Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Buna sunt Kim si pentru o perioada scurta voi fi la voi in Oradea....Am 25 de ani,1,75 supla,bust generos,service-ul meu este : normal protejat,oral protejat sau neprotejat(in functie de igiena),detin costumatii,jucarii,vibrator,aceept diferite pozitii,dominant hard,masaj erotic sau relaxant...Preturile mele sunt 200(30min) 300 lei (1h)....Cer si ofer discretie maxima!!!Pozele sunt 100% reale,realizate in studio si cu telefonul neretusate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

post-2-0-59808800-1443661103_thumb.jpg

post-2-0-00051000-1443661104_thumb.jpg

post-2-0-28767000-1443661104_thumb.jpg

post-2-0-06594900-1443661105_thumb.jpg

post-2-0-43149900-1443661106_thumb.jpg

post-2-0-66507900-1443661106_thumb.jpg

  • Like 19
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Daaa💋 Lucrează in locația mea pt o perioada scurta de timp ....costumația de latex seamănă pt ca facem aman2 dominant ,fiind prietene bune unele lucruri ca fetele le cumpăram la fel 😠...corpul nu prea e asemanator eu am tatuaj in jur de4...ea are 1 💋💋💋

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor

  Am vizitat randunica din titlu pot confirma pozele sant reale,facut programare cu o zi inainte  programarea respectata fata arata foarte bine gen slim cu sanii mari de fapt se vede din poze, dupa un dus de reinprospatare o discutie scurta am trecut la un 69 continuat cu un oral la care nu am rezistat si sa terminat cu un COM iar urmasii au fost deversati in chiuveta igienizarea de dupa si viteza.....

locatia:  zona Bumbacului curata aranjata perfecta pt astfel de activitati

escorta: arata f bine si se face si placuta

ON:8 se putea si mai bine

NP: nu am apucat data urmatoare am sa incerc

igiena:   10 nimic ce se poate reprosa

amenda: 200 ron

de recomandat: DA

Spor sa aveti.....

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania

Salutare

 

Manat de curiozitate si de pozele atasate anuntului am sunat si eu. Foarte prompta dameza imi raspunde si ma programeaza imediat. Pozele sunt reale, fata arata bine de tot. Inalta, slim, cu ditamai bidoanele cupa D. Locatia fiindu-mi cunoscuta de la Kassandra am ajuns imediat pe str Bumbacului.

Gagica foarte amabila si sociabila. Ma astepta intr-un neglije negru si ma serveste cu o apa, o tigara. Asa la o poveste amicala am aflat ca a prestat pe dinafara, are vreo 26-27 ani. rade, e glumeata si deschisa, exact cat sa imi deschida apetitul. Am convenit la o ora cu 2 finalizari. 

Primul numar a constat intr-un ON deep si balos executat bini di tat. Un pic de atentie si la zonele invecinate si dupa vreo 15 min am terminat victorios in gura puicutei. A cules atenta

toata barbatia si fara sa se grabeasca a plecat la baie. Pana ea s-a spalat si reimprospatat eu am tras o tigara si dai bataie la tura a doua. Am inceput cu un 69 buuuun, cred ca ii place pozitia ;). Pasarica curata, epilata, proaspata, numai buna de supt. Ii iau lui Kim 0,5 puncte de la oral pt ca nu stie sa puna prezervativul cu gura :P. Fiind totul pregatit si deorece am eu o problema cu patu ala am decis ca cel mai bine ar fi ca ea sa ma incalece intr-un lady on top cu spatele la mine, ceea ce mi-a cazut cu tronc. Se misca bine, da contre, geme, se umezeste destul de tare. dupa care am trecut la doggy unde si mai si...ofteza, icneste, geme. Nu stiu daca ii place sau doar se preface, eu unul nu m-am dumirit inca. Tot ce pot sa spun e ca m-am simtit bine in compania ei. Finalizarea a fost din nou orala la fel de placuta si binevenita.

Am facut un dus rapid si am decolat ca sa fac loc urmatorului confrate. Door2door 60 min, achitat 300 ron

Note: oral 9

          normal 9,5

          locatie 10

 

De revenit, da.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu

Macar de ar avea bunul simt sa faca un apel sa o suni da se pare ca cerem prea mult.Eu nu o mai sun ca m'am plictisit sincer mai bine iti cauti si tu alta daca era ca si in poze si oki stiti voi unde mergema infiecare zi la aea aproape da asa ca  nu raspunde si'a pierdut un client care i'ar fi putut fi fidel.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Daaa💋 Lucrează in locația mea pt o perioada scurta de timp ....costumația de latex seamănă pt ca facem aman2 dominant ,fiind prietene bune unele lucruri ca fetele le cumpăram la fel 😠...corpul nu prea e asemanator eu am tatuaj in jur de4...ea are 1 💋💋💋

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

 

Daaa💋 Lucrează in locația mea pt o perioada scurta de timp ....costumația de latex seamănă pt ca facem aman2 dominant ,fiind prietene bune unele lucruri ca fetele le cumpăram la fel 😠...corpul nu prea e asemanator eu am tatuaj in jur de4...ea are 1 💋💋💋

Kassandra tu ai plecat din Oradea? Am tot incercat sa dau de tine insa fara succes. :P

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare tuturor, revin cu o recenzie calda, de aseara cand am vizitat-o pe Kim, placut impresionat de pozele domnisoarei la fel ca si in cazul Kassandrei, am decis sa o sun si sa  fac o programare, am reusit sa dau de ea rapid la telefon, programat pe ora 18, ajuns la ea, m-a asteptat foarte sexy intr-un neglije negru, placut surprins de felul cum arata Kim, e pur si simplu HOT ce sa mai :)) cine a fost poate sa confirme acest lucru.. locatia am gasit-o putin mai greu.. dar cu indrumarea si rabdarea ei prin telefon am reusit intr-un final sa ajung.. :D , mi-a placut foarte mult atitudinea ei amabila si glumeata, nu m-a presat deloc ,nu a fost cu ochii pe ceas, nu a comentat absolut deloc, am platit pt o ora, a inceput cu un ON foarte bun supt bine de tot, juniorul a fost drepti imediat dupa ce l-a intarit am trecut la normal aici diferite pozitii , LOT, capra, reverse cowgirl, etc s-a miscat foarte bine, iar privelistea e de vis.. fund de nota 10 , sani foarte frumosi, iar la faţă 10 curat, e foarte furmoasa ca si igiena 10 se vede ca lucreaza destul de ordonat si curat. in timp ce pompam in ea, a inceput sa geme foarte placut si am continuat asa pana ce am finalizat, am facut un dus rapid am mai stat la taclale putin si am trecut dupa la #2 la fel de bun ca si primul, notele:

 

 aspect: 10

 atitutdine: 10

 gfe: 9 , lipsa FK-ului, altfel 10 era.

 

timp petrecut 1 ora de vis, daca ar mai fi ceva sa adaug  este faptul ca , dupa mine ar putea fi in TOP lejer.. repet, parerea mea!

numai bine, o Duminica placuta va doresc dragi confrati futaciosi  :atm  

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

''inspire'' e prostanacul, nu il mai bagti in seama, el se alimenteaza cu injauraturi la adresa lui, deci ignorati-l. Si-a facut mai multe usere, dar se da repede de gol, datorita lipsei de materie cenusie. 

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am fost si eu vineri la Kim . Locatia :blocurile turn pe Lapusului et 8 , apartament cu o camera frumos . Priveliste frumoasa peste oras dar nu mai frumoasa decat Kim . Am stat un pic de vorba la un pahar de apa , ne -am inteles la 30 de minute , 200 de ron , apoi am trecut la dus , baie curata , prosop curat , nimic de reprosat . Cand am iesit ma astepta goala , mi-a simtit toate simturile cu imaginea aia . Am trecut la pat , nu ma mai puteam satura s-o privesc si s-o ating , asa ca am inceput eu cu saruturi pe tot corpul si pe sani pe abdomen , am coborat pana la pasarica , epilata , apetisanta , primitoare , fara urma de miros , as fi stat acolo toata ziua . In tot acest timp Kim gemea intr-un mod foarte placut , m-am oprit un mom si am privit-o , se vedea ca se simtea bine , avea ochii inchisi si gemea din ce in ce mai excitant . Apoi a trecut ea la atac , mi -a facut un oral foarte placut , cu atentie peste tot , parea ca-i place ce face . Am oprit-o dupa 5 minute , imi venea sa explodez . Am continuat cu LOT de zine mari , priveliste de vis , gemete , miscari magice ,atingeri , un decor plin de erotism. S-a lasat peste mine cu tot corpul , ii simteam sanii infingandu-se in pieptul meu , am continuat asa imbratisati . M-am mai oprit odata , vroiam sa prelungesc momentul , m-a intrebat daca trecem la alta pozitie , i-am zis ca da , daca o alege ea . A ales pe la spate , m -am conformat , si de aici privelistea e la fel de incitanta . Am inceput sa pompez intre gemete si nu am mai reusit sa ma abtin am finalizat in prezervativ . Am mai ramas asa un pic sa savurez momentul si imaginea E bunoaca Kim . Am mai povestit cateva clipe si dus am fost Locatie :10 , aspect :9 , ON: 9,5 NP: 10 , GFe 9,5 , Igena :10

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

De mult timp era pe lista mea , am prins-o destul de greu.

 M-am programat sear ape la ora 21.00 saptamana trecuta, ajuns in apropiere de Hotel Nevis, am fost ghidat spre locatia sa , uso de gasit stie cum sa explice.

M-a primit in lenjerie, mi-a oferit de baut, am povestit putin apoi am mers la baie eu, dupa care ea, am asteptat-o intins pe patul mare si destul de confortabil, ascultand muzica provenita de la un televizor.

 A  inceput cu oral neprotejat , destul de bunicel , am continuat cu 69, pasarica epilate curate, numai buna de gustat, apoi normalul inceput cu ea deasupra  ,, apoi ea cu spatele la mine tot deasupra, apoi eu pe la spate si terminat in misionar.

A fost o experienta placuta, dar ceva a lipsit ,poate ca ma asteptam mult mai mult de la ea, sau poate nu am avut eu prea buna dispozitie.
Spor la  tot .

 

Contact: 0733385694

 

  

 

Locatie:10, Str Lapusului, punct de reper Hotel Nevis, toate conditiile, curat DA, Baie decenta cu de toate DA, pat comod Da.

 

 

 

Aspect – 9: la fata ii dau 9, sani 10( silicoane), fund 9, , picioare 9, inalta slim.

 

 

 

Igiena – 10 epilata DA , curata DA , parfumata DA ,a facut dus DA, .
Atitudine - 9 e ok, civilizata, vorbeste frumos, NU vorbeste mult,

 

 

 

Atmosfera creata: 8, muzica .
GFE – 5 NU sarut pe buze, , NU FK, NU sarut pe corp, NU  imbratisari, DA alinturi. 
Oral – 9 DA neprotejat , NU chiar deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, NU priviri in ochi, NU foarte umed
Normal – 9 schimbat mai multe pozitii la care NU a comentat, ,DA geme , DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA se misca mult cand e deasupra, 

 

 

 

Anal –NA
Pret : 200 ron/UN NR 
Timp petrecut: 30 min d_t_d
Raport calitate pret: bun
Recomandare : da
De revenit: EU NU.

 

  • Like 13
Link spre comentariu

  • Oras:ghk
  • Oras:ghk

De mult timp era pe lista mea , am prins-o destul de greu.

 M-am programat sear ape la ora 21.00 saptamana trecuta, ajuns in apropiere de Hotel Nevis, am fost ghidat spre locatia sa , uso de gasit stie cum sa explice.

M-a primit in lenjerie, mi-a oferit de baut, am povestit putin apoi am mers la baie eu, dupa care ea, am asteptat-o intins pe patul mare si destul de confortabil, ascultand muzica provenita de la un televizor.

 A  inceput cu oral neprotejat , destul de bunicel , am continuat cu 69, pasarica epilate curate, numai buna de gustat, apoi normalul inceput cu ea deasupra  ,, apoi ea cu spatele la mine tot deasupra, apoi eu pe la spate si terminat in misionar.

A fost o experienta placuta, dar ceva a lipsit ,poate ca ma asteptam mult mai mult de la ea, sau poate nu am avut eu prea buna dispozitie.

Spor la  tot .

 

Contact: 0733385694

 

  

 

Locatie:10, Str Lapusului, punct de reper Hotel Nevis, toate conditiile, curat DA, Baie decenta cu de toate DA, pat comod Da.

 

 

 

Aspect – 9: la fata ii dau 9, sani 10( silicoane), fund 9, , picioare 9, inalta slim.

 

 

 

Igiena – 10 epilata DA , curata DA , parfumata DA ,a facut dus DA, .

Atitudine - 9 e ok, civilizata, vorbeste frumos, NU vorbeste mult,

 

 

 

Atmosfera creata: 8, muzica .

GFE – 5 NU sarut pe buze, , NU FK, NU sarut pe corp, NU  imbratisari, DA alinturi. 

Oral – 9 DA neprotejat , NU chiar deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, NU priviri in ochi, NU foarte umed

Normal – 9 schimbat mai multe pozitii la care NU a comentat, ,DA geme , DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA se misca mult cand e deasupra, 

 

 

 

Anal –NA

Pret : 200 ron/UN NR 

Timp petrecut: 30 min d_t_d

Raport calitate pret: bun

Recomandare : da

De revenit: EU NU.

cum nu e cumva fast fuck ?

  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...