Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salutare salutare, sa incep prima mea recenzie pe acest forum prin a va spune ca ma simteam orecum obligat sa o fac datorita faptului m.am informat mult in ceace priveste vizitele la escorte :snap .. in fine, sa trecem la ce ne intereseaza, se intampla in urma cu aproximativ 3 saptamani, gasesc in AT, urmatorul anunt : " POZE noi, 40 discreta, curata din Bucuresti, poze reale si recente, iti ofer 69, sex oral cu finalizare, sex normal, daca vrei sa-mi faci cunilingus anilingus, nu raspund la nr. privat, program 10-22,

0745.678.317/ 0737.326.81" sun, nu mai stiu exact la care nr. a raspuns, raspunde o voce groasa, mai din topr, si ma intreaba ce doresc, ii spun ce doresc, imi spune si ia ce imi poate oferi si pornesc spre locatie nu inainte de a imi spune incotro trebuie sa ma indrept, undeva la intersectia titan cu diham, si sa revin cu telefon din zona. Ajung la intersectie si o sun imi spune locatia, undeva pe bld. chisinau langa o policrinica hiop-card daca nu ma insel, parchez masina si sun din nou pt a imi spune scara, gasesc

i scara, este f usor de ajuns, blocul este la strada, ok urc la etajul indicat de ea, si merg spre usa care era deja deschisa cu mihaela in prag :snap, si ce sa vezi, o doamna la vreo 40 de primaveri putin creola, nu stiu deaca de ettnie sau nu, dar imi placea pt ca avea formele ff bine dezvoltate, si plus de asta sunt un fan al maturelor, la prima vedere i.as acorda nota 8. Ma descalt in hl pt ca era o garsoniera cocheta cu un hol micut la intrare camera destul de mare pt ce ne trebuia noua, toate pareau aranjate la locul lor, sa zic cam de nota 7. Pasul urmator, ma intreaba cat stau ii spun ca o ora cu 2 finalizari si ii intind bani 120 de lei, dupa care ma dezbrac, de parca sunt la mine acasa fara sa primesc vreo indicatie, si ma pofteste la dus unde imi spune ca gasesc prosop pe masina de spalat , intradevar erau mai multe prosoape impachetate pe masina de spalat ce pareau a fii uscate si curate, gasesc si gel de dus cu care dau pe la asta mic sa ii improspatez mirosul doar, pt ca veneam de acasa, baia destul de ok mi sa parut curata toate la locul lor dar cam micuta, daca vroiam sa fac ceva cu doamna acolo cu siguranta nu aveam loc. Ma intorc pe campul de lupta asa cum am observat ce se numeste camera in sine, sI o gasesc pe doamna mihaela imbracata ff artagatorpost-791-133409735542.jpg

exact asa cum este in poza, ma invita langa ia, apropo vocea aceea din topor cu care mi.a raspuns la tel sa transormat in una calda si cu bun simt, ne pipaim, sarutam, si parca totul venea de la sine, de mentonat ca doamna a ramas pe tot parcursul sedintei imbracata ca mai sus, se lasa usor in jos in ia pe asta mic la o smotoceala de nu mai avea aer intradevar un oral dupa parerea mea f bine executat cu atentie la oo, dupa care o invit la un 69 de imi ploua in gura, sa intors si ce sa vezi o pasarica frumos epilata cu niste labii de ti se umplea gura :D. La un moment dat termin in aceeasi pozitie in care incepusem, cu mentiunea am terminat in gura ei. ma duc la baie, dau cu apa alea alea pe unde trebie si revin in camera, ne aprindem cate o tigara amandoi ma intreaba daca ma serveste cu ceva, ii cer un pahar cu apa, si stam la taclale vreo 15-20 de minute, dupa care trecem la treaba incepe cu acelasi oral zic eu destul de bine executat si la cerinta mea ii cer sa imi puna prez si sa trecem la normal, zis si facut o intorc in pozita "capra" si imi arata un cur frumos maricel bronzat si ff tare ce cerea palme, ii trag 2 palme si 3 limbi si il infig pe asta micul direct in pizda aia cu labii mari, si surpriza doamna incepe si geme, acum nustiu cat de excitata a fost, dar a lasat sa se inteleaga ca ii place atat timp cat nu ma grabint deloc si crede.tima ca am dat din cur cam 30 de minute timp in care am pus.o si pozita misionar si capra, astea imi plac cel mai mult. Intrun final termin ma duc la baie alea alea cu apa si gel de dus ma intorc mai schimbam 2 3 vb referitor la cum a fost, ma intrebat daca mi.a placut, si am plecat. Per total mi.a placut si o recomand celor ce le plac femeile mature si cu labiile mari :). O nota finala la toata exoerienta, i.as da un 9. eu am sa mai revin cat de curand , atunci cand bugetul imi va permite :). Rog sa imi fie intelese greselile gramaticale, scriu de pe tel, in drum spre munca, ca o rasplata pt greseli am sa atasez si cateva poze luate din anunt :Dhttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/10/10471747.jpg.http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/10/10471744.jpg.http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/10/10471745.jpg,http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/10/10471742.jpg

  • Like 3
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut confrati ...azi am zis sa va mai impartasesc inca o experienta prin care am trecut recent.

 

Am ajuns cu ceva treaba prin zona Titan pe unde sta tipa,mai exact pe BD Chisinau ,undeva pe langa policlinica Hipocrat si am zis sa vizitez pe domnita.O sun,imi raspunde pe un ton calm si imi ofera toate detaliile ce m-au interesat fara sa se enerveze sau alte faze de proasta crestere.Am stabilit sa ajung la ea intr-o jumatate de ora,zis si facut.Ajung,tipa sta intr-o garsoniera,frumos aranjata,baie curata.Pentru inceput m-a invitat sa fac un dush,mi-a oferit prosopo curat.Pana am facut eu dush`ul ea s-a schimbat asteptandu`ma intr-un body si cu tocuri,muzica in surdina in camera.Totul s-a desfarut foarte ok fara sa fiu grabit si cu mult interese din partea doamnei.Eu find mai tanar m-a innebunit ca ii plac barbatii mai tineri si alte chestii de genul.Actiunea propriu-zisa a constat in doua numere ,schimba pozitii fara comentarii,nu te grabeste ,geme frumos se uda natural si pare sau se preface foarte bine ca se implica.Mi-a zis ca ii place foarte mult sa faca oral,nu mi-a pus intrebari de genul "mai ai","mai poti" sau alte idiotenii de genul.

Un alt plus este ca m-a servit cu suc,m-a rugat cu o cafea,bomboane..:))...chestii f bune din punctul meu de vedere.

 

Nr Telefon: 0745.678.317

Locatia: Titan ,Bd chisinau pe langa policlina Hipocrat

Aspectul fizi : Are cam 1.65,destul de plinuta dar cu o carne foarte tare pe ea si un fund mare tata..ai in ce da:)).Sa nu uit are o pasarica interesanta:)

Serviciile: Oral neprotejat,Normal protejat,GFE,FK,CIM.NU accepta anal

Programul de lucru: 10-22 mi-a zis mie

Tarifare: Tarifarea este la ora si anume 120/h

Note: Oral nota 9(face DT,CIM dar nu inghite,atenta la zonele adiacente daca ii zici),normal un 8,GFE un 7 iar FK nu am vrut eu dar ea accepta.

Concluzia finala: E de revenit

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Stimabili confrati,

 

pentru ca de multa vreme imi doresc sa ajung la Rio la celebrul carnival dar in fiecare an imi cam da cu rest, am decis sa-mi fac mana cu brazilience de pe la noi. Dupa episodul Iulia Real Vitan am ochit-o pe ochenata Mihaela titulara acestui topic. Asadar sunat la unul dintre nr. de mai sus, programat si prezentat.

 

Locatie: B-dul Chisinau, de la Muncii stanga la Diham, in dreptul celui de-al doilea refugiu de tramvai pe partea stanga, bloc inalt si stradal. Garsoniera situata la unul dintre ultimele etaje, exista 2 lifturi deci sanse mai mici de a ramane fara lift. Interiorul garsonierei destul de in regula. Baia OK cu un teanc de prosoape la dispozitie mari si curate. Cada invechita si colorata de vreme dar se vede preocuparea doamnei de a o igieniza permanent. Gel de dush bun. Fara papuci. Nu farmacie dar OK ca si curatenie. Camera maricica cu un pat o canapea si o masa deci multiple posibilitati de ”pozitionare”.

Pe mine nu m-a servit cu nimic (suc, bomboane etc ca pe colegul de mai sus) dar nu ma deranjeaza defel treaba asta. Poate fiindca nu mai sunt asa de tanar nu i-am activat instinctele materne :)

Pe pat, in loc de cearsafuri o patura care parea curatica.

 

Prestatoarea: la vreo 40 de ani, exact ca in fotografiile de mai sus care sunt 100% ale ei si neretusate. Ce nu se vede in fotografii este carnea foarte tare peste tot: tzatze, cur, picioare... O atentie deosebita o merita posteriorul care este foarte bine dezvoltat cu carne foarte tare si care sta bine pe oase astfel incat privita pe la spate dameza provoaca rapid efecte erectile. Pasa epilata, curata si cu labii mari si negre (de negresa) Tzate mari (nu exagerat) invinse de gravitatie dar destul de tari Zambitoare (ceva nevoie de stomatolog in partea de jos), glumeatza, preocupata sa te faca sa te simti bine. Bine bronzata si de la soare si de la natura (doar v-am spus ca e brazilianca :))

 

Actiunea: dupa ce m-am igienizat m-a luat in primire cu FK (dupa ce m-a intrebat daca se poate+), mangaiat, pupat pe corp si mai ales frecat cu curul de micutzul mario care in scurt timp a raspund drepti la apel. A trecut apoi la un oral neprotejat, din pozitia eu in picioare ea asezata pe pat, bine executat, cu incercari de DT, accepta sa o iei de ceafa si s-o impingi ( pare chiar sa-i placa), destul de umed, cu lins pe cap si pe outze si cu priviri provocatoare in ochi. Bun spre foarte bun oralul, taietor de genunchi (batranetile astea...) drept pentru care dupa vreo 15 minute ma asez pe spate in pat si ea continua tot la oral cu si mai multa grija la imprejurimi (pozitia permitea) fara anilingus insa. Dupa alte cateva minute o prind bine de ceafa pompez de cateva ori mai tare si dau drumu la presiune. Asteapta docila descarcarea completa dupa care se duce la baie se depuna, se clateste cu apa de gura si se igienizeaza.

Stam putin de vorba, discutia destul de basic (braziliencele astea...) imi cere permisiunea sa raspunda la cateva telefoane dupa care trecem la numarul doi tot oral si tot neprotejat. Cam in acelasi registru ca si primul numai ca a durat ceva mai mult (deh, dupa o varsta ...)

Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca desi la al doilea numar am cam chinuit-o nu a dat nici cel mai mic semn de graba sau plictis. Pur si simplu si-a vazut sarguincioasa de treaba si s-a conformat sfaturilor mele pana la final. Care s-a si intamplat dupa ceva mai bine de o ora.

 

Halatul: 120 lei ceruti la inceput, cu doua maneci si pentru o ora si ceva.

 

Note:

locatie: 7,5 - bloc de garsoniere destul de trist si oarecum insalubru, garsoniera destul de curata dar patura in loc de cearsaf

dameza: 10 cur, 8 restul (tinand cont de varsta)

oral: 9 neprotejat cu CIM fara sa inghita

normal: poate data viitoare

anal: nu face

GFE: 8,5 amabila, rabdatoare, politicoasa, FK

raport pret/calitate: 8,5

 

O recomand amatorilor de MILF bronzate si de posterioare generoase.

 

Toate bune si spor(t) la trageri!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare dragi mei, iata.ma intors dupa ceva timp pe ale noastre meleaguri, si am zis sa merg la doamna mihaela, nu ca as fii un strain pentru dansa, dar tot timpul cat am fost plecat am mai tras cate un ochi pe mult indragitul forum, si am vazut ca aceasta doamna nu prea are recenzii, acum nustiu ce sa cred ori aceasta doamna nu este pe placul lumii or eu au gusturi mai ciudate, dar cand ma gandesc la pizdoiu ala mare si negru cu labii ce daca tragi de ele ii ajung la genunchii :)) imi vine sa ma intorc din drum ( doar ce am cobort de la ea). Ei si acum sa va povestesc cum stau lucrurile, sunat in jurul orei 13:00 si facut programare pt ora 14:30, mi.a raspuns cu aceeasi voce "din topor" pt cine nu a fost la ea niciodata si o aude la tel cred ca se ingrijoreaza:)) de, este de inteles doamna este mexicanca ( de etnie). Ajuns la locatie bld. Chisinau langa o policlincahipoCard, daca nu ma insel urc la etaj superior si o gasesc pe doamna mihaela in pragul usii asteptanduma cu zambetul pe buze. Intrat in aceeasi locatie descrisa si de mine cu ceva timp in urma, (nici o modificare) ne asezam la un pahar de vorba ( eu find un asa zis client fidel al doamnei) in camera de lucru schimbam cateva vb timp de 15 20 de min dupa care merg la baie unde gasesc teancul de prosoape pe masina de spalat (curate cei drept, si frumos mirositoare) gesec doua tipuri ge gel de dus, ma igienizez si ma intorc in camera de lucru, merge si ea, aaa si sa nu uit doamna ma astepta imbracata exact ca in pozele postate de un confrate mai sus si asa a stat pana la sfarsitul ostilitatilor :). Bun se intoarce si ea de la dus si ne apucam de treaba, ne imbratisam putin in mijlocul camerei timp in care martoxe (asta mic al meu) :)) incepuse sa dea semne de trezire, ne asezam pe pat si incepe doamna mihaela sa il alinte, il ia pe tot in gura il scuipa, se bate cu el pe fata mai trage o limba pe coite si tot asa pana cand ii cer sa trecem intr.un 69 ca de doar pt asta ma dusesem la ea sa ii iau pizdoiu ala in gura , :)) vazand ca incepe sa ii placa cer sa punem pelerina si sa trecem la treburi mai serioase :)) ma intreaba cum vreau sa stea, capra bineinteles,ca la ce cur ai nu te pot fute altfel :)) si asa sa intamplat, sa asezat cum i.am cerut fara sa comenteze ( spunandu.mi in gluma ca ii place vocabularul meu) si dai frate vreo 20 de min din cur pana am terminat glorios in pelerina. Mers la igienizare mai stat de vb putin timp in care i.am lasat si bani 120 lei ne.am luat la revedere pana data viitoare si plecat. La note nu prea ma pricep, ce pot sa spun este ca doamna este curata fara mirosuri sau alte probleme, locatia este foarte curata mobilata cat de cat de cat modern, cu ia ai ce discuta mai orice este deschisa glumeata, intrun cuvant buna si curata eu am sa o mai vizitez cu siguranta. O recomand celor ce le plac femeile mature putin dolofane, cu carnea tare, si ce este cel mai important cu pizdoaile si labiile mari, pe mine ma termina cand ma gandesc :).pozele sunt reale si dupa parerea mea nici nu o avantajaza si nici nu o devantajaza este exac cum se vede. Cu scuzele de ortografie ( scriu de pe un tel, si inca mai imi trenura pucioarele:)) ) va las si va doresc CIOCANE TARI !!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari! Pana acum am fost lurker, dar iata ca e randul meu sa fac o prima recenzie si sa contribui si eu, recunoscator pentru ajutorul primit pana acum de la colegii de "mystery shopping".

 

O asteptam pe Mihaela de vreo doua luni: ba a fost la Constanta, ba am fost eu plecat, ba nu am reusit sa o gasesc disponibila... Dar dupa toate fotografiile vazute (salvate, revazute, revazute) si recenziile citite, nu aveam cum sa renunt: eram prea dornic si pornit. Imi plac prea mult maturele, mai ales BBW. Deh, daca tot e gaina batrana, macar sa aiba carne ca lumea! Si ce daca e carnea nitel atoasa? Ce, eu nu-i dau ei carne atoasa?

 

In cele din urma, am reusit sa stabilesc o intalnire cu ea sambata trecuta. Mai vorbisem cu ea de cateva ori si da, la inceput are o voce mai... transanta, dar nu-i motiv de descurajare sau de depunctare in avans, pentru ca, de fapt, e destul de prietenoasa, dupa cum o sa vedeti mai jos (si nu ma refer neaparat la pagina).

I-am spus ca o astept de ceva timp si ca tare as vrea sa o cunosc (si sa ma cunoasca tare). Am prins un zambet si un chicotit si o intalnire exact inainte de finalul "turei" de zi. Am luat repede un taxi, fiindca era prea multa galagie la mansarda si prea multa agitatie la parter.

 

La indicatiile ei, am ajuns pe Bd. Chisinau, primul bloc dupa clinica Hipocrat, intrarea de pe strada (langa o casa de schimb valutar), prima scara. Am mai sunat-o de jos pentru ultimele indicatii (apartament, etaj), terminand convorbirea abrupt, din cauza lipsei de semnal in lift. Mergand pe culoarul etajului cu pricina in graba, se deschide timid o usa, de dupa care apare o doamna intr-un halat, se uita la mine, care deja cam trecusem de usa ei, vrea sa zica ceva, se abtine si se retrage nitel. -Doamna Mihaela?

-Da. Aa, cu tine am vorbit? Nu stiam daca ai auzit ultimele cuvinte la telefon. Ce m-am speriat! Daca era un vecin?

-Pai si ce? Eu, daca eram vecin, oricum ma opream.

Haha, haha. Si am intrat.

 

Garsoniera ok: curata, ingrijita si aranjata. Dupa cum arata, cred ca locuieste acolo, sau oricum, lucreaza singura, judecand dupa "uniformele" din dotare si alte haine din baie, care clar erau doar ale ei.

Facem cunostinta, se ocupa de confortul meu: ma intreaba cata lumina vreau, daca vreau sa inchida usa dinspre balcon, daca e nevoie sa dea televizorul mai incet, ma serveste cu un pahar cu apa...

Mi-am dat seama ca, dincolo de amabilitatea ei, care si-a facut efectul mai tarziu, eu doar ma uitam fix la ea. "Vreau doar sa vad si eu ceva", i-am zis. A inteles, a zambit si imediat a dat halatul jos. Cred ca mandibula mea a cazut inaintea halatului. Un corp cu contururi ferme, forme generoase, pigmentat mediteranean; totul intr-o compozitie matura. Si ea imi zambea strengareste. Mda, mi-am dat seama cam ce o sa urmeze, s-a facut liniste la mansarda, locatarii s-au mutat toti la parter, iar eu am stabilit un nou record personal la proba dezbracat.

 

Pe tocuri pare a se inalta cam pe la 1.70, are o fizionomie destul de strengareasca (cu tot cu formatul acvilin al nasului), dupa parerea mea, bust bine format, dotat cu o pereche de sani care, dincolo de formatul mai lasat, sunt dotati cu niste mameloane exotice si niste sfarcuri generoase, tocmai bune de rontait si lins. Are un pic de burta, dar nu chiar deranjanta, tinanad cont de proportii si de ditributia uniforma a semnelor maturitatii. Mai jos... cred ca a curs destula cerneala virtuala (si alte fluide) pe tema asta: fund mare, bine format, carnos, care cere numai plesneala (I like big butts and I cannot lie), coapsele - la fel de sanatoase, puternice si tari, iar intre ele... asteapta o pereche de buze creole mari si carnoase, despartite nonsalant. Cred ca-mi era nitel foame, fiindca la privelistea asta gandul m-a dus la un ecler cu ness. Cu multa umplutura, care da pe-afara. Iar din spate, chiar asa arata. Mda, pofta buna! Clit relativ micut, in comparatie cu vecinii, si putin timid; are nevoie de putina atentie ca sa se faca vazut.

Deci, totul e bine legat, carnea e tare peste tot, iar pielea e destul de fina; dupa gusturile mele, apreciez ca se tine bine dupa vreo 40 de calatorii in jurul Soarelui.

 

Am legat ceva conversatie, care a decurs natural, fara sabloane sau subiecte fortate. A fost prietenoasa, relaxata si deloc indiscreta, deci atmosfera a fost destul de destinsa. Dupa cateva minute, ne-am apropiat. Am simtit-o putin retinuta la inceput, dar pe parcurs, simtindu-ma si ea pe mine, s-a desfasurat mai natural. Am atins tot ce se putea atinge cu o pofta pe care o pastrez din adoloescenta. Si aveam ce atinge. Simtindu-se mai libera acum cu mine, a inceput sa se joace cu micul Barry White si, apoi, sa-si etaleze DAT ASS si sa-l frece de mine. Cata impertinenta!! Jap! o palma peste gluteus maximus. Am tras-o strans langa mine si am muscat-o nitel de gat. A gemut nitel si m-a atins suav pe talie. Am intors-o si am sarutat-o pe buze, ca sa vad ce trairi ma incearca. In momentul asta mi-am dat seama ca a fost clic. Si click-dreapta, si dublu-click. Si scroll, fiindca s-a indrepat catre sud, s-a asezat pe coltul patului si a inceput un oral care mi s-a parut foarte girlfriend-like: cu ceva pofta, cu mangaieri, cu privit in ochi, cu putin ajutor manual (mie, personal, imi place), si cu putin DT.

 

Nu mi-a trebuit mult ca sa ma incing bine (si m-a simtit), asa ca i-a oferit celui mai impozant membru din Consiliul Celor Trei un impermeabil verde-albastrui pentru (intro)misiunea ce avea sa urmeze. Ma uitam la el si ma gandeam la glumele cu Tata Strumf si fetitele cu limba albastra. Dar am dat Alt+Tab repede, ca nu era timp de pierdut. M-a intrebat ce pozitie vreau. Am tacut si am zambit. A zambit si ea, a dat din cap in semn de intelegere si s-a asezat in patru, pe pat. Capra fara nicio dilema. Bravo! Asemenea cur nu se iarta, dupa parerea mea, caci dupa Marele Shutdown cred ca nici Petrica, nici Aghiuta nu m-ar primi. Ce sa zic? Asteptam o asemenea matura de multi ani, asa ca am infipt-o cam cum infig cardul in ziua de salariu. De aici, recunosc ca am pierdut notiunea timpului. Stiu doar ca eram foarte entuziasmat de toata taresenia si nu a durat foarte mult. Am luptat, totusi, cu indarjire, iar spre final am impins-o in culcat, ca sa am un amortizor bun, si am pompat apasat si adanc pana cand am terminat animalic. Am avut un orgasm atat de intens, incat am avut un scurt trip in care mi-au revenit senzatii, amintiri, muzica, mirosuri si gusturi din trecuturi uitate, iar apoi s-a facut intuneric si liniste absoluta. Urmatoarea statie: Realitatea. Am mangaiat femeia care mi-a indeplinit fantezia freudiana si am sarutat-o pe gat. M-a mangaiat si ea si abia atunci am realizat ca gemuse si ea. Mmm, bun!

 

Si am retras trupele din zona de lupta. A avut grija sa indeparteze delicat costumul ala de strumf si sa ma stearga. Am plecat la baie, unde am gasit toate cele de care aveam nevoie: gel de dus, prosop curat, apa de gura. Cu toate astea, aspectul baii e putin neglijent, motiv pentru care o sa fiu obiectiv si o sa depunctez mai jos. Nu va ganditi ca e rau, adica nu-i nimic dezgustator, doar ca o sa notez dupa standardele mele. Si nu ca m-ar fi interesat foarte mult, dat fiind ca mai important era ca ma simteam bine cu ea, dar trebuia sa mentionez, pentru ca trebuie sa fie in recenzie.

 

Am revenit in camera, unde am fumat cate o tigara si am mai schimbat cateva subiecte, de data asta mai putin superficiale, fiindca deja ne acomodaseram unul cu celalalt. Sincer, totul a mers de la sine la capitolul asta; cu glume, cu ras, deci la capitolul relationare – totul bine.Dupa cateva minute bune, in care deja incepusem sa o ating (si ea - sa se atinga) am zis sa trecem la proba orala.

 

Ee, aici e atunci! Am cerut specialitatea # 69 de pe meniu: dupa cum am zis mai sus, aveam pofta de ecler cu ness. Si da, recomand cu tarie (sa zic asa) amatorilor de asemenea produse de cofetarie! Portie generoasa, hiperglicemica, cu coji destul de pufoase, multa umplutura, care da pe-afara, totul aromat si gustos… Am mancat si cu gura, si cu nasul, si cu barba, si cu fruntea. Ce sa mai? Sugar rush! O experienta unica pentru mine: m-am simtit si stapan, si sclav, si pervers, si strengar, si nemernic. Am masat, mangaiat, frecat, muscat, sarutat si lins de parca n-as mai fi prins urmatoarea zi, timp in care ea gemea cu mine in gura si a inceput sa accelereze si sa faca mai mult DT. Nu a folosit mana deloc, mai ales pentru ca nu prea ii permitea pozitia, dar oralul a fost foarte bine executat si foarte sincer, dupa cum am simtit.

 

Tocmai cand mi-era lumea mai draga, s-a ridicat, a ras nitel de figura mea nedumerita si si-a cerut scuze ca nu mai poate continua, pentru ca obosise. Am inteles, am ramas acolo si i-am pasat microfonul, ca sa ia cuvantul. Fiind orientata catre client (chiar era orientata cu o parte foarte apetisanta catre mine), m-a intrebat cum prefer oralul. I-am cerut sa imi dea tot ce are, asa ca a facut si incet, si mai rapid, si cu mana, si fara mana, din diverse unghiuri si cu side-show inclus. Ma incinsesem, asa ca am mai apucat-o de par si am ghidat-o din cand in cand, iar cand nu folosea mana chiar am mai aplicat si manevre pelviene. Nu se supara, dar asta (cred) pentru ca nici nu am fost brutal. Ba chiar a dat semne ca i-ar placea. Am luat-o nitel aproape, fiindca aveam pofta de niste FK kinky, care chiar a iesit bine: cu dirty talk soptit (de la mine), cu mozoleala, cu gemete, cu limbi incordate, cu frecus… Buuun! S-a intors la treaba putin mai salbaticita si a inceput sa o frece langa buze si sa o linga frenetic si sa se plesneasca cu ea peste buze, peste obraji...

 

Fiindca am simtit ca a doua finalizare se lasa asteptata, am zis sa mai migrez si eu catre sud, ca sa vad pasarea exotica.Ce sa zic? Am ingenunchiat in fata altarului, am tras draperiile, am curatat mocheta, am muscat piersica, am desfacut scoica, i-am jumulit condoru'. S-a simtit bine, caci la un moment dat m-a intrebat daca poate sa termine. Am fost putin mirat de intrebare, dar i-am spus ca toata lumea trebuie sa se simta bine si am revenit la activitatile speologice. Dupa cateva secunde a terminat cu gemete si tremuraturi, timp in care eu sarbatoream lustruind pistonul din dotare.

 

Acum m-am facut din nou confortabil ca sa finalizez via oral. La fel de bine, dar de data asta telefoanele care sunau m-au cam scos din stare, deci mi-au si luat nitel din chef, fiindca ma agitau. A observat si m-a intrebat daca a facut ceva gresit. I-am spus ca nu, i-am zis despre ce e vorba, si-a cerut scuze si am zis sa luam o pauza si sa vedem ce facem dupa o tigara. Desi aveam impresia ca trecusera cam 40 de minute, cand ne-am uitat la ceas, am fost amandoi mirati cand am vazut ca trecusera 70. Si urmatorul client trebuia sa urce. Asa ca am fugit repede la baie, dupa care m-am imbracat repede si mi-am luat ramas bun. Am schimbat cateva cuvinte de bine si, desi nu am avut a doua finalizare, am plecat foarte bine dispus, pentru ca intr-adevar ma simtisem bine. Foarte bine.

 

Mai pe scurt, Mihaela mi s-a parut o doamna destul de dezghetata si prietenoasa, in ciuda primei impresii, nu are pretentii si nu judeca deloc, m-a facut sa ma simt binevenit si a fost atenta la dorintele mele. Banuiesc ca tine si de legatura stabilita pe moment (sa nu zic “chimie”, fiindca nu imi place cuvantul), dar apreciez ca e naturala, indiferent de senzatia pe care arata ca o traieste, se implica si ca nu joaca un anume rol. De asemenea, deruland filmul, mi-am dat seama ca este discreta, desi n-ar arata ca ar avea asemenea calitate.

Sunt constient ca in mare parte am fost subiectiv, pentru ca astea sunt gusturile mele, iar mie mi-a placut dinainte sa o cunosc, fapt care mai mult ca sigur se vede si care, bineinteles se si intoarce. Prin urmare, o recomand amatorilor de mature bine formate.

 

Rezumand:

1. Locatia: Bd. Chisinau, blocul de langa clinica Hipocrat, intrare stradala

2. Modalitatea de contact: 0745.678.317

3. Programul de lucru: 10-22, dar din cate am observat din discutii telefonice, are si zile cu 10-17, 10-18 sau zile off. Deci, trebuie intrebat in prealabil.

4. Serviciile: Oral neprotejat, DT, normal protejat, 69, FK, CIM (face, desi nu am ajuns acolo). Anal exclus.

5. Tarifare: 120 lei / ora

 

Si acum, fiindca juriul a deliberat, notele!

Zona: 8 – Scazut un punct pentru zona si un punct pentru blocul cam deprimant

Locatie: 8.5 – Am depunctat pentru aspectul baii (nu igiena)

Aspect: 10 pentru posterior, bulane si condor si igiena personala, 8.5 pentru restul. Fotografiile reflecta bine realitatea.

Oral: 9.5 – Diversifica daca ceri, accepta putin play, plus ca se pare ca ii place si devine mai kinky

Normal: 9 - Desi nu am apucat sa schimb prea multe pozitii, da contre, strange, atinge. Tocmai buna: nici stramta, nici larga.

Anal: N/A

GFE: 10 – Amabila, deschisa, a relationat firesc, nu m-a grabit, a avut grija de tot ce mi-am dorit, FK

Profesionalism: 9.5 – Depunctat pentru episodul cu telefonul. Insa va recomand sa mentionati de la inceput, pentru ca e rezonabila si va intelege,

 

Concluzie: Colegii ar zice “de revenit”. Eu zic “de mutat in blocul ei”. Serios acum, dau nota 9.5 pentru o fantezie cu mature BBW. :hihat

  • Like 18
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Salut ! 

Am vizitato pe Mihaela saptaman trecuta !

Am sunat mi-a spus ca e libera ca pot veni la ea , am ajuns la locatie unde m-a asteptat imbracata in rochita aia neagra din poze. Eu m-am dus sa fac un dus si pe urma a inceput actiune cu niste sarutari peste tot mai ales din partea mea unde i-am luat pizda aia cu tot cu labiile alea mari in gura , ea luand toata pula in gura cu scuipat pe ea si gemete ! pe urma am trecut la un normal in pozitia capra ca evident alta nu poti cu o femeie cu asa cur:X si pe urma a trecut ea peste mine unde am si terminat ! al doilea numar a inceput cu un oral din partea ei pe urma i-am facut si eu un annilingus si am trecut la un normal in mai multe pozitii! 

Per total merita vizitata ! Nota 9 pentru tot! :X:X:XX:X

aa ca parte financiara 120 RON! Merita vizitata :*

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Dragiii mei dragi , astazi dupa ce am avut o zi plina si plina e putin spus de ceva vreme ma tot batea gandul sa fac o vizita acestei doamne .... si in sfarsit ne am adunat in acel pat:)))

Sun si imi da detaliile undeva pe panduri , si mi fac curaj sun , urc si fac si putintica miscare, ajuns sus , ma intampina exact ca in poze pfff si ce bronz fratilor !!! 

Doamna imi spune daca vreau sa fac un dush , si ma duc fac rapid un dushulet si cu gandul la acel lindic urias al mihaelei care si el era de un negru frumos ca deh doamna noastra a stat la soare la nudisti ... apai se urca in pat si ma intreaba oral cu sau fara ... si urmam o serie de oral fara prezervativ ...dupa o perioada imi spune cand vrei sa facem sex imi spui si ii zic sa mai stam un pic .. si doamna incepe cu niste saruturi pasionale ..o dam in FK , coboara iarasi la soldatelul care era si el treaz si ii propun un 69 si vine mihaela cu deliciul si capriciul dintre piciorusele ei si pac se face intuneric ... miros curat , proaspat spalata si igienizata se simtea , caci nu a apucat i am dat 5 minute sa fie gata :))

si dai si linge la lindic probabil o fi mimat dar sa si udat cert e ca daca stateam de ea sigur o faceam eu pe ea sunt absolut sigur de asta :) ! si mi propune la ureche auzi hai ca vin deasupra si ma joc cu sanii ei pret de cateva minutele si usurel si o indeasa domnita si intra ca si cum era unsa:)  :feet

nu rezista doamna la aceasta pozitie si imi propune pe la spate caci asa ii place si dansei ... ce sa va spun si acu sa te tii si sa te mentii si incepem un rodeo de 18 minute si cu contre si cu dansa am vazut ca se masa pe lindic... isi gemete usoara si variate cu o intensitate catre final si ... din cauza uneo probleme nu reusesc sa finalizez si dansa intreaba respectuos daca nu m am simtit bine i am spus caci nu e vina dansei si caci e ok sa stea chill ca sunt si pe graba ...imi propune finalizare orala dar ii spun caci alta data , deci din punctul ei de vedere a incercat nu 10 caci e ok ....

rolul profesorului este urmatorul sa noteze :

Locatie : super ok aproape de casa , curata baie cu de toate  9,5

Oral : bun cu alternari ... nah si aici puncatm un 8,5 
Normal : 9--9,3 
Aspect :cel din poze dar mai bronzata 
GFE : lipicioasa,vorbareata nici decum cum pare la telefon 
Servicii : oral+normal 
Cadou : 120 lei GRei frate 

Ps : e de vizitat si de incercat o asemenea milfeta !!! 

Saptamana usoara si drumuri Bune ca in Bavaria Land !!!!

 

Merci frumos pentru fructe !!! :hug1 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dragilor am vizitato si  eu azi pe Mihaela ,dipa ce numai trecusem pe la ea de un an.Ma invita la un dush stam un pic de vorba apoi trecem in camera de nebunii unde incepem cu o serie de Fk are o limbuta foarte jucausa ,apoi trecem la un 69 unde am lins pizdoiul ala negru de iti lasa gura apa numai cand il vezi  ,doamna foarte igienizata, ca sa nu mai lungesc vin si notele:

FK=9 se vede ca ii place 

Oralul=9 se implica foarte bine  lins pe oo

Normal =8 da niste contre de trebe sa te nenica

Aspect=exact ca in poze 

Gfe =9 

Presteaza doar oral si normal

10 plus pt pizdoiul ala superb acuma fiecare cu gusturile lui 

Halat =120 lei bine investiti

P.s  o recomand celor care le plac damezele cu fundul mare si tare  fiecare cu gusturile lui

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Mihaela acum aproximativ o luna.Ce pot sa spun, o experienta placuta.Doamna este cea din poze. Actiunea: Am sunat si am facut programarea,Mihaela era libera mi-a dat indicatiile despre locatie,locatia fiind tot pe Sos.Panduri.Cand am ajuns am urcat la apartamentul indicat si Mihaela ma astepta in fata usii intr-o costumatie sexy.Dupa ce am schimbat cateva vorbe si am platit suma de 120 de lei am trecut la actiune.Sarutari,mangaieri,m-a excitat foarte mult asa ca nu am mai optat sa-mi faca oral si am trecut direct la normal cu Mihaela deasupra. Se descurca foarte bine se vede ca are experienta.In final am finalizat in prezervativ si din pacate nu am mai stat la finalizarea a doua fiind grabit. Per total o experienta placuta . 

Note: Gf 10 se implica,saruta foarte bine

        Aspect 9-10 foarte potrivita pt cei carora le plac maturele cu fund mare

        Locatie: 10 locatie curata cu tot ce-i trebuie

        Normal: 10 se descurca bine,experienta isi spune cuvantul

        Oral: nu am incercat

Din pacate nu face anal. Concluzia : Alegerea perfecta pentru fanii de mature cu fund mare .

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna mihaela, esti o femeie minunata, cine te cunoaste stie ce fel de om esti si calitatea serviciilor ce le oferi, gandestete ca nu poti fii pe placul tuturor, dar sa fii sigura ca sunt multi carcora le placi, si nu vorbesc aici, din partea mea ai un mare like pentru tot, inclusiv pentru curu ala mare de care nu ma mai satur :)). Te pup o seara buna iti doresc!

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la doamna cu ceva timp in urma.Locatia e pe soseaua panduri.Ma asteptat intr-o tinuta foarte sexi.Am intrat, am schimbat 2,3cuvinte .arata mai bine in poze.I-am dat banutii 120L si m am intreptat catre dush.Dupa dush am mai stat la o tigara si ne-am apucat de treaba.doamna Are un cur bombat si bun si un pizdoi cu un lindic de toata frumusetea...numai bun de zmotocit.Am început acțiunea cu un FK foarte bine întreținut doamna are o limba foarte jucausa...dupa trecut la 69..pacarica foarte ok fara mirosuri si foarte ingrijita..lins la pizdoi pana ti se apleaca,oralul executat foarte bine,lins pe oo..priviri...porno,dupa circa 10min de oral trecem la normal începem cu mama iedului schimbări de poziții ,gemete,doamna da niște contre de nu poti sa i faci fata....nota9...si am încheiat cu o finalizare orală!!!doamna presteaza doar normal si oral.Recomand aceasta milfeta cu fund demential si pizdoi de toata frumusetea!!!!

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb

nici o alta escorta nu posteaza mai multe poze decat mihaela, eu merg la ea de cel putin 3 ani inca de cand statea in titan la garsoniere, sunt client fidel si merg destul de fregvent pentru ca femeia merita, este ceva inedit, la ea gasesti ceva ce nu gasesti la nici o alta escorta oricat ar fi ea de tanara, frumoasa sau tunata! mihaela are cea mai mare pizda si cea mai frumoasa pizda din cate am vazut in viata mea, aici intra si escorte si iubite......, asta pt cei carora le plac pizdele mari si negre, are o carne tare pe ea, extra mega bronzata, cel mai mare si porno cur posibil gen brazilianca, este foarte fetish pt ca te asteapta mereu pe tocuri si lenjerie intima sexy, are o atitudine pozitiva pro client, este amabila si cu bun simt, ofera FK tot timpul inatnirii, oral ne protejat, incearca sa faca si deepthroat, lins oua, la normal sta cum o pui si baga si ea contre, geme frumos si are o pizda f adanca si primitoare care se uda natural asa cum ne place unora dintre noi, geme frumos si sunt convins ca simte si ea placere sexuala, este bn sa o prinzi atunci cand nu asteapta pe altul dupa tine......, oricum si asa niciodata nu te grabeste si nu se uita la ceas niciodata, cand o pui capra sa ii dai pe la spate si vezi curul ala mare si porno, este o priveliste aproape de infarct, pacat ca nu face ANAL, ar fi fost optiunea nr 1 pt multi useri, cica o doare f tare, (mihaela exista lubrifiante cu anestezie, plus ca la anal clientii termina mult mai repede si platesc si in plus.....) finalizarea o face oral si pe fata, nu se da inapoi si nici nu se grabeste sa decateze, este o femeie senzuala si plina de sexualitate....de asa sunt scorpioancele...... eu consider ca are un pret prea mic pt cea ce ofera in comparatie cu altele! un pret corect pt cum arata si servicii in comparatie cu piata ar fi 200 ron, singurul ei minus ar fi ca oboseste repede si atunci devine putin irascibila....oricum si asa o recomand cu mare caldura......., sa ai zile cu soare mihaela

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea

Am reușit și eu să ajung să ajung la doamna Mihaela,am fost mulțumit de prestația ei mai ales la oral,deși m-am dus cu gândul la păsărica ei s-o ling puțin am renunțat,la Focșani nu găsești așa ceva!Era singură în locaţie și nu ma grăbit și prețul mi sa părut accesibil

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb

Si eu o recomand pr Mihaela pt top, pt ca este o escorta stabila in primul rand nu apare si dispare ca toate incepatoarele, respecta clientul, este curata, este pro client si nu si a luato in cap cum fac majoritatea sa ridice pretul cand vede ca are clienti mai multi....plus ca la ea gasesti ceva inedit...Big Pussy, cea ce nu prea se gaseste printre escorte oricat ai cauta......

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

Buna dimineata Doamnelor si Domnilor.

 

Vizita mea la Mihaela a avut loc cu citeva saptamani in urma, programarea telefonica fiind respectata de ambele parti. Locatia este cea deja cunoscuta din Sos Panduri, este curata, baia fiind dotata cu tot ceea ce iti trebuie pentru dus, prosop curat si uscat.

 

Mihaela este o femeie atractiva, pasionala, care stie si simte ce i trebuie unui barbat trecut de 50. Este foarte adevarat ca si barbatul respectiv stie ce-i trebuie unei femei trecute de 40. De aici a rezultat o buna chimie intre noi doi, care a avut ca finalitate placerea amandurora.

 

Detaliile tehnice sunt cele cunoscute...oral neprotejat cu finalizare orala, cunnilingus, sex normal protejat in diverse pozitii, cu implicare efectiva si orgasmica a Mihaelei. Mi a placut foarte mult faptul ca s a comportat normal, fara excese sonore false, senzatia de GFE fiind prezenta.

 

Iata si citeva note :

 

Oral : 9

 

Normal : 9

 

Locatia : 10

 

Pret platit : 120 lei pentru o ora

 

De recomandat : DA , dar numai pentru barbatii care isi doresc o femeie voluptoasa, cu forme, care nu pun accentul pe sexul sportiv sau ejaculari fara numar.

 

De mentionat ca apreciez foarte mult caracterul deschis al Mihaelei, reprezentat in special prin multitudinea de poze expuse pe forum, astfel incat mi am putut imagina, inainte de a o cunoaste, unde ma duc si ce o sa gasesc. De asemenea, multumesc colegilor care au comentat anterior, astfel incat am putut sa imi formez o parere.

 

Multumesc Mihaela. Sa ne revedem curind, sanatosi.

 

Daca sunt intrebari...cu placere.

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb

Mi-se pare fabulos ca o plătește cineva ca să-o fută :)

stii vorba aia..... in gusturile omului nu te caci!.....fiecare cu fetisurile si fanteziile lui...fiecare ii place ce il excita pe el....si doamna mihaela indeplineste f multe fetish uri..... BBW, BIG ASS, BIG PUSSY, EBONE, LINGERIE,HIGH HEELS,MILF,FK,CIM, ORAL FARA PREZERVATIV,GFE in total 11, spune mi una care ofera mai multe.....

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

mmm... deja imi aduc aminte si mi se face pofta de pasarica lui mihaela...am fost la ea cu cateva luni in urma..a fost super experienta...am linso pete tot..(in pasarica cel mai mult)....deja ma gandesc la o alta experienta cu ea...este foarte deschisa la orice 😘😘😘

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...