Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Si Ariel ma fascineaza, dintre Arhangheli (simbolizeaza armonia, toleranta, senzualitatea si daruirea Divina). Ar fi protectorul leilor, in mitologia greaca-egipteaza.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c0/c1/4c/c0c14c10690b3fe33a95ad99ca35c371.jpg

Eu prefer Persil  :laugh2

• Oras:Lost in the wind
Postat

Poate mascul sa stie la ce pagina ai ajuns , dar, eu as continua cu pagina 37 si as zice ca restul is pierdute si ofer recompensa cui le gaseste !

• Like 1
Postat

Noul trend prin seriale si filme de pseudo-groaza is ingerii/arhanghelii, mi se pare totusi putin blasfemic, mai ales ca de obicei sunt personaje negative ! Ma rog oamenii au cam ramas fara monstri si cauta si ei ceva nou !

Postat

Poate mascul sa stie la ce pagina ai ajuns , dar, eu as continua cu pagina 37 si as zice ca restul is pierdute si ofer recompensa cui le gaseste !

am gasit tot eu la pag 421 era postarea no 8,deci 9 astazi

tot mai impertinenti fanii mei fuxieni,nimic nu stiti

• Oras:-
Postat

ma pun sa dorm o ora,am facut intuneric maxim si caldurica,sa fac nani apetisant

Vezi sa nu ti se reveleze Rafael in astral ca ai pus-o!  :laugh2    :)

• Like 1
Postat

"Puterile cereşti, tot coborând şi iar suind/Găleţi de aur una alteia-şi întind".

Faust - Goethe  :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mda, in bloc si la casele de peste strada miroase a friptane si a pomana porcului'. La mine in apartament miroase a crap la grill si macrou fiert cu ghimbir si usturoi ! :P :laugh2 :laugh2

• Like 3
Postat

Mda, in bloc si la casele de peste strada miroase a friptane si a pomana porcului'. La mine in apartament miroase a crap la grill si macrou fiert cu ghimbir si usturoi ! :P :laugh2 :laugh2

I agree! Eu astept somonul gatit la cuptor.  :foame Ma ling pe degete si mi se-ncalcesc simturile ca si la cele mai afurisite pisici cand dau de somon.  Singurul organ pe care-mi place sa-l consum de la porc e creierul. Il consider nobil desi e creier de porc. Il vad mai nobil decat multe alte creiere asa zis elevate de porcine-bipede.  :laugh2​ 

• Like 1
Postat

Rafael este ingerul meu favorit,unul din cei 7 Arhangheli. Nimeni nu mai are cultura biblica :(

Acum serios vorbind, pe mine cred ca ma inspira cateodata Lucifer. Simt cum el pune stapanire pe fiinta mea, pe simturile mele de-mi clocoteste sangele-n vene, imi ingheata ratiunea si-mi aprinde focul pasiunii; o pofta carnala debordanta si pura, organele fierb in propria lor agonie extatica si apoteotica, o pofta ce nu-si atinge niciodata apogeul dar se savureaza pe sine la apogeul ei iar Lucifer o vrea sa fie cat mai perfecta. Pe de o parte nebunia neputintei iar de alta pasiunea nebuniei. Acest perfectionism egoist si degradant este poate, inspirational si m-ar putea impinge sa devorez sexual o fiinta feminina intr-un mod diabolic! ... Now it's enough!!  :laugh2

• Like 1
Postat

bravo lup,yum

I agree! Eu astept somonul gatit la cuptor.  :foame Ma ling pe degete si mi se-ncalcesc simturile ca si la cele mai afurisite pisici cand dau de somon.  Singurul organ pe care-mi place sa-l consum de la porc e creierul. Il consider nobil desi e creier de porc. Il vad mai nobil decat multe alte creiere asa zis elevate de porcine-bipede.  :laugh2​ 

nu as manca creier pt nicio suma de bani,mai fistichiu manc limba :laugh2

ce bine e sa dormi cafea+panettone cu fructe confiate

Postat

nu as manca creier pt nicio suma de bani,mai fistichiu manc limba :laugh2

ce bine e sa dormi cafea+panettone cu fructe confiate

ca bine zici, mai bine prefer pussylica de femeie decat creieru'. O mananc gratuit si eu cum sa nu, sau daca trebuie bani... Pussylica e numai buna neatinsa prin fierbere, e delicioasa asa in suc propriu! Sau macerata bine cu limba si fripta de s-o zapaceasca ametu' !!! :ellao   :laugh2

Pe ce aripi de arhangheli ai flirtat in somn?  :)

Postat

ca bine zici, mai bine prefer pussylica de femeie decat creieru'. O mananc gratuit si eu cum sa nu, sau daca trebuie bani... Pussylica e numai buna neatinsa prin fierbere, e delicioasa asa in suc propriu! Sau macerata bine cu limba si fripta de s-o zapaceasca ametu' !!! :ellao   :laugh2

Pe ce aripi de arhangheli ai flirtat in somn?  :)

nu stiu,dar m-am trezit f calma,linistita

Postat

ma doare f tare fesa stanga....nu imi amintesc sa ma fi lovit

Ti-as face eu un masaj, poate dupa ce terminam cu fesa te doare si altceva.  :laugh2

Postat

Ti-as face eu un masaj, poate dupa ce terminam cu fesa te doare si altceva.  :laugh2

:laugh2  :laugh2 u so naughty

te pricepi la masaj :girly?

Postat

:laugh2  :laugh2 u so naughty

te pricepi la masaj :girly?

Destul de bine ma pricep. :)  La nivel amator, le mai fac masaj la ai mei, ba chiar ne faceam reciproc cu niste amici. Si astfel mi-am perfectionat dealungul timpului tehnica personala de masaj (stiu sa-mi folosesc degetele, palmele si pumnii destul de eficient). Dar cel mai mult si mai mult imi place sa fiu masat. Stau ca un mielusel cand mi se face masaj.  :)

• Like 1
Postat

Destul de bine ma pricep. :)  La nivel amator, le mai fac masaj la ai mei, ba chiar ne faceam reciproc cu niste amici. Si astfel mi-am perfectionat dealungul timpului tehnica personala de masaj (stiu sa-mi folosesc degetele, palmele si pumnii destul de eficient). Dar cel mai mult si mai mult imi place sa fiu masat. Stau ca un mielusel cand mi se face masaj.  :)

si eu as sta cuminte cu fundu-n sus cu orele. ador masajele.uneori simt fiori si fluturasi

• Like 1
Postat

tu ce zodie esti

Vizitator mascul78
Postat

mi se apleaca de ras deja :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Biciul?

:))

• Like 1
Postat

Biciul?

:))

partea a 2 a e dementiala. sper ca daca eu o sa fiu asa excitata cand sunt ditamai baba sa am decenta sa ma rezolv singura silentios

Vizitator mascul78
Postat

partea a 2 a e dementiala. sper ca daca eu o sa fiu asa excitata cand sunt ditamai baba sa am decenta sa ma rezolv singura silentios

Niciodata nu e prea tarziu pt un FatFrumos ;)

Vorba unei colege "lucrul manual e mai plăcut cu mână străină"

• Like 1

Postat

Niciodata nu e prea tarziu pt un FatFrumos ;)

Vorba unei colege "lucrul manual e mai plăcut cu mână străină"

:ellao eu sunt convinsa ca voi fi o baba sexy :ellao .gata,e decis ma voi face negresit cougar si ma voi da in barci cu baieti de 18-21 ani :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...