Sari la conținut

Laura/lacrimioarelor 0752520432 / 0743302342


Postări Recomandate

Am contactat-o pe numarul din titlul topicului, ne-am inteles sa o resun cand ajung la complexul Diana, sa ma indrume la locatie. Garsoniera e intr-adevar mica, curata oarecum, cu baie minuscula, dar macar existenta (blocurile respective credeam ca gazduiesc garsoniere confort III cu baie pe hol)

 

Fatiuca e grasuta, cu radacini rurale sau rromalez, tate mari, acceptabila. Este amabila, m-a servit cu un suc si am discutat despre oferta, care dupa scurte negocieri a ajuns la suma de 70 de lei, continand un numar combinat, cu oral neprotejat. Dus nu am facut nici eu nici ea, am trecut direct la actiune pe canapeaua din dotare. Oralul a fost bunicel, fara sa ma dea pe spate, normalul mediocru si el inceput cu lady on top si continuat cu un doggy, unde.. unde am observat ceva chestie ciudata pe fundul damicelei. O pata rosie, cam de marimea unui telefon. Nu stiu ce anume este, daca e boala, asa are pielea sau pur si simplu a fost spankuita in prealabil, dar m-a speriat putin imaginea. M-am terminat cat am putut de repede, vizitat baia sa ma clatesc si dus am fost.

 

O alta chestie neplacuta a fost cand am vazut periuta ei de dinti in baie, cu ceva bucata de carne ramasa in ea de mi s-a facut rau instantaneu. YAKK!

Nu pot sa o recomand.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe aceasta domnisoara in urma cu aproximativ 2 saptamani. Am contactat-o la acelasi nr de telefon afisat in topic, actiunea desfasurandu-se in aceiasi locatie descrisa de predecesorii mei(pe Lacramioarelor) asa ca nu mai insist.

Dupa cum s-a mai spus domnisoara are in jur de 25 de ani, este bruneta, par lung are undeva intre 160-165 cm si aproximativ 60 kg, fundul este tare si de marime medie, la fel si sanii, pasarica curata si corect epilata. Are trasaturi comune, in public cu siguranta nu ai sa o remarci.

M-a intampinat zambitoare, provocator imbracata in desuuri de culoare neagra. Dupa o scurta si banala discutie am facut un dus si am trecut la fapte.

A inceput printr-un ON, slab spre foarte slab, pe mine m-a zgariat foarte mult cu dintii, dupa ce ii atragi atentia se straduieste sa te faca sa te simti bine dar nu prea reuseste, in schimb acorda atentie zonelor adiacente. Normalul a fost foarte placut. Fata geme, se unduieste, nu refuza nici o pozitie pe care i-o propui, simuleaza spre sfarsit si un orgasm destul de convingator. Accepta sarut, cunnilingus, degete in pasarica, masarea anusului(fara penetrare).

Finalizarea s-a petrecut oral la cererea domnisoarei pe motiv ca a obosit(in momentul respectiv facea ea cam toata munca in pozitia reverse cowgirl), si a fost o combinatie intre un CIM COF COS(cum on sofa=canapea).

Ca si concluzie finala a fost o experienta destul de placuta pe care ma gandesc sa o mai repet.

Nota a fost de 100 ron, timpul petrecut cu dumneaei fiind de aproximativ 1h din care aproximativ 45 minute actiunea propriuzisa deci nu se grabeste si stie sa se faca placuta.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna !Am fost prin Cluj,vineri am trecut pe la domnisoara Laura.Numarul de telefon si locatia sunt cele amintite mai sus asa ca nu are rost sa insist,doar ca intr-adevar asa o locuinta mica nici eu nu as fi crezut ca poate exista.Curatenia cam deficitara,cosul de gunoi supraplin,servetele folosite etc.Domnisoara este cea prezentata ,bruneta,1,65 si cam 65 kg,oricum e un pic grasuta,podoaba in buric,pentru a atrage atentia asupra burtii,in rest sanii marisori,fund de asemenea .Zicea ca e din Turda,are ambii parinti surdo muti si dupa parerea mea ar avea totusi ceva ,,origini" indiene .Fata se comporta frumos,te serveste cu ce are,ba chiar m-a intrebat daca vreau sa-mi puna ceva filme porno de la cablu si chiar a pus.Pretul e 100 finalizarea ,oralul neprotejat,executat ok,la normal e un pic greoaie dar nu deranjant,anal nu doreste.Timpul petrecut cam 50 minute,tot cu tigara si povesti.Toate cele bune !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Eee
  • Oras:Eee

Am ajuns prin cluj cu un prieten sapt asta la meci! Am sunat sa fac programare, i-am zis ca suntem 2. M-a rugat sa o sun dupa 30 min , timp in care va vorbi cu o prietena sa vina impreuna! Am revenit cu telefonul, mi-a raspuns o alta fata care m-a anuntat ca cea cu care am vorbit mai devreme a plecat, n-o mai pot contacta!

Cam a fost experienta mea legata de ele!

 

PS: pacat ca s-a sters topicul cu anca, acolo a fost asemanatoare experienta dar mult mai convingatoare!

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna seara stimati domni

Dupa cum spuneam si in sfarsitul celuilalt post al meu dedicat domnisoarei, i-am calcat din nou pragul.

Locatia este aceiasi pe Lacramioarelor, nr acelasi din topic. Placuta surpriza a fost imbunatatirea neta a serviciilor domnisoarei pe care le voi detalia in cele ce urmeaza.

Ajungand in fata blocului in care locuieste, dupa cum am fost instruit in prealabil revin cu un telefon, raspunde prompt si ma roaga sa astept 1 minut, sa coboare sa-mi deschida(ceva probleme cu interfonul ?!, nu am intrebat) Primul zambet pe care mi l-a smuls in acea dimineata a fost aparitia ei intr-un halat rozosin, sexy, si cu un prosop facut turban pe cap, amintindu-mi de fetiscanele pe care le intrezaream pe coridoarele caminelor in studentie. Tin sa mentionez ca si-a facut aparitia in aceasta tinuta deoarece am ajuns eu mai repede decat convenisem si abia iesise de la dus , ii acord pentru asta un mare plus, in loc sa ma faca sa ma mai plimb prin fata blocului la -5 C, pana se pregatea, a venit imediat dupa mine.

In cuibusor, desi la aceiasi dimensiune, a facut niscaiva modificari, de pozitionare a articolelor de mobilier. Dupa ce se inchide usa in spatele meu, sare pe mine cu pupaceli, dragaleli si urari la multi ani, la care ii raspund ,si mai placut surprins de reactia ei. Incep sa ma dezbrac in timp ce intretinem discutii diverse, car ne tin cu zambetul pe buze, ea arunca cat colo turbanul, si lasaa sa ii alunece halatul, scotand la ivela un corp mai subtirel si mai bine proportionat decat la ultima noastra intrevedere, burtica aproape nu se mai observa, de vina este sala pe care a frecventat-o destul de mult in ultimul timp, facandu-I si carnita mai ferma.

Trecand peste bariera de textile, ne apropiem unul de celalalt si incepem sa ne sarutam patimas trecand de la Fk la DFk, inlantuiti cadem in mijlocul patului sarutandu-ne inca cateva momente, dupa care incepe sa coboare cu limbuta urmarind un traseu pe gatul meu, pe piept face un mic popas la unul din sfarcuri pe care il dezmiarda, il musca usor si isi continua drumul pana la locul cu problema. Aici parca aveam o strangere de inima amintindu-mi de ultimul oral, nici pomeneala, nu si-a imbunatatit vechea tehnica, ci a demontat-o, s-a reinventat, graba a luat locul savurarii obiectului, dintii au fost inlocuiti de buzele ei carnoase, cei cativa amarati de centrimetrii care se bucurau in trecut de caldura guritei ei, AU FOST INLOCUITI CU UN ADEVARAT DT, sunt un tip cu o dotare medie(vorba cantecului). In concluzie face un oral finut, fara graba, cu saliva, incepe prin limbi date capului penisului, dupa care ia un sfert in gurita si-l suge tacticos pana il umezeste bine, facilitand alunecarea distinsului din ce in ce maai adanc in acel dulce abis, bineinteles se ocupa si de zonele adiacente, in timp ce te trateaza cu gurita mainile nu sunt folosite decat cel mult pentru suportul penisului, fara a-l pistona. In tot acest timp imi faceam de lucru cu pasarica ei, la inceput cu degetele, pe urma tragand-o intr-un 69, cu limba si buzele, alternand intre cunnilingus si annilingus, ambele gaurici foarte gustoase fara miros neplacut, un deliciu.

Revenindu-si pentru o clipa creierul din mica moarte iin care se afla, i-am propus Laurei sa trecem la normal. A pus prezervativul, si mi s-a abandonat. Am culcat-o pe spate si am patruns-o zmulgandu-i usoare gemete, m-am aplecat deasupra ei sarutand-o, dezmierdandu-I sanii. Penetrarea devenind din ce in ce mai accelerata si barierele domnisoarei incep sa se naruie incepe sa dea contre din bazin isi linge si isi musca buzele, isi flageleaza micutul clit, imi musca mie buzele, imi suge limba, pasarica incepe sa scoata acel binecunoscut zgomot cand este pompata in timp ce este foarte umeda, Laura ma impinge putin pana cand penisul paraseste mansonul placerii si il inlocuieste cu 2 degete, masturbandu-se, scotand gemete de placere, scoate degetele din pasarica si imi arata mandra de ea, cat de umede sunt, dupa care incepe sa le curete sarguincios cu limbuta, limbile noastre se intalnesc pe degetele ei, pasarica ii este pompata acum de 2, pe urma de 3 degete ale mele, ma prinde de incheietura si imi trage palma spre gura ei deschisa, incepe sa suga cu pofta degetele inecate in sucul ei. Simt ca imi plesneste penisul mie mila sa-l mai privez de comfortul pe care l-a parasit , fiiind inlocuit de acele tradatoare degete, adoptam pozitia umeri-craci, pompez frenetic incep sa simt broboane alunecand pe spate, ii indrept picioarele ajutand-o sa ajunga in pozitia lumanarii, ii privesc pasarica acum cu o tenta rosie, umflata, este atat de frumoasa, nu ma pot abtine, incep sa o ling de parca as linge cea mai fenomenala inghetata din lume. Reiau penetrarea in acelasi ritm dezlantuit, daca tot are picioarele lipite de fata mea incep sa-i sarut si sa-i ling gambele, talpile, degetele, minutele trec dar ma simt prea bine pentru a vrea sa termin, fac tot posibilul sa prelungesc momentul, la naiba, Laura ma roaga sa o pompez si mai rapid. Revenim la un misionar aproximativ si trag tare, parca as face cardio la sala in halul acesta sunt scaldat in sudoare, nu mai pot termin iintr-un final glorios si ma prabusesc peste ea inca conectati, incepem din nou sa ne sarutam , mai pompez foarte lent cateva minute pana erectia dispare si stimabilul aluneca din pestera muierii . Ma intorc pe spate, Laura se ridica ia cateva servetele si imi scoate prezervativul, dupa care imi curata soldatelul rapus, cand termina il rasplateste cu un pupic. Dispare cateva minute la baie, timp in care ma gandesc ca trebuie sa ma ridic, sa fac un dus, doar este cazul sa mai si plec, surpriza, apare zambitoare, si se culca langa mine, incepe sa se joace cu degetele pe pieptul meu, sa ma sarute. Uit de dus, de plecare. O strang in brate, ne sarutam, ne mangaiem, si povestim, parca am fi un cuplu indragostit, nu stiu cat timp trece, ce mai conteaza. Suna telefonul ei, pe silent, sare ca arsa, la naiba am uitat ca am un client programat, el era, ajunge in 5 minute, imi spune ca trebuie sa plec, nu vrea sa isi bata joc de acel om, daca a venit trebuie sa-l primeasca,(o lectie pe care ar trebuii sa si-o insuseasca cateva escorte) . Nu pot termina cu dusul, imbrcatul si inca cateva pupaceli mai repede de 10 min, cand ies din bloc il vad pe individ peste drum uitandu-se tinta la scara blocului si implicit la mine, ma fac ca nu-l observ si imi vad de drum, cerandu-mi scuze in gand fata de unu coleg de “suferinta”.

 

Timp petrecut aproape 1h 30 min

 

Platit 100 ron, lasati de mine la plecare(nu a mentionat niciodata nimic despre bani, tariful stiut de data trecuta)

 

Note: Gfe-11(nu sunt eu prea umblat pe la escorte dar asa ceva nu am mai intalnit, excelent)

Fk-9

O-9(era 10 dar nu stiu daca face CIM)

N-9

Aspect-8

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Ieri am vizitat si eu fatuca

Consider ca descrierea  demezei si a  garsonierei  sunt de prisos ,asa ca  am sa sar peste.ele fiin descrise mai sus de colegul OVII,scurt dar cuprinzator .

LA ora stabilita ma aflam in zona complexului Diana din Gheorgheni,sun d-soara si ma indruma spre ea,ajuns in fata blocului am fost rugat sa astept putin pt ca interfonul nu functioneaza si coboara sa deschida usa,asa a si facut.

Primul contact vizual , imi era f.f .cunoscuta ,stiam ca s-a mai jucat  candva ,undeva cu puta mea...dar nu imi venea in minte unde ,cand...

Ajunsi sus,binenteles m-am mirat si eu de marimea garsonierei, aveam de gand sa spun PAS,dar  m-a  facut sa ma razgandesc prin atitudinea ei, ospitaliera:am fost intrebat ce vreau sa sevesc,apa plata,suc,cafea.

Povestim de una de alta,avea si ea impresia ca ma stie de pe undeva...dar nu stia de unde,la fel ca mine..dar aveam sa descoperim impreuna de unde....

Imi prezinta  serviciile ei,si preturile aferente, adica 100 ron=1 fin o/ne+normal/pro; 170 ron=2 fin o/ne +normal/pro,ai spun ca as vre sa stau la 2 fin ,dar nu stiu daca ma simt in stare. Ea a facut o propunere: imi platesti o fin si daca vrei si a 2-a imi platesti diferenta, am spus OK.

Eu am facut dus acasa, ea a facut inainte ,si intradevar mirosea placut.

Actinunea:  o rog sa-mi faca un masaj si s-a conformat, face un masaj  bunicel inspre bun,atenta la aproape la toate partile corpului.dupa care incepe sa se frece cu sanii pe spatele meu,ma roaga sa ma intorc, se freca cu sanii de soldateleul meu care incepu sa se invioreze ,il ia in mana si incepe sa-l frece si i-mi aplica o tehnica ce ma face sa-mi aduc aminte,,de unde ne cunoastem,, aceasta consta in frecarea soldatului si in aceelasi timp cu un deget de la cealalta mana maseaza zona anusului,o senzatie f. placuta si excitanta......senzatie pe care am mai avut-o doar acum vreo 1-2 ani la salonul Prelude de pe frunzisului,cand am fost ispitit de o oferta de masaj la dublu,cand am ajuns acolo erau doar 2 maseuze Ana,o tipa blonda frumusica, si aceeasta dameza  care in ciada faptului ca era in dezavantaj fizic..a facut treba mai buna ! 

Scuzati iesirea in decor :) ,dupa acest masaj trece la oral,bun umed cu tente de deep si atentie la oo !!! Trecem la normal  lady on top, se misca bine, are umectrare abundenta si  atenta la reactiile partenerului, trecem la doggy  dornic sa aman finalul.....dar n-am reusit decat pt max. 2 min :)

S-a ridicat mi-a luat protectia,m-a curatat si surprinza primesc si un pupic ,probabil de consolare.

N-am mai dorit a 2-a fin. am fumat  o tigara impreuna,am PLATIT,si am plecat.

 Time :50 min door to door

Achitat 100 ron.

Concluzie: domisoara se straduieste sa te faca se te simti cat mai bine, te serveste cu ce are,te intreaba  cum ai vrea si ce-ti place si nu sta cu ochii pe ceas,se implica.

                Dar din  pt mine aspectul fizic cantareste mult mult ( daca d-soara citeste  PE FURIS,poate trege ea  o concluzie)

Nici eu nu stiu daca am sa mai revin.

 

 

@gandrei -  ,,si lasaa sa ii alunece halatul, scotand la ivela un corp mai subtirel si mai bine proportionat decat la ultima noastra intrevedere, burtica aproape nu se mai observa, de vina este sala pe care a frecventat-o destul de mult in ultimul timp, facandu-I si carnita mai ferma "

 

D-soara are aspectul fizic pe care al avea acum 1-2 ani cand am mai intalnit-o.

Te dezamagesc sati spun ca nu fregventeaza nici o sala de sport,fitmess........

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:alba
  • Oras:alba

Am fost in vizita cu un prieten acum vreo 3 luni.

s-a intamplat noaptea( dupa 23 ,am luat piata am sunat la cateva numere si am haotarat sa mergem la ea.

stabilim intalnirea in 30 min ( ca vine din zona garii), ne indruma unde sa mergem .asteptam in fata blocului.

Ajunge pan la urma fata si ne invita sus, pretul era deja stabilit la tel 100 fin de unu o n p.

Descrierea garsoniere si a fetei este intocmai cu cele de mai sus asa ca ma scuzati ca nu ma repet, pot sa dau o nota de 7 camera si 7 aspet fizic.

In camera ne surpinde cu intrebarea ,, daca ne jenam unu de altu ,, >raspuns NU , dupa care stabilim sa o facem in trei:

ma duc la dus ( Ea a zis ca a facut dus acasa) ma spal , ma asez pe pat si se duce colegul la dus.Sunt servit cu cola dar iii spun sa ne apucam de lucru, fara nici un comentariu se apleaca peste mine , mi-o ia in gurita si incepe cu multa pasiune sa mi-o suga.Pe cand mi se face mare si tare iese de la dus si colegul meu T D, si iii spune ,, hai sugemi-o si mie , se intoarce cu fundul spre mine, spre marea mea incantare, o patrund in pasarica umezita, calda si foarte primitoare, iar ea sugea cu multa pasiune penisul mare si gros a lui T D ( cei drep rar ceva asa mare> demn de filme porno)

Ne schimbam de cateva ori cand el la spate si eu la gura , cand invers, si ne place forte mult cum traieste fata momentul , cum geme ,,si cum cere mai mult si mai mult, si mai ales mai adanc.Toata actiunea a durat vreo 15-30 min , priveam cu multa satisfactie cum i-o suge , si in acelasi timp o penetram cu toata puterea sa simta ca tyraieste si ca o reguleaza cineava.Am terminat ( dupa ce am scos prez care era folosit numai la normal in rest scos si tinut in mana) pe sanii ei cu incercarea de a termina in gura dar refuzat, la scurtt timp si T D a terminat dar pe fund si i-a facut masaj cu lichidul seminal intinzandul pe tot spatele.

concluzii: o experienta placuta spre f placuta

nu exceleaza prin calitatile fizice( ar1 aprox 1.60 m si aprox 65 kg ), dr stie sa traiasca momentul

am stabilit ca mai sunam daca trecemm prin cluj

pllatit total 200 lei , stat aprox 40 min( daca negociam puteam sa mai ramanem dar pt noi era tarziu ca dimineata la 5 trebuia sa fim la munca)

 

nota la final 8

RECOMAND

  • Like 3
Link spre comentariu

salut, am trecut pe la aceasta fatuca saptamana trecuta. la primul apel, i-am spus ca intr-o ora as putea ajunge, iar ea mi-a recomandat sa revin cu 30 de min. inainte. cand am resunat, n-a mai raspuns, dar am primit un sms de pe alt numar in care spunea ca ma poate primi in 20 de min., mda, fast fuck ! m-am deplasat in zona complexului Diana (parca) din Gheorgheni, unde am resunat-o sa-mi dea detaliile finale. am identificat scara unde ... surpriza ! interfon absent, daca nu ai cartela de acces, stai si astepti. m-a intrebat daca nu cumva e cineva pe la usa, ca sa pot intra si eu. cum nu era nimeni, urma sa coboare sa-mi deschida. pana sa ajunga, apare un mos care ma scaneaza, apoi intra in scara, bineinteles ca n-am indraznit. apare si fatuca intr-un halat alb, imi deschide, se intoarce cu spatele si-o ia la fuga pe scari. eu dupa ea, viteza ! ei, din momentul in care am intrat in scara si pana la etajul cu pricina, m-am intersectat cu vreo 2-3 persoane, bineinteles, fatuca in halat in fata mea, eu dupa ea. privirea mea era-ntre papuci, expunerea era maxima, contextul usor intuitiv. asta e ! sper sa nu ma fi intersectat cu vreo persoana cunoscuta. blocul e din soiul ala, cu culoare in stanga si dreapta, pline de garsoniere mici si inghesuite, in consecinta, musuroi de oameni si agitatie maxima. ajung in camera, pana aici nasol ! incep sa studiez locatia, nicidecum fata. o garsoniera extrem de mica si inghesuita, fara bucatarie si cu baie dupa modelul celei de pe Bd. Muncii (vezi in recenzie), cu bateria iesita din perete. nu-mi pot inchipui un dus intr-o asemenea situatie, deasupra chiuvetei si a wc-ului. in fine, mobilierul aproape inexistent in stramtoarea respectiva, canapeaua neincapatoare si foarte incomoda.

bun, trec peste toate aceste minusuri si-mi fac timp sa studiez fata. tinerica, peste plinuta, banala, cu un pierce deasupra buzei, una peste alta, niciun element care sa ma dea pe spate. la comunicare sta bine, in ciuda faptului ca are parinti surdo-muti, iar ea aude doar cu aparat auditiv si are un usor defect de vorbire ... vorbeste deschis, intretine dialogul, opineaza cu incredere. mi-a oferit suc, apa si filme porno, dar am refuzat politicos. presupunand ca tocmai terminase alt client, am insistat pe discutii legate de igiena si sanatate, pentru a trage cateva concluzii. blablabla, e curata, de fiecare data se igienizeaza, se respecta, isi poate da seama despre client daca e de incredere, dupa unghii si par, ca fix acuma a sunat-o cineva pentru sex neprotejat, dar ea face doar protejat, pana si oralul. zic: stiu ca faci oral neprotejat ! aaa, pai da, la oral in functie de client, etc. nu m-a prea convins, fapt pentru care m-am cenzurat mult in actiunea care a urmat. m-am igienizat in zona intima in chiuveta din "debara", ne-am dezbracat, ne-am admirat suncile, m-am intins pe spate, s-a suit pe mine, a incercat cateva saruturi, dar fiind fumatoare, le-am refuzat. a trecut apoi la sarutari pe tot corpul, mi-a supt sfarcurile si a coborat incet pana la al meu. oralul il face bunicel, incearca si DT si-i reuseste din cand in cand, dar i-am si simtit de cateva ori dintii foarte deranjant. am incercat apoi cateva pozitii la care s-a umezit bine, la girl on top se misca bine, la doggy da contre, iar la misionar se agita ca un pepsi si se masturbeaza, kinky fata. spre final, m-am ridicat in picioare, ea stand pe pat, oral si frecat pana am terminat pe gatul si sanii ei. nu accepta CIM sau CIF. din nou igienizare sumara in chiuveta, lasat pe frigider 100 ron, timp in care ea vorbea deja la telefon cu un batranel de vreo 60 de ani, client fidel cica.

 

note !

 

- locatie: 6

- igiena locatiei: 8

- GFE: 8

- igiena fetei: 8

- aspectul fetei: 6

- oral: 6

- normal: 8

 

nu recomand ! nu voi reveni !

over !

  • Like 8
Link spre comentariu

Am fost in vizita la simpatica Laura marti.

Am sunat-o de cateva ori pana am reusit sa dau ea am reusit sa dau de ea pe la 19:00, primul telefon fiind in jur de ora 18:30. 

Mi-a raspuns o voce placuta si ne-am inteles ca ne putem intalni in jumatate de ora. A zis ca nu da foarte multe detalii la telefon, doar ca este un masaj special 100 de lei si ca restul se discuta fata in fata.

Am ajuns la Locatie str. Lacrimioarelor langa complexul Diana. A coborat jos (in halat) sa imi deschida usa. Odata ajunsi in camera face prezentarile de rigoare.

Domnisoara bruneta, parul lung, cu cercel in buric si unul in buza, zic eu draguta si ingrijita. Sub halat avea o lenjerie rosie.

Am stabilil ce servicii ofera si preturile. Oral fara prezervativ si normal cu, nu accepta CIM sau saruturi(cel putin nu mie ). 100 de lei finalizarea sau doua cu 170 lei. Am ales ca stau o finalizare si vedem dupa. Facusem un dus mai devreme dar am decis sa il mai curat un pic pe voinic inainte de ostilitati mi-a dat un prosop curat din dulap.

Am iesit din baie si am trecut la dezbracat, m-a asezat pe spate si a inceput sa ma sarute pe corp si sa iti frece sanii de voinic. Nu i-a trebuit mult sa fie gata de actiune, a inceput cu un oral foarte bun cu deep si imi arunca priviri seducatoare. M-au jucat putin la pasarica ei dupa care am trecut la un 69. Pasarica curata si fara mirosuri, era deja umera. Am trecut apoi la un lady on top, mi-a pus maine la ea pe sani ai a inceput sa se miste foarte bine, in timp ce se misca mi-a luat mana si mi-a bagat degetele l-a ea in gura, Si surpriza m-a excitata asa de tare ca am explodat foarte surpins pentru ca eu de obicei nu ejaculez repede cel putin nu cu damele de companie. Cred ca nu trecuse decat vreo 10 minute de ostilitati poate nici atat. 

Am vrut sa raman la numarul doi, pentru ca niciodata cand am fost la caprioare nu am reusit sa ejaculez de doua ori (doar cu actuala sau cu fostele prietene), din pacate ma astepta un prieten. Dar cu siguranta o sa revin sa termin ce am inceput. 

 

Aspect fizic: este draguta la fata si poate cu cateva kg peste greutatea optima dar mai bine in plus decat in minus.

Oral: 9 (cred ca era 10 daca facea CIM)

Normal: 9

Igiena: 9 (prosop curat si baia parea curata)

Pret: 100 de lei (cea mai buna investitie de cand ma duc la caprioare)

 

P.S.

I-am mentionat de forum si am invitat-o sa se inscrie,sa vedem...

  • Like 9
Link spre comentariu

Felicitari pentru recenzie, am cateva observatii.

 

1)Chiar daca politica forumului nu interzice sa se precizeze damezelor despre forum, eu iti spun din experienta, ca adunand +-urile cu -minus-uri, ajungi la concluzia ca ai numai de pierdut spunandu-le fufelor despre forumuri. In istoria mea, o singura data am precizat despre forum, si am regretat. Fata in loc sa se concentreze la actiune, era foarte interesata de forum, ardea de nerabdare sa me expedieze ca sa citeasca in liniste recneziile etc. Basca, unele nu vor sa fie comentate pe forumuri. Lasa-le pe ele sa aleaga... daca se impierdica de forum, foarte bine, sunt binevenite. Dar nu trebuie sa facem munca de convigere sa le aducem pe forum

 

2) Cristiborcea, o sa-ti dea niste sfaturi referitoare la urmatoarele recenzii.

2.1. Notele. Ai dat niste note astronomice, dar sunt sigur ca le-ai dat obiectiv. Poate nu ai vizitat, zeci de dameze, ai fost multumit si ai dat niste note mari. 

Iti voi da, cateva exemple, in cunostinta de cauza (si eu am vizitat dameza de fata).

Oral 9. Ok, face un oral bunicel, dar exista suficiente minusuri de subliniate: nu face CIM, dar mai exista o lista lunga de lipsuri: nu face DT, nu aloca o atentie deosebita oualelor, cred ca mai pune mana etc.

 

Igiena 9: mai da-o dracului. Are o locatie de nota 4-5, ce naiba.

 

2.2 Minusurile. In general la o recenzie, cautam sa surprindem aspectele mai putin placute. Daca nu exista aspecte de genul, inseamna ca e de top.

 

Succes in continuare, ai un +1 de la mine.

  • Like 3
Link spre comentariu

Vazand numarul "mare" in ultima vreme de recenzii pozitive, sau peste medie facute la adresa domnisoarei, am zis sa ii fac si eu o vizita.

 

Daca nu e cu suparare o sa fie o recenzie scurta pentru ca totul s-a desfasurat in norma celor descrise de colegi in posturile anterioare. Locatia bine cunoscuta, interfonul nefunctional, primirea in halat, FK imediat ce am intrat in garsoniera, baia claustrofobica plina de haine ale domnisoarei,camera mica dar ordonata(la dimensiunile camerei cred ca orice urma de dezordice ar fi aspru taxata prin lipsa posibilitatii de miscare).

 

La capotolul prestatie...FK, ON fara DT dar cu o oarecare atentie la zonele adiancete. Normalul ok, fata se implica si incearca sa se faca placuta.

 

Note:Locatie 6, Oral 7, Normal 8, GFE 8

 

La final, o actualizare la CV-ul domnisoarei. In momentul in care am intalnit-o si am observat sasaiala fetei mi-a picat fisa unde am mai intalnit-o(dar nu tin minte daca am mai prestat). Fata a fost cu ceva timp in urma colega cu Alessia(ulterior mutata in cuibul Arinilor care a devenit Isis Massage, cred ca mai presteaza acolo insa doar masaj) si cu Iza(aka "Miss Piggy" cum a descris-o la un momendat Mocu) in cuibul de pe Ciresilor, cuib care ultrior s-a mutat pe Trascau,Grigore Alexandrescu si acum Lunii cu diferite combatante de-a lungul timpului.

  • Like 9
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Din lipsă de alte opţiuni, o încercai şi eu pe tipesă. Nu ştiu de ce dracu mă apucă uneori cheful de pizdă aşa de intempestiv. Mă ţin, mă ţin, după care răbufneşte. În graba subsecventă nu multe escorte sunt în măsură să răspundă la apel.

Acum vreo trei seri sunai la una, la alta, nimic. Adina cu telefonul înschis, Oana, colega ei (zic, ia să o încerc şi pe ea), îmi dădu ocupat, partea feminină a cuplului din Plopilor cu telefonul precum Adina, iar în ce o priveşte pe Vanesa, n-aveam atunci chef să sparg atâţia bani cu ea, în condiţiile în care eu aveam în vedere un „quicky”.

Sunai pe Laura, răspunse, ne înţeleseserăm, ajunsei la locaţie.

La intrare este interfon, însă dameza nu posedă putinţa de a deschide uşa din apartament, deci fie intri cu vecinul (sau vecina), fie Laura coboară după tine într-un halat alb…

În “apartament” surpriză de proporţii: în viaţa vieţii mele n-am văzut spaţiu mai mic. Am avut neta impresie că mai mult loc am în Merţanul meu. Pentru detalii, citiţi-l pe Ovii, în postarea 23.

Domnişoara este relativ drăguţică la fizic, cu o faţă aproape complet rotundă, cu ochi închişi la culoare, păr aşijderea, cu piercing deasupra buzei. Atitudine jovială, camaraderească. Structură intelectuală simplă cât se poate, lipsă acută de cultură, însă am bănuit existenţa unei inteligenţe native.

Îi place să aibă pe cineva cu care să mai şi povestească, nu numai să treacă direct la acţiune. I-am intuit drama plictisului: toată ziua încarcerată în celula aceea, rezumându-se la a privi televizorul şi a se fute cu unul şi cu altul. Pe bune, un sentiment de milă m-a năpădit.

N-am îndrăznit să fac duş în acele condiţii, însă mi-am spălat aprig bijuteriile în chiuvetă.

Revenind în cameră, domnişoara mă aştepta dezbrăcată. Un tors zdravăn şi îndesat, o burtică cam prea mare, însă o piele fină, de fată tânără. Pe un omoplat am zărit un tatuaj.

Nu ştiu cum am avut impresia că mă voi descurca pe părerea aceea de canapea, dar am zis să încerc. Fătuca s-a autoinvitat la un oral destul de bun, fără DT, cu salivă, cu vagi mângâieri ale fuduliilor. Stăteam în şezut, ea mă lua din lateral. Înainte de oral, a încercat un fel de sărut (probabil i-am plăcut peste medie…), însă nu am încurajat iniţiativa.

Pe măsură ce mă încălzeam, am început să-i caut pizda. Atunci însă s-a produs declicul care m-a contrâns să finalizez iute experienţa: un deget scos din păsărică fu însoţit de un miros de urină…

Nu pot pur şi simplu regula în aceste condiţii, oricât ar fi de ok altminteri, fata. Mă mir că mădularul nu mi-a murit pe loc. Odată ce a-i face şi eu sex oral devenise cum îi este câinelui a linge sare, am luat-o cam brutal la un misionar, poziţie în care am pompat sălbatic, îngrozit de perspectiva unei reintrări premature a organului în starea flască. Cu ochii închişi mă gândeam la sânii Adinei sau forţam amintirea margaretei atât de înmiresmate a Vanesei…

Şi acum mă mir de putinţa misionarului pe acea chestie, numită şi la ea canapea. Într-un final am terminat în guma transparentă şi, însoţit de blajinul regret al domnişoarei, am părăsit în viteză aşezământul.

Notele ar fi: 9 – GFE; 6,5 – înfăţişare; 3 – igienă; 4 – locaţie; 8 – oral. Normalul a fost slab din cauza mea. Am achitat 100 lei.

Abătut, în drum spre maşină, am vărsat în sinea-mi multe lăcrămioare că am ajuns pe Lăcrămioarelor…

Nu vreau să fiu rău cu fătuca: chiar este plăcută sau vrea să fie, vrea să povestească cu tine, să te cunoască. Nu e urâtă, deşi cam plinuţă, face un oral peste medie, se străduieşte în toate cele.

Dar nu e pentru mine.

  • Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutari tuturor!Acum o saptamana i-am trecut si eu pragul Laurei,intalnirea avand loc pe Lacramioarelor,in minusculul ei 'apartament' de 6 mp,inghesuit,curatel am zarit o canapea sau cel putin era o tentativa pe care nu am incaput amandoi in timpul actiunii,in baie nu am avut curaj sa intru fiind dusat de-acasa. Dameza descrisa in detaliu de ceilalti confutadori 1.60 sau 1.65 brunetica sanii frumusei cu burtica cred ca are undeva la 60 kg m-a asteptat intr-o costumatie sutien+bikini rosii,binenteles cu un capot alb deasupra,dupa cum stiti ea coboara dupa client,apoi o ia la goana ca o caprioara speriata si clientul dupa ea ca un tap infierbantat. Imi spune oferta 100 si 170 sex oral neprotejat + sex normal protejat: am optat pentru o finalizare cu optiunea de prelungire,a inceput cu un oral incerca deep fata dar parca mi-am bagat soldatul intr-un sul de sarma ghimpata asa ca i-am sugerat sa o lase mai moale si s-a conformat,apoi am trecut la normal diverse pozitii am terminat in cauciuc,dupa care am simtit un miros usor de peste in putrefactie, am mai discutat una alta si dus am fost. De revenit:cred ca a fost suficienta o singura data. Notele pe care i le-as da oral 5 normal mediocru 5-6 locatie 1 dameza 5 si asta nu din  cauza defectului de vorbire ci ca aspect si igiena.

  • Like 8
Link spre comentariu

Salve

I-am trecut din nou pragul domnisoarei saptamana trecuta, servicile s-au mentinut la acelasi standard cu cel din ultimul meu post, nu are rost sa descriu actiunea.

Am postat din cauza ca tipa si-a schimbat nr de telefon, eu am prins-o pe vechiul nr, dar in povestile dinainte de plecare mi-a spus ca isi va schimba nr. de tel din cauza unui ciudat care o tot streseaza de pe diverse numere si mi-a dat urmatorul numar:

0752520432.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am vorbit telefonic cu dra acum o saptamana si un pic, cred ca mai activeaza, mai incearca sa o suni. Apropo, programul ei se termina in jur de ora 8, sau nu mai retin bine ora la care am sunat insa stiu sigur ca m-a amanat pe urmatoarea zi. Din pacate nu am mai revenit cu un telefon si nici nu am vizitat-o.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...