Sari la conținut

Ramona, 0751405511 , 0752608875


mindo1

Postări Recomandate

Vizitator danezudan
Reputație: 0

S-a reintors Ramona am vazut-o prin oras dar si l clubul vacarilor!

Fratioare , daca citeai atent acesti topic sunt perfect convins ca i-ti dadeai si tu seama ca domnisoara Ramona nu a fost plecata din oras.A facut doar o scurta pauza , iar clientii vechi sau cunostiintele o puteau gasii la locatia stiuta de toata lumea de pe forum.

Link spre comentariu
Vizitator danezudan
Reputație: 0

danezudan spune-mi si mie numarul te rog caci eu incerc sa dau de ea dar telefonul este inchis. Mersi

Da ia frate topicul fetei si citeste recenzie cu recenzie , daca chiar esti interesat de fata asta sigur o vei gasi.Eu asa am facut am sunat la fiecare numar postat pe topic si a functionat unul din ele.Sincer numai stiu care dar are un numar bun pe pagina asta.

 

 

Spor la cautat

Link spre comentariu

Salut, fiind cu treburi prin Baia Mare, am incercat sa ma bucur de serviciile unei escorte cu experienta, chiar daca nu una de top. Am incercat sa iau legatura telefonic cu Ramona sunind-o pe ambele numere. Nu mi-a raspuns la niciunul. Probabil ca s-a retras sau e plecata la export. In consecinta am apelat la serviciile unei traseiste din zona Real.

Link spre comentariu
  • Oras:maramures
  • Oras:maramures

Bine v-am regasit dragi colegi.Ramona este in tara si sta in concubinaj cu unul,insa nu are treaba cu serviciul ei.Fiind cu drum in Baia Mare am sunat-o dar nu mi-a raspuns,dar am cautat-o pe la Clubul Vacarilor,afland de la barmana tot ceea ce v-am zis.A sunat-o dar nu a raspuns deoarece i-a zis ca merge la piscina cu prietenul.Cand voi mai merge poate voi da de ea si voi face si o recenzie.Sper sa va fie de folos cele scrise.

Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Ramona nu merge la export!! Asta o zic sigur. Intro seara era la benzinaria de la iesire spre satu mare dupa metro. Nu a vrut sa urce ca ma stie si fiind baut a dato la intors. E maleabila cere mult sa aiba de unde lasa. Spor la ramona

Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

ramona inca presteaza, lucreaza si la ceva club de noapte ca eu tare greu am dat de ea dar lucreaza si asta e un lucru bun, nu am reusit sa o mai prind ca sotia mea lucreaza doar pe dimineata si din pacate.... oricum eu o recomand chiar daca s-au scris atatea contra ei

Link spre comentariu
Vizitator haubaupau
Reputație: 0

Ramona inca presteaza dar nu tot timpul .... am prins.o de vreo 2 ori langa omv-ul de la mall catre SM dupa ora 21 insa numai odata am ramas cu ea deoarece prima data mi.a cerut 100 de lei/fin in masina si nu a vrut sa negocieze iar a 2-ua oara 50 de lei /fin...  am mers in spatele spalatoriei auto i.am cerut sa se dezbraze dar nu a vrut ca cica ii era frig , a ramas cu paltonul pe ea ( desii masina era pornita si mergea caldura) si numai pantalonii pana la genunchi i.a dat jos , a inceput cu un oral foarte nsp mai mult laba, dupa care am pus.o capra am pompat.o bine dar ea tot striga sa ma termin ca ea nu mai poate si abureli ... apoi i.am zis sa vina deasupra tot facea figuri si a reusit s ama enerveze nu m.am terminat si i.am zis sa plece ca era cat pe ce sa.i pusc 2 pe gura. Concluzie .... aspect 6 , oral 2, normal 5 implicare 0 ! ! 

Spor la treaba :) :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...