Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am avut azi sansa (rara banuiesc) de a fi primul la Ika dupa revenirea ei din peripetiile de pe plaiurile transilvane... Cu alte cuvinte am prins-o cu un chef nebun de tavaleala de care m-am bucurat din plin.

 

Nu o mai vizitasem in locatia actuala si de aceea mai postez o recenzie.

 

Locatia este ok, cu destinatie speciala pentru ce stie Ika sa faca mai bine. Inca nu a despachetat tot insa ne-am gasit loc suficient pentru toate acrobatiile. De mare efect sunt scaunele de bar, trei la numar, din care am folosit doar unul dar bine. Baia este mica, doar cu dus dar oricum nu-ti vine sa zabovesti prea multamult acolo cand o stii pe Ika in camera alaturata...

 

Ika asa cum o stim, volubila si vesela. Am stat la povesti dupa care am trecut la actiune - i-am spus ca mi se facuse o foame de ea de imi venea sa o mananc cu gura plin. Problema era ca si ea vroia sa ma manance prin urmare a trebuit sa gasim o varianta in care sa alternam in a ne face poftele.

 

Am prins-o infometata de sex destul de tare prin urmare sper ca i-am ajuns macar pentru un aperitiv... :)

 

Nu mai povestesc actiunea pentru ca cei care o stiu o stiu, cei care nu o stiu trebuie sa o incerce neaparat. Ce imi place la Ika, si i-am si spus-o, este ca daca te place isi face loc in inima eii si ajungi sa o cunosti mai indeaproape (lucru important pentru mine si pe care nu l-am mai gasit la alte fete pana acum). Prin urmare nu te simti nici pe departe ca si cum ai face sex pe bani ci ca ai o experienta deosebita cu o prietena apropiata care te place si este deschisa sa-ti faca toate poftele.

 

Am plecat impleticindu-ma putin si abia astept data viitoare :)

 

Note: media 10 cu coronita

Cadou: 250 Ron, o finalizare (ca atata pot) dar timp de peste o ora...

Senzatie: "priceless" vorba reclamei...

 

Bine ai revenit Ika! :)

  • Like 8
Link spre comentariu

salutari rurale!

 

e bine la tzara. ploua, creste porcii, se face pateu... da' din cand in cand mai scapam in satul ala mare sa ne mai bucuram de micile placeri ale vietii de la oras. si daca ieri m-a cautat o prietena buna sa-mi aduca aminte de Yka... ce mi-am zis? mmmm, Yka, go on!

 

asa ca am luat rata de unirii si m-am prezentat la examen. la telefonul de control imi zice fata "hai ca am o surpriza mare!" wtf, zic, ce-o fi? adica nu sunt io prea sperios, da' de la felina te poti astepta la orice. si, mai baieti (si vreo cativa barbati...), la asa ceva chiar nu ma asteptam.... adica nu am patit-o inca...

 

adica intru in alcov si zic: "frate, da' coada nu trebuia sa fie pe scari?". cred ca ati ghicit, inauntru - imbracat in ceas si in propria-i pudoare - dau de un prieten vechi si bun. si al meu si al doamnei. si cine zicea ca orasul asta e doar un sat mai mare (unde toata lumea f...ute pe toata lumea... )? ei, oricine a zis (coane, stiu bine - de la tine - cine a zis, da' uite asa, o licenta poetica!) nu stia un lucru! ca la Yka "zicerea" se transforma in "Yka fute pe toata lumea"!

 

pe scurt doamna ne-a vanat de ceva vreme si cand ne-a prins ne-a executat pe amandoi. deodata. groaznic ce-a putut sa ne faca... nu va recomand - si oricum, nu aveti sanse pentru ca ne-a spus in mod explicit ca e ceva din meniul privat, care nu se poate intampla cu oricine. de fapt nu se poate intampla cu nimeni altcineva!

 

acum, toti aveti net si cei mai multi ati vazut fel si fel de filme. nu cred ca ati vazut nimic mai mult decat ce s-a intamplat in lacasul pierzaniei intre trei oameni. aaa, stai, daca ati vazut anumite chestii (cand fata nu era acolo, gen!) uitati repede! adica sa fie clar, f...ut rude si f...ut straini, dar niciodata nu f...ut prieteni! restul nu am de gand sa va povestesc, dar a implicat organele noastre active si tot ce a vrut doamna. si a vrut! mama doamne ce de a vrut!

 

a fost misto rau, si deja studiez programul de la microbuze ca sa vad cand mai nimeresc pe centru. in acelasi timp cu prietenul. si cand doamna e in forma. s-ar putea sa nu se alinieze planetele pre curand, da' io zic ca merita asteptarea! si chiar daca sunt repetitiv, am sa zic doar o vorba despre faimosul "halat": pricelesssssss!!

 

cele (fete) bune!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Confrate rural, m-ai apart cu recenzia asta!  :laugh2  Cand ai citat vorba aia de duh celebra ( parca lui Nichita ii apartine, daca nu ma insel) am crezut ca ...da' m-am linistit mai spre final, cand ai facut cuvenitele precizari.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Yka, aveam de gand sa te revizitez, dar cand am cetit cum i-ai executat pe cei doi domni, a inceput sa-mi fie frica ... eu, batranel decrepit ... pacate amarate! :laugh2

  • Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu

 

Confrate rural, m-ai apart cu recenzia asta!  :laugh2  Cand ai citat vorba aia de duh celebra ( parca lui Nichita ii apartine, daca nu ma insel) am crezut ca ...da' m-am linistit mai spre final, cand ai facut cuvenitele precizari.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Yka, aveam de gand sa te revizitez, dar cand am cetit cum i-ai executat pe cei doi domni, a inceput sa-mi fie frica ... eu, batranel decrepit ... pacate amarate! :laugh2

picoane, la feline e o chestie de baza: sa nu le lasi sa priceapa ca iti e frica! daca te prinde mai slab de inger... esti rupt! stii faza cu tremuratul picioarelor? e de banc, da' in viata reala io mi-am tras o febra musculara de nota zece vreo trei zile!

 

io mai am putini ani pana la pensie (recunosc, nu aia oficiala ci aia pe care mi-am fixat-o io ca target), da' nu ii dau sanse sa se prinda ca sunt mai "subtire". si ma gandesc serios ca, cica, "cui pe cui se scoate", deci de la ea mi se trage - ea sa ma rezolve! asa ca deja imi studiez agenda ca sa trec la fapte. ca stii cum se zice, verba volant, fapta manent! sau ca in sat la mine: "ce-ai mancat, ce-ai baut si cu ce ai strans in brate!".

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Confrate rural, acu' inteleg io de ce ma face tandari felina noastra cand ma prinde. O data, chiar am facut cadere de tensiune ( 10 cu 6)  :slap2 .

Oricum, la noi la oras se  spune: " ce-ai mancat, ce-ai baut si ce-ai futut" - pentru rima.  :laugh2

  • Like 7
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragul meu Picon! :movingthem1

Am vrut sa scot melcul din tine,deoarece foarte multi apreciau aptitudinile tale sexuale(in lipsa de probe,cei in cauza erau masculi),si cum astfel decat tensionandu-te la limita,(ai vazut,am stat langa tine-cuminte-pana am reinceput alt act sexual fara urmari grave,doar gemete de placere)... :gifs_ojos

 

P.S. In trei zile e o minune,se nastea cineva,inca nu ma lasa memoria asa-i??? :blushing2

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salut

cum imi pusesem in plan sa o cunosc pe yka si personal am pus mana pe tel si am stabilit o programare

locatia o stiti deja unirii. ajuns stam putin de vb pt cunoastere si stabilirea exacta a serviciilor (mi s-a parut ca este f stricta in afirmatii)

doamna destul de frumoasa tate cur simpatica la fata ce sa mai abia asteptam s-o ating. discutat cate putin de forum si cam ce fete mai sunt bune, mers la dush si inapoi pe canapeaua din sufragerie unde am gasit-o intinsa de-ti era mai mare dragul s-o privesti. 

a inceput cu un oral pasional cu elemente porno (scuipat, lins oo) ce sa mai stia ce face am pus-o in locul meu si am trecut la a saruta pasarica doamnei care avea un gust destul de bun de-ti venea sa iei si la pachet. pus caciulita si inceput un anal unde am si finalizat

initial venisem pt 2 finalizari dar mi-a comunicat inca de la inceput ca in urma primei finalizari va lua decizia daca o vom continua si pe a 2a.

probabil n-a fost acea scanteie din partea ei, ca din partea mea as fi ramas acolo, dar n-a fost cu suparare

ca note 9 la tot si un 9+ pt cum arata

de revenit cu siguranta pt ca vreau sa incerc si normalul 

1 finalizare- 150 lei

2 finalizari- 250 lei

  • Like 12
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...