Sari la conținut

Sexy si dulce : telefon 0726045927


men66

Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Salut Cristina, exista vreo modalitate sa ne putem vedea astazi, maine, sau sambata? Am incercat astazi sa dau de tine, dar fara succes. Ti-am trimis si doua sms, unde ti-am spus ca nu e nici o problema, sa imi dai un raspuns inapoi prin sms, pentru ca nu am prietena. Daca exista vreo modalitate, spune-mi cum sa procedez. Scuza-mi te rog insistenta.  Multumesc, o zi frumoasa in continuare.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Buna Cip_Cip ,am fost ocupată !te rog sa suni pentru programare dacă poți !Eu nu răspund la mesaje și nici la numere private!Imi cer scuze dar atâta timp cât sunt cu "cineva"nu răspund la telefon!pupicei!

Link spre comentariu
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau

Am fost la Cristina si acum vreau din nou sa-i fac o vizita (creeaza dependenta !).Am stabilit detaliile prin PM si am ajuns in apartamentul ei (elegant si ultra-central). Socializam putin la o tigara si mergem in camera pentru "ostilitati" unde incepe Cristina un oral N "cu de toate" : scuipat,aspirat,deep,atentie la oute si batut cu "ciocanul" peste gura - ce sa mai ! ...excelent ! Dupa ce fixeaza caciulita se infinge in "junior" (reverse lady on the top) - pozitie in care se misca/arcuieste intr-un mare fel dupa care-l scoate din "pasa" si-l infinge in fund (cu un chef nebun) . Schimbam cateva pozitii si finalizez in cele din urma ,cu greu reusind sa aman momentul. Este ceea ce se numeste "campioana la sex total" - una din cele mai bune intalnite pana acum !! Note :

-locatie 10

-oral N 10

-normal P 10

-anal P 10

-aspect 9

-igiena 10

-gfe- 10

halatul - 150 pt. 1/2 h

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

Bună dragii mei!Vreau să vă anunț ca vizita mea a luat sfârșit la voi in oraș !Multumesc frumos tuturor ce m-au vizitat și sper sa ne revedem cu bine in viitor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...