Sari la conținut

0758907929


smootx

Postări Recomandate

BUNĂ! Sunt o brunetă frumoasă, cu forme frumoase şi sâni mari. Ofer companie d-lor generoşi. Deţin loc. tel 0758907929locatie el primoo tipa bruneta 21-23 ani,1.65 m in jur de 54 kg.Sanii maricei,un pic lasati cu un fund frumos tare si bombat,ten alb si piele fina,pulpe groase,un pic de burta, o cicatrice pe barbie si un mic defect la dantura.comunicativa,te trateaza cu suc si tigari,potential de 8 pentru cei ce cauta GFE.Oral neprotejat(in functie de igiena) executat incet cu talent nota 8,normal protejat in toate pozitiile cu niste unduiri foarte abile ,umeda dar la un moment s a uscat ,si atunci a schimbat prezervativul.nu s a grabit,nu a comentat,a vrut sa scoata caciulita la final cu un servetel umed.Telefoane suna des(are mai multe) si cere voie sa raspunda(eu i am dat)150 ron ora pt normal si oral,pentru altceva se plateste extra(eu n am cerut ca nu ma intereseaza,nici Gfe nici altceva, exceptand normal si oral,de aceea nici in recenzii nu prea o sa fac referiri)recomand(cu precizarea ca pretul este mare)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Am fost astazi pe la d-soara, undeva pe langa maternitatea din cuza voda.

Locatia e ok, un ap cu 2 camere (sunt 2 tipe, una era ocupata) baia curata cu gel de dus si prosoape curate.

Tariful e 150 ora, nu sunt sigur ca presteaza si la nr, nu am intrebat, iar la telefon a spus doar de tariful pe ora

Ca aspect e ok, un 7 i-as da. Sani maricei, dar moi, in schimb un fund care rivalizeaza cu al andreei: tare, bombat, fara coji de portocala.

Oral neprotejat de 7, s-a cam grabit si nu face DT, nici CIM, doar finalizare pe corp

Normalul e de 8, se misca bine deasupra, contre si unduiri la doggy, reactioneaza bine si la misionar. Nu comenteaza la schimbat pozitiile, se umezeste singura (se si mangaie din cand in cand).

Anal face, dar la 300ron, si numai daca nu esti mare in pantaloni. Am fost descalificat din pacate, insa nici nu cred ca as fi dat 300 ron pt o incepatoare (m-am mai fript cu de-astea...merge greu daca nu-s obisnuite).

Parti negative: raspunde f greu la telefon (eu incerc de vreo 3 zile, crezand ca e o alta tipa pe care o caut de ceva timp, dar nu era ea). de 2 ori s-a intamplat sa imi dea bip apoi sa nu raspunda. plm, daca dai bip inseamna ca poti vb. oricum, neplacut si greu de gasit. O alta kestie negativa a fost ca desi la telefon oralul se putea si neprotejat, a cerut ceva in plus la fata locului (de-o 'ciocolata' :D)

GFE: ar fi fost 9 daca nu era faza de la final: stateam la o tigara, la vreo 30 de min dupa ce intrasem, dupa primul nr. al doilea numar nu mai mergea, si ii spusesem si ei ca nu o sa mai incerc. totusi, ma asteptam ca macar sa pot termina tigara linistit...insa n-a fost asa, a raspuns la un apel si mi-a zis ca tre sa plec in 3 minute pentru ca are un client fidel care e deja jos. wtf? probabil am gresit eu ca am zis ca nu mai incerc al doilea nr, dar totusi...nota finala e 5 la gfe.

din faptul ca are mai multe telefoane, atmosfera 'grabita' si faza de la sfarsit am impresia ca e pusa doar pe facut bani, neinteresand-o prea mult clientii.

o sa revin probabil pentru colega de ap. am zarit-o doar in trecere si avea o fata simpatica. ah, 400 ron ar fi cu amandoua (nu inteleg de ce...150+150 ajungi la 300, nu 400. matematica asa...)

 

spor la perforat!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salut baieti dornici de "fete la care trebuie sa dai bani".Am fost si eu ieri la domnisoara aceasta.E frumoasa foc are carnea tare si frumoasa si e draguta foc la fata.Are aparatamentul pe str. Vasile Alecsandri adica pe strada unde e starea civila.Am intrat in aparatament si am acolo mai are o colega dar care nu ne-a deranjat.Am platit 70 de roni pt un oral executat de mine ei adica un cunnilingus si apoi i-am facut si un anniligus tot eu ei fiindca ea mie nu vroia sa-mi faca oral neprotejat  zicind ca nu face nimic neprotejat.Actiunea a decurs bine fata excitindu-se la maxim asa incit a avut orgasm.Apoi i-am executat tot eu ei un annilingus fiindca are un  fundulet pufos si potrivit ca marime si foarte dragalas.

 

Note:GFE i-as da 9 dar nu prea am avut ce discuta cu ea;

        Locatie :10 camera curata cu pat si cearsafuri  curate;

        Oral:cunnilingus 10 mie si annilingus 10 tot mie asta din cauza ca nu a vrut sa faca neprotejat nimic.

 

Concluzia este ca e de recomandat la cum arata numai ca nu vrea sa faca neprotejat nimic in afara de cunnilingus si annilingus din partea clientilor.

 

Spor si ciocane tari.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am vizitat si eu domnisoarele din discutie. Prima,cea din acest topic, era un pic mai in varsta, am vizitat-o de mai multe ori, atat in locatia din Cuza-Voda, cat si in cea alaturata(in spate la casa casatoriilor).

Locatia nu are rost sa o detaliez intrucat nu cred ca mai este de actualitate, in schimb ce pot spune este ca cea din fata maternjtatii era un apartament curat, cochet si modern, cu dus curat, geluri,etc. Cea de-a doua locatie era tot curatica, dar nu chiar moderna ca prima.

 

Intalnirile au fost de obicei superok, in sensul ca socializarea era de fiecare data la un nivel inalt, de fiecare data eram intrebat daca vreau sa servesc ceva, am stat la o tigara, conversatii diferite.

 

Si acum sa trecem la....Treaba

Dus de fiecare data eu, o data chiar cu ajutor din partea ei (ajutor cerut). Camera de "lucru" cu un pat mare, mirosind frumos ( nu mai tin minte daca erau betisoare sau lumanari parfumate), pe o noptiera nu lipsea niciodata lubrifiantul, etc.

 

Actiunea incepe: de obicei cateva saruturi pe piept, si usor usor, coborare pe panta, catre obiectul de interes, oralul din cste tin minte la prima intalnire protejat, iar ulterior ne, un oral bun, cu atentie la producatorii de "copilasi", umed, adanc, facut cu simt de raspundere si cu o privire plina de "lacomie" , ridicata din cand in cand spre ochii mei (privirea porno binecunoscuta). Dupa ce intreba daca schimbam stilul venea "incaciularea" shtromeleagului si se trecea la actiune in diverse pozitii, fara comentarii, cu contre si miscari circulare, deh... se vedea ca ii place meseria. Am observat ca se umezea superrapid, mai ales in capra, si facea ce facea si ajungea in poziitia asta destul de des..

 

Analul... eee.. pai de asta ii placea capritei pozitia, pentru ca una doua cum ajungea in "fier footen" lua juniorul si il infigea cu ravna in ochiul brown, si apoi sa te tii la contre si icnete, de ziceai ca-si da obstescul sfarshit pana cand apuci sa suni la112. (Concluzie- iubeste analul ). Tin minte ca odata, in timpul unei "lupte" am primit un telefon important, si dupa scuzele de rigoare am raspuns. In timpul asta, domisoara a luat o pozitie de pacienta la ginecolog , cu picioarele larg desfacute in fata mea, expunand complet toata zona de interes, si dupa ce a afisat o mutrita perversa rau, a inceput sa se mangaie, intai pe pasarica si apoi usor usor cate un deget apoi 2 in anus, icmind usor. Aflat in timpul convorbirii, nu puteam sa intreprind nimic, in schimb ea mi-a luat mana libera de telefon si prin gesturi m-a rugat sa o ajut si eu...... Va inchipuiti cam ce a urmat dupa ce am inchis tlefonul...

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Scuze de intrerupere si repost , dar dupa lungi cautari tot nu am gasit butonul de edit. Pentru a termina review-ul intr-o nota oficiala( cu tot cu strigare de catalog) sa continuam , tragand concluziile :

 

Locatie : 8 ma refer aici la ultima locatie vizitata, curat, dar prea auster parca

 

Aspect : 8 -fata daguta, sani maricei, usor lasati, putina burtica ( prezente usoare vergeturi) , fundul numai bun

 

Oral : 9 - serios executat, cu atentie la ce e in jur, priviri mai mult decat provocatoare, etc.

 

Normal : 8,5 -implicare, fara comentarii la pozitii

 

Anal : 10 - punctul forte, nimic de reprosat, se conoaste ca ii place. Unul din cele mai bune din cele avute ( pana in prezent se gaseste in top 3 fara discutie)

 

Pret : tinand cont ca a fost pe o perioada mai intinsa si posibil sa fi beneficiat de avantaje client ( suna ca la dealeru, auto :)) costurile retinute au fost de 100-150/ nr, 200/h .

 

P.S. rog un moderator sa uneasca cu postul anterior. Multumesc!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...