Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Gresesti. N-am scris asa ceva. Mesajul era pt Liviu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2017 Mesajul era pt Liviu Da ,imi aduc aminte am vazut-o pe Andreea intai pe hol si apoi dupa cateva minute a intrat in camera si a crezut ca mai sunt doua blonde in locatie 19 19
Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Vezi sa nu raceşti la păsărică Nu racesc dragul meu:*:*
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Februarie 16, 2017 Oras:București Oras:București Postat Februarie 16, 2017 Multumesc Ana&Andreea pt surpriza de azi 1 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 16, 2017 Multumesc Ana&Andreea pt surpriza de azi Hai zi-ne si nouă nu ne ține aşa
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 16, 2017 Intra in casa,ca îngheți de frigBine că nu răcește de cald! 1
Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Multumesc Ana&Andreea pt surpriza de azi A fost placerea noastra:*:* 1
andreea0763238890 Reputație: 8154 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2017 Ce ai vrut sa spui Alexandra ? Nimic a vizionat topicul si a apasat din greseala 5
vardevar Reputație: -514 Postat Februarie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2017 Tu uiți pe vizor?
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Ce ai vrut sa spui Alexandra ? Probabil din greseala ca altfel nu stergea mesajul, dar in poza aia cu Ana pe balcon se vede locatia Alexandrei din blocul de peste drum
Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Disponibila:*:*:* 1
gigmarg Reputație: 140 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2017 Salutari tuturor,Am fost si eu in urma cu 2-3 saptamani pe la dra, cand au fost zapezile alea mari. Am cam ramas inzapezit, de aia am intarziat atata cu recenzia JProgramarea cu 2 zile inainte, confirmata cu 1 zi inainte. Am ajuns (cu greu) la adresa, foarte intortocheata zona.Ana-Marya e o prezenta placuta, volubila. Insa locatia mi s-a parut nasoala : camera de o obscuritate crunta (apoi am inteles), baia ca dupa razboi (fara hartie igienica si 1 singur gel). Dupa refresh atat al meu cat si al ei, am trecut la actiune.Oralul a fost mecanic, s-a aruncat direct in el si nesimtind nici o placere am oprit-o. Am incercat un normal, ocazie cu care am inceput sa-I dau jos body-ul. Remarca “aaa, vreis a facem nebunii”, desi pe ton de gluma, m-a dezamagit. Body-ul dat jos a scos la iveala niste sani mari dar moi si mai ales o burtica respectabila. Am inteles de ce nevoie de obscur in camera.Am finalizat rapid si apoi am decis ca trebuie sa plec. Ea a incercat sa fie agreabila, era constienta ca trebuie sa se concentreze pe relatia cu clientul, insa nu m-a convins. Notele:Locatie 6Corp intre 6 si 7Actiune intre 6 si 7Atitudine 8,5Cadoul 150RONNu voi mai reveni, am avut alte experiente mai placute. 4
Vizitator ana marya Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Salutari tuturor,Am fost si eu in urma cu 2-3 saptamani pe la dra, cand au fost zapezile alea mari. Am cam ramas inzapezit, de aia am intarziat atata cu recenzia JProgramarea cu 2 zile inainte, confirmata cu 1 zi inainte. Am ajuns (cu greu) la adresa, foarte intortocheata zona.Ana-Marya e o prezenta placuta, volubila. Insa locatia mi s-a parut nasoala : camera de o obscuritate crunta (apoi am inteles), baia ca dupa razboi (fara hartie igienica si 1 singur gel). Dupa refresh atat al meu cat si al ei, am trecut la actiune.Oralul a fost mecanic, s-a aruncat direct in el si nesimtind nici o placere am oprit-o. Am incercat un normal, ocazie cu care am inceput sa-I dau jos body-ul. Remarca “aaa, vreis a facem nebunii”, desi pe ton de gluma, m-a dezamagit. Body-ul dat jos a scos la iveala niste sani mari dar moi si mai ales o burtica respectabila. Am inteles de ce nevoie de obscur in camera.Am finalizat rapid si apoi am decis ca trebuie sa plec. Ea a incercat sa fie agreabila, era constienta ca trebuie sa se concentreze pe relatia cu clientul, insa nu m-a convins. Notele:Locatie 6Corp intre 6 si 7Actiune intre 6 si 7Atitudine 8,5Cadoul 150RONNu voi mai reveni, am avut alte experiente mai placute.Dragilor...cei care ati fost la mine,credeti ca locatia mea este de 6?sau ti ai facut contul pentru mine? 1
del rey Reputație: 3954 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Februarie 18, 2017 Dragilor...cei care ati fost la mine,credeti ca locatia mea este de 6?sau ti ai facut contul pentru mine? are contul din iulie 2014 cu mult timp inainte sa apari tu aici , incercati amandoua si tu si Andreea sa nu mai luati recenzile negative ca un atac al "pestilor" 1
andreea0763238890 Reputație: 8154 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2017 are contul din iulie 2014 cu mult timp inainte sa apari tu aici , incercati amandoua si tu si Andreea sa nu mai luati recenzile negative ca un atac al "pestilor" Pai cum iti explici faptul ca toti care vin zic ca avem o locatie super si nenea asta da 6 5
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Recenzia pare sa fie autentica avand in vedere recenziile lui precedente, DAR....... 6 pt locatia aia bai nene, esti sigur ca nu ai fost in alta parte? Locatia aia are cea mai faina baie din toate in care am fost pana acum, e adevarat ca nu am mai fost acolo de pe vremea cand activa INNA dar tin minte ca baia e foarte moderna si curata. Ana pune o poza in dus sa veze lumea
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2017 Voi nu ati citit cu atentie. Se spune in recenzie ca locatia era „intr-o zona intortocheata”. Iar ca vizita a avut loc acum 2-3 saptamani. Deci, in mod clar, respectivul nu a fost in actuala locatie din apropierea Rondului.Celelalte note nu le comentez. Asa a perceput omul, asa a notat. 7
piticu2016 Reputație: 222 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Recenzia pare sa fie autentica avand in vedere recenziile lui precedente, DAR....... 6 pt locatia aia bai nene, esti sigur ca nu ai fost in alta parte? Locatia aia are cea mai faina baie din toate in care am fost pana acum, e adevarat ca nu am mai fost acolo de pe vremea cand activa INNA dar tin minte ca baia e foarte moderna si curata. Ana pune o poza in dus sa veze lumea Voi nu ati citit cu atentie. Se spune in recenzie ca locatia era „intr-o zona intortocheata”. Iar ca vizita a avut loc acum 2-3 saptamani. Deci, in mod clar, respectivul nu a fost in actuala locatie din apropierea Rondului.Celelalte note nu le comentez. Asa a perceput omul, asa a notat.Se referă de la locația de pe Nerva Traian din spate de la Maxxbett . Într-adevăr ,baia nu era cea mai modernă ,dar camerele sunt super curate ( asa erau cand am vizitat-o pe Ema si Corina) ....! Cea din rond este o locație modernă !
piticu2016 Reputație: 222 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Pai cum iti explici faptul ca toti care vin zic ca avem o locatie super si nenea asta da 6 Locația de pe Nerva nu era gen Marriott
piticu2016 Reputație: 222 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 are contul din iulie 2014 cu mult timp inainte sa apari tu aici , incercati amandoua si tu si Andreea sa nu mai luati recenzile negative ca un atac al "pestilor" Bine ca nu au zis ca are "pula mică sau ca era jegos " Asa fac fetele ,cand apare o recenzie negativă ...ori e peste ori e jegos 1
gigmarg Reputație: 140 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2017 Salutare, Vad ca e nevoie de niste clarificari si, de ce nu, niste puneri la punct. Sunt placut surprins de bunul-simt al contributorilor acestei comunitati, eu fiind obisnuit cu alte comunitati, insa la fel de solidare. Vorba aia: curvari, curvari, dar cu caracter Pentru a evita orice neclaritati, ma refeream la locatia din Nerva Traian. Nu ma asteptam la Marriot (puteam sa le asteptam pe fete la hotel, insa cand sunt in trecere in Capitala prefer sa ies), dar nu mi s-a intamplat niciodata sa dau peste o astfel de baie. Cu atat mai putin sa fiu obligat sa ma sterg cu degetul (sic!). Asa ca daca noua ei locatie e in standarde, cu atat mai bine. @Ana-Marya - critica mea a fost constructiva. Am fost echidistant, am redat experienta mea de client. Am insinuat ca obscuritatea din camera era necesara nu pentru curatenie ci pentru... "ambalaj". Asa ca genul de glumite cu care ai reactionat nu prea cadreaza. Nu vreau sa continuam cu polemica, asa ca iti propun s-o oprim aici. @del rey, viezuremanz, piticu2016 - asa cum am spus, am apreciat contributia voastra echilibrata. Plus tusa de umor, atat de necesara. Keep going Acestea fiind spuse, raman aliniat cu concluziile/notele mentionate. E nevoie sa dezmint orice suspiciune de macrou? P.S. Uitati-va la celalalt post al meu de azi (a fost ziua posturilor... )))), e acolo o dra care poate merita o promovare. Parerea mea. Succes! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum