Sari la conținut

Alexandra - 0755380664/NON-STOP

anca25

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Vorbe in vant ca de obicei,dai din tine,dovedeste ca am eu peste si ca tu nu esti peste. Asa ca pana atunci,spune-i lui mutu' ce gandesti...

• Like 1
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Vorbe in vant ca de obicei,dai din tine,dovedeste ca am eu peste si ca tu nu esti peste. Asa ca pana atunci,spune-i lui mutu' ce gandesti...

nu te mai stresa 

stie toata comunitatea de curvari , ca esti pestele ei .

• Like 1
  • Oras:Rom.
Postat

servicii naspa

atitudine naspa

infatisare naspa

peste in zona

de evitat = YESSSSS

du te in orasul tau fetito  , lasa neee

• Like 3
Postat

Aici e orasul meu,inteligenta suprema,se vede ca comentezi in lipsa de cunostinta.

• Like 1
  • Oras:haihui
Postat

Anca25 sau cine esti tu ... nu inteleg de ce tot pui anunt aici. Stii ca cei de pe forum sunt total impotriva ta ... mai sunt si alte situri de anunturi si ziare.

NU degeaba am fost la tine acum cateva zile (sunat la un nr din ziar , habar nu aveam ca esti tu)  si am facut stanga imprejur cand te-am vazut

Postat

Aici e orasul meu,inteligenta suprema,se vede ca comentezi in lipsa de cunostinta.

Parca te laudai ca esti din Piatra Neamt si faci naveta . Mai bine nu mai faci nici o naveta si ne lasi pe noi in pace?

Postat

Parca te laudai ca esti din Piatra Neamt si faci naveta . Mai bine nu mai faci nici o naveta si ne lasi pe noi in pace?

Da nu mai bine iti vezi tu de treaba ta? Ce te impinge pe tine sa comentezi aiurea,fara motiv? Voi nu vedeti cat de prosti sunteti de va certati unul cu altul,curvarii mileniului? Vai de viata voastra. ... Revin la ideea principala,hai sa ne vedem fiecare de ale lui,e cel mai bine si cel mai elegant asa...

• Like 1
  • Oras:Romanica
  • Oras:Romanica
Postat

Da nu mai bine iti vezi tu de treaba ta? Ce te impinge pe tine sa comentezi aiurea,fara motiv? Voi nu vedeti cat de prosti sunteti de va certati unul cu altul,curvarii mileniului? Vai de viata voastra. ... Revin la ideea principala,hai sa ne vedem fiecare de ale lui,e cel mai bine si cel mai elegant asa...

- prestatoarele serviciilor sub anumite standarde / cerinte  trebuie '' eliminate '' de pe piata 

, eliminate prin informarea potentialilor doritori de catre cei care au intrat in contact cu ofertantele unor servicii naspa , asa cum esti tu / ea 

- ramai in Piatra Neamt ... sau unde ai tu orasul tau de '' bastina ''

sau ai venit in Bacau , dupa ce ai inselat pe cei din Piatra Neamt cu serviciile tale de 2 lei ?

- lasa ne 

• Like 2
Postat

Nu-i nevoie,am renuntat la unele chestii negative din trecut... O zi buna tuturor! :)

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Nu-i nevoie,am renuntat la unele chestii negative din trecut... O zi buna tuturor! :)

lupul isi schimba parul , dar naravul , ba ...

• Like 1
Postat

iar ai aparut , proxenetule ( anca25) ?

Iar recunosti public ca esti proxenet si vei merge unde sunt si fratii tai de suferinta,mai exact la inchisoare? :)) Sa te ajute Dumnezeu! :))

• Like 1
Postat

tepara [ anca25 ] , esti cautata prin Piatra Neamt si noi te retinem ...   escroaco

posteaza cu randul , o zi ea , o zi el [ pestele ]  :laugh2

• Like 2
Postat

Iar recunosti public ca esti proxenet si vei merge unde sunt si fratii tai de suferinta,mai exact la inchisoare? :)) Sa te ajute Dumnezeu! :))

Limba ascutita , mergi si la biserica ? 

• Like 1
Postat

Limba ascutita , mergi si la biserica ? 

Nu cred ca se duce la biserica la spovedanie, ii este rusine ... nu prea are ce sa spovedeasca .... la un client , doi pe luna cat are ea, nici popa nu o asculta

Postat

tepara [ anca25 ] , esti cautata prin Piatra Neamt si noi te retinem ... escroaco

posteaza cu randul , o zi ea , o zi el [ pestele ] :laugh2

Nu ai tu cum sa ma retii,de fapt nu aveti niciunul cum sa faceti asta. Nu stiu de ce naiba nu va vedeti voi de ale voastre,sa nu va mai bagati aiurea in seama. Chiar nu vad niciun scop in ceea ce faceti,mai exact,aruncati cu vorbe urate.

• Like 1
Postat

Nu ai tu cum sa ma retii,de fapt nu aveti niciunul cum sa faceti asta. Nu stiu de ce naiba nu va vedeti voi de ale voastre,sa nu va mai bagati aiurea in seama. Chiar nu vad niciun scop in ceea ce faceti,mai exact,aruncati cu vorbe urate.

hai ca iti spun eu ce facem ,

'' pazim '' buzunarele noastre si ale colegilor de '' suferinta '' , de o tepara si de pestele ei ...  :laugh2

Postat

Nu cred ca se duce la biserica la spovedanie, ii este rusine ... nu prea are ce sa spovedeasca .... la un client , doi pe luna cat are ea, nici popa nu o asculta

Stai tu linistit,nu ma plange pe mine de clienti,plange-te pe tine de ce patesti cand mergi la fete,te smiorcai si in stanga si in dreapta,ca aia ti-a pus prezervativul pe pl moarta,ca aia nu iti da atentie,ca aialalra nu mai stiu ce ti-a facut... Daca esti tu asa baiat fain si ai atatea impresii in tine,atunci de ce se comporta toate fetele la fel cu tine? Pentru ca esti prea plin de tine si vorbesti numai aiurea. Tu si inca alti cativa. Si totusi nu-mi dau seama de ce tot imi spuneti voi mie:lasa-ne in pace si chestii de genul... Nu am venit eu sa ma rog de vreounul din voi sa veniti la mine sau sa va abuzez pe vreounul in vreoun fel,ca sa puteti sa imi spuneti sa va las in pace. Deci,hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre fara sa mai cautati raca si panarama pentru nimic.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...