p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 A fost copil de bani "gata",ca s-a nascut cand a dat tacsu' faliment din cauza ca ma-sa platea pula-n bani ) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Gata morrise, fără d-astea! Să-i lăsăm pe el și pe marinaru pulii să fie mârlani! Cretini sunt destul! 4 3 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Gata , dar tot o pizda-n blugi ramane,ca nu are curaj sa iasa la interval Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Eu nu te-am înjurat de mamă. Dovada subțirimii mintale de care dai dovadă. Ți-am mai zis, atunci când cineva a zis ceva de tatăl tău decedat ai luat foc. Acum tu ce faci? Ai fost băiat de bani gata? Dar ce au fost ai tăi? Securiști, secretari de partid? Că atunci când te-ai născut tu ăștia puteau să-și facă progeniturile copii de bani gata. Mda... îți dai singur cu tesla-n coaie! Nu m`ai injurat de mama? "O familie de lumpeni". Uiti ca ai facut afirmatia asta? `te`n pula mea de cacat. Te indarzesti sa scoti numai prostii pe gura. Si nu. Nu au fost securisti. Doar cu securisti "in buzunar", daca intelegi ce vreau sa zic. Eu am rude ce au fost implicate in dosarul revolutiei ca inculpati, pentru o perioada. Daca intelegi ce vreau sa zic. Asa ca nu mai vorbii, daca nu cunosti. Imbecilule. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Gata , dar tot o pizda-n blugi ramane,ca nu are curaj sa iasa la interval Am iesit deja la interval. Ai luat la muie si`am plecat. De ce as iesi din nou? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Pisa-s-ar Picon pe toate rudele tale. Indiferent de stadiul lor de putrefactie ) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Nu m`ai injurat de mama? "O familie de lumpeni". Uiti ca ai facut afirmatia asta? `te`n pula mea de cacat. Te indarzesti sa scoti numai prostii pe gura. Si nu. Nu au fost securisti. Doar cu securisti "in buzunar", daca intelegi ce vreau sa zic. Eu am rude ce au fost implicate in dosarul revolutiei ca inculpati, pentru o perioada. Daca intelegi ce vreau sa zic. Asa ca nu mai vorbii, daca nu cunosti. Imbecilule.Doamne... prost mai ești! Pui de securist sau de nomenclaturist...nu faci decât să mă confirmi! Tu ce ai realizat până la vârsta asta? Tu, cu mâinile sau cu mintea ta. Ai tocat banii babacilor ca un nenorocit. Așa se explică ușurința cu care ai futut bani aiurea încercând să cumperi iubirea unei curve ordinare! Banul muncit nu-l împrăștii așa. Tu știi ce e bucuria de a realiza ceva? De a face o treabă bună la locul de muncă de care să fii mândru? De a-ți cumpăra o casă, o mașină, de a face un concediu plăcut, cu banii munciți cinstit de tine? Inaptule! Bunicii mei au făcut pușcărie politică pentru că erau pasă-mi-te chiaburi, tatăl meu a fost exmatriculat din acest motiv și reprimit după 2 ani. De cine? De cei care care aveau "securiști în buzunar". De cei ai căror copii nu duceau lipsă de nimic în timp ce alți copii mureau de foame pentru că ai lor părinți nu erau din sistem. Măcar acum, cine e deștept și muncitor, tot trăiește decent, Aici, sau în afară, că nu-i mai opresc ăia de aveau securiști în buzunar, să plece. Tu toci banii ăia necinstit câștigați, inaptule! Nu ai făcut nimic în viață și nici nu vei face. Ce se va alege de tine când se vor termina? Praful și căcatul!Să-ți fie rușine, pui de securist sau de nomenclaturist! Ai tupeul, cinismul, și nesimțirea moștenită de la cei au distrus vieți și destine.Să vă ia dracu de jigodii! 6 3 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Nu m`ai injurat de mama? "O familie de lumpeni". Uiti ca ai facut afirmatia asta? `te`n pula mea de cacat. Te indarzesti sa scoti numai prostii pe gura. Si nu. Nu au fost securisti. Doar cu securisti "in buzunar", daca intelegi ce vreau sa zic. Eu am rude ce au fost implicate in dosarul revolutiei ca inculpati, pentru o perioada. Daca intelegi ce vreau sa zic. Asa ca nu mai vorbii, daca nu cunosti. Imbecilule.Până una-alta imbecilul ești tu, coae! În perioada dinaintea revoluției, nu aveai cum "să ai de toate" fără să furi, faci bișniță, mănânci căcat pe la securitate etc. O duceai prost cu bani în buzunar, deoarece nu se găsea nimic, practic. Nici speculanții nu prea aveau ce vinde. Te mai și dai "copil de bani gata", ca un titlu de glorie.Pe românește, tu te numești mâncător de căcat, cu semnalizare bilaterală! 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 ba, voi va uitat in gura lui? sunteti oameni mari, ce dracu 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 JIli, e clar că cine aruncă cu jdămiile pe curul unei curve penale nu o face cu bani munciți. Ori sunt furați, ori moșteniți. Cum pentru a fura trebuie să-ți meargă mintea, ce a mai rămas? Și ce plm ar putea el face, când are 9 clase? Cine l-ar angaja? Ca ce? Cât ar câștiga? Ce afacere ar putea el face dacă habar nu are de valoarea banilor? Nu poți să-ți gestionezi afacerea futând banii aiurea. 5 3 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 ba, voi va uitat in gura lui? sunteti oameni mari, ce dracu Plm, ai dreptate! Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Doamne... prost mai ești! Pui de securist sau de nomenclaturist...nu faci decât să mă confirmi! Tu ce ai realizat până la vârsta asta? Tu, cu mâinile sau cu mintea ta. Ai tocat banii babacilor ca un nenorocit. Așa se explică ușurința cu care ai futut bani aiurea încercând să cumperi iubirea unei curve ordinare! Banul muncit nu-l împrăștii așa. Tu știi ce e bucuria de a realiza ceva? De a face o treabă bună la locul de muncă de care să fii mândru? De a-ți cumpăra o casă, o mașină, de a face un concediu plăcut, cu banii munciți cinstit de tine? Inaptule! Bunicii mei au făcut pușcărie politică pentru că erau pasă-mi-te chiaburi, tatăl meu a fost exmatriculat din acest motiv și reprimit după 2 ani. De cine? De cei care care aveau "securiști în buzunar". De cei ai căror copii nu duceau lipsă de nimic în timp ce alți copii mureau de foame pentru că ai lor părinți nu erau din sistem. Măcar acum, cine e deștept și muncitor, tot trăiește decent, Aici, sau în afară, că nu-i mai opresc ăia de aveau securiști în buzunar, să plece. Tu toci banii ăia necinstit câștigați, inaptule! Nu ai făcut nimic în viață și nici nu vei face. Ce se va alege de tine când se vor termina? Praful și căcatul!Să-ți fie rușine, pui de securist sau de nomenclaturist! Ai tupeul, cinismul, și nesimțirea moștenită de la cei au distrus vieți și destine.Să vă ia dracu de jigodii! Pizda`i seama! Bunicii tai au facut puscarie politica. Si stra`bunicul din partea mamei a facut puscarie politica, fiind PNL`ist. Si totusi mi se rupe. Majoritatea banilor tocati de la 14 ani incoace, au fost bani munciti. De ce? Pentru ca copilaria mea s`a incheiat la 13 ani, brusc. Atunci am fost obligat sa devin adult. Si inca de atunci m`am vazut obligat sa`mi castig existenta, pentru a`mi ajuta familia, dar si pentru a`mi permite tot ce`mi permiteam inainte. Poate daca as fi stiut sa cer ajutor, n`ar fi fost cazul. Dar eu am fost crescut sa ma descurc singur. Sa nu cer ajutor. Numai cei slabi cer ajutor. Cei puternici se descurca singuri. Pentru ca si inainte de acel an nenorocit, eu tot singur ma descurcam in restul privintelor, mai putin cea financiara. Tocmai viata mea, ma face cel mai in masura sa`mi dau cu parerea despre cat valoreaza banii. Si anume NIMIC. De ce? Pentru ca degeaba aveam tot ce se putea cumpara, daca el era plecat toata ziua de acasa. Degeaba de zilele mele de nastere primeam cadouri foarte scumpe, daca el statea doar 20 de minute si apoi pleca inapoi la birou. Apoi am inceput sa castig eu singur. Sa nu mai depind de altii. M`am descurcat cum am putut. Vindeam ziare Libertatea in intersectii, asta fiind singurul servici ce`l puteam gasi la 14 ani jumate... Primul contract de munca l`am avut la 17 ani. Si de atunci am tot muncit... Am avut perioade bune... Dar si perioade proaste. Banii ii tocam mai repede decat ii castigam. Dar nu pe mine. Ci pe alte persoane. Si nu ma refer la tovarasi, pentru ca nu dau doi lei pe ei. Majoritatea sunt in jurul meu doar cand o duc bine, vorbindu`ma pe la spate si disparand total cand am probleme. Noroc ca am fost invatat sa nu ma bazez pe ei, din toate punctele de vedere. Ti`am mai spus. Nu toti suntem la fel. Eu dau si ultimul leu din buzunar unui necunoscut, daca consider ca el are mai multa nevoie de el decat am eu. Si`ntotdeauna m`am asigurat ca cei din jurul meu(cei ce conteaza) au tot ce le trebuie, inainte de a`mi calcula bugetul personal(acesta fiind compus doar din ce ramanea). Am avut si perioade foarte bune, dpdv financiar. Am fost si cuplat, dar si singur, in perioadele respective. Acelasi lucru este valabil si`n cazul perioadelor negre.. Si cuplat... Dar si singur. Ori, fericirea partenerei, e singurul lucru care`mi aduce fericire in ambele cazuri. Nu am simtit nici o diferenta in privinta intensitatii suferintei, atunci cand dragostea lipsea. Fie ca aveam o groaza de bani la dispozitie, fie ca nu aveam nici ce fuma, suferinta era aceeasi. Asa ca da. Banii nu valoreaza NIMIC. Si niciodata n`am incercat sa cumpar iubirea. Pentru ca eu nu cumpar sentimente. Ca si`n cazul anumitor "tovarasi"... Singurul lucru care`s constient ca`l cumpar, este compania. Dar sentimente reale, de prietenie, sa nu mai zic iubire... Niciodata. Si am tocat orice bani imi picau pe mana, pentru a`i vedea pe altii fericiti. Pentru ca asta ma facea pe mine fericit, chiar si`n cele mai negre momente. Si NIMENI, dar NIMENI nu s`a considerat obligat fata de mine in vreun fel. Pentru ca nu accept acest lucru. Pentru ca eu nici nu am nevoie de recunostiinta, d`apai de intoarcere a ajutorului/favorii. Eu stiu mai bine decat tine, bosorogule, ce`nseamna sa castigi tu singur bani. Pentru ca`n timp ce pe tine te intretineau parintii sa faci o scoala, eu am fost nevoit s`o abandonez pe a mea pentru a ma angaja si a ajuta EU parintele ce`l mai aveam. Si ghici ce? Am trecut testul cu brio. Desi trecerea de la "absolut tot ce`si doreste inimioara ta", la "acum tre` sa muncesti ca altfel n`ai ce manca maine" a fost brusca, eu m`am adaptat perfect. Poate si pentru ca tata a stiut sa ma invete ca totul se castiga. E drept ca el nu ma punea sa fac cine stie ce pentru ceea ce primeam, dar indiferent cat de marunta era "munca" depusa, cert e ca de mic mi`a imprimat pincipiul de`a castiga ceea ce primesti si nu de`a primi de`a gata. Asa ca da. Eu stiu cum este sa faci tu cu mana ta ceva. Eu stiu cum e sa castigi tu prin munca ta. Eu stiu cum e sa realizezi ceva. Eu stiu si cum e sa pierzi totul. De altfel am trecut de doua ori prin asta. Asa ca iar iti spun... Si sa`ti intre bine in cap... TACI IN PULA MEA DIN GURA, ca nu ma cunosti DELOC. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Vindeam ziare Libertatea in intersectii. Ai facut bani multi? Am auzit ca unu a facut milioane cu Libertatea. Vindea fetele de la pagina 5! 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Vlad, fara misto, tu plangi cand scrii ceea ce scrii? Ca mie-mi siroiesc lacrimile pe obraji! Mult al draq scrii. MA DOR OCHII!!! 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 JIli, e clar că cine aruncă cu jdămiile pe curul unei curve penale nu o face cu bani munciți. Ori sunt furați, ori moșteniți. Cum pentru a fura trebuie să-ți meargă mintea, ce a mai rămas? Și ce plm ar putea el face, când are 9 clase? Cine l-ar angaja? Ca ce? Cât ar câștiga? Ce afacere ar putea el face dacă habar nu are de valoarea banilor? Nu poți să-ți gestionezi afacerea futând banii aiurea. te inseli putin, nu e general valabil. asta tine de mintea din cap. fii atent, am un prieten care are o ferma, multe vaci , grajduri, fonduri europene, pula mea, etc. acolo are, printre altii, si niste moldoveni "angajati" pe un cacat de "salariu". moldoveni d'aia luati de prin satele alea uitate de lume, fara luminå, de unde au plecat de foame si ca nu mai aveau loc toti in camerå. li se spune, excavatoare, buldozere, åi, etc... stii ce fac aia in secunda 2 dupa ce iau banii (care chiar sunt munciti) ?? ii cheltuie pe toti intr-o noapte la carciuma, si daca ar gasi una sa se futa cu ei i-ar da toti banii. asta apropo de bani munciti... 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Jill, Vlad nu e din ăla! El fute banii, dar nu si femeile! 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Octombrie 29, 2015 te inseli putin, nu e general valabil. asta tine de mintea din cap. fii atent, am un prieten care are o ferma, multe vaci , grajduri, fonduri europene, pula mea, etc. acolo are, printre altii, si niste moldoveni "angajati" pe un cacat de "salariu". moldoveni d'aia luati de prin satele alea uitate de lume, fara luminå, de unde au plecat de foame si ca nu mai aveau loc toti in camerå. li se spune, excavatoare, buldozere, åi, etc... stii ce fac aia in secunda 2 dupa ce iau banii (care chiar sunt munciti) ?? ii cheltuie pe toti intr-o noapte la carciuma, si daca ar gasi una sa se futa cu ei i-ar da toti banii. asta apropo de bani munciti... Ai ceva cu moldovenii,frate? Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Ai ceva cu moldovenii,frate? nu, doamne fereste. nimeni nu-i perfect. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Pizda`i seama! Bunicii tai au facut puscarie politica. Si stra`bunicul din partea mamei a facut puscarie politica, fiind PNL`ist. Si totusi mi se rupe. Majoritatea banilor tocati de la 14 ani incoace, au fost bani munciti. De ce? Pentru ca copilaria mea s`a incheiat la 13 ani, brusc. Atunci am fost obligat sa devin adult. Si inca de atunci m`am vazut obligat sa`mi castig existenta, pentru a`mi ajuta familia, dar si pentru a`mi permite tot ce`mi permiteam inainte. Poate daca as fi stiut sa cer ajutor, n`ar fi fost cazul. Dar eu am fost crescut sa ma descurc singur. Sa nu cer ajutor. Numai cei slabi cer ajutor. Cei puternici se descurca singuri. Pentru ca si inainte de acel an nenorocit, eu tot singur ma descurcam in restul privintelor, mai putin cea financiara. Tocmai viata mea, ma face cel mai in masura sa`mi dau cu parerea despre cat valoreaza banii. Si anume NIMIC. De ce? Pentru ca degeaba aveam tot ce se putea cumpara, daca el era plecat toata ziua de acasa. Degeaba de zilele mele de nastere primeam cadouri foarte scumpe, daca el statea doar 20 de minute si apoi pleca inapoi la birou. Apoi am inceput sa castig eu singur. Sa nu mai depind de altii. M`am descurcat cum am putut. Vindeam ziare Libertatea in intersectii, asta fiind singurul servici ce`l puteam gasi la 14 ani jumate... Primul contract de munca l`am avut la 17 ani. Si de atunci am tot muncit... Am avut perioade bune... Dar si perioade proaste. Banii ii tocam mai repede decat ii castigam. Dar nu pe mine. Ci pe alte persoane. Si nu ma refer la tovarasi, pentru ca nu dau doi lei pe ei. Majoritatea sunt in jurul meu doar cand o duc bine, vorbindu`ma pe la spate si disparand total cand am probleme. Noroc ca am fost invatat sa nu ma bazez pe ei, din toate punctele de vedere. Ti`am mai spus. Nu toti suntem la fel. Eu dau si ultimul leu din buzunar unui necunoscut, daca consider ca el are mai multa nevoie de el decat am eu. Si`ntotdeauna m`am asigurat ca cei din jurul meu(cei ce conteaza) au tot ce le trebuie, inainte de a`mi calcula bugetul personal(acesta fiind compus doar din ce ramanea). Am avut si perioade foarte bune, dpdv financiar. Am fost si cuplat, dar si singur, in perioadele respective. Acelasi lucru este valabil si`n cazul perioadelor negre.. Si cuplat... Dar si singur. Ori, fericirea partenerei, e singurul lucru care`mi aduce fericire in ambele cazuri. Nu am simtit nici o diferenta in privinta intensitatii suferintei, atunci cand dragostea lipsea. Fie ca aveam o groaza de bani la dispozitie, fie ca nu aveam nici ce fuma, suferinta era aceeasi. Asa ca da. Banii nu valoreaza NIMIC. Si niciodata n`am incercat sa cumpar iubirea. Pentru ca eu nu cumpar sentimente. Ca si`n cazul anumitor "tovarasi"... Singurul lucru care`s constient ca`l cumpar, este compania. Dar sentimente reale, de prietenie, sa nu mai zic iubire... Niciodata. Si am tocat orice bani imi picau pe mana, pentru a`i vedea pe altii fericiti. Pentru ca asta ma facea pe mine fericit, chiar si`n cele mai negre momente. Si NIMENI, dar NIMENI nu s`a considerat obligat fata de mine in vreun fel. Pentru ca nu accept acest lucru. Pentru ca eu nici nu am nevoie de recunostiinta, d`apai de intoarcere a ajutorului/favorii. Eu stiu mai bine decat tine, bosorogule, ce`nseamna sa castigi tu singur bani. Pentru ca`n timp ce pe tine te intretineau parintii sa faci o scoala, eu am fost nevoit s`o abandonez pe a mea pentru a ma angaja si a ajuta EU parintele ce`l mai aveam. Si ghici ce? Am trecut testul cu brio. Desi trecerea de la "absolut tot ce`si doreste inimioara ta", la "acum tre` sa muncesti ca altfel n`ai ce manca maine" a fost brusca, eu m`am adaptat perfect. Poate si pentru ca tata a stiut sa ma invete ca totul se castiga. E drept ca el nu ma punea sa fac cine stie ce pentru ceea ce primeam, dar indiferent cat de marunta era "munca" depusa, cert e ca de mic mi`a imprimat pincipiul de`a castiga ceea ce primesti si nu de`a primi de`a gata. Asa ca da. Eu stiu cum este sa faci tu cu mana ta ceva. Eu stiu cum e sa castigi tu prin munca ta. Eu stiu cum e sa realizezi ceva. Eu stiu si cum e sa pierzi totul. De altfel am trecut de doua ori prin asta. Asa ca iar iti spun... Si sa`ti intre bine in cap... TACI IN PULA MEA DIN GURA, ca nu ma cunosti DELOC. Mă, tu crezi că avem ciungă-n păr? Din vânzarea de ziare la intersecție ai făcut tu bani mulți? În 1998-2000? S-au făcut ceva bănuți imediat după Revoluție, când lumea era avidă să iasă din noaptea în care ne-au băgat ăia ce aveau securiștii în buzunar, nu în 2000. Ai început să-ți crezi propriile minciuni și aberații. Crezi că halim aberațiile tale? Du-te-n pulile noastre de progenitură nomenclaturist-securistă! 4 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Mă, tu crezi că avem ciungă-n păr? Din vânzarea de ziare la intersecție ai făcut tu bani mulți? În 1998-2000? S-au făcut ceva bănuți imediat după Revoluție, când lumea era avidă să iasă din noaptea în care ne-au băgat ăia ce aveau securiștii în buzunar, nu în 2000. Ai început să-ți crezi propriile minciuni și aberații. Crezi că halim aberațiile tale? Du-te-n pulile noastre de progenitură nomenclaturist-securistă! si aici ajungem la vorba mea banii mosteniti si etc l-am mirosit de mult 3 4 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Voi chiar sunteţi oameni serioşi ! Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Asa ca da. Eu stiu cum este sa faci tu cu mana ta ceva. ) de mic a invatat sa si-o arda-n laba Bai poltergeist,dispari ma cu povestile astea de 2 leiApropo,tu ar trebui sa ne multumesti,tuturor celor ce-si pierd vremea cu tine,ca uite asa mai economisesti si tu niste bani.Nu mai platesti companie,ai gasit aici ce-ti trebuia ) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Ai ceva cu moldovenii,frate? de dolores intrebi ? 1 Link spre comentariu
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:banca Oras:banca Partajează Postat Octombrie 29, 2015 mai ai frati? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 29, 2015 S-au bătut ăştia? Link spre comentariu
Postări Recomandate