Sari la conținut

Postări Recomandate

Anunt AT:RALUCA, poze reale, te astept intr-un cadru intim si discret pt a-ti oferi sex normal si oral cu finalizare orala, daca doresti o ora plina de pasiune alaturi de mn contacteaza-ma, locatie Calea Vitan, 06 Feb 11:00 0725.089.585 Pret 100L/oraAm sunat, s-a recomandat 26 ani ca varsta, 1.68 m / 51 kg, punct de reper Real Vitan.Stie cineva despre Raluca? Din poze pare cam purisanca, desi ea a zis ca e romanca...

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Din poze pare cam purisanca' date=' desi ea a zis ca e romanca...[/quote']Colegul @ochimov, termenul "purisanca" (ce-i drept, de origine tiganeasca acest termen) desemneaza o persoana in varsta.FYI.
Link spre comentariu

Locatie vis-a-vis de Real Vitan in blocul curb din intersectie cu 3 farmacii la parter, una langa alta. :)Sunt cel putin trei fete in cuib: Alice/Alina (n-am retinut bine), Maria (0725089574/ 0725.089.574) si aceasta Raluca. E plin AT-ul de anunturile lor. Sincer nu mai stiu pe ce numar am ajuns la ele, dar cred ca pe al Mariei.Era singura in locatie, celelalte nu venisera sau erau "in deplasare".Maria este o tigancusa foarte slabuta, tinerica - max.20 de ani si am vazut-o prima data in cuibul de la Baba Novac la parter unde erau Alexandra, Nikol si Miruna (se pare ca acel cuib s-a desfiintat). Maria mi-a confirmat ca a fost acolo la sfarsitul anului trecut si acum s-au mutat aici.Locatia este destul de naspa, camera de lucru cu un pat super nasol, cu o saltea cu cocoloase si destul de dezordine, ca sa nu zic mai mult.N-am ramas ca a durat mult pana am ajuns si mi-a zis ca ma primeste la un scurt ca si urmatorul client a ajuns. Atunci i-am zis sa ramana cu urmatorul si trec eu alta data.Nu stiu daca o sa mai trec; fata era destul de zglobie, futabila si destul de entuziasta. Locatia in schimb era varza si era si destul de frig.Faza tare e ca astia au un interfon la care trebuie sa vina cineva sa-ti deschida cu cheia sau cardul ca altfel nu poti sa iesi. Solutie de cretini. Noroc ca stau la et. 1.Si alt noroc ca era plin de lume in hol si i-am zis ca ma descurc, sa nu mai iasa cu mine sa ma mai vada cineva cu ea. Am iesit cu grupul de pensionari pornit probabil in vreo razie de preturi mici peste drum. :)Din faptul ca in anunturi scrie non-stop zic ca sunt mai multe prestatoare raspandite pe cele 24 de ore.Completare: pozele care apar in AT zilele astea la numarul Mariei nu prea seamana cu ce am gasit eu la fata locului. Cred ca deja este alta prestatoare pe numarul asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...