Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Pai zi-l ;)

Ai uitat deja?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te-ai lovit azi ?

Doar s-a julit.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

dar tu? :)

Normal în pula mea :)

• Like 3
Vizitator
Postat

Te-ai lovit azi ?

Doar s-a julit.  :laugh2

Echimoze si escoriatii :laugh2 :laugh2 Ce-mi mai placea ora de medicina legala... bine, cand era vorba de cercetarea criminalistica pre-autopsie la morga pe injunghiati sau pe cei ce se aruncau de pe bloc nu mai era asa fun... :no2 :no2 :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 2
Vizitator mascul78
Postat

Echimoze si escoriatii :laugh2 :laugh2 Ce-mi mai placea ora de medicina legala... bine, cand era vorba de cercetarea criminalistica pre-autopsie la morga pe injunghiati sau pe cei ce se aruncau de pe bloc nu mai era asa fun... :no2 :no2 :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :blushing2

Deci.. stim pe cine sa sunam sa ne faca autopsia ;)

Cel mai oribil mi s-a parut un ins care a reusit sa se autodecapiteze - o supradoză de șină de cale ferată și roți de marfar

Vizitator
Postat

Seci.. stim pe cine sa sunam sa ne faca autopsia ;)

Nu as vrea sa fac asta niciodata... :( Cercetare criminalistica (dovezi), cu mare drag, dar nu autopsii... de altfel, trebuie un medic legist autorizat pentru asa ceva. Criminalistul are alt rol....

Vizitator mascul78
Postat

Nu as vrea sa fac asta niciodata... :( Cercetare criminalistica (dovezi), cu mare drag, dar nu autopsii... de altfel, trebuie un medic legist autorizat pentru asa ceva. Criminalistul are alt rol....

Se poate si mai rău - am facut cateva luni duș intr-o incapere in care funcționase morga ;)

Vizitator
Postat

Se poate si mai rău - am facut cateva luni duș intr-o incapere in care funcționase morga ;)

Ugh... :no2 :slap2

Cei mai "horror" mi se par cei inecati si cei care sunt descoperiti in stadii diverse de putrefactie.... Un serial foarte frumos, din care ar trebui sa invete criminalistica romaneasca. Oricum, ca orice meserie, nici aceasta nu e scutita de amarul ei...

• Oras:peste tot
Postat

Ugh... :no2 :slap2

Cei mai "horror" mi se par cei inecati si cei care sunt descoperiti in stadii diverse de putrefactie.... Un serial foarte frumos, din care ar trebui sa invete criminalistica romaneasca. Oricum, ca orice meserie, nici aceasta nu e scutita de amarul ei...

Nu ti-as dori sa vezi pe cineva electrocutat la IT(inalta tensiune)110sau220kv...horror este putin spus parca...daca iti mai este si coleg...

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu ti-as dori sa vezi pe cineva electrocutat la IT(inalta tensiune)110sau220kv...horror este putin spus parca...daca iti mai este si coleg...

:( Uff... nu doresc nici la dusmani, intr-adevar...

• Like 2
Postat

:( Uff... nu doresc nici la dusmani, intr-adevar...

Chiar ca nici la dusmani.

Pur si simplu in momentul ala,daca nu esti cat de cat tare de fire,simti ca totul se termina...vrei sa ajuti si te simti neputincios...

Vizitator mascul78
Postat

Da :( Mă duc sa iau lecitina :). E de la vârsta,imbatranesc așa repede ;)

Nu vii mai bine la un compot de struguri cu dulceață de gutui?

Poate stabilim dacă exista compatibilitate intre cal de pământ și câine :D

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

Ei. asta e un jurnal nu top 10 cadavre ;)

Vizitator mascul78
Postat

Cum naiba ati ajuns la dulcegariile astea ?

:) contează?
  • Oras:Lost in the wind
Postat

:) contează?

ca nu ma pot abtine, cand vine vorba de chestii macabre ! Fara nici un fel de misto ! Am fost la o inmormantare, tot la un baiat electrocutat, undeva in Gorj si era cu bocitoare profesioniste, crede-ma am vazut jdemii de filme de groaza, dar, sunetul ala pe care-l scoteau mi-a ramas basorelief pe scoarta cerebrala !
Vizitator mascul78
Postat

ca nu ma pot abtine, cand vine vorba de chestii macabre ! Fara nici un fel de misto ! Am fost la o inmormantare, tot la un baiat electrocutat, undeva in Gorj si era cu bocitoare profesioniste, crede-ma am vazut jdemii de filme de groaza, dar, sunetul ala pe care-l scoteau mi-a ramas basorelief pe scoarta cerebrala !

Se poate si mai rau ;) Le-ai facut recenzie pe forum?

Postat

Se poate si mai rau ;) Le-ai facut recenzie pe forum?

Ma indoiesc ca exista atunci !
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...