rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 16, 2015 editie limitata...............10 000 bucle cumpar pe toate )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 le cumpar pe toate )))35 euro / buc
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2015 sa ne cacam zici...?
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2015 recenziile?plural?postezi beat ziua-n amiaza mare?veterinaru` i-a facut recenzie doar "iubitei" lui, care acum se fute doar cu el si cateva zeci de clienti fideli, deci e "retrasa" `camia-r pulaI-am facut doua recenzii, la prima si a opta intalnire cand inca nu era "iubita" mea
benvolio Reputație: 188 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Octombrie 16, 2015 I-am facut doua recenzii, la prima si a opta intalnire cand inca nu era "iubita" mea esti cel mai mare impostor care a avut vreo data cont pe nimfomane.toti trolii astia cu sute si mii de postari suntem doar niste agarici care ne plictisim sau avem ceva polite de platit.dar nici unul nu se pretinde altceva decat este. un troll. tu? ai 6828 de postari in clipa asta. din care, 6826 sunt spam, white noise, rahat manjit in care incerci sa apari altcineva.un medic de succes.un amant extraordinar.un sot bun.un tata iubitor.un partener de discutie.un inamic periculos. de fapt, nimic din toate asta.din 6826 de postari a reiesit cine esti.cine a fost prin zona suficient stie ce esti.te obosesti aiurea.threadul asta este cu tine, pentru tine, despre tine. https://www.youtube.com/watch?v=Vtrte-8per8 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2015 Benvolio, ok ... înțeleg, să zicem ... sunt unele polițe de plătit! Dar de ce trebuie ca restul, marea parte a userilor să aibe de suferit? Noi, curvarii, să fim nevoiți să căutăm de ne vine acru o recenzie, o informație utilă printre mii de bălării, iar fetele să nu-și poată face businessul așa cum doresc tot din aceeași cauză? Sigur, tentația de a comenta, de a-ți da cu părerea, o avem mai toți, nu doar trolii și uite așa s-au dus pulii de suflet topicele fetelor! Este așa de greu să ne limităm la trolleală, certuri, polițe etc. pe alte secțiuni decât cele destinate recenziilor? Întreb și eu ... 4 3
benvolio Reputație: 188 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Octombrie 16, 2015 nea Picoane, marea majoritate a userilor sunt paraziti.si aia care mai postau cate ceva recenzii si-au bagat pula.din ce cauza crezi matale ca s-a ajuns aici?simplu, cata vreme nu exista o protectie reala a userilor impotriva trollilor agresivi, de ce ar mai risca cineva?si protectia nu poate sa vina decat din partea moderatorilor.si nu numai ca nu vine, dar trollingul e incurajat. si apoi, despre ce vorbesti matale?aici suntem pe DG, nu vad relevanta a ceea ce ai zis.sau era la modul general? si ce polite crezi ca am sa-i platesc sarmanului asta de vraci? pur si simplu, cand vad atata prostie agresiva uit ca sunt pacifist din fire. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 nu este un simplu vraci............e si biznismen.......cara sacosele pentru............... 2
moccasin Reputație: -4 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2015 yuppiiiiii, multumesc, sa sanatos si frumos. si sa nu faci si la altele ca-s geloasa , posesiva si o sa turbez )))Iti facem injectie antirabica, cu scop profilatic, daca vrei... 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Noi, curvarii ...cat am ras. usor tataie, ca-ti pica-n pantaloni.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 16, 2015 Iti facem injectie antirabica, cu scop profilatic, daca vrei... nu la propriu, dar daca se atinge cineva de vreau e al meu imi vine sa infig chestii ascutite.... auzi colo pai eu cer prima asa ceva si apoi sa te trezesti ca femei de peste tot isi lipesc buzele de imaginea lui, plus gay, plus barbati... da-o dracu...........
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2015 nea Picoane, marea majoritate a userilor sunt paraziti.si aia care mai postau cate ceva recenzii si-au bagat pula.din ce cauza crezi matale ca s-a ajuns aici?simplu, cata vreme nu exista o protectie reala a userilor impotriva trollilor agresivi, de ce ar mai risca cineva?si protectia nu poate sa vina decat din partea moderatorilor.si nu numai ca nu vine, dar trollingul e incurajat. si apoi, despre ce vorbesti matale?aici suntem pe DG, nu vad relevanta a ceea ce ai zis.sau era la modul general? si ce polite crezi ca am sa-i platesc sarmanului asta de vraci? pur si simplu, cand vad atata prostie agresiva uit ca sunt pacifist din fire. La modul genearal ziceam. ...cat am ras. usor tataie, ca-ti pica-n pantaloni. Vezi să nu te caci pe tine. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 esti cel mai mare impostor care a avut vreo data cont pe nimfomane.toti trolii astia cu sute si mii de postari suntem doar niste agarici care ne plictisim sau avem ceva polite de platit.dar nici unul nu se pretinde altceva decat este. un troll. tu? ai 6828 de postari in clipa asta. din care, 6826 sunt spam, white noise, rahat manjit in care incerci sa apari altcineva.un medic de succes.un amant extraordinar.un sot bun.un tata iubitor.un partener de discutie.un inamic periculos. de fapt, nimic din toate asta.din 6826 de postari a reiesit cine esti.cine a fost prin zona suficient stie ce esti.te obosesti aiurea.threadul asta este cu tine, pentru tine, despre tine. [media]https://www.youtube.com/watch?v=Vtrte-8per8[/media]Esti vechi si te stiu 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 I-am facut doua recenzii, la prima si a opta intalnire cand inca nu era "iubita" meaAi numarat intalnirile? Vai di pola me' .Jurnal ai? 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Vezi să nu te caci pe tine. Bine bai "curvarule", coiosule... 'n penibilitatea ma-sii.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2015 Bine băi d"eșteptule", în penibilitatea m ... ii.
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Bine băi d"eșteptule", în penibilitatea m ... ii. Ce-mi place sa-ti plesnesc pielea aia scofalcita si tremuranda.D-asta imi place aici! Sinceritatea cu care pot sa lovesc infectii ca tine... ca bolnavu ala de advanced sau ca prostu' ala de ciucurel, s.a.m.d.Nu-ti sunt lingaul de farfuria cu iahnie. Imi permit sa fiu sincer cu tine, batran penibil... si in acelasi timp, mi se rupe pula despre parea ta... stii ce zic?HUuuuuaaa, penibilule! ))
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2015 Atâta poți? Trist! Dacă am fi față în față, ai fi la fel de sincer, ca acum, după tastatură? 3 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2015 esti cel mai mare impostor care a avut vreo data cont pe nimfomane.toti trolii astia cu sute si mii de postari suntem doar niste agarici care ne plictisim sau avem ceva polite de platit.dar nici unul nu se pretinde altceva decat este. un troll. tu? ai 6828 de postari in clipa asta. din care, 6826 sunt spam, white noise, rahat manjit in care incerci sa apari altcineva.un medic de succes.un amant extraordinar.un sot bun.un tata iubitor.un partener de discutie.un inamic periculos. de fapt, nimic din toate asta.din 6826 de postari a reiesit cine esti.cine a fost prin zona suficient stie ce esti.te obosesti aiurea.threadul asta este cu tine, pentru tine, despre tine. Esti A fost o perioada destul de lunga in care Chris a fost atacat exagerat legat de relatia lui...A ramas pe pozitie, nu a cautat sa dreaga cum am vazut multi "stimabili" pe aici si de fiecare data v-a tot repetat aceleasi lucruri, rabdare nu gluma! Cine este el? Din spusele tale nu este:un medic de succes. - ne-a ajutat deseori cu sfaturi utileun amant extraordinar. - este, garantez numai din felul in care gandesteun sot bun. - Da, a ramas cu nevasta, desi era indragostit de alta femeieun tata iubitor. - Bineinteles, nu si-a parasit copiiiun partener de discutie. - Oho, luati de invatati cum e sa fii gentleman un inamic periculos. - Si-a bagat si pula in destui pe aici! Niste rai si cacaciosi! Invidia va strica la burta! 4
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 17, 2015 Ce-mi place sa-ti plesnesc pielea aia scofalcita si tremuranda.D-asta imi place aici! Sinceritatea cu care pot sa lovesc infectii ca tine... ca bolnavu ala de advanced sau ca prostu' ala de ciucurel, s.a.m.d.Nu-ti sunt lingaul de farfuria cu iahnie. Imi permit sa fiu sincer cu tine, batran penibil... si in acelasi timp, mi se rupe pula despre parea ta... stii ce zic?HUuuuuaaa, penibilule! ))Stai Jos repetentule, nu Mai suge pula. Pana acum, esti singurul bolnav de PE aici. EU ti-am spus Sa iti tratezi sifilisul ca se agraveaza. Acum este prea tarziu! 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 Stai Jos repetentule, nu Mai suge pula. Pana acum, esti singurul bolnav de PE aici. EU ti-am spus Sa iti tratezi sifilisul ca se agraveaza. Acum este prea tarziu!Stai drecu' ca te impiedici bai bolnavule ...usor.
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 Atâta poți? Trist! Dacă am fi față în față, ai fi la fel de sincer, ca acum, după tastatură? Nu coiosule, nu...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Esti A fost o perioada destul de lunga in care Chris a fost atacat exagerat legat de relatia lui...A ramas pe pozitie, nu a cautat sa dreaga cum am vazut multi "stimabili" pe aici si de fiecare data v-a tot repetat aceleasi lucruri, rabdare nu gluma! Cine este el? Din spusele tale nu este:un medic de succes. - ne-a ajutat deseori cu sfaturi utileun amant extraordinar. - este, garantez numai din felul in care gandesteun sot bun. - Da, a ramas cu nevasta, desi era indragostit de alta femeieun tata iubitor. - Bineinteles, nu si-a parasit copiiiun partener de discutie. - Oho, luati de invatati cum e sa fii gentleman un inamic periculos. - Si-a bagat si pula in destui pe aici! Niste rai si cacaciosi! Invidia va strica la burta! Amadoooo unde ai fost, ce ai dres, missed ya, spune repede tot ca ard de nerabdare, chiar ma intrebam daca esti binecat despre restu huooooo si mie imi place de Chris, ofticosi nemernici care muriti de grija altuia
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Amadoooo unde ai fost, ce ai dres, missed ya, spune repede tot ca ard de nerabdare, chiar ma intrebam daca esti binecat despre restu huooooo si mie imi place de Chris, ofticosi nemernici care muriti de grija altuia Missed you too! Am dres o putza! O veche cunostinta a zis ca pleaca in UK in 2-3 saptamani... apoi face-to-face mi-am dat seama ca pleaca in... Trebuie sa cotrobai dupa niste stabilitate, sa pot face un abonament la sala macar 3 luni, ma pun la punct si vorbesc direct cu o agentie, fara cunoscatori de basme! Misiune aproape imposibila, nici nu mai scot lucrurile din geamantane... Vedem. Oricum, sunt ok, thanks for caring. Tu ce ai mai facut? (Nu prea am citit pe aici... ) 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2015 Nu coiosule, nu... Bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum