eva hot Reputație: 3 Postat Mai 3, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat Mai 3, 2018 Sunt o fata rafinata,discreta,pasionala atenta la dorintele voastre.Dupa o zi obositoare merita sa va relaxati in compania mea fara graba…ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate sex oral normal….. 69 si alte fantezii la mine sau la tine.poze reale 100% ma pot deplasa si la tine sau la hotel si pentru cupluri Link spre comentariu
mmmircea Reputație: 101 Postat Mai 9, 2018 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Partajează Postat Mai 9, 2018 E buna unguroaica fratilor nu o ratati ca merita...... Sa va spun cum a decurs vizita mea la eva. Eram in trecere prin oras asa ca ma hotarasc sa caut ceva de ale pulii. Sun la eva care imi raspunde foarte calduros si placut imi comunica tarifele si serviciile 300 lei/ h ON, NP, AP. Accept si o iau spre adresa indicata (un bloc nou intr-o zona de case).Urc la ultimul etaj unde ma astepta o dameza trecuta de prima tinerete dar care arata mai bn ca multe de 25 de ani. Ma pofteste inauntru, ma serveste cu o apa dupa care cer voie la o igienizare si in dormitor. Trecem in dormitor unde incepem cu on ON de nota 10, un 69 ( o pasarica fina si fara nici un fel de miros). Dupa OP o rog sa trecem la AP unde sincer pt mine a excelat. E destul de stramta si ii si place la nebunie. Dupa ce am finalizat in fundul obraznic ma duc ma igienizez, fumez o tigara ( din tigarile ei eu le uitasem in masina) si mergem in camera de actiune unde stam putin de vorba si trecem la actul 2 OP si NP. Per total o experienta de nota 10. Eu zic ca merita sa fie in top la Satu Mare. Link spre comentariu
eva hot Reputație: 3 Postat Mai 9, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat Mai 9, 2018 Va multumesc tuturor pentru aprecieri sant si voi fi mereu speciala pentru voi revin cu placere la voi in oras pentru doar doua zile dupa am sa lipsesc o perioada mai lunga de maine ma gasiti in locatia mea cu dorinta de a te simpti bine alaturi de mine ofer igena maxima si discretie 0752671336 Link spre comentariu
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 astazi esti in sm? as vrea sa-ti fac o vizita.sper sa ne vedem Link spre comentariu
eva hot Reputație: 3 Postat Iunie 28, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 dragi mei dor an 15 august revin pentru cateva saptamani va pup dulce si va astept cu mare drag 😗😗😗 Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 4, 2018 O fata frumoasa încerc sa iau legătura cu ia.sper ca reușesc sa ajung an ia.dar cum nu ieste pe publi24?? Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 4, 2018 O fata frumoasa încerc sa iau legătura cu ia.sper ca reușesc sa ajung an ia.dar cum nu ieste pe publi24?? Link spre comentariu
rubio-guapo Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Buna cand puneti un anunț nu puneți si un tarif daca va rog Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 10, 2018 Super frumoasa fata asta.miar place sa le am.cand mai vine an satu mare? Link spre comentariu
satumare Reputație: 38 Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 In 15 august revin! Futpizde 1 Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 14, 2018 Sper ca mai vine la noi an satu mare.simpatica tipa as an cerca neapărat Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 14, 2018 dragi mei dor an 15 august revin pentru cateva săptămâni va pup dulce si va astept cu mare drag ... Te așteptam cu drag neapărat sa te pui an publicitatea Link spre comentariu
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iulie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 17, 2018 ... Te așteptam cu drag neapărat sa te pui an publicitatea________Ai folosit de prea multe ori "an" în loc de "în" , de prea multe ori pentru a fi o greșeală, asa că am zis sa iti dau o mână de ajutor 1 Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 17, 2018 Mersi fain .încerc sa fiu mai atent. Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 17, 2018 Avea aștept să vină. Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 21, 2018 Ce pula mea aici??santem la ore de gramatica sau vorbim despre sex.sa futem si sa dam muie.la cine nui place.sa mere mai departe. Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 24, 2018 Cand mai vine an an satu mare?? Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Iulie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 24, 2018 Asa de buna frumi si sexy esti.te astept si io sa revii la noi. Link spre comentariu
titelll Reputație: 14 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 La Bucuresti cand ajungi? Link spre comentariu
eva hot Reputație: 3 Postat August 27, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat August 27, 2018 Dragi mei am sa ma antorc pe 15 septebrie cu mare drag la voi an oras 😗😗😗 Link spre comentariu
satumare Reputație: 38 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Abia te astept Eva!!!! Ai lispit f mult... k tine in orasu nostru nu mai este!!! Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Septembrie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Avea te astept deja.te faci iarasi blonda asa cu par scurt daca te rugam?? Link spre comentariu
eva hot Reputație: 3 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Dragi mei am cer scuze ca nu m-am mai stors an oras da revin ancurand si va anunt Link spre comentariu
eva hot Reputație: 3 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Mie dor de mimetelele petrecute cu voi Link spre comentariu
ramiz1 Reputație: 28 Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Cand revii? Vreau sa iti fac o vizita ai multe recenzii bune:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum