Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare,

Zilele trecute, în urma unui pariu pierdut cu un prieten mare amator de escorte a trebuit sa fac o vizită uneia, aleasă de mine. Mărturisesc că a fost prima dată când am apelat la genul ăsta de servicii, astfel că am preferat ceva ieftin, scurt, de vară.Am citit reviewurile la adresa lui Alice și, având in vedere că imi plac minionele, maturile și să facă deepthroat, i-am făcut o vizită.

Am sunat, programat din prima, ajuns la locație cu 10 minute înainte, urcat la etajul 2 al unui bloc pe Decebal ( a spus că s-a mutat de curând) sunt întampinat de 2 colege, una blondă și una brunetă, care îmi spun că Alice este jos să cumpere ceva. Am așteptat 5 minute, a venit, i-am înmânat o cutie de Godiva (băgată la frigider..come on) și mi-a arătat camera de ostilități care are un pat mare cu o saltea foarte comodă, un dulap cu o oglindă tocmai bună de văzut acțiunea dar cam atât..modestă ca dotări.

Tipa - cam la 1,60, vreo 43 kg, urâțică foc, cu un fund cât palma și niște sâni într-adevăr execrabili- s-a dezbrăcat (și eu în același timp pt că mi-am dat seama că nu are de gând să o facă ea), m-a invitat la duș dar nu a fost cazul pt că facusem cu 15 minute înainte, m-a poftit pe pat și a început cu niște săruturi pe tot corpul timp de vreo 5 minute până a ajuns la obiectu muncii pe care a început sa îl sugă fără ajutorul mâinii,cu o viteză foarte ridicată dar fără să reușească deepthroatul, deși se vedea că incearcă și eu o țineam de cap (mi-a spus ce am mai auzit, și cu toată modestia nu-s măndru, că e prea mare pentru ea..)O sg tipă a reușit asta și de aia mi-am bătut joc,dar asta e altă poveste:))

Am ținut-o la proba orală vreo 10-15 minute, apoi a pus un prez, s-a lubrefiat, s-a pus cu spatele la mine și a început să sară cu abnegație în pulă și să geamă frumos dar fals. E foarte strâmtă și se mișcă bine, am întors-o în căpriță si dăi( vreo 10 minute de normal).Am încercat să o fut astfel încât să nu îi văd ”sânii” și nici fața:)). Văzând că lichidu cu copii întârzie să vină am trecut la un oral pt CIM, de data asta ajutat și de mână, dar departe de a fi vreo labă. Totuși nu am reușit să finalizez, așa că am pus-o capră și am încercat o labă, dar nu a fost neam..Fata a încercat cu orice chip să mă ”rezolve” dar nu a fost cu putință (și prima dată, și ea neatrăgându-mă)..dacă nu auzeam despre servicii probabil nu aș fi rămas.Hai să dau și note..

Locație 8...central,deși stă cu alte fete nu le-am auzit,dar sărăcăcios

Igiena..baia nu am vazut-o, ea a facut duș și nu am simțit vreun miros urât, fofo era epilată corect

Corp+față...6,fundul e singuru lucru mai de luat în seamă

Oral 8...bine executat,cu variații de ritm,dar fără deep

Normal 9..e strâmtă,se mișcă bine

GFE...greu de spus,nu prea e cazul:))este o fată onestă, a încercat să schimbe 2-3 cuvinte,dar chitită să își facă treaba și cam atât.

Am plătit la sfârșit 60 de lei,stat cam 45 de min, un preț bun dacă urmăriți doar prestația în sine și nu vă inhibați la aspectul fizic.

Nu sunt în măsură să recomand sau nu, a fost prima experiență, o curiozitate..timpul va spune dacă și ultima.

Vă salut.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost pe la alice de 3 ori,pretul e de 60 ron pe finalizare,locatia cand am fost eu era cea de langa Mall Vitan. O data m-am programat peste 30 minute,dar cand am ajuns acolo,la timp mentionez, a trebuit sa astept 20-30 min ca sa termine cu un client,ca ca cica venisem prea devreme. Primul venit,primul servit,nu refuza pe nimeni la telefon.

Fata e miniona,de origini rrome,dar vorbeste respectuos cu clientul,are o atitudine buna fata de client.La fata cam uratica,sanii stafiditi,cur bun,mai ales daca esti fan de d-astea slabe si mici.Face dus inainte etc,fara mirosuri suspecte

Actiunea incepe cu un preludiu,ea te saruta pe corp coborand spre zona de interes,unde continua cu lins pe oua,se bate cu ea pe fata,anilingus la greu si destul de deep. Oralul este bun,neprotejat,cu tentative de deep,dar nu ii iese perfect,totusi de nota 9.Ruperi de ritm,se uita la tine in ochi etc.

S-a umezit natural,si se misca bine la normal,ii place si sare pe pula cu placere.

Finalizarea a fost diferita la fiecare vizita,i-am tras-o o data pe fata,unde nu s-a ferit si se batea cu ea pe fata apoi.O data in gurita,unde a si inghitit.Si o data pe corp in timp ce imi dadea o laba si era sub mine bagata la un anilingus de zile mari.

Dupa finalziare te curata cu niste servetele umede.

Concluzie:

Corp:6.5

Fata:6

Oral 9

Normal 8.5

 

De revenit,serviciile sunt bune pentru pret,si fata chiar isi da silinta sa isi multumeasca clientul.Nu gasesti oral de calitate+anilingus la banii astia in alta parte din cate stiu eu.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

salve

hop si eu cu o scurta recenzie a vizitei la Alina.

am mai fost la ea de 3 ori pe cand activa in zona Dristor langa McD. Am fost la recomandarea unui amic pentru oral, si m-am intors la cererea prietenului meu din pantaloni pentru descarcari rapide.

Cu cateva seri in urma, aflandu-ma in zona si dorind un oral de calitate o sun pe nr 0734317608. Imi rapsunde, ii spun ca o stiu si ca vreau o rezolvare rapida, imi comunica adrsa si faptul ca ma poate primi in 10 minutele.

Am ajuns la ea, tratat cu un pahar cu apa si ii spun ca ma grabesc tare si sa trecem direct la actiune (dupa dusirile ambilor... ). M-a asteptat in bkinei si sutien si asa a ramas pe toata sedinta: eu consider ca are, din pacat sani urati, asa ca aviz amatorilor... poate fi un "turn off" clasic.

Sarutari pe tot corpul.. chiar tot si apoi trece sa se ingrijeasca de prietenul meu. Cum am spus, stiam ca e "meseriasa" la oral.. e pot spune ca si-a "upgradat" tehnicile si prestatia fata de acum 1 an si jumatate (cam asa ceva).

Astfel, lins, scuipat, alternanta de ritm, batut peste buze, atentie si supt oo, si cel mai intens anilingus de care am avut parte. este de nota 10 fata. am finalizat intr-un COF-CIM de imi tremurau picioarele. Nu s-a gabit, a mai zabovit putin prin zona, apoi la baie spalat ea, dus si plecat dupa oferirea celor 60 de lei conveniti.

Concluzionand:

Nr. tel: 0734317608 verificat.

Locatia: ap. Mall Vitan.

Alina: miniona slim, bruneta, fata comuna chiar uratica, sani ----, in schimb un fund marfa (daca ar face anal ar fi ceva tare..)

Servicii: oral np foarte bun, atentie oo, anilingus exceptional, CIM CIF.

Pret: 60 un numar

 

Raport calitate-pret excelent.

Recomand in mod clar pentru un numar de oral-anilingus.. nu trebuie ratata. atentie celor pretentiosi cu calitatea "imaginii oferite" - are sanii urati, mici si lasati.

 

succes

post-14765-0-15865400-1341393901_thumb.jpg

post-14765-0-10485300-1341393909_thumb.jpg

post-14765-0-42426300-1341393921_thumb.jpg

post-14765-0-96117400-1341393931_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut camarazi.

 

Saptamana trecuta, avand chef de una scurta, am decis sa o sun pe Alina. Mi-a raspuns o colega si mi-a spus ca Alina nu lucreaza in ziua respectiva. Am intrebat daca este ea libera si am stabilit intalnirea. Dupa jumatate de ora eram in locatie. Apropo, au schimbat locatia pe Decebal, undeva pe langa o cafenea, dar nu mai tin minte numele. Am sunat pentru detalii despre locatie si pot sa spun ca se auzea cum radeau toate inclusiv cea care ma ghida. Imi venea sa ma intorc la treburile mele, dar am zis ca daca tot am ajuns sa termin ce-am inceput. Am urcat catre apartament si ce sa vezi, la usa era alt camarad. Am mers un etaj mai sus sa-l las pe om sa intre. Dupa aproximativ 1-2 min iese o fata si-mi spune sa intru. Deci cu programarile sunt varza si nu respecta intimitatea clientilor.

 

Mai departe. Am facut cunostinta cu fata care urma sa ma "distreze" si am mers in dormitor. Domnisoara este blonda, cu ochi albastri, sani maricei dar lasati si slaba la corp. Nu stiu de ce dar dupa cum arata la fata fetele astea, parca se drogheaza. Nu e problema mea daca asa este, dar asta imi este impresia. Dupa cateva vorbe schimbate despre tarif si servicii, am hotarat sa raman doar un numar, pana la urma pentru asta venisem, un fast fuck. Am mers la dus pentru revigorare, deoarece dusul de curatare il facusem acasa. Prosopul pe care l-am primit era minuscul asa ca m-am chinuit putin pentru a ma sterge.

 

Ajuns in dormitor am asteptat fata cateva minute deoarece era la o tigara si nu se astepta sa termin asa rapid dusul. In fine. A venit in camera, s-a dezbracat si a inceput cu un oral. Sincer vroiam sa fac protejat oralul deoarece dupa cum v-am zis mi se par ciudate aceste fete. Nefiind un fan al oralului am trecut rapid deasupra. Pot sa spun ca este destul de stramta si in cateva minute am ejaculat. Problema e ca nu prea era epilata. Am mers la dus si am plecat rapid cu alte treburi.

 

Am cautat un fast fuck asta am gasit. Sincer eu nu mai revin la niciuna dintre aceste fete si va recomand sa nu mergeti deoarece exista "produse" mai bune pe piata.

 

Va doresc multa sanatate.

 

P.S.: Pretul este acelasi 60 lei pe numar sau 120 lei pe ora. Numarul de telefon la care am sunat este 0727471452.

  • Like 2
Link spre comentariu

Va salut !

 

De curand am vizitat-o pe pizduca, avand testosteronul plin :) si cu mare chef, am zis hai s-o incerc. Mi-a raspuns din prima, i-am zis ca vreau o programare, fata era libera, ajung acolo cam intr-o ora, locatia este undeva pe Bd-ul Decebal, intr-un apartament cu 2 camere, curat, prosop curat, cabina dus, camera unde am dat cu tunu', la fel curata si dotata cu ventilator.

 

M-am bagat repede la un dus, apoi dupa mine si ea, dupa care am trecut la treaba. Ce sa zic, femeia face o muie bestiala, jos palaria. Nici nu incepusem bine si eroul principal era gata filmare. Dupa vreo 7-8 min de mujex, am luat-o in 3-4 pozitii de se misca patu', iar in final dupa vreo 30 min, extenuat....si cu mare concentrare am terminat la ea in gurita.

 

Mda, deci sau in colcluzie :) ce mi-a placut: micuta, fundulet mic si obraznic, stramta, se implica, o suge bineeeeee de tot, poti s-o ti de cap si curatenia.

Acum ce nu mi-a placut: cam uratica, din cauza asta mi-a dat cu greu drumu', sanii...lasati...goi pe dinauntru, m-au dezgustat la maxim si in final, faptul ca se apuca sa vorbeasca cand nu trebuie si iti taie chefu' cand ti-e lumea mai draga.

 

Pentru un fast fuck, vorba lui " stupefiant " este super ok, mai ales ca este si ieftin si curat. O sa mai revin, poate la colega ei din cealalta camera, n-am apucat zaresc mai bine ca imediat a inchis usa cand m-a vazut, mai era cu cineva in camera.

 

N-am intrebat-o cum si cat, i-am intins 60 lei la final si am plecat fericit.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare dragi confutaciosi....fiind prima mea recenzie(de precizat k urmaresc forumul din anul 2010)sa imi spuneti unde gresesc!

duminica in criza de timp si de bani proaspat venit de la mare zic sai fac o vizita mai vechii mele cunostiinte...o sun,stabilesc cu ea sa ne vedem in 20 de min si imi spune k o gasesc la dristor.ajung la mc la dristor parchez imiexplica unde e scara langa cazinoul maxbet cine stie zona si urc la ea.intru ca de obicei amabi;a si singura.o intreb cum de e la dristor si mia spus k duminica lucreaza singura k ii place mai mult.imi ofera un pahar de suc si trecem la baitza(pe rand)apoi incepe cum eram demult obisnuit cu faimosul ei annilingus de mai are unpic si baga tot capul in cur:))) apoi il ia pe mister si ce face cu el e demential DT reusit are grija de zonele adiacente nu te grabeste si un mare plus foloseste foarte putin mainile......fiind in criza de timp am ales sa termin prin oral COF si a fost de acord .am terminat dupa circa 10-15 min apoi am facut un dus si ea ma intrebat dak mai vreau un suc insa fiind grabit am refuzat.i-am lasat 60 de lei pe noptiera din proprie initiativa stiind tariful pt o fin.

Note:

ORAL 9

NORMAL de data aceasta nu am facut insa din datile anterioare 8-9

ANAL nu stiu dak face nu sunt adeptul

GFE 9

CORP 5 (in afara de fundulet)

Stima si ciocane tari si sanatoase

  • Like 2
Link spre comentariu

am revenit astazi la mimiona noasrtra...prea multe nu sunt de adaugat,aceeasi implicare peste medie, fk intretinut, se conformeaza la dorintele clientului....totul cam repede, atmosfera clara de fast-fuck, cliernti care vin si pleaca pe banda rulanta, pt ca in locatie mai sunt 2 fete....pe una am cunoscut o azi,cand mi a deschis, alice fiind deja ocupata cu altul.....cea care mi a deschis e o faptura inaltuta,bruneta, par lung,aspect destul de placut, dar cam obraznica(vazand ca nu stiu bine in ce directie sa ma indrept,eu cautand o pe titulara threadului, m a invitat in sufragerie, adaugand ca sunt grabit si ametit....nu i am dat replica,adevarul e ca eram ametit,de canicula....apoi mi a adus un pahar cu apa...)

tariful standard 60 lei/finalizare,care,in cazul meu, a fost rapida, fiind statut si alice miscandu se ca apucata

Link spre comentariu

Salve !

citind aici pe forum numai lucruri bune despre domnita , m-am hotarat sa-i fac o vizita....sun , ma programez si o iau incet spre locatie ... b-dul decebal etaj 2 ..sun i-mi deschide chiar titulara.. ma asteptat chiar in cadrul usii..( o fi vazut ca era gol holul), imbracata doar cu niste tanga si in sutien..ma pofteste in dormitor si ma indruma catre dus..( e reparat nu mai curge!!! :))) intors in dormitor vine si ea si incepe sa-si dea jos textila...cine a mai fost pe la ea stie ca sanii nu sunt de top..dar puncteaza enorm la atitudine ...din punctul meu de vedere chiar daca e slaba tipa e bine proportionata si are un cur foarte incitant...(, pacat ca nu face anal...l-as fi incercat )la fata e chiar ca in pozele de mai sus...la inceput are o atitudine pisicoasa, si apoi trece la oral...eu cred ca fetei chiar ii place sa o suga..e incredibila...pina la urma stim cu totii ca majoritatea escortelor gem fals dar fetei asteia chiar ii place sa suga pula ! actorie actorie ..dar ce pasiune pune la oral...mama mama...chiar am incercat sa fiu detasat in timp ce mi-o sugea..o scuipa... putin foloseste manuta, dar nu deranjant, o inghite ..se loveste cu ea de fata si obraji.....cert e ca ce face ea la oral cu maciuca e pasiune pura....!!! in ritmul ala de supt lovit inghitit..trebuie sa fii tare de tot sa rezisti mai mult de 20 min...eu unu' am terminat dupa 10-15 min glorios in amigdalele ei.....nu sa grabit sa fuga ..a asteptat ca zvacnetele mele sa se potoleasca a supt tot ce se putea si dupa aia a luat un servetel umed si sa eliberat...dupa dus si stat un pic la taclale..( e vorbareata si e prezenta placuta.." ma rog ..nu te apuci sa discuti filozofie cu ea..")..si a venit cu doua tuburi de creme si lotiuni de masaj...am refuzat-o politicos si i-am sugerat sa le foloseasca daca nu au miros persistent , caci unii dintre noi mai sunt si insurati...a parut receptiva ...si am continuat cu o noua tura de oral...am facut o mica pauza ..si i-am explorat pasarica , care este micutza epilata corespunzator si nu miroase suspect... in timp ce-i exploram vaginul i-am spus ca e stramta (avand in vedere ocupatia)dar mi-a raspuns ca ea face treaba mai mult cu "guritza" si pasarica nu e prea e folosita....cum am mai spus am facut o mica pauza de oral i-am explorat pasa si auzind ca nu prea e folosita am pus-o pe fata deasupra si i-am zis sa o foloseasca pe mine..:)).. a introdus-o incet fara lubrifiant caci in timpul explorarii mele se umezise binisor..si cu spatele la mine si calare a inceput fata sa ma futa cind mai incet cind mai repede..avind o priveliste asa de placuta ochiului in fata eram aproape de finish..dar ..cum fata e recunoscuta pentru oralul ei de exeptie am scos caciulitza si i-am introdus-o in guritza ..dupa alte reprize de scuipat supt si deep-uri am finalizat glorios in guritza .....am decartat 120ron.si dus am fost....

o experienta placuta ,de revenit pretul este mai mult decat o.k.. recomand calduros..(daca mai e nevoie )

gfe 9

oral 9.5

normal 9

locatie 9

fizic 8

curatenie 8.5

spor !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confratilor ,

 

 

 

Am ajuns si eu la Alice ( tel: 0734317608 ) saptamana trecuta,.

Apartamentul destul de ok, baia curata, prosop curat si uscat, luat din dulap. Am sunat-o , era libera si intr-o ora am ajuns la ea, locatia este pe b-dul Decebal pe langa o cafenea etc.

Mai are si alte colege le-am vazut in treacat cind am iesit de la dus ,dpmv . nimic semnificativ la ele .

Confirm ca e fata din poze, este miniona,de origini rrome , dar vorbeste respectuos cu clientul,are o atitudine buna fata de client.La fata cam uratica,sanii stafiditi,cur bun,mai ales daca iti plac d-astea slabe si mici. Face dus inainte etc,fara mirosuri suspecte . M-a asteptat in bkinei tanga si sutien negre .

Actiunea incepe cu un preludiu,ea te saruta pe corp coborand spre zona de interes,unde continua cu lins pe oua,se bate cu ea pe fata,anilingus la greu si destul de deep. Oralul este bun,neprotejat,cu tentative de deep,dar nu ii iese perfect . O scuipa, se bate cu ea peste fata , mi-a spus ca ei ii place la nebuie sa o suga Ruperi de ritm,se uita la tine in ochi porno etc. Dupa vreo 15 minute, am terminat la ea in guritza destul de adanc a si inghitit o parte restul a depus in servetel dupa ce a asteptat sa ma linistesc eu ,facut curatenie si pauza.

Al doilea numar a inceput cu un oral scurt la fel de bine executat ,s-a umezit natural,si se misca bine la normal,ii place si sare in pula cu placere.Am schimbat vreo doua pozitii in timp de 15 minute si apoi am rugat-o sa imi scoata prezervativul si sa mi-o suga din nou. Am finalizat si a doua oara la ea in gura. Am facut un dus, dupa care m-am imbracat si am plecat. I-am dat 120 ron .

O experienta oarecum placuta si pretul este ok...

Note :..

Locație 8.

Igiena 9 pt. ca era dusata , epilată corect si fara mirosuri la pasa

Corp+față...6.

Oral 8...bine executat .

Normal 9..e strâmtă,se mișcă oarecum placut

GFE..8.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! In seara asta am vizitat-o din nou pe Alice. Deoarece nu am avut foarte mult am m-am dus din start cu gandul pentru o finalizare si aia orala. Am mai fost de multe ori la ea si asa cum scria si cineva mai sus oralul e demential. Apartamentul cu 3 camere de pe Decebal este mare, destul de curat si spatios. In locatie mai era o singura fata in bucatarie dar pe care insa nu am vazut-o am auzit-o doar vorbind. Alice m-a asteptat imbracata in chilotei si cu un tricou. Mi-a dat un prosop curat dintr-un dulap de pe hol. Baia ok, curata, gel de dus. Nu am facut decat oral, pentru asta ma si dusesem. A fost demential, ca in filmele porno, cu incercari de deep, lins oo, annilingus, scuipat, batut cu ea peste fata. Am finalizat in gurita ei dupa cam 15 minute. A curatat bine zona, apoi s-a dus la baie. Pana s-a intors eu deja ma imbracasem sa plec. A fost super relaxant dupa o zi obositoare la birou. La final i-am lasat pe noptiera 60 RON.

Nu am scris mai multe detalii despre ea deoarece mai am un post la acest topic despre ea.

 

Locatie - 9

Igiena - 9,5 (era foart curata, rasa corespunzator, nu mi-a placut insa parfumul putin cam puternic parca, n-as vrea sa iau mirosul parfumului ei acasa.....:) )

GFE - 8,5

Corp + Fata - 7

Oral - 9,5

Raport calitate / Pret - 10

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut.acum 10 minute am fost la alice confirm spusele celorlalti confratii locatie ok gel de dus de mai multe felurii nu e cea mai frumoasa da la ce stie sa faca se conpenseaza oral-10 normal 9 pret 60lei finalizarea ora 100 de lei

Rogu-te si baga o recenzie ca lumea... uita-te si vezi cum au scris confratii!

A. `

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Buna ziua frati de arme,fiind un amator al analingusului si al oralului cat mai umed si cat mai deep i-am facut si eu o vizita domnisoarei.

locatia cum bine o stitii este cea din decebal aproape cu interesctia dristorului,locatie per total curata dar cam aglomerata,cred ca erau cel putin inca 2-3 fete.

Inca de la inceput am fost placut surprins la vederea domnisoarei,poate si datorita faptului sa imi plac mini-skiny,fata este o fire sociabile,se face placuta in ciuda faptului ca nu prea ai domenii de interes comun,dar placuta si mereu zambitoare.

Am fost invitat la baie dandu-mi un prosop curat si uscat,baia curata dar apa pe jos era din abundenta,i-am atras atentia ca in ritmul asta o sa inunde vecinii.

Dupa dusul de rigoare am trecut la programul artistic care a inceput cu sarutari pe corp din partea ei pina a ajuns in zona 0 unde a inceput cu pupaturi din ce in ce mai lascive pina am intrerupt-o eu din cauza gadilatului,ea a ras cand a auzit motivul.

Asa ca a trecut direct la un oral din punctul meu de vedere foarte bine executat,sa ajutat si cu mana in cateva momente dar foarte placut,dupa putin timp a inceput sa se ocupe de zonele adiacente iar cand a inceput analingusul am zis ca lesin de placere,cred ca si ei ai face placere ca prea il face cu pasiune,nici bine nu reusisem sa imi reglez respiratia ca trece din nou la oral direct cu un deep profund,am inceput sa dau ochii pe bulgari si ma gandeam sa ai cer un pahar cu apa si zahar.

practic am fost intr-un semilesin pina am terminat prima runda in gurita ei,nu sa grabit si a adunat tot.

pe urma pauza dupa tipar,tigara,palavrea si din nou dus.

intors de la baie ma pun pe pat iar ea vine imediat pe mine si incepe sa se pisiceasca cu miscari unduitoare si lascive,in scurt timp am fost din nou inrolat la baionetisti si trecem din nou la un oral care nu a durat foarte mult pt ca a trecut la analingus,vazand ca imi schimb imediat ritmul respiratiei imi zice"ia punete tu asa(adica capra)sa vezi ce patesti tu acum"imi facema deja socoteala lacati bani am la mine pt ca trebuia sa mai platesc in + 2-3 ore pt ca nu m-ar fi tinut picioarele pina la masina.

si ce sa vezi,eu pus capra si eu executa un analingus pasional si apasat cum nu am mai intalnit niciodata,cobora si pe 00 si continua sa coboare pana la baioneta unde executa un oral,aceasta practica eu am cautat de cativa ani si nu am gasit la nimeni,dupa un timp termin din nou in gurita incapatore cu parere de rau ca nu am incercat si un normal macar,dar asta este motivul pt care aceste zile voi revenii.

 

Locaite;8-curat execeptand apa din baie,si cam aglomerat,dar nu am fost deranjat

Oral:10+,nu sunt un super dotat dar nu am crezut ca o femeie atat de migniona poate face un deep atat adanc.

Normal:nu am incercat inca

GFE:8-nu ai subiecte comune dar este sociabila si zambareata,placuta

Fk-nu am incercat dar am inteles ca face

Anal:nici macar nu am intrebat,are atatea de oferit la oral ca Analul nu m-a interesat cu toate ca posteriorul mic si bombat este mai mult decat apetisant,voi cere detalii data viitoare si cu siguranta voi experimenta.

 

O recomnad cu incredere,cred ca eu voi devenii un client fidel,imi place sa schimb dar la cate tepe mi-am luat e mai bine sa fi putin statornic cand gasesti ceva care ti-se potriveste manuse.

 

bafta si la cat mai multe lupte corp la corp,baioneta sus.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut, am vizitat-o pe alice in locatia din decebal, inca de cand era cuibul pe la mall vitan intetionasem sa trag o fuga pentru un "scurt" dar nu am apucat, revenit fiind in bucuresti am prins ocazia si am telefonat.

Am stabilit intalnirea in jumatate de ora, ajuns in zona am dat inca un telefon pentru ultimele lamuriri (adresa exacta, interfon). Locatia este ok, am avut ocazia sa le vad pe alte 2-3 colege (anca blonda, ramona si alina parca) apoi am mers in dormitor. Marturisesc ca ostilitatile nu au durat prea mult, eram pregatit sufleteste pentru asta :) asa ca nu am fost nemultumit. Fata este o meseriasa, face un oral bun, ce vreau sa subliniez este ca nu s-a grabit sa ma faca sa finalizez cat mai repede, a stiut sa faca in asa fel incat sa nu termin in primul minut desi se putea asta, in felul asta satisfactia si placerea mea au fost mai mari. Finalizarea a fost orala, fara probleme.

Nu am stat decat o finalizare - 60 lei.

Pentru cine vrea un oral bun catre foarte bun, cu o profesionista care isi da intersul, este de recomandat alice.

Nu pot sa imi dau cu parerea la normal.

Fata este miniona, nu este urata nici o mare frumusete.

Daca vreti sa scapati de o "apasare", simplu si fara efort este de incercat.

Am inteles ca exista posibilitatea sa ma intalnesc cu alti clienti, din fericire nu s-a intamplat asa ceva - din punctul meu de vedere asta ar fi un mare minus, ca si exp[ozitia de incaltari de la usa, la mine nu a existat nici asta , m-am descaltat in camera.

A fost o experienta placuta pentru care ii multumesc.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare! Tot citind pe forum că Alice face oral bun sau chiar foarte bun, am zis că merită să îmi fac o programare. Am sunat-o, cred că nici nu ajunsese la locaţie, mi-a răspuns la al doilea apel, m-am programat peste vreo 3 ore :) , dar n-am avut nici o surpriză neplăcută. Fata este ca în poze, scundă şi slăbuţă, sociabilă, poate crea fără probleme o atmosferă destinsă. Din ce citisem pe forum mă gândeam că are nişte sâni care e posibil să mă îngrozească, dar nu, sunt acceptabili. (Exemplu de sâni care îmi tăiaseră cheful de sex i-am întâlnit la prima escortă -care avea nişte kg în plus- la care am fost după ce m-am înscris pe forum şi despre care nu citisem lucruri negative referitor la sâni, dar nu mai scriu acum cine e, pentru că s-au supărat unii colegi de forum încă de atunci că n-am avut o impresie bună despre respectiva.) Fundul său este mic şi frumos.

 

Apartamentul este situat pe b-dul Decebal, nu are portar la intrarea în bloc, în bloc se intră dinspre bulevard. (Alice m-a derutat şi m-a amuzat un pic pentru că la telefon mi-a spus că e vorba de scara din dreapta a blocului, dar, de fapt, pentru mine-care eram în faţa blocului- era vorba de scara din stânga. Însă bine că îmi spusese numărul apartamentului.)

 

După cum precizasem, m-am dus pentru sex oral neprotejat şi finalizare orală. Pentru că mă gândeam că nu mă voi sătura, am ales varianta 1h pentru 120 lei. Apartamentul arată bine, parcă are 3 camere. Baia era curată, erau geluri de duş, am primit prosop curat. Mai erau două fete în apartament, am aflat şi numele lor de la Alice, dar, din cauză că ele se apelau între ele cu alte nume (cât am aşteptat-o în cameră pe Alice după ce făcusem duş), n-am mai reţinut care sunt numele din anunţuri. Posibil una să fie Bianca. Precizez că nu m-am întâlnit cu alţi clienţi pe hol, erau fetele atente să nu se întâmple aşa ceva.

 

Acţiunea a început cu câteva gesturi mai tandre din partea ei, dar a trecut repede la sex oral, la care se străduieşte maxim, munceşte nu glumă, fără să se oprească. Oralul a fost cu mult scuipat, mi-a supt-o şi mi-a lins-o din toate poziţiile, m-a lăsat şi pe mine să i-o bag în gură în ritmul meu. Am observat că acorda puţină atenţie "biluţelor", dar era oricum bun sexul oral pe care-l primeam. După vreo 15-20 minute, m-am gândit că e timpul pentru o finalizare orală. A scuipat încărcătura în şerveţel(e). M-a şters cu şerveţele umede. După o scurtă pauză în care am stat un pic cu Alice în braţe, întinşi în pat, mi-a făcut un masaj eu fiind întins pe burtă. A trecut iar la sex oral la cererea mea, s-a străduit la fel de mult ca prima dată. La un moment dat am întrerupt pentru sex normal, doar o poziţie -pe la spate vreo 2-3 minute (aşa, ca să-mi fac damblaua -după cum bine a zis chiar Alice), apoi mi-a făcut iar sex oral, dar după câteva minute îmi cam pierise cheful sau poate eram cam obosit în ziua aceea. Nu m-a grăbit, nu mi-a bătut vreun apropo că trebuie să plec. Deja trecuseră aproape 55 minute (m-am uitat la ceas) de când ajunsesem la Alice. Am discutat puţin, apoi am făcut un duş şi am plecat. Timp total 65 minute.

 

Să dau note:

>Aspect fizic: corp=8 (pentru că îmi plac fetele mici de înălţime şi slim); faţă=7

>Atitudine =9 (a fost foarte cooperantă; chiar dacă nu este ea prea frumoasă, este o prezenţă destul de plăcută)

>Sex oral =8,5 (neprotejat; cred că ar face sex oral ore în şir neîntrerupt şi încearcă să fie cât mai diversificat, dar mă aşteptam la mult mai bine, aşa că am fost cam nemulţumit -dar aşa este când mă aştept la prea mult-, mai ales că nu a acordat prea multă atenţie la oo, doar le-a lins un pic)

>Masaj =9 (nu credeam că o să se străduiască prea mult, dar m-a surprins plăcut, chiar a fost interesant, şmecheră fata :rolleyes: )

>Sex normal =9 (deşi am făcut sex normal puţin timp, senzaţie a fost plăcută, dar nu mă dusesem la Alice pentru sex normal :) ).

 

Nu am încercat FK, cunnilingus (deşi Alice era epilată la fofo), mi-am dorit şi un COF, dar l-am tot amânat, iar când m-am decis că e momentul nu am mai reuşit... <_< :)

 

Concluzia ar fi că m-a dezamăgit în ceea ce priveşte sexul oral, dar m-am simţit bine cu Alice, a meritat cei 120 lei. Eram curios. Am bifat.

 

O să scriu un pic doar despre principalele avantaje unei vizite la Alice. Acestea sunt, cu siguranţă, următoarele: curăţenia în camera de lucru şi în baie, implicarea fetei-în special la sex oral, preţul.

 

:wavey

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Salutare,

 

Am ajuns si eu la Alice saptamana trecuta. Am sunat-o si mi-a comunicat ca este libera in 30 min. Ajung in zona ceva mai devreme si ma roaga sa mai astept 5 minute. Sun din nou si ma indruma catre apartament. Mi-a deschis fara a se ascunde dupa usa, imbracata intr-o rochita. Am fost intrebat daca doresc sa fac dus, ea tocmai facuse, nu era stearsa bine. Baia era curata, a fost atenta sa stearga apa de pe jos inainte de a intra. A inceput prin saruturi pe corp coborand spre zona de interes, lins pe oua si un anilingus demential. Oralul este bun, umed, are tentative de deep. Cand am simtit ca nu mai rezist am intors-o si i-am intors placerea facandu-i un oral pana si-a dat drumul, cu tremurat strans intre picioare, spunandu-mi chiar ca a fost primul orgasm din ziua respectiva. a revenit la oral unde am si terminat, nu s-a grabit sa plece, a asteptat pana m-am linistit, am mai schimbat cateva vorbe, facut un dus si ne-am luat la revedere.

 

 

Locatie: B-dul Decebal, langa restaurantul Galo Nero

Telefon: 0734.317.608

Pret: 60 RON / fin

Note :..

Locație 9, curata.

Igiena 9 pt. ca era dusata , epilata

Corp+față..8.

Oral 9, bine executat

Anilingus 9

Normal nu am facut

GFE..8

Raport calitate / Pret , 10

In general are o atitudine pro client.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator ludovic_shpitz
Reputație: 0

am vizitat si eu de mai multe ori duduia despre care vorbiti aici.. este prima mea postare, deci va rog nu criticati prea tare :P

dupa un search la top escorte, o sticla de 0,5l de Jack Daniel's si mai multe telefoane date..stabilesc intalnirea..

Ajuns din militari cu taxi pana la locatie, si fara a fi foarte surprins, o gasesc acolo si pe cealalta colega a alinei/alice, andreea (moldoveanca).

Ma invita fain frumos la un pahar de suc, sa stabilim zona de bataie..

Le-am invitat pe ambele , simultan in camera, spunandu-le ca am venit sa ma bucur de amandoua.. dupa cateva priviri intrebatoare intre ele, s-au decis sa vina, dar doar pt un numar, ele fiind foarte obosite in urma unei petreceri de cu o seara inainte..

Zis si facut: intram in camera cu ostilitatile, si ...

Totul se petrecea la maxim, s-au dezbracat reciproc, apoi ambele m-am dezbracat pe mine.. am facut cam tot ce puteam face cu 2 fete, tot ce mi-am inchipuit vreodata.. deep amandoua, lins oo una si deep cealalta, diverse pozitii cu andreea, in timp ce alina/alice imi atingea cu limba toate partile corpului, se stimulau reciproc, se imbiau reciproc , faceau ce le ceream eu.. ce sa mai.. parca aveam doua sclave simultan, si imi indeplineau comenzile la cerere

"dupa lupte seculare , care au durat 30 de " minute, nu am mai rezistat, si i-am cerut andreei sa ia asupra ei toata incarcatura, care a venit cu varf si indesat. incarcat gurita in timp ce o tineam tare de cap, aproape ca nu mai avea aer, iar alice imi mangaia cu spor bijuteriile.. Usurare exagerata, zambet maxim pe fetzele tuturor.. :D:D:D

A fost , probabil, una din cele mai reusite nopti in capitala :)

Am decartat 120 ron (cate 60 pt fiecare fata/nr), am ramas la o poveste destul de..goofy :)) si am plecat zambitor , invingator, fericit :P

Notele mele pentru fete:

Curatenie : 7 , pentru ca, inainte de plecare, cearceaful de pe pat a fost doar intins, si aranjat, nu schimbat cum m-as fi asteptat, desi era ud leoarca

Locatia : 8,5

Gfe: maxim

Normal: 9

Oral : 10 cu *

Anal: nu se practica in acest cuib :P

 

Nothing is better than sex, after a good bottle of whiskey ;)

Link spre comentariu
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale

Asa cum am spus, pentru ca am revenit, detaliez “intamplari” :)

 

Saptamana trecuta am vizitat-o pe Alice. Pozele ma invitau, iar colegii mei de forum -dragii de ei – imi recomandau.

 

La telefon mi-a raspuns colega ei, insa mi-a dat-o imediat pe Alice, care m-a primit in doar 30 de minute.

 

Ajuns la fata locului, pe Decebal, sunt invitat in apartament unde o identific pe femeia din poze. Spun femeia, pentru ca e clar ca pozele sunt facute cu vreo 7-8 ani in urma. De fapt chiar ea a declarat ca are 30 de ani.

Nu o spun in sens peiorativ, insa se vede clar diferenta, iar la o prima vizita ma uitam dupa pustoaica din poze.

Tipa este migniona, slim si foarte bine conturata. Are o musculatura vizibil lucrata, poate chiar putin cam evidenta pentru statura ei – mi-a spus ca a facut gimnastica si aerobic multi ani.

Ca si idee, pentru cei deranjati, sau, de ce nu, interesati, este cu siguranta din grupul conlocuitoarelor (nu sunt rasist, eu am ramas :)).

 

M-a invitat intr-un dormitor, de unde mi-a inmanat, la cererea mea de a face un dus, un prosop ce parea a fi in regula.

Dupa dus, fata s-a dezbracat, m-a invitat sa ma intind in pat si a trecut direct la treaba, respectiv un oral pe care il clasific de pe acum cu 9.5. In acest sens, lucreaza ca dupa carti de specialitate, metodic si procedural, invitand fiecare milimetru patrat a intregii zone “erogene” sa ia parte la diferite stari, care mai de care mai umede. Nu omite sub nici o forma oo-lelelele, pe care insa le trateaza cu respect, grija si umezeala. De asemenea interesant anilingusul, pe care il face fara a fi invitata, verificand insa daca raspunzi pozitiv sau nu, ca sa stie daca se adanceste in studiu. Nici la deep nu sta rau.

Daca s-ar organiza concursuri sportive la oral, sigur ar fi printre finaliste.

Desi as mai fi stat in acea transa inca mult si bine, a venit si sorocul fara sa ma intrebe pe mine cat sunt de dispus, iar draguta a preluat toata incarcatura, pe care a basculat-o ulterior intr-un servetel, fara insa a arata ca o deranjeaza ceva – totul natural.

A luat servetele umede si s-a apucat de curatenie la locul de munca. Foarte meticuloasa si la activitatea aceasta,stergandu-ma si inca bine si la fund (mai ca imi apareau imagini infantile), ca doar si pe acolo umblase.

 

Dupa putina discutie, de slaba calitate de altfel, am mers la dus, imbracat, decartat 60 de lei pe noptiera, luat la revedere si plecat.

Cand sa ies pe hol “zacea” si colega ei Alina (presupun), inaltuta, subtirica si cu trasaturi dragute, chiar dulce la prima vedere, care mi-a raspuns la salut si a zambit curioasa.

 

Locatia este banala, fara modernisme sau fite. Baia, desi curata, detine o mare cantitate de apa pe jos (nu va ganditi la inundatie), in conditiile in care cuibul este foarte bine populat de clienti, iar fetele nu au timp de mopuiala.

Dormitorul cu un mobilier modern odata, cand eram eu copil, dar fara sa deranjeze.

E clar ca cearsaful nu este schimbat la fiecare client (ma intreb daca il schimba la zi)

 

Note:

Fata – 7

Corp – 7

Oral – 9.5

Locatie 7 (din cauza apei din baie si a cearsafului)

GFE 7.5 (nu am incercat FK, avea o bubita la gura si m-a linistit - din aceasta cauza m-am spalat muuuult dupa)

 

Concluzie: pentru cei care cauta performanta, sex sportiv, sau senzatii deosebite (anil., deep) fata merita. Dupa comportament sunt convins ca si la normal da lectii, desi nu am testat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Ei dragii mosului, fusei si eu la ea asta-seara....si pot sa spun ca am avut parte de o finalizare cum rar am mai avut in ultimele luni...

Locatia dupa cum stiti b-dul Decebal vis-a-vis de Zvon Cafe....ea este cea din poze si desi NU este o tipa extrem de aratoasa, pare mai degraba(la fizic) cu una de pe centura ori de la gara DAR compenseaza enorm cu atitudinea si meseria de care da dovada. Apartamentul este mare si curat, liniste, etc.am mai vazut o fatuca in alta camera dar a facut tot posibilul sa fie discreta.

M-a intampinat aproape dezbracata cu zambetul pe buze tot timpul(lucru care conteaza ENORM pt.mine) m-a condus intr-un dormitor mare si curat unde trona un pat mare, am ramas doar pt.o finalizare fiindca vroiam mai intai sa ma conving ca ceea ce scrie aici despre ea este si adevarat si dupa teapa pe care am luat-o cu nesimtita numita Xenia rusoaica acum suflu si in iaurt.

Tipa este curata si fara mirosuri suspecte, a inceput usor sa ma sarute pe tot corpul, ajungand si la gigel care se trezise la realitate...deep ca la carte, anilingus de nota 10 executat cu sete si pasiune(cam acesta a fost 90% din motivul pt.care m-am dus), un degetel bagat in fund in timp ce mi-o sugea cu sete, il mai scotea din cand in cand si-l sugea si iar il baga in fundulet, ce mai atitudine PORNO 100% asa cum vedem pe net(rar gasesti asta la o escorta, maj.sunt preocupate doar de bani, atat).

In conditiile aratate mai sus finalizarea a fost una vulcanica si destul de rapida, nah cum naiba sa rezisti la asemenea picanterii...

Trebuie sa va spun ca tine foarte mult la igiena clientului, eu imi facusem o baie generala cu 20 de min.inainte de a ajunge la ea dar a tinut sa-mi spuna ca in caz ca igiena nu este corespunzatoare va folosi cauciuc, logic ca n-a fost cazul meu si chiar ma suprinde ca unii pot sa sa duca nespalati la escorte...

Nu m-a grabit, nu mi-a cerut banii inainte(iar un lucru care ma dezgusta la o escorta) n-am auzit mobile sunand sau vibrand, ce sa mai a fost o experienta placuta in ciuda fizicului ei nu tocmai foarte apetisant. Consider ca daca ar fi aratat mai bine si cu atitudinea ei ca in filmele porno imi faceam abonament PE VIATA acolo, oricum voi reveni avand in vedere placuta experienta de care am avut parte.

Ar trebui probabil ca unele escorte sa ia lectii de la aceasta, poate vor castiga clientii....

Ciocane tari tuturor :inlovee

 

Si notele maestre? Si halatul ?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Pai halatul a fost 60 lei iar ca note eu ii dau 10 pe linie(exceptand fizicul din pacate) dar oricum decat una super-aratoasa dar figuranta si seaca/mecanica care isi bate joc de banii mei o prefer pe ea de 1000 ori...

 

Multumesc de completari! +1 la reputatie de la mine!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare! In octombrie am băgat a doua vizită la Alice, exclusiv pentru sex oral. Am ales varianta 1 finalizare pentru 60 lei. De data aceasta am avut parte de un sex oral (nep.) mai bun decât data trecută, s-a străduit la fel de mult, dar acum a avut grijă multă de ouăle mele- "s-a jucat" mult timp cu ele. Deşi nu cerusem, mi -a făcut şi anilingus, sigur că nu aveam motive să mă împotrivesc. Finalizarea a fost în gura ei, trăgând-o pe Alice de cap spre mine, poate am fost un pic cam sălbatic la faza asta, dar probabil chiar se potriveşte cu sexul oral pe care îl face. :habarnam

 

Despre apartamentul de pe b-dul Decebal pot spune că arată bine, baia este foarte curată. Nu mi-au plăcut: cearceaful de pe pat, nici prosopul -cam murdare. Fata era curată şi destul de bine-dispusă.

 

Durata vizitei: aprox. 40 minute

 

Note:

>Aspect fizic: corp=8 (pentru că îmi plac fetele mici de înălţime şi slim); faţă=7

>Atitudine =9,5 ( din mai multe puncte de vedere apreciez atitudinea ei, cu precizarea că mi-a plăcut că nu e genul care să încerce să mă păcălească sau să încerce negocieri: colega ei, Andreea mi-a zis că preţul pe care îl are Alice pentru o finalizare este 80 lei, dar după ce Andreea a plecat i-am dat lui Alice 60 lei şi ea a zis că e corect aşa -doar mai fusesem la Alice cu câteva zile în urmă :) )

>Sex oral =9,5

 

În concluzie am avut parte de un sex oral foarte bun la un preţ foarte bun. B)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa va expun si eu recenzia mea la fete...

 

Intro sambata (acum vreo 5-6 saptamani) ma trezesc cu un mare stromeleag in pantaloni... ma si duceam la o nunta in ziua respectiva la care nu venea nici macar o gagica singurica... din pat incep sa-mi fac planurisi sasun la topescorte...

Fiind foarte devreme, nicio escorta numi raspundea...

Sun si la Alice care imi raspunde vioaie si-mi zice ca ma asteapta...

Ajung in juma de ora simi deschide Alice vioaie care tocmai terminase curatenia...

Ma conduce in dormitor si se scuza ca se duce sa le cheme pe fete. Se intoarce cu Andreea, o bruneta inaltaaaa si cu Ramona, o satena potrivita dar cu niste sani exceptionali. Alice imi prezinta preturile: 60 finalizarea la Alice si Ramona si 100 la Andreea.

Pe loc imi vine ideea si ii zic: prima finalizare cu Andreea si a 2-a cu... cu... toate 3. Fetele amutesc, se uita una la alta si apoi la mine. Eu intreb ca idiotul: e vreo problema? Fetele zic: nuuu deloooc.

Ramane Andreea cu mine incepe un oral din mai multe pozitii foarte placut. DT incercat, mai mult gagging, cu supt de bile si limbi in cur, foarte misto... fiind foarte excitat simt ca se apropie sfarsitul si ii zic ca vreau COF si ma ridic in picioare si i-odau asa panatermin glorios pe fata ei. O tzara mi-a zburat si in parul ei... a fugit ca apucata sa se spele pe cap dojenindu-ma spre amuzamentul lui Alice. Eu ii tot ziceam ca daca statea mai jos aveam control mai bun si Alice imidadea dreptate...

M-AM refreshuit la baie si am revenit in camera unde Alice a inceput un masaj far`de sclipire... apoi a venit si Ramona si Andreea, m-au intors pe spate si au inceputsa o suga exceptional. Alice se ocupa de limbi in cur, ramona de bile si andreea de scula.sise tot schimbau, si se roteau, se certau care sa suga mai bine si mai adanc (niciuna nu areusit DT). Eram in aldoispelea cer, imi indeplineam o fantezie pe care nici nu mi-o imaginasem... am incercat si un normal cu ramona dar eram mult prea excitat sa mai rezist...

Cum ramona nu face COF am pus-o sa-mi dea limbi in cur in timp ce eu terminam pe fetele andreei si lui Alice. ANTOLOGIC!!!!

 

SI ACUM NOTELE:

Andreea

Oral 8

Normal nu pot sa notez o experienta de 20 de sec

Anal nu am prestat

Gfe 8

 

Alice

Oral 8

Normal nu am prestat

Anal nu am prestat

Gfe 10

 

Ramona

Oral 8

Normal nu am prestat

Anal nu am prestat

Gfe 7 (nu intrun sens rau dar era fff timida sitacuta)

 

Locatia e ok, nimic de remarcat...

 

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...