Sari la conținut

0733148658 / 0733614581 - Doamna matura


Postări Recomandate

Vineri seara dau un telefon pentru a obtine niste clipe de placere in compania doamnei mai sus mentionate.

 

Imi raspunde o voce timida. Imi ofera toate detaliile referitoare la servicii, pret, locatie etc...

Incantat de cele auzite, ma prezint la locatie.

 

Ajung cu liftul la etajul indicat si... pana sa apas pe sonerie, usa se deschide incet si... de acolo imi zambeste frumos o doamna imbracata in rochie rosie, tunsa frantuzeste.

 

Placut impresionat de ceea ce vad, zambesc la randul meu si intru in apartament.

 

Facem cunostinta, ma descalt si mergem in dormitor.

Rezolvam aspectul financiar, (100 lei/h) si ma invita la dush.

 

Baia curata, prosop curat, gel de dush barbatesc... etc.

Trecem la actiune:

Ma intind pe pat si ma urmeaza dezbracata...

Ii spun ca este una dintre primele mele experiente de genul si imi spune sa stau linistit.

 

Trecem la un FK de toata frumusetea cu mangaieri si atingeri reciproce. Apoi coboara usor, usor... catre soldatel, care era in culmea fericirii... si incepe un BJ foarte bine executat, cu atentie la zonele adiacente. Trecem apoi intr-un 69 cu implicare... O rog apoi sa puna o caciula de protectie pe soldatel si sa trecem la sex normal. Ea ramane deasupra si incepem... un normal in care sanii ei mari si usor lasati ma mangaiau pe piept... cateva sarutari, mangaieri, gemete.

O rog apoi sa dea jos caciulita de pe soldatel ca sa pot finaliza printr-un oral. Zis si facut... Iarasi BJ de calitate (nu face CIM) lucru precizat de la inceput... si... finalizez.

Raman cateva secunde lungit pe pat, fericit de ceea ce tocmai traisem.

 

Apoi mergem impreuna la dush.

 

Revenim in dormitor si fericit de ceea ce tocmai se petrecuse ii spun ca in timpul ramas prefer sa stam de vorba in locul unei noi incursiuni sexuale. Accepta... si avand in vedere faptul ca sunt un incepator, pornim o discutie despre femei, sex, relatii etc. Am primit multe sfaturi si pareri utile, numai bune de aplicat.

In acest timp, dincolo ii suna telefonul, insa fiind prinsi in discutie, nu-i da atentie.

Ne-am intins la discutii chiar despre viata personala pana ce am depasit cu vreo 10 minute ora alocata...

 

Ii fac niste complimente de final bine meritate, ne imbratisam de final... imi iau la revedere si... plec... multumit si mai increaztor in mine.

 

Concluzii finale:

 

- aspect: foarte placut, nu isi arata varsta, isi pastreaza formele.

- atitudine: GFE - se implica. insa depinde de "vizitator" daca se implica si el si de atitudinea lui.

- oral: bine executat, cu atentie la zonele adiacente.

- normal: se misca bine deasupra, schimba pozitiile daca e nevoie.

- locatia: aproape de Obor, curata, ingrijita. patul scartaie usor, are oglinzi la sifonier si te poti vedea "in actiune"

 

Recomand cu placere! Spor la bani si multa activitate!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Punctat din nou la doamna Camelia. Pe langa cele din prima recenzie au mai aparut ceva modificari.

Prima si cea mai notabila este ca acum lucreaza singura in aceeasi locatie de pe Mosilor dupa Bancpost, blocul retras.

A doua ar fi ca am prins-o bronzata deci a mai castigat ceva la aspect. Din pacate temporar...

Ca prestatie ca si data trecuta: oral bun unde nu prea a castigat in experienta, la fel nu-i prea iese DT, destul de soft dar in schimb compeseaza la oolingus si anilingus. A trecut pe primul loc la anilingus in clasamentul personal. Cred ca-i place si ei... Aveam impresia ca vrea sa ma violeze cu limba... Foarte, foarte bun recomand amatorilor.

La primul numar am schimbat si cateva pozitii la normal (capritza, misionar, umeri craci) Ok dar fara prea mare implicare din partea ei desi dadea semne ca-i place. Oricum nu debordeaza de imaginatie (asta ca sa ma exprim elegant). La al doilea numar am lasat-o sa faca ce-i place mai mult - oral combinat cu lins de outze si anilingus. Dupa mai bine de juma de ceas am finalizat pe sanii ei - intrucat finalizare orala tot nu face.

Stat mai bine de ora.

Platit 100 lei la final pentru serviciile de mai sus.

 

De revenit din cand in cand.

O recomand amatorilor de MILF si anilingus.

 

Toate bune si spor(t) la trageri!

  • Like 2
Link spre comentariu

Va salut,

 

Imi cer scuze pentru formularea simpla si succinta... timpul. Am vizitat-o recent pe Camelia, in locatia binecunoscuta din spatele Banc-Post-ului de pe Mosilor. Punctuala, putin ocupat telefonul, dar nu m-a tinut sa astept. M-a asteptat intr-o rochie rosie cu pantofi asortati, o prezenta placuta. Doamna se tine bine, fata comuna, dantura acceptabila. Personal consider ca acea tunsoare scurta nu o favorizeaza.

Putin mai retinuta (poate din cauza mea?) a fost decent de cominicativa, a raspuns ok la preludiu, dar spontaneitatea a lipsit. Oral corect executat, un ritm domol care mi-a placut si fara plangeri, desi a avut de muncit cam 25-30 min. M-a atentionat ca nu face CIM de vreo 2 ori, asa ca a ramas COB.

Dupa primul nr s-a sters cu servetele umede din belsug. Nu a avut de comentat la pozitii, am incercat capra si misionar, dar prefera sa stea deasupra fiindca poate sa se miste in ritmul ei. Ca si la oral, acesta a fost lente. Aici futaiul a devenit mult mai placut, prestatia s-a imbunatatit, si pe mine m-a satisfacut si privelistea acelor sani in miscare. Cu sarutari si cateva imbratisari am terminat cam pe la sfarsitul orei. Nu a stat cu ochiul la ceas. (desi troneaza deasupra patului)

Cate un dus fiecare, banii pe noptiera si la revedere!

Cand ma imbracam a sunat alt client, eu am iesit in timp ce il indruma prin parcare. 1 pct minus: daca nu ma grabeam probabil ne intalneam la usa.

 

Servicii: FK, COB, OWO, normal

Corp: putina burtica, carnea se tine bine, sanii lasati (la varsta asta si normal) dar cu o textura buna. Numai buni de te jucat! Psarica epilata, fara mirosuri, labii medii.

Locatie: 2 cam, singura, dormitor cam mic, oblon tras. Baia curata, prosop, gel de dus.

 

Note:

GFE - 6 politicoasa, corecta, fara implicare deosebita.

Oral - 7 atentie redusa pt oua, DT aproape deloc.

Normal - 8 fara multe artificii, dar placut

Anal: - N/A

 

PRET: 100L/1h

 

Per total o recomand.

Noroc si ciocane tari!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator tobruck
Reputație: 0

Salut

Am fost la doamna de doua ori pana acum ultima oara acum vreo luna.

Pot sa spun ca ii place sa fie tratata ca o amanta si nu ca o curva. De fiecare data am stabilit la telefon ora de intilnire, ora ce a fost respectata. Locatia este pe Mosilor, dupa Bankpost usor de ajuns iar locuri de parcare gasiti in pasaj la Obor.

Ajuns la etaj mi-a deschis Cami, o femeie frumusica imbracata de fiecare data cu o rochie rosie(cred ca ii place culoarea) si pantofi asortati. Zambitoare ma invitat in dormitorul mic de langa baie dotat cu un pat mare si cu oglinzi pe sifonier si la o comoda-birou de la picioarele patului in care o poti urmarii indiferent de pozitia in care stai.. De fiecare data cand am fost in locatie era singura. Stat la o discutie ai ce discuta cu ea am vorbit cite putin si despre viata ei stabilit inca o data meniul oral neprotejat si oral protejat, nu acepta CIM sau COF, si normal protejat. Meniul 100 Ron/h pe care i-am dat inainte din initiativa mea. Mi sa inmanat un prosop curat fara mirosuri si am fost invitat la baie (ea chiar spune ca asta este regula casei) Baia curata, mica tip comunista cu o cada standart dar curata cu gel de dus.

Intrat in camera ne-am luat in brate ne-am sarutat, ii face placere sa fie mangaiata. oralul a fost neprotejat la inceput a folosit si mana dar a renuntat la ea mai tirziu. Am continuat cu un 69 o pasarica frumoasa cu niste buze mari numai bune de mozolit. Normalul a fost cu doua pozitii ea deasupra si reverse cowgirl se misca foarte bine si daca aveti rabdare cu ea o sa observati ca incepe sa ii placa.

Notele

Locatie 9 apartament frumos camera cocheta

Baia 7-8 curata dar micuta

Fata 8-9 Draguta la fata ii lipseste o masea dar cu dinti frumosi, zimbeste tot timpul ,un fund frumos destul de ferm sanii intradevar mari si un pic lasati dar frumosi si pufosi si pe care poti sa termini daca vrei. Intradevar se vede varsta de 35-38 de ani dar se mentine bine

Oral- 8 bun umed nu se opreste decat daca ii spui

Normal 8-9 se implica se misca da contre iar cand ii place simti asta

GFE 9 tot timpul este zimbitoare si te binedispune parca estti cu o prietena veche

Halatul a fost 100/h

Bafta si la mai multe

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dorna
Reputație: 0

salutare,am fost si eu acu ceva timp pe la ea (10-12 luni), de vreo 3-4 ori, zicea ca lucreaza singura dar ultima data am dat si de o prietena care a fost ok, si de atunci tot singura lucreaza.

 

recenzie fara detalii = banare permanenta

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator elmaestro
Reputație: 0

Tocmai ce m-am intors de la madam. Pe scurt:

 

Locatie: Cum vii dinspre pasajul Obor pe Calea Mosilor, treci de Banc Post si faci prima la dreapta. dupa aceea te indruma la telefon, faci 10 secunde pana la scara. Locuieste singura, un mare + pt mine, baie curata, papuci, prosop mare si curat.

Aspect fizic: overall nota de trecere, sanii sunt maricei, draguta la fata, in jur de 1.60, o mica problema la un dinte in dreapta

Prestatie: a inceput cu un preludiu excelent, in 10 minute eram foarte dornic sa incepem actiunea, mi-a pus prezervativul, a prestat 5 minute dupa care am luat-o sus, in ideea ca inca 20 secunde daca mai treceau terminam primul numar. Se misca excelent deasupra (dupa mine punctul ei forte in ceea ce priveste pozitiile). Am mai schimbat 2 pozitii si am terminat in cauciuc, pe la spate. Pot sa zic ca primul numar a fost pentru mine una din cele mai ok experiente la escorte.

Am facut dus, am trecut la al doilea numar in numai 5 minute, mare greseala. Acelasi preludiu + oral, iar m-am entuziasmat rapid si am luat-o direct pe la spate. DAR din pacate Gogu nu mai era in aceeasi forma, am simtit asta si dupa 15 minute am vrut sa termin COB. Am incercat eu vreo 15 minute, saraca s-a chinuit sa faca toate cele pentru fericirea poporului, chiar nu am ce sa ii reprosez si o felicit pentru rabdare. Nu a fost sa fie, asta e, oricum am plecat cu zambetul pe buze si multumit de cele 50 minute.

GFE: nota 7, aici mi se pare ca e un mic minus, zambareata, glumeata, vorbeste cu tine dar, ii dau un pont. pe viitor ea trebuie sa inceapa si sa intretina discutiile, la oameni mai putin dezghetati ce nu pot initia o discutie probabil conversatia este 0.

Tarif: 100 RON / ora, 2 finalizari, oral protejat (la cererea mea) + normal protejat. ca eu am finalizat o singura data e alta poveste :)

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Inca o dameza vizitata de mine din categoria milf.

-Numarul de telefon : 0733.614.581

- Tarifare - Eu am platit 100 ron/h dar doamna nu avea taxare la numar ci doar la ora.

- Locatia : undeva pe calea mosilor,din cate am observat cand am fost eu era singura.

- Serviciile pe care le presteaza: GFE,oral neprotejat,normal protejat,accepta cunnilingus si anilingus

- Aspectul fizic al escortei - Legat de aspectul fizic,arata ca o femeie de varsta ei,forme frumoase,mai scunda dar na eu sunt inalt si poate doar mi s-a parut,sani cam lasati,ce m-a impresionat au fost labiile aceste find foarte mari..si dulci:D

- Note: GFE de nota 10-accepta sarut exact ca si cum ar fi prietena,oral de nota 8 cu mici incercari de deep si cu atentie la zonele adiacente,normal de nota 9 pare ca se implica si chiar ii place.

- Programul de lucru : nu il stiu dar eu am prins-o usor pe la ora 13

- Concluzia finala : o recomand mai ales daca sunteti fani de doamne mature.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am trecut si eu ieri pe la dansa :-s si sunt cam panicat... s-a rupt prez la finalizare :( ... ea m-a asigurat ca nu are nimic, ca are familie... insa eu nu pot sa fiu asa sigur.

In rest totul pana acolo a decurs normal si frumos nu am ce minusuri sa-i dau decat sanii moi si lasati. A fost prima experienta cu o matura... nu prea ma pasioneaza dar ieri am vrut sa incerc.

Atutudine foarte ok, zambareata, se uita la tine in oglinzi in timp ce pompezi. O experienta buna per total.

Locatie - 8

Doamna - de 7

Atitudine - 9

FK- da

Normal - 8

Oral - 9

Anal - nu am intrebat , nu fac.

Am finalizat o singura data si am decartat 100 ron... din cate am citit mai sus 100 ron pe ora insa eu nu stau mai mult de o fin.

Acum tre sa fac o pauza cred sa ma duc sa fac analize ceva.... astept sfaturi de la voi cei patiti. ms

O zi buna si sagetile sus!

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost si eu la d-na Camelia vineri seara.

Am discutat detaliile la telefon si mi-a spus sa o sun dupa ce plec spre locatie. Era a doua oara cand ajungeam la ea asa ca nu a fost greu de gasit locatia. Este pe Mosilor, pe langa BancPost.

Urc, imi deschide, ma recunoaste si intram in camera. Dupa dus incepem actiunea cu un oral din partea ei fara prea multe artificii. Punem prezervativul si o pun sa ma calareasca. Mentionez ca in acest timp doamna presta un FK foarte agresiv, in sensul bun al cuvantului.

Termin in scurt timp, ma spal si ma pun in pat ca sa imi revin pentru a doua finalizare, care nu s-a mai intamplat. Am tot incercat sa vb cu ea, sa deschid fel si fel de subiecte, dar ea nu facea altceva decat sa raspunda scurt si sa se uite la mine. Intr-un final mi s-a taiat, m-am imbracat si am plecat. Pentru mine a fost un turn off...nu stiu cum e la altii.

 

Notele:

Locatia: 9 (ai prosop curat, gel de dus, baia si camera sunt curate)

Igiena escortei: 10 (nu am simtit mirosuri, a facut dus inainte de actiune)

GFE: 6 (poate ca unii ar nota-o cu mai mult pentru FK-ul pe care il practica, dar la mine faptul ca intre numere nu a facut decat sa stea o depuncteaza mult. Asta a fost si motivul pentru care am plecat mai devreme si cand am ajuns acasa deja mai aveam chef de o tavaleala :blushing2 )

Oral: 7 (pentru ca nu face CIM)

Normal: 9 (se misca foarte bine deasupra, pozitie in care am si finalizat)

Anal: stiam de data trecuta ca nu face si nu am mai intrebat-o

 

Pret: 100 lei platiti la plecare fara sa ii ceara ea. Mi-a specificat la telefon ca este acelasi pret daca stai un numar sau o ora.

 

Cam atat de la mine...keep it UP!!!

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna,

Am fost si eu in vizita la domana Camelia acum aproximativ o luna. Adresa este undeva pe Mosilor langa ceva banca nu imi mai amintesc care exact dar nu e la sosea. Camelia are undeva in jur de 38-43 de ani ( parerea mea ) dar se tine bine, sanii unpic lasati dar frumosi. Am ajuns am discutat termenii contractului in car am aflat ca nu face anal si CIM, pe mine personal ma interesa doar oral. Am decartat ca baiatu 100 si am intrat la dus unde am primit prosop curat si gel de dus de vreo 5 feluri. Dupa cum am si zis eu nu am stat numai la oral, dar oralu este foarte bun cu atentie deosebita la oo si zonele adiacente. Cat timp am fost la Camelia nu a raspuns la nici un telefon si nici nu am vazut alta colega.

Ca si note:

GF: 9

Oral : 9 spre 10 :- )

Normal : nu am incercat

Locatie : 10

Eu o recomand si sigur o sa mai trec pe la dansa.

Spor la treaba flacai!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci, Camelia este printre putinele escorte pe care le mai vizitez a doua oara sau de mai multe ori.Prima data m-am dus acum vreo luna si eram excitat la maxim de pustoaicele care folfaiau prin oras in fuste scurte.Dupa ce am dat cateva telefoane la escortele din top care sunt foarte aglomerate am zis sa fut o matura.Si am dat de Camelia pe anuntul am sunat am facut programare si cand am ajuns pe mosilor la Bancpost am sunat pentru indicatiile finale (bloc,scara etc).Mi-a zis atunci ca am intarziat si ca deja e alt client jos.Enervat maxim m-am ratoit la ea si i-am zis ca e neserioasa.Ea foarte politicoasa a zis sa o astept ca nu dureaza mult si ma suna.Neavand alta solutie am asteptat si m-a sunat dupa 15 min sa ma duc.

Am ajuns ,intradevar e o femeie trecuta de 40 dar care se mentine bine si cred ca meseria o ajuta sa arate asa :blushing2 :blushing2 .

Apartament cu 2 camere, locatie decenta, singura in locatie, baia curata.Am primit prosop si gel de dus din ala mic ca la hotel.

Am intrat in dormitor, telefonul l-a dus in bucatarie sa nu ne deranjeze si i-am zis ca venisem cu un chef si cu o pula cat Casa Poporului.Si ea zice " Si acum nu o mai ai?" si incepe cu sarutari ,FK la greu, si apoi coboara pe tot corpul, pe sfarcuri pe coapse ,moama deci femeia asta m-a excitat maxim, apoi se indrepta spre ciocan si brusc il ocoleste facandu-ma sa o doresc si mai rau.Are oglinzi pe dresingul de langa pat,lucru care imi place la nebunie.Sa revin, isi foloseste sanii la oral,te atinge cu ei peste tot.Dupa care se pune intr-un 69 si incepe sa joace ping pong cu Oo-le mele si cel mai bun lucru care il stie femeia asta ajunge la anilingus.Deci face un anilingus bestial cu ruperi de ritm pe Oo pe pula apoi pe anus si te mangaie.La un moment dat avand in vedere frenezia anilingusului ma intrebam daca nu cumva m-a penetrat si nu mai sunt virgin in cur :snap .Dupa ce termina se intoarce si se freaca de ciocan cu labiile, si cand eram aproape terminat ii zic sa puna plasticul sa apuc sa dau si eu din buci putin.Si exact putin am dat si cazut.

 

A doua experienta a fost similara ca si intensitate doar ca am finalizat pe la spate uitandu-ma in oglinda,lucru care ii place si ei la maxim.

Parerea mea pentru cei care sunt fani de oral soft si anilingus ca doamna merita vizitata, dar incercati sa o tratati ca si cum ar fi o tipa de 20 de ani si o sa vedeti atunci ce iese.

 

- locatia 8 (din cauza locurilor de parcare)

- aspectul doamnei 8 (are totusi o varsta)

- FK 9 (are un joc cu limba interesant)

- oral 9 (eu nu sunt fan deep si d-aia ii dau un 9)

- normal 8

- anal nu face, dar un deget tot i l-am scapat in cur :atm :atm

 

Pret : 100 lei/h .Am stat doar un numar de fiecare data.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Salut dragi confutaciosi!

Avand in vedere ca tariful doamnei este imbatabil si majoritatea recenziilor la adresa ei sunt pozitive, eu ma gandesc s-o promovam la Top Escorte.

As vrea verdicte de la membrii cu vechime care au vizitat-o totusi. Merita promovata ? Luati va rog in considerare si tariful extrem de atractiv si nu o comparati cu escortele care percep 200-300 ron / ora, n-ar fi corect asa.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Din partea mea are OK-ul pt promovare! Se stie ca oricat de buna ar fi escorta tot exista clienti nemultumiti!

Salut dragi confutaciosi!

Avand in vedere ca tariful doamnei este imbatabil si majoritatea recenziilor la adresa ei sunt pozitive, eu ma gandesc s-o promovam la Top Escorte.

As vrea verdicte de la membrii cu vechime care au vizitat-o totusi. Merita promovata ? Luati va rog in considerare si tariful extrem de atractiv si nu o comparati cu escortele care percep 200-300 ron / ora, n-ar fi corect asa.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din partea mea nu are niciun OK,dupa ce ca e plina categoria Top Escorte de multe fete dubioase,acum ajungem sa promovam toate gospodinele fara dinti in gura la Top,doamna are cel putin un dinte lipsa din ce am observat in urma vizitei mele,in loc sa mariti exigentele pentru fetele care sa ajunga la Top vad ca voi le scadeti,e pacat de banii si timpul vostru.

 

Sa aveti presiune!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat si eu caprioara acum vreo saptamana ...

Parerea mea e ca are cam 42- 44 ani dar se tine destul de bine ...mai putin faptul ca are sanii putin lasati ... A fost destul de receptiva la cerintele mele ...a prestat un anilingus destul de bune ....la fel si oralul (care din pacate nu este cu finalizare orala ).

Ca si note

GF: 9

Oral : 9

Normal : 9

Locatie : 9

Eu o recomand si sigur o sa mai trec pe la dansa.

 

Pauza o luna de zile pentru ca n-ai detaliat recenzia. Data viitoare sper sa citesti si regulamentul inainte sa postezi!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@andb56 ai 24 de ore la dispozitie sa detaliezi recenzia asa cum scrie la regulament, in caz contrar vei fi suspendat pe perioada nedeterminata. Ce ai scris tu mai sus arata fix ca o reclama mascata si se pedepseste cu ban permanent. Multumesc de intelegere!

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Va salut!

Sper ca postarea mea sa nu imi aduca un mare BAN..dar simt nevoia sa intreb, pe aceia dintre voi care ati vizitat-o pe Doamna de mai sus...

Face sau nu face anilingus?

Mie la telefon mi-a zis direct ca nu ..si ca nu a facut niciodata!

 

Normal ca in locul acestei interventii trebuia sa fie o recenzie, dar am fost sincer cam blocat de chestia asta...

Va multumesc!

Link spre comentariu

Salutare la toti,

Revin cu o recenzie la doamna:

BISEXUALA 41 ANI pasionala si perversa, mereu in cautare de ceva nou, ofer clipe de maxima intensitate d-lor discreti si generosi.Lucrez singura, zona Calea Mosilor, sex oral nep, anni./ cunnilingus, normal, fantezii etc 01 Dec 16:05

0733.614.581

Bucuresti

Am fost mai demult (anul trecut)dar a fost o experienta placuta si o recomand fanilor milf sau mature.Locatia pe Calea Mosilor undeva prin spate fata de bulevard.Sunat, stabilit detaliile locatiei si d-ai bataie.Locatie ok ca si grad de curatenie desi personal nu ma prea intereseaza aspectul asta ca sigur nu ma mut cu chirie acolo.Ajuns la locatie am avut o surpriza placuta cind am vazut-o.Prietenoasa ,amabila si TOT timpul cu zimbetul pe buze.Tonica intr-un cuvint.Stat putin de vorba si am intrat in camera din fund sa discutam mai temeinic.Arata bine la virsta ei ,din discutii se maseaza cu crema pe tot corpul in fiecare zi.Sanii putin lasati dar ok si are o chestie putin aiurea ..sta tot timpul cu umerii trasi pe spate pentru o priveliste mai misto a titelor.

Maritata ,doi copii ,barbatul ...dar prea multe detalii strica asa ca atat.Foarte misto atitudine ,face FK si participa de nu mai ai aer.Oral misto executat cu implicare dar doar caputul :))intra in gura.Pizdica curata fara mirosuri,labii mari,simtrice:))am fost tentat de un cuni dar se vedeau pe labii mici urme albe de la crema cu care se lubrifizaza sau de la sapun si am zis pas.

Inceput cu o muita de control trecut la misionar si finalizat in pozitia eu pe spate in ...si aici vine partea pentru care o recenzez pentru futaciosii de pe forum.Si finalizat in gurita doamnei.In momentul cind a simtit sperma in gura,eu fiind pe spate si ea in genunchi a deschis gura si a ramas blocata cu ochii la mine si cu spermuta care i se scurgea lent din gurita.Priceless.Stiti reclama la Mastercard.:))Am ramas si eu putin blocat de situatie pentru ca in nemernicia mea niciodata nu intreb daca face CIM ci doar execut.Pentru ca femeia nu face si nu facea CIM.Si asta e sfatul pentru confrati ca sa o obisnuim NU intrebati de CIM ..doar executati.Nu s-a suparat ci era doar mirata ca cum de nu mi-a spus ca nu face.I-am explicat ca nici eu nu am intrebat nimic nici ea nu mi-a specificat nimic.Plecat la baie amindoi ,refresuit si trecut inapoi la ostilitati unde am intrat intr-un FK de n-am mai avut aer,asta asa cred ca o razbunare din partea ei:))Am pus-o deasupra ,mai o caprita si finalizat de data asta in prez.Pozitia preferata a milfei :ea deasupra/te fute de te rupe.Patul cam scirtiie dar oglinda aia pe sifonier e misto.Oricum la caprita am observat ca e lucrata si anal dar nu vrea sa recunoasca /sa faca dar sigur e:))poate doar cu sotul.Plata 100 ron /2 numere.

Si acum notele:

Locatie:8

GFE :10

Normal:8

Oral:7

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutam comunitatea!

In primul rand vreau sa multumesc administratiei pentru promovarea mea.

Si acum cateva cuvinte despre doamna camelia. 0733614581. Am sunat fata pe la pranz si fiind in apropiere am ajuns la locatie in 10 minute. Pe calea Mosilor aproape de Obor,bloc in planul 2 etaj superior.  Mi-a deschis usha inainte sa ciocan.M-a primit foarte zambitoare si calda. Cred ca 165/50/kg/in jurul varstei de 40 ani. Am intrat in dormitor si am intrebat serviciile in timp ce o lingeam deja pe spate si pe la ureche si o trageam ushor de par. Imi rostea paleta de servicii fara sa ma intrerupa din ce faceam si fara sa protesteze.

-fk,DA

-oral ne,dar fara fin orala

-normal  pro

-anal,NU

-pretz 100lei( dar nu am intrebat daca pe ora sau pe finalizare)

Am sarit la dushul stricat si m-am spalat ca la chiuveta. Un minus din partea mea

Baia si locatia curate. Mi-a adus papuci de casa si prosop curat.

M-am bagat la patul mare si am asteptat fata sa mi se alature. S-a dezbracat fara dush in prealabil si a inceput sa ma sarute,sa ma linga,sa se joace cu limba pe corpul meu.Ma mangaia cu sanii si ma sugea de piept intr-un mod tandru si placut mie. Cand a vazut ca sunt apt a pierdut din altitudine si l-a luat in gura. Face un oral nu cu vreo mare tehnica dar nici una de care sa te plangi si se ajuta de mana.Acorda atentie bilelor si nu in ultimul rand ANUSULUI pe la care se mai juca folosind limba si il masa cu un degetel;) La cerinta cred ca il poate scapa si inauntru.Amatorii sa intrebe sau sa ceara serviciul in mod di RECT.Am bagat mana pe la fofo si era uda:)

Am inceput sa o indrum in mod vulgar si s-a supus si executat fara nazuri.  E docila si submisiva. Am bagat si un 69 de control si nu am simtit mirosuri dubioase. Pizda carnoasa cu labiile mari.Am echipat sonda si am trecut fata la umeri craci,capra si intinsa pe lateral. Se uita in ochii tai tot timpul sau in oglinzile de la sifonier.Pizda stramta si buna de futut.Am vrut sa-i dau nana la curuletz dar m-a refuzat in mod politicos.Am futut fata mai sportiv dupa care am alternat. Ii place mai mult lent si romantic. ( asta ca pont pt urmasii nostri) Finalizarea la un 69 cu ea dede supt ca sa termin pe sani. Concluzia mea: O fata docila si politicoasa care accepta expresii vulgare si care iti face pe plac. Cu ochii mari si expresivi,pielea fina,curata si comunicativa. Nu se uita la ceas si nu te grabeste.Locatia curata si ea. Ii recomand sa-si repare dushul!

-gfe:8

-aspect fizic:7

-confirm una bucata dinte minus pe laterala

-oral:7

-normal:8

-fk:8

Am marcat 100 lei de la inceput si am plecat linistit.

Bafta all!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...