ce umple mana (sau gura, daca nu esti prea violent)!! Si cu buca, si cu san, si cu shold / coapsa 😇. Luata pe de-a-ntregul e exact ideea "placerii carnale", ca sa zic asa....ma rog: "imaginea" mea.

Atitudine:  10...fara echivoc. Nu bag mana-n foc despre ce simt ce noi, insa daca apuca sa te "cunoasca", si esti OK (nah, trebuie acceptata ideea ca prima programare a pentru stabilire compatibilitate) e...."miere" si "scantei". Mereu mi-a gasit fereastra, mereu m-a primit zambitoare si doritoare, niciodata n-a fost vorba de intreruperi atentie datorita "telefonului", n-am simtit "crispare", graba sau atitudine fortata / mecanica.

ONP:  9++ .... "marca inregistrata", in Top la mine! Are anduranta, are experienta, nu o face-n sila sau "ca sa fie" ... implicare maxima, cu sunete de aprobare daca vede ca reactionezi potrivit, zici ca-i face si ei placere placerea ta...si se implica si mai mult sa-ti gaseasca/ofere senzatii noi si cat mai intense

NP:  #N/A de data asta....n-am mai ajuns. M-am "explodat" pe drum 🤣😭. Totusi...no regrets

Cado': 250/30 min. Desi m-am grabit maxim tot am stat vreo 35-40 min, dtd; ea insistat sa nu ma grabesc, sa savurez linistit si "odihna" de dupa, dar nu prea ma simt confortabil sa fur din timpul de pregatire (poate chiar "odihna" ) al titularelor, intre programari.

Concluzia:...clar refac, cu maxima bucurie si satisfactie, lista de "apelare rapida" pe telefonul de scandal 😁 Cum am zis, nu e manechina, si nici n-are "19 ani"....dar pentru mine bate la poponeatza goala multe de pe-aici, cu experienta (si folosirea ei) capatata in a te face sa te simti bine.

🍻

Adevărat spus frate Cristi.Andreea este o gagica incredibila din toate punctele de vedere.Am vizitat o de multe ori în trecut,dar,din păcate nu mai pot lua legătura cu ea pt că îs blocat.Nu am idee de ce,și,oricare ar fi motivul,ii respect decizia.Andreea,daca mai citești pe forum și dacă dorești,deblochează mă pt că tare mi as dorii sa te revad.Baieti,succes la cât mai multe fete minunate și frumoase,să aveți .Fetelor,futaiuri frumoase și tari și spor la cât mai mulți bani.Osuuu🙏🙏

• Like 1
Posted

Salut confutaciosi, am mai vizitat-o pe domnisoara Andreea in ultima vreme si m-am gandit sa las o recenzie potrivita. Andreea mereu m-a primit binevoitoare si zambareata, o mai mare placere sa o vizitez pe fata asta si sa mai uit de mizeriile de zi cu zi.

OP/ON- 9 (stie meserie)

NP- 9 (pacat ca nu rezist eu mai mult, dar cand ii vad fundul ala obraznic si bombastic n-am cum sa ma abtin)

GFE- 10 maxim (te simti cu ea ca si cu o amanta)

Ceva mai dificil e cu zona, situatia cu parcarile fiind cam problematica, dar asta e situatia.

250 fin/400 ora pretul de ultima oara. Revin cu incredere.

• Like 3
  • Inimioara 1
Posted
Acum 18 ore, crissti98 a spus:

'na seara la lume,

Sa revenim:

🍻

Salut colegu

In ce zona are biroul?

Posted

Sal' colegii,

Si de la cei de mai sus, si de la ea, am inteles ca inca nu si-a reluat contul (platit, etc....) deci nu poate lamuri, in semnatura sau reply-uri, probleme "tehnice"

Si.... la cata gargara am in mine, inteleg ca v-ati pierdut printre randuri (primit ceva mesaje de lamurire) 🤣

Deci:

- contact: Wsp la 0725653656; nu stiu daca si sms, sau apelare. N-am incercat niciodata.

- zona e M Bravu, intre Baba Novac si Dristor. Blocul e cu portar, si de-ala de garsoniere .....dar nu va baga nimeni inseama (nici portarul, nici locatarii). Mai mishto e sa urcati cu liftul din dreapta, ca e mai nou (dar isi face treaba si cel din stanga, sa nu tzi se "umfle" oole asteptandu-l pe cel modern)

- gagica: nu e skinny, nu e chiar "fit".... aveti poze de prin 2023 (vezi pagina anterioara), tot cam asa e: nimic semnificativ ...poate umpicutz mai "pufoasa", daca esti obisnuit si mai ai "matritza" cu formele de atunci. Ca tot m-am gandit ce /cum sa scriu, mie unuia sanii mi-au parut mai "buni" decat aia din 2023. De poponeatza n-am apucat sa ma tin, ca n-am ajuns pana la NP 😆

Dar: buzele, carnoase si tzuguiate umpicutz, vocea clopotzita sau "guturala" cand devine cazul, ochii zambitori / provocatori (cand devine cazul) si atitudinea primitoare/doritoare (cand devine cazul) au ramas aceleasi.

- cado', comunicat pe wsp, la programare: 250 / 400 pe 30min/1h, ONP-OP, NP (parca si pentru ONP era o conditie in trecut dar nu mai stiu....o indeplineam, deja, deci  nu mi-a ramas in cap). Cadoul e fara extra-uri.

N-am apucat sa intreb cum e cu CIM-ul .... data viitoare. Pe vremuri, conditia pentru CIM era sa te cunoasca....sa fii client vechi. Si era "extra". De alte "extra"-uri aplicabile nu stiu (gen FK), ca nu mi-au trebuit niciodata.

Cam asta....sper sa fi facut rezumatul corect, cu toate datele necesare.

Spor!

• Like 3
  • Haha 1