Sari la conținut

Postări Recomandate

Am rămas dator cu o recenzie.

Am fost la Mihaela acum ceva timp, a treia oară când trec pe la ea și cred că acum după sărbători sigur îi mai fac o vizită.

Am sunat-o, am stabilit la telefon detaliile, nu știu dacă s-a supărat pe mine că i-am cerut să se îmbrace cu ceva anume, dresuri, am footfetish și am vrut să-mi îndeplinesc nebunia.

Am ajuns destul de repede la ea, deja știu adresa, am sunat când am ajuns în fața blocului și bineînțeles că mă aștepta.

Mi-a deschis ușa, sincer mi s-a sculat instant, era îmbrăcată cu o rochiță sau cred că asta ar trebui să fie, bineînțeles dresuri și niște tocuri. Am lăsat banii de când am ajuns, am stat la o țigare, schimbat câteva vorbe, apoi am mers să fac un duș. Nu am ce să reproșez, baia curată, tot ce ai nevoie.

M-am întors la ea și am trecut la "joacă", mângâieri, sărutări peste tot, apoi eu am coborât la picioare, m-am jucat cu ele vreo 5-10 minute și ca să nu par prea nebun sau să plictisească am urcat la păsă unde am stat ceva vreme. Am pus-o și capră, să mă înfig mai bine, mi-a făcut cu ochiul, găozul și am dat și acolo cateva limbi, curată peste tot, nu miros, nimic.

A urmat un scurt dans lasciv de excepție, urma de un oral perfect, lins la oo, DT, nu se poate ceva mai bun. Am zis să mă pun pe treabă și după câteva minute i-am zis să pe pună căpriță și am pompat vreo cinci minute. Când am simțit că mai am puțin și explodez am întrebat-o dacă se poate finalizare orală. Nu a zis absolut nimic, nu ifose sau sclifoseli cum fac altele. S-a pus în genunchi, a scos balonașul și a urmat un oral combinat cu puțină labă, finalul de vis în gurița ei, până la ultima picătură.

După a plecat la baie, iar la întoarcere am mai fumat o țigare, chiar două, m-a servit cu un pahar de suc, am mai vorbit puțin, apoi ne-am întors pentru runda doi. Am mai vrut să o ling puțin, urmat un oral scurt, după am schimbat trei poziții și s-a terminat și runda doi.

Am mers la baie m-a igienizat, iar la final am mai schimbat repede una două vorbe și am plecat pentru că trecusem cu mult peste ora plătită.

Preț: 150 de lei, am stat mai mult de 1h și 15 min

Locație: 8, ar fi bine dacă s-ar muta mai central, dar e ok și aici. Despre curățenie nu am ce reproșa.

Oral: 9, cum am zis și în recenzia trecută dacă ar înghiți i-aș da 11, nu 10

Normal: 10, contre, stă cum o pui, nu face figuri la ritm, prea tare sau prea încet

GFE: 9

Aspect: 10, milf-ul ideal

 

 

 

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

  • Telefon: 0737326813
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0737326813
  • Oras:Bucuresti
Acum 49 minute, custuracustuta91 a spus:

Cind începi turneul prin tara? Pupiciii..

..

Buna,nu m-am hotarit cind si unde o sa plec,cind o sa ma hotarasc o sa anunt si la Braila mai devreme de aprilie nu ajung.

  • Like 1
Link spre comentariu
La 29.11.2021 la 19:51, matura-roscata a spus:

Buna,nu esti singurul client indignat ca nu am ajuns cum am promis,cu parere de rau pe 2021 nu ma mai deplasez nicaieri,o data exacta nu am cum sa anunt,ce pot sa iti spun e ca din ianuarie o sa plec din nou prin tara ori ma indrept spre Iasi ori ma indrept spre Timisoara,totul depinde de vremea de afara, daca timpul tine cu mine plec de acasa daca ninge puternic nu plec nicaieri asa ca vorbi anul viitor.

 

PS. AM FOST LA TIMISOARA DE PE 9 AUGUST 2021 PINA PE 13 INCLUSIV.  

@matura-roscata este vremea buna la Timisoara

Link spre comentariu

Buna seara Mihaela. Doresc sa incep prin a iti spune ca esti superba din pozele pe care le-am vazut aici. 

Si am o intrebare. Deci eu sunt plecat din tara momentan dar in februarie pe data de 23 pana pe 27 sunt in tara pentru vreo 5 zile si as dori sa te vizitez o data ,posibil de mai multe ori pe parcursul acestor 5 zile . Intrebarea este: Exista vreo sansa sa fi pe parcursul acestor zile in Bucuresti?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...