perpulis Reputație: 400 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Yka , bafta multa si fericire in viata!Te pup dulce!Ai grija de trupul tau!Miss you! 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Multumesc tuturor, Sa fiti iubiti / te, 2 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Felicitari draga mea!!!Iti doresc mult succes in continuare si o viata frumoasa asa ca tine !!!Pup 1 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 2, 2016 Felicitari draga mea!!!Iti doresc mult succes in continuare si o viata frumoasa asa ca tine !!!PupTu când te pensionezi? 1 4 Link spre comentariu
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Martie 2, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Partajează Postat Martie 2, 2016 felicitari, drum bun in viata, poate fi trecuta la inactive, multumim frumos. Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Tu când te pensionezi?Stai linistit dragul meu - ca la 300 lei ora sunt ca si pensionata :laugh2 Si linistita din punct de vedere psihic pentru ca oamenii cu care ma intalnesc sunt de cea mai buna calitate 1 1 Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Martie 2, 2016 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Martie 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lme-3mRgMms 2 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lme-3mRgMmsBuna, Regret enorm ca nu am facut cunostinta fata in fata,noi am avut o prietenie virtuala reusita.Printre fetele de pe forum exista(nu sunt unica)si prietenii care nu se lasa cu tavaleala.Nu as renunta la o prietenie pentru banuti (astia sunt facuti sa circule).Cam greu de crezut,dar nu imposibil. 2 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 2, 2016 Stai linistit dragul meu - ca la 300 lei ora sunt ca si pensionata :laugh2 Si linistita din punct de vedere psihic pentru ca oamenii cu care ma intalnesc sunt de cea mai buna calitate stiu, tanti. doar mai glumesc si eu. daca erai cu vreo 10-12 ani mai tanara ti-as fi impins si o pula cu sete Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 stiu, tanti. doar mai glumesc si eu. daca erai cu vreo 10-12 ani mai tanara ti-as fi impins si o pula cu sete pe buneeee, :thinkingFIULE Problem in acest caz la tine!!!trebuia sa te ingrasi cu alea 10-12 Kg(nu ani)ca sa ajungi in asternut cu mine Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 2, 2016 pe buneeee, :thinkingFIULE Problem in acest caz la tine!!!trebuia sa te ingrasi cu alea 10-12 Kg(nu ani)ca sa ajungi in asternut cu mine cu grasime? beax am investit in corpul asta de invidiatsunt tare ca o stanca... numai fibra Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 cu grasime? beax am investit in corpul asta de invidiatsunt tare ca o stanca... numai fibra narcisistule,http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t15212.gif Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 2, 2016 narcisistule,http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t15212.gifacum cu ce... ti-am si aratat cred ))) app... cand iesim la un suc ca intre prieteni. nu am pretenii de dragoste, ca dino )) Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 acum cu ce... ti-am si aratat cred ))) app... cand iesim la un suc ca intre prieteni. nu am pretenii de dragoste, ca dino ))nu beau suc ca simt rujina nu ies ca nu raspund de actiunile la care te pot supune iar de aratat,nu mi-ai aratat'o deoarece sunt adepta fapte nu labareala, Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 2, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Martie 2, 2016 Printre fetele de pe forum exista(nu sunt unica)si prietenii care nu se lasa cu tavaleala.Nu as renunta la o prietenie pentru banuti (astia sunt facuti sa circule).Cam greu de crezut,dar nu imposibil. Dacă tu,in sfârșit ai ajuns la concluzia asta,ai făcut un mare pas înainte Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 2, 2016 nu beau suc ca simt rujina nu ies ca nu raspund de actiunile la care te pot supune iar de aratat,nu mi-ai aratat'o deoarece sunt adepta fapte nu labareala, poti sa ma supui la orice, ca sunt proiectat sa rezist, doar sunt moldovean.nu ai tu imaginatie cate pot indura eu. Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Dacă tu,in sfârșit ai ajuns la concluzia asta,ai făcut un mare pas înaintestai cuminte pretene poti sa ma supui la orice, ca sunt proiectat sa rezist, doar sunt moldovean.nu ai tu imaginatie cate pot indura eu. se poate,si io mi's olteanca Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 2, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Martie 2, 2016 stai cuminte pretene intotdeauna am fost cuminteApp,nu mai ingrosa anumite cuvinte si foloseste-le corect,ca nu ma sperii Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 intotdeauna am fost cuminteApp,nu mai ingrosa anumite cuvinte si foloseste-le corect,ca nu ma speriiingros ce vreau/cand vreau,da sfaturi intelepte altora-ca nu ma intimidezi Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 2, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Martie 2, 2016 ingros ce vreau/cand vreau,da sfaturi intelepte altora-ca nu ma intimidezi Nu ti-am dat sfaturi,cu atat mai putin ideea de a te intimida.Daca vrei sa ne luam gura-n pula ,spune-mi,am disponibilitate Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 Nu ti-am dat sfaturi,cu atat mai putin ideea de a te intimida.Daca vrei sa ne luam gura-n pula ,spune-mi,am disponibilitatema incurcasi maica nu fac parte din brigada...eu am disponibilitate pt lucruri mai importante nicidecum pintru ciorbita albita cu organe Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 2, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Martie 2, 2016 ma incurcasi maica nu fac parte din brigada...eu am disponibilitate pt lucruri mai importante nicidecum pintru ciorbita albita cu organe de parca organele nu ti-ar fi cunoscute Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2016 de parca organele nu ti-ar fi cunoscuteo primavara frumoasa Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 2, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Martie 2, 2016 o primavara frumoasa multumesc la fel,esteP.S ti-ai dat si tu seama pana la urma ....Hai " ti pup",sa fii fericita Link spre comentariu
buboss Reputație: 145 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2016 O primăvara frumoasa Yka!!!te pup acolo unde îți place tie!!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate