Sari la conținut

0767912257


Postări Recomandate

este un salon de masaj situat pe langa "lidl" frumos are 2 fete una blonda una roscata iti alegi una dintre ele dak sunt amandoau libere.eu am fost cu amandoua.platesti masajul la intrarea in camera si te intelegi pt mai mult cu fata in kmera.masajul costa 70 nr si 100 ora.blonda draguta micuta de statura la vreo 1.60 sani micuti face oral si normal(protejat) la 80nr.note oral 7, normal 6(fara implicare).roscata mai plinuta tot oral si normal(protejat) la 100nr. desi mai maricica mie mia placut la nebunie. oralul cu un pic de deepthroath lins po oo si normalul cu implicare maxima geme frumos.note oral 9, normal 10.

  • Like 1
Link spre comentariu

Referitor la numarul de telefon din thread pot sa va povestesc cateva chestii va rog sa aveti indurare privind recenzia.

Din septembrie pana in decembrie pe 9 am poposit in focsani au fost 4 luni in care 5 zile pe saptamana eram la focsani si 2 la galati mentionez ca eram venit cu munca. Cum era destul timp la dispozitie si pentru altceva iafara de munca si amator al senzatiilor tari am luat un ziar lucal si am studiat anunturile care erau 2 la numar. am sunat la primu am fost nam ramas impresionat deci pas, am sunat si la al doilea si numic deci in ziarele locale am ajuns la concluzia ca nu se gaseste nimic.

A doua zi la munca am inceput sa imi intreb colegii despre numere de telefon de escorte din orasul lor. un coleg mi-a dat numarul din thread zicandumi ca este cava marfa frumusica dar e cam scumpicel.

Am sunat la numarul respectiv si mi-a raspuns o doamna foarte amabila care mi-a explicat ca de fapt am sunat la un salon de masaj. Am cautat numarul de telefon pe net prin ziare nu l-am gasit deci publicitate 0.

M-iam luat inima in dinti si am plecat spre locatia propriuzisa binenteles nefiind din oras nu stiam nimic si am fost dirijat prin telefon.

Am sunat la usa mi-a raspuns proprietara cu care vorbisem la telefon o femeie amabila care m-a poftit inauntru. Era pe la sfarsitu lui septembrie. In total am fost de 8 ori ultimele 2 vizite le-am facut pe 28 ianuarie 20012.

Salonul mi-a placut la capitolul igiena este alegerea potrivita. Are 2 camere pentru desfasurarea ostilitatilor ficare cu cabina de dus, gel de dus de fiekre data am gasit 2 sticle unul de barbat celalalt de femeie si un gel pentru ingrijirea zonelor intime. De fiecare data am gasit doar 2 fete mai tarziu am aflat ca doar atatea pot lucra in salon si daca ar fi mai multe nu sunt camere.

Fetele le cam schimba eu am intrat in camera cu 4 fete: 2 blonde, 1 brunetea si 1 roscata in decursul celor 5 luni.

descrierea fetelor:

Bruneta are inaltimea 1.65 in jur de 50 kg, tate medii dar frumoase rotunde foarte putin lasate, fundul bestial inapoi si bombat, varsta 20 de anisori . servicii prestate oral neprotejat si normal protejat. Cu ea am intrat de 4 ori pentru ca mi-a placut cum arata si era chiar amanta care si-o doreste oricine. Platit 80 ron.

note:

GFE 10

oral 8

normal 9 cu gemete frumoase

finalizare in prezervativ

Prima blonda inaltime 1.55 greutate 50-55 kg(putin dolofanica), tate mici rotunde, fundul maricel dar rotund cu putina celulita varsta in jur de 24-25 de ani. Servicii oral neprotejat si normal protejat. Cu ea am intrat doar odata ca era cam gretoasa cu aere de mare doamna. Ea nu saruta clientul pe gura k nu e normal astea au fost cuvintele care le-am intampinat la prestatie si in plus a fost slaba nici un pic de GFE, oral slab sec si mai mult cu mana si la normal a stat ca vaca( scuze de adjectiv dar asta e adevarul). platit 80 ron.

Note:

oral 5

normal 5

Gfe 0

finalizare in prez.

Roscata mai plinuta dar inalta undeva la 1.70 si 60-65 kg varsta 24-25 sani maricei lasati, fund maricel dar rotund ceva asemanator cu al unei brazilience frumusica la fata. A fost una dintre fetele care m-a impresionat desi nu saruta dar oralul bestial neprotejat cu atentie la zonele adiacente si deap throath si normalul cu gemete placute exscitante banuiesc false. Am platit 100 ron.

note:

oral 9

normal 9

Gfe 8

finalizare in prezervativ

A doua blonda inaltime 1.70 greutate 55 kg varsta 18 ani declarati sani maricei rotunzi tari si nu erau lasati si un fund bombat inapoi, frumusica la fata. Servicii impresionante oral cu deap trrouth la greu atentie la zonele adiacente sarutari pe tot corpul Fk la greu intretinut si normal protejat mi-a placut ca era stramta, gemea foarte frumos si avea si putina initiativa. Cu ea am intrat de 2 ori pe 28 ianuarie odata dupa amiaza pe la 14 si odata seara la 19 . Platit 150 ron.

note:

oral 10

normal 10 cu schimbari de pozitii si gemete

GFE 10++( de la urechi si pana la junior nu a ramas un centimetru de piele nesarutat)

finalizare odata in prezervativ si odata pe sani.

Mentionez ca pe 28 ian erau in salon doar a doua blonda si roscata care acum este bruneta celelalte 3 fete nu mai lucrau acolo( dupa cum am spus doar doua fete tine angajate), si la preturile afisate mai sus sunt cele cerute de fata in camera pentru servicii extra masajul care il plateai la intrare patroanei adica 70 ron nr si 100 ron ora. Eu am platit de fiecare data 100 ron si am stat o ora, chiar de vreo doua ori am stat 10 minute peste ora platita si nu s-a suparat nimeni.

Concluzia mea de revenit pentru ultima blonda la 250 ron pret total pentru serviciile prestate merita.(este mult peste belle90 a noastra din galati).

Nu mai stiu nimic de acest salon de masaj de atunci de pe 28 pentru ca sunt plecat din tara de ceva timp. Din cate stiu afacerea doamnei era la inceput de drum si nu avea planuri sa inchida dar nu mai stiu nimic si nici nu am mai putut suna la numarul din thread. Imi cer scuze daca acum sau in viitorul apropiat ajungeti la concluzia ca este incis.

Rog moderatorii sa aibe mila de recenzia mea este prima asa lunga si pentru orice nelamurire sper sa pot raspunde in cel mai scurt timp.

  • Like 4
Link spre comentariu

de fiecare data am avutparte de o finalizare. daca vrei mai multe platesti pretul cerut de fata in camera in functie de cate finalizari vrei.

Poti in chimb sa beneficiezi de 2 finalizari intro ora una prin tehnicile de masaj pe care o platesti la intrare si una care o platesti separat in camera.

Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

in februarie am fost eu si pot spune ca s-au schimmbat fetele,sunt sau cel putin nu mai erau cele pe care le-ai mentionat tu si care confirm si eu ca le stiu ca erau acolo.in februarie am fost ultima data pe acolo fiind atras de serviciile superbe pe care le-am gasit acolo dar fiindca s-au schimbat fetele si atitudinea lor lasa tare de dorit nu am mai trecut si nici nu am mai recomandat la altii sa se duca.EXPLICATIE:am fost in jur de ora 12,sun,imi fac pprogramare,aceeasi patroana amabila,serviabila(poti servi un suc o cafea),in rest 2 fete noi:una blonduta micuta care in acel moment dadea cu un mop prin camere si zicea ca are treaba si alta bruneta,inalta(aproximativ 180cm).am platit 100 ron pt o ora de masaj,am ales-o pe cea inalta si pot zice ca mi-a stricat toata ziua.am mai platit 80 ron ei pt un o+n dar nu stie meserie sau nu vrea sa arate ca stie.are o atitudine de traseista,abia astepta sa termini,se uita la ceas din 2 in 2 minute...un esec total

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani

Salut,

 

Pe 11 iunie am hotarat si eu sa sun sa fac o vizita. Zis si facut. Am apelat la numarul de mai sus, o doamna foarte amabila mi-a explicat cum sa ajung la salon.

Ajuns la salon am fost intampinat de o domnisoara blonda (prima data am crezut ca este singura) pe urma au mai iesit inca 3, s-au aliniat pe o canapea si stateau.

Doamna cu care am vorbit a aparut la un minut. Am discutat cu ea, am platit (pretul de 100lei pentru o ora) si am ales o domnisoara satena (noua ar fi).

 

Celelate erau: blonda cam prea lata in umeri, bruneta cam grasuta iar creata parea mult prea frumoasa si mia fost frica sa nu fiu dezamagit.

 

Am intrat cu satena in camera unde a oferit un oral de nota 8 cu prezervativ (se vedea ca e incepatoare si se cam plangea ca o doare cand ma jucam cu pasarica ei).

 

Dupa numarul de oral am zis sa ma relaxez si am trecut la un masaj de relaxare unde as vrea sa ii dau nota 10. Un masaj de nu imi venea sa plec.....

 

 

Daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

 

Scuze moderatorilor daca am facut orice fel de greseala, dar e primul meu post.

 

 

IN CONCLUZIE: am sa mai revin cu cea mai mare placere.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator jejeje
Reputație: 0

Acum sunt 6 fete la acel salon din imediata apropiere a LIDL-ului ! Am tras si eu o fuga pe acolo ...toate presteaza servicii pe camera (nu faceti prostia sa intrebati la tel sau inainte sa intrati in camera pt ca stricati treaba:) ) Mai multe ce sa va spun ? Daca sunt 6 bucati deci sunt pt toate gusturile ...insa eu am ales-o pe cea blonda imbracata in lenjerie intima dresuri pantofi cu toc si capotzel frumos de matase pe deasupra ! In camera pt 3 milioane am facut super nebunii cu ea desi initial platisem doar 1,5mil ...dar eu am vrut sa fiu ''sef'' si-am facut in asa fel incat sa fiu! ;) ! Per total super multumit! Mai mult nu pot spune pt ca mai am de gand sa mai trec pe acolo ! LOcatia ar fi de nota 10 daca ar fi functionat aerul conditionat in camera dar din pacate ii da drumu` cand intrii pe camera ..si nu se simte cine stie ce racoare intocmai necesara pe caldura asta pt a da din fund la maxim :)))) ! Succes si voua!

Link spre comentariu
Vizitator jejeje
Reputație: 0

frate, jejeje...imi spui si mie ce primesti in schimb???ma cam bate gandul sa ma duc si eu pe la ele dar pana acum nu prea mi a convenit ce aud....fac treaba fetele???

 

-Nu stiu ce fel de treaba fac toate de acolo ...stiu si am scris despre experienta cu blonda de zilele trecute si mai pot spune despre o ciudatenie simpaticuta cu parul scurt(roscata) care am luat-o pe camera cand lucra la alt salon din oras ...dar are aere de vedeta in ea ....cica a fost la dansez pt tine si nah ...acum cere 100euro fata ca sa iti intocmeasca un raport :) ..si parerea mea ca nu se merita ...

Link spre comentariu
Vizitator jejeje
Reputație: 0

jejeje citeste regulamentul cu privire la o recenzie si te rog fa una cum trebuie. Doar asa ajuti comunitatea.

 

Multumim!

 

Salut,

Okey ..recenzia asta e facuta inainte sa citesc pe multe din ale voastre !

O sa fac alta doar ca o sa am rugamintea s-o stergi pe cea incompleta/naspa sau cum vrei tu sa-i spui !

Link spre comentariu
Vizitator jejeje
Reputație: 0

Recenzie :

 

Liber si singur acasa mi se trezeste o pofta nebuna de a face prostii ...si cum n-aveam nr-ul de tel. inca valabil a niciunei escorte din Focsani zic sa intru pe net poate gasesc ceva ....si caut si sun si caut si sun si nimic ...pana dau de site-ul pe care tocmai scriu si vad o recenzie buna facuta salonului din zona LIDL ! Citesc cu mare interes mai intai tot si apoi ma sun pregatit sa-mi fac o progamare ! Imi raspunde o voce calda insa usor lipsita de atractie care-mi detaliaza zona(LIDL) locatie (str:Timotei Cipariu nr:X, o vila cu fatzada pe post de gard si pe ea scriind: SAL*N DE INFRU*USET*RE :)) ) tarife(70ron 1/2h si 100ron 1h) ! Bun, facut progamare pt urmatoarele 30min ..ajuns la loctia cu pricina imi deschide usa o tanti la vre o 40de primaveri(poate si mai bine :P ) care cred ca era matroana salonului si ma pofteste inauntru .. Acolo ce sa vezi ....6 bucati frate :) slabe, grase , s.a.m.d ! Imi atrage atentia intr-un mod deosebit o blonda ce din cate am inteles era angajata proaspat acolo pt ca era singura din toate ce arata a dameza si nu a vanzatoare sau mai rau a paparuda(imi pare rau dar unele chiar asa aratau). Fata era imbracata corespunzator pt dorintele mele in sensul : pantof cu toc, dres cu banda adeziva, lenjerie intima si capotel matasos de vara ! Aproximez undeva la 24-26 ani confirmati mai apoi si de ea in camera ! Platit 100ron pt o ora la matroana si intru cu d-ra in camera ! Dus in camera(gel de dus exista, prosop exista) ...aer conditionat(il porneste doar cand intra clientu` in camera) Fac dus ... ea imi confirma ca are mai putin de 1 ora decand a iesit si ea de sub dus si intr-adevar corpul si partile ascunse ii miroseau corespunzator ba chiar te faceau sa adulmeci ! Si zic sa ne apucam de treaba ....fata nu prea are nicio treaba cu masajul de intretinere sau erotic ...asa incat cum si eu eram pornit pe altceva decat masaj zic sa-i propun ideea mea :) . Tot pe sila care imi facea masajul imi si raspunde ca ma costa 150ron O-neptj + N-protj. Cum am multe experiente de genu` la activ stau 1 min pe ganduri si-i spun asa: -Iti ofer dublu (adica 3mil) ... imi garantezi ca voi pleca fericit de aici? (Fratilor era buna femeia si mi-ar fi parut rau sa plec c-o experienta negativa de acolo pt 1,5mil care ii ofeream in plus) Ehhh in acel moment s-a produs click-ul ca sa va citez pe unii din voi ! Recunosc ca pe parcursul acelei ore platite am finalizat odata pt ca atat am dus! Femeia si-a dat interesul ...m-am simtit destul de bine ... oral bun ...cu DT (am avut parte si de mai mult :) ) normal bunisor dar femeii ii place sa dai tu in ea cat de mult poti nu sa faca si ea ceva(sta cu ochii inchisi si geme infundat ..pt mine excitant:) ! Nu face figuri la pozitii ..o pui cum doresti si la oral si la normal ...(apropo mi-a povestit ca are clienti pe 100euro care vin special pt a i-o trage in gat la propriu). Dupa mult dat in ea am terminat prin gura fata si pe sani ! Se excita din cate am observat cand incepi si dai puternic in ea(o excita dotatii zice ea usor trecuti de 30ani)! Femeia e de cursa lunga pacat ca probabil are starea aceea de plictiseala pt oricine, din cauza clientilor de f proasta factura dati de provincie ...sau cel putin asta am inteles eu la afirmatia mea: Pari plecata din zona desi trupeste esti f prezenta! In concluzie... pare serioasa ..devine comunicativa daca ii atragi atentia intr-un fel sau altul ca nu esti de proasta factura ...in cazul meu pt bani in plus m-a lasat sa-mi fac de cap cu ea cum mi-am dorit eu. Ahh uitam sa spun ...am facut si-un pic de FK cu ea(gura ii mirosea a apa de gura sau a guma/bomboana mentolata) ...iar cel mai probabil mai multe vizite la dansa ar ridica mult ravnitul GFE !

Dau si note ? Vai ! Nu credeam sa fac asta vreodata la cati de 3 si 4 am luat la scoala :)))))

Oral- 8,5

Normal- 8

Look: 8,5

Fatza: 8,5

Posterior: 9

GFE: 7,5 ..la prima intalnire

Tin sa precizez ca notele astea sunt pt cei de la capitala sau mai iesiti din tara.....din alt unghi vazute cresc cu 0,5 pt toate mai sus enumerate!

 

 

Una peste alta cine are pretentii mai mari(gen: si la zone adiacente te-a lins/pupat) de la provincie si mai ales aceasta parte a tarii ori e nebun ori se simte norocos:)

Zic sa-nchei, ca la cati clienti si de ce calitate au fetele din provincie mai au putin si baga preturi de 100euro pt un oral si normal banal!

Domnii admini ma scuzati ca am killerit limba romana dar am fost rugat sa fac o recenzie mai de doamne ajuta si sper c-am facut-o !

Ahh si ca sa nu uit ca are legatura cu acest salon ...acolo presteaza si-o d-ra care chipurile a fost la superrrr show-ulll Dansez pt Tine (baby) ....eu intalnind-o prima oara la alt salon din acelasi oras iar pe atunci avea mari pretentii la onorariu ..ca deh ...aparuse pe sticla! Asta asa pt amatorii de iluzii ..ce vor sa bifeze ''futut de/pe sticla"

Recenzii as mai avea sa fac vreo 2 ..dar n-as prea vrea sa fiu de folos doar acelora care in urma disparitiilor revistelor de profil sa ma citeasca pe mine ! :)

Raman in zona pt alte intrebari!

 

S-aveti cu ce !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

astazi dupa_amiaza am trecut pe la salonul mai sus mentionat,in jur de ora 17:00,am sunat pt programare si in jur 17:15 am si ajuns acollo.mi-a raspuns patroana la usa,am asteptat putin ca mai era un client inaintea mea si discuta cu fetele si apoi am intrat,singura disponibila in acel moment fiind o fata blonda,frumusica,aproximativ 22-23 de ani si care zicea ca lucreaza de un an acolo.am optat pt o juma de ora de masaj tarifata cu 70 lei,iar in camera am discutat cu fata care m-a tarifat pt un oral+normal cu 100 lei.daca la oral nu prea exceleaza, la capitalul normal este cea mai buna cred.s-a implicat,nu a comentat la schimbarea de pozitii.tin sa mentionez ca finalizarea a avut loc in prezervativ,inainte si dupa dusul obligatoriu,baia curata cu prosoape curate si o gama variata de geluri de dus.

Oral- 7 neprotejat

Normal- 8

Look: 8

Posterior: 9

GFE:8 atentie la zonele adiacente,deap throath inexistent aproape si la normal cu gemete placute excitante(nu cred ca erau false)

Masaj:8( masajul a fost inainte de sex,aproximativ 5 min dupa care am trecut la actiune)

Pret:70 lei= jumatate ora masaj+100 domnisoarei=170 o+n

P.S.:la ACEA ORA IN SALON ERAU DOAR 3 FETE DIN CARE AM PUTEA VEDEA DOAR 2(CEA CU CARE AM FOST SI O BLONDA SUPER CA TREBUIA SA INTRE CU UN CLIENT

ROG SCUZATI DACA AM OMIS CEVA MULT SUCCES SI SPOR LA FUTUT VA DORESC!!

  • Like 1
Link spre comentariu

salut am revenit printre voi in activitate.

Fost prima data aici sa vad dak mai are activitate doamna. In salon la momentul respectiv erau 2 blonde una am descriso mai sus este aia mica de statura si dolofanica si una noua buna tare.

Descrierea fetei ar fi 28 de ani, 1,70, 55kg sa zicv skinny, la fata draguta sanii medii dar lasati fund mic cu carne tare.

salonul l-am descris in recenzia de mai sus nu-l mai descriu acu de politai oricum este la fel nimic schimbat.

preturi ale salonului tot la fel 70 juma de ora si 100h

pretul fetei pentru oral si normal 100 si ceva nou finalizare orala taxata cu 50.

Masajul pentru ea este inexistent nu stie nui place sa faca nu-si da interesul. Ea e buna pentru companie.

Servicii de calitate oral umed bun cu atentie la zonele adiacente fara deeptroath. Normal protejat se misca bine blonda nu comenteaza la schimbul pozitiilor aplica stilul pritena daca ii ceri eu am cerut si l-am primit. Saruta bine intretine sarutul se misca bine si cred ca ii place ceea ce face.

note:

oral 9

normal 8

GFE 8

in concluzie de revenit cu siguranta.

platit in total 250.

Scuzati daca am uitat vreo informatie scris in graba. Raspund la orice intrebare daca aveti.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Servus.

 

Dupa o incercare esuata la o tipa care face masaj la domiciliul ei, am gasit anuntul salonului de langa LIDL. Sun pentru o programare, imi raspunde o voce calda, femeia care ce ocupa cu programarile si imi spune ca in acea sambata sunt 3 fete la salon fiind toate disponibile. Era undeva in jurul pranzului si in 10 minute am ajuns la locatia respectiva, fiind foarte usor de gasit , la 3 minute de LIDL, pe o strada care are Spalatorie Auto iar salonul este amplasat pe partea dreapta , fiind o vila cu firma SALON DE INFRUMUSETARE.

Ajuns la fata locului, sun la intrare si imi deschide doamna care se ocupa de partea administrativa. Mi-au fost prezentate tarifele ( 70 roni / 30 de min masaj de relaxare; 100 roni / 60 de min masaj de relaxare si erotic cu o finalizare). Impresia despre acest salon a fost foarte buna ( curatenie , aer conditionat, atmosfera placuta, camerele sunt separate si au fiecare dus, prosoape curate, gel de dus, papuci, etc ). M-am asezat 5 minute pe un fotoliu cat am fumat o tigara asteptand sa vina fetele sa imi fie prezentate .

In acest timp, una dintre fete tocmai se pregatea sa intre cu un client si a fost prima pe care am vazut-o inainte de a intra in camera lui ( o blonda slabuta, aprox 25 de ani, pe tocuri inalte, 1.70 inaltime, parul pana la umeri, cu ochi de vulpe si avand corpul acoperit de un prosop ; per total de nota 8.5). Pentru ca deja o vazusem pe prima dintre ele, am mai asteptat sa apara cu celelalte 2 pentru a fi prezentate. La scurt timp apar si celelalte 2 :

fata nr 2 - o tipa blonda energica , pe tocuri, cu rochie mulata pe ea , cu sani medii, vorbareata; pe total de nota 7 ca aspect fizic

fata nr 3 - o satena, tacuta care nu m-a impresionat, de nota 6.

Acum cand le vazusem pe toate cele 3 " domnisoare" am decis sa intru cu prima , cea de nota 8.50... chiar daca mai trebuia sa astept putin, dar nu mult pentru ca am fost anuntat ca in scurt timp va fi disponibila ( probabil era solicitata pentru un oral scurt). Am platit 100 de roni si am fost condus intr-o camera sa ma pregatesc. M-am racorit repede cu un dus si in 10 minute a sosit si Elena, caci asa s-a prezentat. Arata bine la corp, slabuta, cu forme bine definite, sani apetisanti, pielea fina , carnea tare pe ea, fara urme de celulita ...in concluzie un corp bine intretinut.

Atmosfera din camera este placuta, cu oglinda pe un perete, aer racoros, lumanari aprinse si o muzica de relaxare. Inainte sa incepem, intra si tipa la dus dupa care incepe actiunea. Mi-a prezentat programul ei de masaj (incepe cu masaj de relaxare si apoi masaj erotic dar ma intreaba si daca vreau ceva extra, lucru care e bine sa-l stie de la inceput pentru a se organiza mai bine). Pentru ca arata bine dezbracata, i-am propus sa imi prezinte si oferta ei extra ( insemnanda oral neprotejat si normal protejat pentru inca 150 roni ). Cum imi place sa negociez, pretul s-a redus la 100 de roni . Masajul cu care a inceput fost mai mult o succesiune de mangaieri, placute de altfel, cu masaj placut pentru Gogu , sarutari pe corp si masaj cu sanii. A continuat cu oral bine executat timp in care ea s-a lasat managaiat, in scurt timp excitandu-ne amandoi. Am continuat cu normal protejat in diverse pozitii , presarat cu gemete de placere...si ejaculare pe sani.

In timpul care a mai ramas, am mai conversat putin dar si ceva masaj, apoi un dus revigorant pentru amandoi.

In final revin cu notele:

Oral- 8,5

Normal- 8

Corp: 8

Fatza: 8,5

Posterior: 9

GFE: 7

Total de plata : 200 roni ( 100 roni pentru masaj si 100roni bonus pentru Elena, se negociaza separat in camera).

Concluzia : de revenit !

  • Like 1
Link spre comentariu

am revenit la acest salon luni dupa amiaza.

Am sunat mi-a raspuns aceasi doamna draguta si am facut o programare imediat. In salon erau 2 fete, una satena si o blonda, a doua blonda aia de 30 de ani era ocupata in momentul cand am ajuns eu in salon.

Descrierea salonului nu o mai repet e aceasi cu cea din threadul trecut.

Serviciile sunt aceleasi cu o notificare ca mai are la 140 ron masajul cu 2 maseoze fiecare intra pe rand la jumatate de ora din timp.

Fata cu care am intrat sa prezinta cam in felul urmator: o cheama Tania, inaltime cam 1,65-1,70, slabuta cam in jur la 50kg, fund mediu frumusel.

Am inceput cu masajul de relaxare pentru ca era prima data cand intram cu dansa si nu stiam ce servicii extra mai practica si la ce pret.

Tipa a raspuns promt ca face numai oral protejat sa nu insist pentru altceva ca nu face.

Eu civilizat am refuzat-o si dupa jumatate de ora a fost inlocuita de blonda de 28 de ani din threadul anterior.

Masajul pentru ea este inexistent nu stie nui place sa faca nu-si da interesul. Ea e buna pentru companie.

Servicii de calitate oral umed bun cu atentie la zonele adiacente fara deeptroath. Normal protejat se misca bine blonda nu comenteaza la schimbul pozitiilor aplica stilul pritena daca ii ceri, eu am cerut si l-am primit. Saruta bine intretine sarutul se misca bine si cred ca ii place ceea ce face.

note:

oral 9

normal 8

GFE 8

Mentionez ca fiind client fidel a facut serviciile extra masaj(oral,normal,CIM) la pretul de 100ron.

in concluzie de revenit cu siguranta.

platit in total 240ron.

Scuzati daca am uitat vreo informatie scris in graba. Raspund la orice intrebare daca aveti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani

Dragi colegi, acum cateva zile am mai facut o vizita salonului......

Am ales blonduta,o super dulcica de fata.....am platit ora si am intrat (blonduta mica de statura)...si am trecut la treaba...un oral de nota10+++ mie mia placut la nebunie..... Normalul....super miscarile....super stramta.....miamiii....

 

Am terminat tot la oral.....

 

Per total 10 oral 10normal 10 gfe

Ejacularea a fost pe sani

 

 

Sigur am sa mai revin

 

 

100+100 pretul total.....a meritat

Link spre comentariu

Buna, sambata am marcat si eu la acest salon. Nu erau decat 2 fete : una blonduta, micuta si plinuta si una mai satena, slabuta dar nu stiu cat de inalta deoarece a stat tot timpul jos.

Am ales-o pe cea mai plinuta deoarece im plac genul acesta de fete. Am platit 100 lei la proprietara pt. o ora si apoi direct la fata inca 100 lei dupa ce am fost intrebat cam ce as dori sa facem (de aceea banui ca are tarife diferite in functie de ceea ce doresti). Am dorit doar sex oral facut reciproc si un masaj intre cele finalizari.

Am beneficiat de ele si m-am simtit f. bine.

Fata era foarte curata (altfel nu i-as fi facut si eu cunnilingus) si la oral i-as da un 8 deoarece s-a straduit, dar mentionez ca nu sunt asa de expert incat sa zic ca e o experta (eu m-am simtit bine). Oralul il face neprotejat dar nu cu finalizare in gurita.

La GFE i-as da 10 deoarece stie sa se poarte cu clientul. Astfel eu sunt mai inhibat cand merg prima oara intr-un loc necunoscut si in acele momente devin mai ursuz. De aceea am apreciat la ea ca desi prima oara incercase o conversatie, a schimbat repede tactica (ceea ce dovedeste o buna intuitie) si a incercat sa fie strict referitoare la preferintele mele sexuale. Nu a avut aere si a incercat sa ma faca sa ma simt bine.

Per total mie mi-a placut desi as fi preferat si o finalizare orala. Totusi as prefera-o tot pe ea daca mai reusesc sa ajung pe acolo deoarece comportarea ei compenseaza acest minus.

Normal nu am incercat iar de anal nu am intrebat-o.

A, am uitat sa va spun ca locatia mi s-a parut foarte curata si de aceea cred ca o sa mai trec pe acolo (locatia este pe langa LIDL intradevar)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

in primul rand ar trebuit acest post la saloane masaj

am fost luni 26.11.2012...programul salonului intre 10 si 20.

preturile..aceleasi de mult timp...70 lei jumatate de ora si 100 lei ora

cand am fost eu..era o singura maseoza...Laura parca...o fata dragutza...zambitoare cam la 20 de ani...deci nu am avut ce alege

In camera...am intrebat ce ofera in plus...raspunsul a fost foarte sec....100 lei oral protejat....fara nici o sansa de negociere...sincer m-i s-a parut ffffffoarte mult...deci am zis pas

Am intrebat ce pot eu sa fac ..a zis imbratisari,saruturi....dar nu pe gura.Am intrebat daca pot sa ma joc cu pasarica ei...dar am fost refuzat..deoarece in aceea perioada a lunii...mai apoi am vazut ca are un snuruletz iesind de acolo.....

Cam asta a fost tot...cu greu a reusit sa ma termine cu o laba trista si..asta e....locatia la fel...ingrijita,discreta,curata ideala pentru astfel de activitati....probabil voi mai trece pe acolo...in drumurile mele....si sper ca voi avea mai mult noroc

succese dese

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna seara!

 

Am trecut astazi pe la acest salon si spre uimirea mea inca este functional ! Lucru foarte tare acum este ca nu mai trebuie sa platesti si ora de masaj patroanei, cladirea si-a pastrat domeniul de activitate cu ghilimelele de rigoare insa acum fetele ( doua la numar) inchiriaza camerele de la patroana ( matroana)  si negociaza direct cu clientul fara costuri suplimentare ( platesc ele din ce produc camera care o ocupa)!

La cest salon in continuare activeaza tipa Roscata ( ELENA ) cu care am si ales sa-mi petrec timpul ! Cealalta fata era plecata , nu este din localitate si am inteles ca pleaca mai devreme( eu am fost in jur de ora 17)!

Locatia este curata cu baie in fiecare camera , gel de dus si prosopae curate!

Fata este placuta ( nu de o frumusete rara are ceva placut) sani maricei putin lasati, fund maricel dar rotund, pasarica curat fara mirosuri suspecte!

Este foarte primitoare vorbeste mult si stie sa se faca placuta!

Am discutat despre serviciile care le mai presteaza si ca si in trecut doar oral ( neprotejat, depinde de igiena ) si normal protejat!

Am ales un combinat si am inceput ostilitatile.  Pentru inceput un oral umed cu atentie la zonele adiacente (Nu face deepthroat  ) insa se implica si pot spune ca este OK! Am continuat cu un normal protejat , am schimbat mai multe pozitii dupa care finalizare a fost facuta oral cu finalizare in gura ! Dupa  am mai stat de vorba am facut un dus si cam asta a fost!

 

 

Si acum Note:

 

Locatia: 9 curateni, prosoape curate gel de dus 

Atitudine : 9 ( ne cunoastem sunt la a 4-5-a vizita)

Oral: 9+ ( datorita finalizari in gurita ii dau plusul, scat un punct pt ca nu face deepthroat)

Normal : 9

Anal: NU FACE

 

SI acum CADOUL 150 RON ora ( varianta combinata)

 

Programul de lucru daca ma inteles bine este de la 12  pana la ora 19!

 

O PUTETI CONTACTA LA NR. 0767.204.249

 

O seara placuta si sper sa va fie utila postarea!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...