Sari la conținut

Monica noua in domeniu.


Postări Recomandate

  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

MONICA, discreta si delicata, noua in domeniu si putin timida, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor discreti. Detalii suplimentare telefonic, foto reale.

Ajuns la birou,si am deschis biblia.ca sa vezi,o noutate.

Stie cineva ceva de doamna?

Mi-au placut pozele dansei

Am sunat-o...o voce placuta si calda...progam 9-16,masaj de relaxare,sex oral si normal,ambele protejate.

Halat:100 ron ora,nu lucreaza la finalizare.

Locatie:undeva pe pantelimon,cimitirul armenesc.

Maine o sa-i fac o vizita doamnei,deoarece imi plac foarte mult noutatile.

Si cateva fotografii...

Bafta!!!

post-140704-0-11477300-1442340138_thumb.jpg

post-140704-0-47682000-1442340144_thumb.jpg

post-140704-0-74544800-1442340148_thumb.jpg

post-140704-0-59225800-1442340153_thumb.jpg

post-140704-0-53073900-1442340158_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Merci

Ma intreb de unde le-o gasi asta asa noi pe toate in locația asta, am mai fost la Diana tot asa in primele zile ale ei

 

Mda... Şi atunci, ca şi acum, ai pus botul la vrăjeala lor stricată! Sau poate vrei să punem noi botul la vrăjeala ta stricată? Din două - una! :laugh2 :laugh2 :laugh2

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Merci

Ma intreb de unde le-o gasi asta asa noi pe toate in locația asta, am mai fost la Diana tot asa in primele zile ale ei

Am sunat la Monica sa ma programez astazi, insa avea toata ziua ocupata, ultimul client la ora 16. Deci se duc futacii la greu dar nu scriu recenzii.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

Am sunat la Monica sa ma programez astazi, insa avea toata ziua ocupata, ultimul client la ora 16. Deci se duc futacii la greu dar nu scriu recenzii.

 

au citit futacii un review pozitiv au si sarit pe caprioara:)), ca sacalii.

program 9-16 se respecta ,aproape ca bugetari :))),sper sa o prind si eu online la birou in curand .ca de ocupat m am saturat, dupa program am observat ca are telefonul inchis.

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Asa,am revenit.

Am marcat si la doamna Monica.

MONICA, discreta si delicata, noua in domeniu si putin timida, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor discreti. Detalii suplimentare telefonic, foto reale...asa suna anuntul doamnei. nr de tel.0723708310.

Tin sa specific inca de la inceput ca doamna este cat se poate de reala si cred ca noua in domeniu.

Sunat si progamat miercuri pe la orele pranzului.locatie undeva pe soseaua Pantelimon,vis-a-vis de magazinele marius.Un bloc vechi dar curat.Doamna locuieste la etaj inferior si mai are colega pe doamna Bianca cu nr de tel...0731849636...deja recenzata.

Doamna m-a asteptat timida,ascunsa dupa usa,imbracata in costumatia din fotografii.O figura a fetei draguta ochi mari de culoare caprui deschis,si cu un decolteu de :yummy iti lasa gura apa.

Am intrat in camera de actiune care este o sufragerie,un televizor mare si un coltar numai bun de alergat doamna.Am palavfagit 2-3 minute si am decis sa raman.Am plecat spre dus si am primit un prosop mare si pufos,fara mirosuri,geluri de dus la discretie si toate cele de trebuinta.

Ajuns din nou in camera de actiune,doamna mi-a comunicat ca a facut dus inainte sa intru eu in apartament.

Si incepe actiunea.

M-am intins pe pat,am cerut un masaj de relaxare,pe care l-am si primit.Nu pot spune ca exceleaza la masaj,dar,este ascultatoare si isi indreapta manutele spre ciocanelul meu deja semi-erect,cu ulei pe el.Bag mana la pasarica si sesizez ca doamna deja se udase,si surpriza fara chilotei pe sub rochita pe care o purta.Incepe a se dezbraca si vad acea pereche de sani,pe care am sarit ca un nebun cu mainiile si gura.Specific ca sanii sunt tari ca piatra,parca prea tari.Am pus prezervativul si a inceput un oral lent cu putin ajutor din partea mainilor,atenta si cu prietenii ciocanelului,urmat de un 69 de toate frumusetea.

Am schimbat pozitia :doggystyle pompand in doamna cca 6-7 min, doamna dandu-mi contre si finalizat exploziv in prezervativ.Specific ca doamna se umezeste natural si destul de mult si geme foarte frumos .

Am plecat la dus pt a ma improspata,cu gandul sa mai execut si al doilea numar.Dar surpriza,suna telefonul si trebuie sa plec,multumindu-i pt experienta primita.

Am platit 100 ron in avans pt o ora de actiune dar am stat cca.40 min.

Si acum note...

Discutia telefonica...9...voce placuta si dulce.

Apartament...9...etaj inferior,curat parfumat,prosop ok.

Sex oral...8...se ajuta de maini,si geme si cand o suge.

Sex normal...9...geme frumos,se umezeste natural,tremura in ciocanel,si contreaza destul de bine la :doggystyle .

Anal nu am cerut dar am inteles ca nici nu face.

De revenit???Cu siguranta.

Raport calitate-pret,ok.

Cat despre progam...mi-a spus ca este divortata si nu are cine sa-i ia copilul de la scoala,si nu are cu cine sa-l lase.

Si in incheiere,cum a spus un mare futacios...CIOCANELE SUS...

Bafta!!!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Multumim pentru recenzie putzifer! Am sunat si eu la doamna ieri, o voce într-adevăr calda si sexy. Am cerut detalii, pe care le-am si primit. Am facut programare pentru luni, in intervalul precizat. Abia astept sa o intalnesc, si sa revin cu o recenzie. Sa vedem cum se descurca cu un incepator, ce o sa ma invete :))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare confutaciosi! Membru junior aici pe forum, stalk-uiesc de ceva timp topicurile in cautarea unor "capreoare" accesibile si dragute. Prea mult noroc nu am avut pana acum, dar am dat si de topicul acesta, si de doamna Monica. Asa cum am spus mai sus, am avut programare facuta pentru ziua de luni.

Zis si facut, ma duc la adresa, zona ok, linistita, locuri de parcare rezervate, dar se gaseste loc. Sun, primesc toate indicatiile necesare, bloc vechi dar curat, etaj inferior, fara vecini in fata blocului care sa puna intrebari. Ajung la usa, astept un minut, imi deschide o doamna timida, ascunsa dupa usa, imbracata foarte sumar "yummy" :) O doamna miniona, foarte ingrijita, frumoasa, cu un corp bestial, o fire foarte placuta, cu zambetul pe buze, calma, fara graba, si putin emotionata (poate pentru ca e noua in domeniu, sau poate ca eu arat a **spam editat**) :))... mergem la tigare, in locatie se mai afla o doamna, nu stiu daca presteaza sau este acolo doar ca "secretara", care nu a scos o vorba cat am stat la tigare si care nu mi-a prezentat niciun interes.

 

Acum actiunea!

Mergem in dormitor, unde imi cere sa dau o fuga la dus, cu toate ca i-am spus ca am facut inainte sa plec de acasa (foarte bine ca tine la igiena), asa ca am fugit la dus, apa putin cam rece, lucru care nu prea i-a plăcut astuia mic, dar baia era ok, curata, geluri de dus, cuier pentru haine, prosop curat. Am iesit din dus, ajung in camera cu pricina, si ma asez in pat langa doamna. I-am spun ca e prima oara cand apelez la o escorta, dar a avut grija sa ma faca sa ma relaxez, a inceput cu mangaieri pe piept, apoi cu saruturi pe gat, pe urechi, si hopa sus pe mine, a continuat cu saruturi, si si-a dus usor manutele spre ala mic, care deja nu mai era mic cand a simtit caldura doamnei peste el. Am intrebat-o cat de sensibili ii sunt sanii si mi-a spus ca sunt destul de sensibili, asa ca dau rochita si sutienul jos si sunt intampinat de o pereche grozava de sani, cu niste sfarcuri erecte si numai bune de rontait. Imi fac de cap cateva minute bune cu sanii doamnei, in timp ce doamna se ocupa de ala mic cu manutele. In timp ce doamna avea grija de mine m-am gandit si eu sa am grija de ea, asa ca ma duc cu mana jos, dau chiloteii deoparte, si bag mana... surpriza, doamna era deja uda, fierbinte... respiratia deja i se ingreunase. Imi fac si acolo de cap cateva minute, cu raspunsuri din ce in ce mai evidente din partea doamnei. Se da jos, continua sa se joace cu ala "mare", si fara sa imi dau seama, hop si explozia. Asta e, nu mi-am facut griji, am fugit la dus si m-am intors cu forte proaspete. Doamna ma astepta intr-un prosop, intinsa in pat, ma pun la loc, ala mic era iar mare, iar doamna scoate un prez, il pune, si incepe un oral frumos, incet, adanc, cu multa grija la zonele "invecinate", mai rapid, mai incet, cu limba, fara, tot tacamul, si cu multa pasiune. Trec vreo 10 min, si doamna se pune pe mine, pompez asa vreo 5 minute, imi sugereaza sa schimbam, asta si facem, bagam doggy inca vreo 5, ma intind in pat, continua cu oral, si cu multa atentie de la manute, trece iar deasupra, pompez in continuare si in final termin. Doamna ramane deasupra, imi da contre, se lasa pe mine, si ma pupa pe obraz (wow, asta da gfe)... am mai stat asa un min sau doua, dupa care s-a dat jos, am plecat la dus. M-am intors, m-am imbracat, doamna s-a scuzat doua minute, a fugit la dus. Am mai stat la o tigare, i-am multumit pentru experienta frumoasa si am plecat.

 

Acum NOTELE:

Aspect - 9

Locatie - 8

Actiune - 9 (oral si normal cu implicare foarte multa, dar totul protejat)

GFE - 10+++

Anal - Nu ma intereseaza

Cadoul - 100/Ora, platit in avans

 

De revenit? Da, deja sunt programat pentru miercuri. O experienta cu adevarat super.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Am fost si eu la Monica, ce au spus colegii de mai sus confirm. Este intradevar de recomandat celor carora le plac milfele!

Pacat ca este coada mare la Monica dar nu se scriu recenzii....

Are un stil aparte de a se fute, experienta interesanta, geme frumos si duce.....pula sa va tina.

Am stat pe indelete o ora, platit 100 lei si am dat un numar luuung, inceput cu tigara, vorbe, futai....isi merita banii. Dus inainte si dupa obligatoriu amandoi. Nu este o pustoaica repet...dar are caracter, clasa, suflet, sani pusi, cur mic si o pussy tocmai buna....plus ca ii place pula mai ales daca faci acel click cu ea. Tine la igiena foarte mult, eu am facut ambele protejate si oral si normal.

Nota generala pentru aspect Monica si experienta 8+, igiena 10, gfe 10  :clapp

Din partea mea de revenit, insa o recomand doar familistilor, oamenilor de calitate care apreciaza femeia in general si nu se duc doar pentru o bucata de pussy, o milfa adevarata care iti poate oferi o experienta frumoasa daca stii sa te porti cu ea.

Va salut!  :hihat

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am facut rezervarea cu o zi inainte si am ajuns la ora stabilita la d-soara. Sunat cand ajung la locatie, cum spunea un frate mai sus vizavi de magazinele Marius, pe sos Pantelimon

Tipa este o MILF-eta adevarata, se fute din placere.

 

Dus inainte, ea probabil era spalata, si a inceput actiunea cu un GFE din partea ei, putin oral si dupa normal. Am schimbat cateva pozitii si finalizare in caciula.

Al 2lea numar a inceput cu un masaj din partea ei, pana ce viteazul a prins avant:), oral si normal. 

 

Apartament 8 baie cu sapun

D-soara 8 MILF, sanii cam ciudati 

GFE 9 stie cum sa te ia si sa creeze atmosfera frumoasa 

Oral 10 bine executat cu atentie la detalii si uneori deep 

Normal 9 stramta, cu contre

Socoteala 100 2 numere

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Eu am vizitat-o astazi si mi-a placut ca si data trecuta.

Credeti ca sunt nevoit sa mai scriu o recenzie?l

App.sa stiti ca doamna are de gand sa ridice pretul.pe mine m-a primit la 100 ron ora,deoarece am mai fost la dansa,dar am inteles ca de luni,probabil sa-si modifice pretul...

ar fi bine sa lucreze la finalizare,dar ...

Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Eu am vizitat-o astazi si mi-a placut ca si data trecuta.

Credeti ca sunt nevoit sa mai scriu o recenzie?l

App.sa stiti ca doamna are de gand sa ridice pretul.pe mine m-a primit la 100 ron ora,deoarece am mai fost la dansa,dar am inteles ca de luni,probabil sa-si modifice pretul...

ar fi bine sa lucreze la finalizare,dar ...

Poi daca le incurajati sa si le mareasca, ca doar merita mai mult  :laugh2

Link spre comentariu

  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Dupa tine...hai sa dam note mici ca sa scada tarifele, nu?

:D

Nu e vorba de asta, ci note obiective, cat mai realiste, pentru a crea o imagine cat mai clara, ca sa-si faca o idee si ceilalti confrati, care-s noi pe aici...dar sa nu "umflam" aiurea cu note si tarife exagerate doar ca sa fie, daca nu-i cazul si nu-s argumente aduse! Nu uitati ca escortele se orienteaza dupa noile tendinte de cresteri nejustificate (ca doar suntem in democratie si fiecare e liber sa faca ce vrea), doar pentru ca le supraevalueaza unii, care habar n-au ce inseamna calitatea! 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...