gigel365 Reputație: 1 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 7, 2015 http://nimfomane.com/forum/topic/46496-tanara-draguta-sexy-25-ani-ofer-clipe-incendiare-celor-interesatitel-0725495240/?do=findComment&comment=906930 imi pare rau ca nu am postat mai devreme.sper ca nimeni nu a luat de la ea ceea ce banuiesc ca am luat eu, o boala.in urma cu o luna, dupa a 2 a mea vizita la aceasta domnisoara, imediat in ziua urmatoare m.am trezit cu 2 basici pe pielea care acopera penisul:una de dimensiunile unui bob de orez iar cealalta mult mai mica.in tot acest timp, basicile au ramas neschimbate.nu stiu daca e vina ei, o banuiesc pt ca s.a intamplat in ziua urmatore vizitei.mentionez ca am facut oral n si np..1. Stie cnv ce ar putea fi?? 2.ce spital si ce doctor imi recomandati??Va multumesc.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 7, 2015 http://nimfomane.com/forum/topic/46496-tanara-draguta-sexy-25-ani-ofer-clipe-incendiare-celor-interesatitel-0725495240/?do=findComment&comment=906930 imi pare rau ca nu am postat mai devreme.sper ca nimeni nu a luat de la ea ceea ce banuiesc ca am luat eu, o boala.in urma cu o luna, dupa a 2 a mea vizita la aceasta domnisoara, imediat in ziua urmatoare m.am trezit cu 2 basici pe pielea care acopera penisul:una de dimensiunile unui bob de orez iar cealalta mult mai mica.in tot acest timp, basicile au ramas neschimbate.nu stiu daca e vina ei, o banuiesc pt ca s.a intamplat in ziua urmatore vizitei.mentionez ca am facut oral n si np..1. Stie cnv ce ar putea fi?? 2.ce spital si ce doctor imi recomandati??Va multumesc.Si stai de o luna cu doua basici pe pula, intrebandu-te daca ai luat sau nu o bts?Ce te retine de nu te prezinti la doctor?Astepti sa ti se usuce p...? 1 2
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 7, 2015 dar oare a vizitat-o? ca nu vad nici o recenzie pe topicul fetei de la el
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2015 Am fost şi eu la ea în ultimele două luni de vreo trei ori şi nu am păţit nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum