Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 Si Ariel ma fascineaza, dintre Arhangheli (simbolizeaza armonia, toleranta, senzualitatea si daruirea Divina). Ar fi protectorul leilor, in mitologia greaca-egipteaza. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c0/c1/4c/c0c14c10690b3fe33a95ad99ca35c371.jpg 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Si Ariel ma fascineaza, dintre Arhangheli (simbolizeaza armonia, toleranta, senzualitatea si daruirea Divina). Ar fi protectorul leilor, in mitologia greaca-egipteaza. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c0/c1/4c/c0c14c10690b3fe33a95ad99ca35c371.jpgEu prefer Persil
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 19, 2015 Poate mascul sa stie la ce pagina ai ajuns , dar, eu as continua cu pagina 37 si as zice ca restul is pierdute si ofer recompensa cui le gaseste ! 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 19, 2015 Eu prefer Persil Noul trend prin seriale si filme de pseudo-groaza is ingerii/arhanghelii, mi se pare totusi putin blasfemic, mai ales ca de obicei sunt personaje negative ! Ma rog oamenii au cam ramas fara monstri si cauta si ei ceva nou !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Poate mascul sa stie la ce pagina ai ajuns , dar, eu as continua cu pagina 37 si as zice ca restul is pierdute si ofer recompensa cui le gaseste !am gasit tot eu la pag 421 era postarea no 8,deci 9 astazitot mai impertinenti fanii mei fuxieni,nimic nu stiti
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 ma pun sa dorm o ora,am facut intuneric maxim si caldurica,sa fac nani apetisant
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 ma pun sa dorm o ora,am facut intuneric maxim si caldurica,sa fac nani apetisant Vezi sa nu ti se reveleze Rafael in astral ca ai pus-o! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 Eu prefer Persil "Puterile cereşti, tot coborând şi iar suind/Găleţi de aur una alteia-şi întind". Faust - Goethe 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 Mda, in bloc si la casele de peste strada miroase a friptane si a pomana porcului'. La mine in apartament miroase a crap la grill si macrou fiert cu ghimbir si usturoi ! :laugh2 3
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 Mda, in bloc si la casele de peste strada miroase a friptane si a pomana porcului'. La mine in apartament miroase a crap la grill si macrou fiert cu ghimbir si usturoi ! :laugh2 I agree! Eu astept somonul gatit la cuptor. Ma ling pe degete si mi se-ncalcesc simturile ca si la cele mai afurisite pisici cand dau de somon. Singurul organ pe care-mi place sa-l consum de la porc e creierul. Il consider nobil desi e creier de porc. Il vad mai nobil decat multe alte creiere asa zis elevate de porcine-bipede. 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 Rafael este ingerul meu favorit,unul din cei 7 Arhangheli. Nimeni nu mai are cultura biblica Acum serios vorbind, pe mine cred ca ma inspira cateodata Lucifer. Simt cum el pune stapanire pe fiinta mea, pe simturile mele de-mi clocoteste sangele-n vene, imi ingheata ratiunea si-mi aprinde focul pasiunii; o pofta carnala debordanta si pura, organele fierb in propria lor agonie extatica si apoteotica, o pofta ce nu-si atinge niciodata apogeul dar se savureaza pe sine la apogeul ei iar Lucifer o vrea sa fie cat mai perfecta. Pe de o parte nebunia neputintei iar de alta pasiunea nebuniei. Acest perfectionism egoist si degradant este poate, inspirational si m-ar putea impinge sa devorez sexual o fiinta feminina intr-un mod diabolic! ... Now it's enough!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Mda, in bloc si la casele de peste strada miroase a friptane si a pomana porcului'. La mine in apartament miroase a crap la grill si macrou fiert cu ghimbir si usturoi ! :laugh2bravo lup,yum I agree! Eu astept somonul gatit la cuptor. Ma ling pe degete si mi se-ncalcesc simturile ca si la cele mai afurisite pisici cand dau de somon. Singurul organ pe care-mi place sa-l consum de la porc e creierul. Il consider nobil desi e creier de porc. Il vad mai nobil decat multe alte creiere asa zis elevate de porcine-bipede. nu as manca creier pt nicio suma de bani,mai fistichiu manc limba ce bine e sa dormi cafea+panettone cu fructe confiate
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 nu as manca creier pt nicio suma de bani,mai fistichiu manc limba ce bine e sa dormi cafea+panettone cu fructe confiate ca bine zici, mai bine prefer pussylica de femeie decat creieru'. O mananc gratuit si eu cum sa nu, sau daca trebuie bani... Pussylica e numai buna neatinsa prin fierbere, e delicioasa asa in suc propriu! Sau macerata bine cu limba si fripta de s-o zapaceasca ametu' !!! Pe ce aripi de arhangheli ai flirtat in somn?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 ca bine zici, mai bine prefer pussylica de femeie decat creieru'. O mananc gratuit si eu cum sa nu, sau daca trebuie bani... Pussylica e numai buna neatinsa prin fierbere, e delicioasa asa in suc propriu! Sau macerata bine cu limba si fripta de s-o zapaceasca ametu' !!! Pe ce aripi de arhangheli ai flirtat in somn? nu stiu,dar m-am trezit f calma,linistita
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 ma doare f tare fesa stanga....nu imi amintesc sa ma fi lovit
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 mi se apleaca de ras deja https://www.youtube.com/watch?v=tvxh6K_rbug
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 ma doare f tare fesa stanga....nu imi amintesc sa ma fi lovit Ti-as face eu un masaj, poate dupa ce terminam cu fesa te doare si altceva.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Ti-as face eu un masaj, poate dupa ce terminam cu fesa te doare si altceva. u so naughtyte pricepi la masaj ?
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 u so naughtyte pricepi la masaj ? Destul de bine ma pricep. La nivel amator, le mai fac masaj la ai mei, ba chiar ne faceam reciproc cu niste amici. Si astfel mi-am perfectionat dealungul timpului tehnica personala de masaj (stiu sa-mi folosesc degetele, palmele si pumnii destul de eficient). Dar cel mai mult si mai mult imi place sa fiu masat. Stau ca un mielusel cand mi se face masaj. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Destul de bine ma pricep. La nivel amator, le mai fac masaj la ai mei, ba chiar ne faceam reciproc cu niste amici. Si astfel mi-am perfectionat dealungul timpului tehnica personala de masaj (stiu sa-mi folosesc degetele, palmele si pumnii destul de eficient). Dar cel mai mult si mai mult imi place sa fiu masat. Stau ca un mielusel cand mi se face masaj. si eu as sta cuminte cu fundu-n sus cu orele. ador masajele.uneori simt fiori si fluturasi 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Ti-as face eu un masaj, poate dupa ce terminam cu fesa te doare si altceva. tu ce zodie esti
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 mi se apleaca de ras deja Biciul?) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Biciul? )partea a 2 a e dementiala. sper ca daca eu o sa fiu asa excitata cand sunt ditamai baba sa am decenta sa ma rezolv singura silentios
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 partea a 2 a e dementiala. sper ca daca eu o sa fiu asa excitata cand sunt ditamai baba sa am decenta sa ma rezolv singura silentiosNiciodata nu e prea tarziu pt un FatFrumos Vorba unei colege "lucrul manual e mai plăcut cu mână străină" 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Niciodata nu e prea tarziu pt un FatFrumos Vorba unei colege "lucrul manual e mai plăcut cu mână străină" eu sunt convinsa ca voi fi o baba sexy .gata,e decis ma voi face negresit cougar si ma voi da in barci cu baieti de 18-21 ani
Postări Recomandate