bogdy Reputație: -474 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Vazand pozele acestea in 3 anunturi diferite si dandu-mi seama ca este vorba despre aceeasi persoana, am sunat incet, incet la toate dintre aceste numere si am primit aceleasi informatii cum ca sunt doua fete care practica sexul total (pana acum doau seri 100 de lei pe ora - 2 finalizari, de aseara au ridicat la 100/ finalizare, 150 o ora si 180 - sex total...informatii culese cu atentie telefonic in decurs de cateva zile)...m-am gandit ca este aceeasi domnisoara impreuna cu prietene ei (o sa atasez pose intr-un replay fiindca nu imi mai incap aici) care folosesc mai multe numere pentru a intra in piata mai profund si vazand ca nici aici nu scrie nimic de dansele m-am gandit ca sunt noi si folosesc o politica agresiva de marketing (ma si gandeam ca voi aduce confratilor mierea si frisca de pe tort cu caprioarele:D)...zis si facut, le aveam in cap si cum aseara la Amsterdam Club era plin, asa cum am relatat intr-un alt post, cautam ceva in zona Alba Iulia, Decebal, etc...dar la ora 3-3.30 de dimineata (vineri spre sambata) seceta mare, mare...tot topul nostru de pe forum la somn de frumusete...la fel si cele incercate cu recenzii pozitive, in concluzie nada de nada...imi iau inima in dinti si sun la unul dintre numerele de mai sus si desi stiam poezia ca pe Tatal nostru, ascult si imi spune ca e ok in 15 minute asa cum solicitasem, iar locatia este pe Bv. Burebista, langa restaurantul Trafic...intru pe Burebista in 3 minute fiindca eram acolo, caut, caut...niciun Trafic...sun si spun ca nu gasesc, dar ca vad doar un un bar pe stanga care se numeste Puerto Cafe...imi spune ca e perfect acolo, scara de langa, ca este portar, dar stie lectia, et. 2, ap. 72 parca...ma duc la scara respectiva si ioc...nimic! Sun din nou si imi zice ca a gresit, dar de fapt scara este peste drum de Puerto Cafe, exact langa Gio Cafe...deja eram suspicios maxim, insa domnitele imi vorbeau dulce tot timpul la telefon (si in serile anterioare cand faceam evaluarea) si am zis ca daca tot sunt la fata locului merita o edificare macar pentru ceilalti dintre voi sa stiti sa evitati complet pe viitor ca si eu va sunt dator cu multe bune si multe pe care le-am evitat desi eram TENTAT maxim!Gasesc scara (de data asta chiar era cea de langa Gio Cafe), gasesc portarul care ma lasa sa intru, ma intreaba, ii spun...am vazut ca se uita cam dezamagit la mine cu o privire care-mi spunea "baiat tanar, parca meriti mai mult", dar am zis...ei, e obosit, poate l-am deranjat din vis, etc...urc la etajul 2, bat la usa, mi se deschide usa cu cineva ascuns dupa, insa in schimb ma intampina un fum de-l taiam cu cutitul...intru si mi se arata o uratenie (Muma Padurii)...destul de inalta cam 175 cu tocuri cred (eu sunt 180 fara si era aproape cat mine), cu un nas enorm (mai mare ca a lu' Tonciu), numai bun de curatat zapada prin bucuresti, neingrijita, tatuata prost si mult, ma pofteste in camera...ii spun ca vreau sa-i vad si colega care statea pitita in bucatarie (probabil cu guvidul)...intre timp ii spun ca nu au nicio legatura cu fetele din poze, ea imi spune ca ba da (eu imi spun, da...ca ati furat pozele poate fi unica legatura) si deja credea ca voi ramane fiindca deja imi facea planuri...acum o sa te relaxez daca esti obosit sau te voi obosi si mai tare...am insistat sa o cheme si pe colega doar fiindca vroiam sa va fac o recenzie completa si apare PORCUL neingrijit, bruneta, mai scunda, cred ca vreo 162 cu niste coapse cat 2 d-ale mele, par slinos, se prezinta si ea timorata...ma uit la ele, le multumesc si plec!!!Concluzie: sa nu va prind pe vreunul din voi acolo ca vorbesc cu moderatorii sa va dea afara de pe forum! ...mincinoase, urate ca dracii, locatie urat mirositoare si mai vor si bani (cum am zis, au marit tariful intr-o saptamana de cand le analizez)...deci, sa nu calcati ca va pierdeti doar timpul si hainele de miros urat chiar si in cele 2 minute daca alegeti doar sa intrati sa le vedeti cu proprii ochi!Numai bine si ulei in pistoane!Continuu sa va atasez restul de fotografii pentru a va fi poate mai usor sa le identificati in anunturi si totodata sa vedeti ca desi sunt publicate in 3 anunturi diferite este vorba despre aceeasi fata in ipostaze si haine diverse ceea ce m-a facut sa cred (dupa ce am sunat de mai multe ori si am cosntata si unitatea serviciilor si a persoanei) ca este vorba despre cineva (acelasi cineva din poze) care doreste o promovare intensa...ultimele fotografii sunt cu presupusa ei colega care de asemenea reprezinta aceeasi persoana (chiar si cu lentilele de contact).Sa ne fie bine si la iarna cald! 3 6 Link spre comentariu
lemon dick Reputație: 78 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Multumesc Bogdy, era sa ma pacalesc! Cautand dupa numerele din anuntul de mai jos am ajuns in acest post. Asadar, pentru cautare in forum, din acelasi ciclu:DE AZI PT.VOI!!!!!! sunt noua,poze reale,studenta 20 ani,1,80 m,57 kg,dornica de sex oral, normal,69,finalizare corporala,ma si deplasez dar nu stiu bine Bucurestiul,locatia zona BUDAPESTA!MAI AM O PRIETENA VENIM LA VOI! 02 Feb 18:10 0762767782/ 0729298283 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Februarie 2, 2012 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 2, 2012 Ultima poza apartine (pe bune) unei handbaliste din Pitesti si e furata dupa facebook.Nu cunosc amanunte despre cele 2 monstruozitati,cunosc doar persoana din ultima poza (mi se pare ca si penultima poza tot aceleiasi persoane apartine) Link spre comentariu
georgesil Reputație: 23 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Salutari!Ok am gresit si eu si nu am cautat muierile astea pe forum. Anyway...confirm cele spuse la deschiderea thread-ului.Poze false! Sunt 2 aratari pe care nu le-as .... nici daca m-ar platii ele. Vazut, "nu placut", facut stanga imprejur.Cu respect! Link spre comentariu
chiparos Reputație: 1 Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Ţi-ai fi dat seama ca pozele sunt false după plitele de la aragaz care sunt electrice şi nu pe gaz aşa cum sunt la noi în ţară... şi bine-nţeles după calitatea pozelor. De obicei româncele au poze mult mai prost făcute şi cu decoruri naşpa. Link spre comentariu
ntzntz Reputație: 7 Postat Iulie 20, 2012 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 20, 2012 Pe numarul asta : 0761444540 raspunde Alina sau o colega http://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/6958-dulce-rau-0761444540-piata-munciiagip/ Am fost eu la ea. Bafta. Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Iulie 20, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2012 Ultima poza apartine (pe bune) unei handbaliste din Pitesti si e furata dupa facebook.Nu cunosc amanunte despre cele 2 monstruozitati,cunosc doar persoana din ultima poza (mi se pare ca si penultima poza tot aceleiasi persoane apartine) Intr-adevar, am vazut si eu ultimele doua poze pe profilul de facebook al unei persoane din lista mea de prieteni. Acum nu stiu daca tipu' le-a furat sau daca duduile au furat pozele. Nu stiu daca am voie sa scriu pe aici dar risc Link spre comentariu
ruki Reputație: -1 Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Chiparos se pare ca e atent la detalii. si mie mi-a scapat. Link spre comentariu
quietstorm Reputație: 32 Postat Septembrie 21, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Salut la toata lumea. E prima oara cand postez in aceasta sectiune si va rog sa fiti indulgenti cu mine. Am gasit in AT un anunt : FATA DE LA TARA vin la tine sa ne iubim, vreau sa te simt in mine, sa ma patrunzi adanc, oral, normal, cunilingus, mai am o prietena daca vrei un show lesby, poze reale, la hotel sau la tine, pup; 21 Sep 21:40 0729.626.164Bucuresti Ma poate ajuta cineva cu o informatie daca stie ? La search nu gasesc numarul nici pe Google nici aici. Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
quietstorm Reputație: 32 Postat Septembrie 22, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Am sunat sa intreb de sevicii si "halat" .... 150 ron la domiciliul ei si 250 ron la domiciliul clientului . Alte detalii nu am Link spre comentariu
vyypuss Reputație: -425 Postat Septembrie 22, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Daca asta mica e fata de la tara ................. eu o tai si o dau la rate. In plus sa vezi neica productie de cucuruz prin sat, cand si-o ajuta parinti asta mica la treburile toamnei pffffffffffffffffffff . @tarfuleeeeeeeeeeeeeeee Helpppppppppppppp mate. Link spre comentariu
quietstorm Reputație: 32 Postat Septembrie 26, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Nu a incercat nimeni sa sune / viziteze caprioara din thread ? Sunt foarte curios , daca nu s`a avantat nimeni , o sa`mi iau inima`n dinti si o sa`i fac o vizita .Sunt aproape sigur ca pozele sunt furate de undeva dar macar o sa ma distrez cand o sa vad cum arata adevarata detinatoare a telefonului din titlu . @tarfu ... again help ! Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Septembrie 26, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2012 baieti,fiti seriosi,astea sunt pozele ei cand voi fi eu Alain Delon Link spre comentariu
HECTOR Reputație: 56 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Cu siguranta sunt "imprumutate" de la o alta fata care le are postate pe www.simpatie.ro Link spre comentariu
bogdy Reputație: -474 Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Uite aici este matracuca ce se intituleaza fata de la tara http://nimfomane.com/forum/topic/5491-urate-cu-spume-076230691207206810050761444540072068100507868565310729613399/page__hl__%2Burate+%2Bspume Sunt o serie de anunturi cu diverse numere de telefon, presarate de aceeasi banda de urate cu spume, printre care si cel despre care soliciti tu informatii in acest topic...solicit celor indrituiti sa uneasca topicele. Toate cele bune! Link spre comentariu
quietstorm Reputație: 32 Postat Octombrie 1, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Multumesc pt. ajutor Bogdy ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum