Sari la conținut

Postări Recomandate

ALLY, Drumul Taberei, simpatica, draguta si jucausa, te astept in dormitorul meu pentru cateva clipe de placere impreuna, ofer sex oral cu fin., normal, cunilingus, 69, intre sani, suna-ma.Anuntul suna ca mai sus. Alaltaieri, cautand ceva de descarcare nervoasa, in drum spre casa, am gasit anuntul cu pricina. Am sunat, a raspuns o voce neutra, mi-a confirmat tarifele si serviciile, mi-a dat locatia, undeva langa Drumetul. Fiin in masina i-am zis ca ajung in 20 de minuteAjuns acolo, am sunat iarasi, am primit indicatiile de rigoare, odata cu intrebarea daca ma deranjeaza ca in apartament mai este o prietena care are o fetita mica, care tocmai s-a intors de la gradinita. I-am zis ca atata timp cat nu sta cu noi in camera e ok. Am ajuns in fata usii, eram asteptat. Fata e cea din poze, parul lung, dragut, si ea destul de draguta, inaltuta, 168-170 cm.Am intrat direct in dormitor, dintr-o camera alaturata se auzeau intradevar sunete de copil. Apartamentul decent, se vede ca se locuieste permanent in el.Intrucat eram pe fuga si ma dusesem doar pentru un BJ, m-am igienizat cu servetele umede (ale ei desi aveam si eu) si am trecut la treaba. Dezbracata, destul de ok, daca nu ar fi avut coapsele cazute. Corpul destul de frumos, carnea moale, senzatia de pufoasa. Talia draguta.A trecut la un BJ, eu pe spate, admirandu-ma in oglinda mare de pe usile dulapului.BJ destl de ok, cu atentie la outze, fara deepthroat, a zis ca nu poate. Nu se ajuta de mana, un BJ decent. Am incercat sex intre sani, super ok. Cu sanii aia moi si elastici, se pliau dupa organ. Am trecut iar la BJ, fara comentarii, am tinut-o de ceafa impingand-o un pic mai atent. Atitudinea foaret prietenoasa dar eram in mare graba. I-am zis sa terminam si a grabit ritmul ajutandu-s eun pic de mana de data asta.Am terminat in gura, a fugit la baie, nu inainte de a-mi da servetelele umede din nou.Foarte prietenoasa, pana in 30 de ani apreciez eu.Concluzia?Oral nep DA ( cu atentie sporita pe oo )69 nu am intrebat, probabil ca daSchimbat pozitii DAOchii ei pe ceas NUSanii MEDII SPRE MARI dar moi, totusi placuti la sex intre saniGFE DA, mai mult prietenoasa. Nu am avut timp sa explorez mai multRecomand datorita aspectului placut sa zicem si raportului calitate pret.

post-12606-133409733329_thumb.jpg

post-12606-133409733329_thumb.jpg

post-12606-13340973333_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

am fost si eu la domnisoara acum aproximativ 1 an. Locatie pe undeva pe langa tip top moghiros. La parterul unui bloc. Ma intampina o doamna mai in varsta cu un tricou , fara chiloti si ma invita in bucatarie unde sunau telefoanele ca la gara. Imi explica ca e ocupata colega cu care am vb , daca doresc sa astept...astept, tot astept, intr-un final imi vine randul . Domnisoara cam plinuta pentru gusturile mele insa pana la urma ma dusesem doar pentru un scurt si am zis sa raman. Oral de nota 7, fara mofturi din partea ei, amabila, a facut si o mica gluma, finalizat in gura ( cred ca a si inghitit) i-am zis ca sunt pe fuga mi-am luat pantalonii si am plecat.Pretul daca nu ma inseala memoria a fost 100 ron. ( posibil pentru 1h din cate imi aduc amitne insa eu nu am mai putut sta si nu am obiceiul sa cer restul )

Link spre comentariu
Şi preţul maestre? Nu-l văd pe nicăieri!
Imi cer scuze' date=' am uitat. Pe AT are doua anunturi cu 60 lei si 100 lei. Eu am dat 100 lei ca nu aveam marunt si nici ea. Banuiesc ca e 60 lei o finalizare. Scuze inca o data.[hr']
am fost si eu la domnisoara acum aproximativ 1 an. Locatie pe undeva pe langa tip top moghiros. La parterul unui bloc. Ma intampina o doamna mai in varsta cu un tricou ' date=' fara chiloti si ma invita in bucatarie unde sunau telefoanele ca la gara. Imi explica ca e ocupata colega cu care am vb , daca doresc sa astept...astept, tot astept, intr-un final imi vine randul . Domnisoara cam plinuta pentru gusturile mele insa pana la urma ma dusesem doar pentru un scurt si am zis sa raman. Oral de nota 7, fara mofturi din partea ei, amabila, a facut si o mica gluma, finalizat in gura ( cred ca a si inghitit) i-am zis ca sunt pe fuga mi-am luat pantalonii si am plecat.Pretul daca nu ma inseala memoria a fost 100 ron. ( posibil pentru 1h din cate imi aduc amitne insa eu nu am mai putut sta si nu am obiceiul sa cer restul )[/quote']Nu cred ca vorbim de aceeasi fata. Nu e plinuta sau o mai fi slabit si schimbat locatia.
Link spre comentariu
Vizitator vidar
Reputație: 0

Dragi confrati ai placerilor carnale,Mai nou pasarica isi spune Georgiana. Anuntul ei recent este:GEORGIANA, Drumul Taberei, simpatica, draguta si jucausa, te astept in dormitorul meu pentru cateva clipe de placere impreuna, ofer sex oral cu fin., normal, cunilingus, 69, intre sani, suna-ma, 08 Feb 11:00 0785.946.239 Pret 100Liar pozele publicate sunt:post-19853-133409737043_thumb.jpgpost-19853-133409737045_thumb.jpgpost-19853-133409737046_thumb.jpgAm fost azi la noua ei locatie (undeva pe langa Billa Dr. Taberei) si asa cum era de asteptat am constatat ca pozele sunt furate. Evident n-am ramas.S-auzim numai de bine!PSPot spune insa ca nici primul set de fotografii nu sunt sigur ca apartin fetei pe care am vazut-o eu...

  • Like 1
Link spre comentariu

Da, am fost şi eu. 

Îl felicit pe fratele vidar care nu a rămas, eu am fost mai fraierică :)

Are alt număr acum, 0767309601, are şi anunţ, cu pozele din primul post, care par a fireale.

Locaţia, lângă Hanul Drumeţului, vis-a-vis de Munplast. într-un bloc vechi cu 4 etaje. Apartamentul primeşte nota 4 cu îngăduinţă, mirosul de ţigară combinat cu cel de jeg te loveşte de la intrare, şi e prezent peste tot.  Dezolant.

Doamna, seamănă cu cea din poze dar o avantajează mult, e destul de diformă, dinţi maro cu pete nerge, faţă ascuţită. Chipul de nota 5 m-a îndemnat totuşi să rămân pentru un număr, o experienţă regretabilă, face oral neprotejat cu finalizare, dar am făcut tot protejat având în vedere jegul şi mirosul. Nici ea nu miroase prea îmbietor, cand a desfacut picioarele a venit un miros  destul de neplacut, dar probabil de prezervativ.

Oral nota 5, atentă la ouă, normal nota 2, implicare 0 e mult spus, ea stă nemişcată. Am terminat in 5 minute si m-am făcut nevăzut. 

50 RON fin sau 100 /h .

Mai are o colegă grasă, cu aceleaşi tarife şi servicii.

Cu siguranţă de evitat, eu nu aş mai reveni nici plătit. În primul rând datorită igienei de nota 3.

 

Steaguri flurutânde!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...