eva hot Reputație: 3 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:satu mare Oras:satu mare Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Mie dor de mometelele petrecute cu voi Link spre comentariu
ramiz1 Reputație: 28 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Ok dar cand vi in SM sa mai ai momente din acelea? Link spre comentariu
robert78 Reputație: 158 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Buna Eva. Unde esti disponibila acum, in care oras?Multumesc. Link spre comentariu
ramiz1 Reputație: 28 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Numai scrie nimeni nimica? Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Februarie 4, 2019 Tot aștept sa apare oe publi.când vine an satu mare frumoasa asta?? Link spre comentariu
vissian Reputație: 53 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Are anunt pe oradea acuma, oare activeaza acolo?? Link spre comentariu
robert78 Reputație: 158 Postat Iunie 29, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Iunie 29, 2019 Stie cineva ceva de Eva? Unde poate fi gasita? Link spre comentariu
jessika_oradea Reputație: 108 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Buna Robert78 Evă numai este in țara cam de un an și jumătate e plecata in Anglia așa ca nu o mai plângeți sunt încă fete ca ea acolo este Andra părerea mea ea duce topul ca mai vin fete și pleacă asta e toate caută un loc bun sau numai sa facă bani 😉.Va pup din depărtare 💋 2 Link spre comentariu
playgirl Reputație: 5737 Postat Iulie 30, 2019 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Partajează Postat Iulie 30, 2019 Buna Robert78 Evă numai este in țara cam de un an și jumătate e plecata in Anglia așa ca nu o mai plângeți sunt încă fete ca ea acolo este Andra părerea mea ea duce topul ca mai vin fete și pleacă asta e toate caută un loc bun sau numai sa facă bani .Va pup din depărtare Multumesc Jessika , te pup, dar si eu sunt plecata...oare de ce pleaca fetele bune ?? Link spre comentariu
jessika_oradea Reputație: 108 Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Cu mare plăcere Andra și răspunsul la întrebarea ta este cam așa : căci clienti nu respecta fete care sunt bune ei caută bădărane care sunt puse făcut numai bani ,cu poze false apoi se plâng ca copii mici .Mie una nu a-mi este mila de acei clienti .Ma bucur ca numai au fete bune acolo sa stea cu fetele care sunt neserioase deși Satu Mare pt mine era cu clienti potențial pe locul 1 dar când am văzut ca vin cu neseriozitate am plecat și eu de acolo te pup Andra și griji de tn 2 Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat Octombrie 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Mai vine la noi la satu mare cine ce stie? Link spre comentariu
robert78 Reputație: 158 Postat Februarie 27, 2021 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Februarie 27, 2021 Se mai stie ceva de Eva? Tot in strainatate e? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 au trecut 3 ani de cand nu a mai postat..cateva luni de la ultima vizita pe forum... poate femeia s-a retras...reorientati-va! show must go on! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum