anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 16, 2015 Vorbe in vant ca de obicei,dai din tine,dovedeste ca am eu peste si ca tu nu esti peste. Asa ca pana atunci,spune-i lui mutu' ce gandesti... 1
baiatdecoltustrazii Reputație: 37 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Octombrie 16, 2015 Se abtine sa nu vorbeasca iar ca la usa cortului?
men66 Reputație: 908 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 16, 2015 Vorbe in vant ca de obicei,dai din tine,dovedeste ca am eu peste si ca tu nu esti peste. Asa ca pana atunci,spune-i lui mutu' ce gandesti...nu te mai stresa stie toata comunitatea de curvari , ca esti pestele ei . 1
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 16, 2015 Ok. Cum zici tu. Cel mai bine e sa te ignor. 1
kinky85 Reputație: 65 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Rom. Oras:Rom. Postat Octombrie 17, 2015 servicii naspaatitudine naspainfatisare naspapeste in zona de evitat = YESSSSS du te in orasul tau fetito , lasa neee 3
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 17, 2015 Aici e orasul meu,inteligenta suprema,se vede ca comentezi in lipsa de cunostinta. 1
eshade Reputație: 256 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Octombrie 17, 2015 Anca25 sau cine esti tu ... nu inteleg de ce tot pui anunt aici. Stii ca cei de pe forum sunt total impotriva ta ... mai sunt si alte situri de anunturi si ziare.NU degeaba am fost la tine acum cateva zile (sunat la un nr din ziar , habar nu aveam ca esti tu) si am facut stanga imprejur cand te-am vazut
eshade Reputație: 256 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Octombrie 17, 2015 Locatia era pe Str. Prieteniei pt cei care vor sa o evite
eshade Reputație: 256 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Octombrie 17, 2015 Aici e orasul meu,inteligenta suprema,se vede ca comentezi in lipsa de cunostinta. Parca te laudai ca esti din Piatra Neamt si faci naveta . Mai bine nu mai faci nici o naveta si ne lasi pe noi in pace?
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 17, 2015 Parca te laudai ca esti din Piatra Neamt si faci naveta . Mai bine nu mai faci nici o naveta si ne lasi pe noi in pace?Da nu mai bine iti vezi tu de treaba ta? Ce te impinge pe tine sa comentezi aiurea,fara motiv? Voi nu vedeti cat de prosti sunteti de va certati unul cu altul,curvarii mileniului? Vai de viata voastra. ... Revin la ideea principala,hai sa ne vedem fiecare de ale lui,e cel mai bine si cel mai elegant asa... 1
bc67 Reputație: 960 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat Octombrie 17, 2015 Da nu mai bine iti vezi tu de treaba ta? Ce te impinge pe tine sa comentezi aiurea,fara motiv? Voi nu vedeti cat de prosti sunteti de va certati unul cu altul,curvarii mileniului? Vai de viata voastra. ... Revin la ideea principala,hai sa ne vedem fiecare de ale lui,e cel mai bine si cel mai elegant asa...- prestatoarele serviciilor sub anumite standarde / cerinte trebuie '' eliminate '' de pe piata , eliminate prin informarea potentialilor doritori de catre cei care au intrat in contact cu ofertantele unor servicii naspa , asa cum esti tu / ea - ramai in Piatra Neamt ... sau unde ai tu orasul tau de '' bastina ''sau ai venit in Bacau , dupa ce ai inselat pe cei din Piatra Neamt cu serviciile tale de 2 lei ? - lasa ne 2
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 19, 2015 1
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 21, 2015 Disponibila! 1
baiatdecoltustrazii Reputație: 37 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Octombrie 21, 2015 Injura putin altfel nu prinzi nimic astazi!
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 21, 2015 Nu-i nevoie,am renuntat la unele chestii negative din trecut... O zi buna tuturor! 1
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 21, 2015 Nu-i nevoie,am renuntat la unele chestii negative din trecut... O zi buna tuturor! lupul isi schimba parul , dar naravul , ba ... 1
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 21, 2015 Exact cazul tau... 1
fratele... Reputație: 356 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bc. Oras:bc. Postat Octombrie 21, 2015 iar ai aparut , proxenetule ( anca25) ? 2
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 21, 2015 iar ai aparut , proxenetule ( anca25) ?Iar recunosti public ca esti proxenet si vei merge unde sunt si fratii tai de suferinta,mai exact la inchisoare? ) Sa te ajute Dumnezeu! ) 1
kinky85 Reputație: 65 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Rom. Oras:Rom. Postat Octombrie 22, 2015 tepara [ anca25 ] , esti cautata prin Piatra Neamt si noi te retinem ... escroaco posteaza cu randul , o zi ea , o zi el [ pestele ] 2
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2015 Iar recunosti public ca esti proxenet si vei merge unde sunt si fratii tai de suferinta,mai exact la inchisoare? ) Sa te ajute Dumnezeu! ) Limba ascutita , mergi si la biserica ? 1
eshade Reputație: 256 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Octombrie 22, 2015 Limba ascutita , mergi si la biserica ? Nu cred ca se duce la biserica la spovedanie, ii este rusine ... nu prea are ce sa spovedeasca .... la un client , doi pe luna cat are ea, nici popa nu o asculta
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 22, 2015 tepara [ anca25 ] , esti cautata prin Piatra Neamt si noi te retinem ... escroaco posteaza cu randul , o zi ea , o zi el [ pestele ] Nu ai tu cum sa ma retii,de fapt nu aveti niciunul cum sa faceti asta. Nu stiu de ce naiba nu va vedeti voi de ale voastre,sa nu va mai bagati aiurea in seama. Chiar nu vad niciun scop in ceea ce faceti,mai exact,aruncati cu vorbe urate. 1
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2015 Nu ai tu cum sa ma retii,de fapt nu aveti niciunul cum sa faceti asta. Nu stiu de ce naiba nu va vedeti voi de ale voastre,sa nu va mai bagati aiurea in seama. Chiar nu vad niciun scop in ceea ce faceti,mai exact,aruncati cu vorbe urate. hai ca iti spun eu ce facem , '' pazim '' buzunarele noastre si ale colegilor de '' suferinta '' , de o tepara si de pestele ei ...
anca25 Reputație: 28 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Octombrie 22, 2015 Nu cred ca se duce la biserica la spovedanie, ii este rusine ... nu prea are ce sa spovedeasca .... la un client , doi pe luna cat are ea, nici popa nu o asculta Stai tu linistit,nu ma plange pe mine de clienti,plange-te pe tine de ce patesti cand mergi la fete,te smiorcai si in stanga si in dreapta,ca aia ti-a pus prezervativul pe pl moarta,ca aia nu iti da atentie,ca aialalra nu mai stiu ce ti-a facut... Daca esti tu asa baiat fain si ai atatea impresii in tine,atunci de ce se comporta toate fetele la fel cu tine? Pentru ca esti prea plin de tine si vorbesti numai aiurea. Tu si inca alti cativa. Si totusi nu-mi dau seama de ce tot imi spuneti voi mie:lasa-ne in pace si chestii de genul... Nu am venit eu sa ma rog de vreounul din voi sa veniti la mine sau sa va abuzez pe vreounul in vreoun fel,ca sa puteti sa imi spuneti sa va las in pace. Deci,hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre fara sa mai cautati raca si panarama pentru nimic. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum