Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:UK

Mă, tu crezi că avem ciungă-n păr? Din vânzarea de ziare la intersecție ai făcut tu bani mulți? În 1998-2000? S-au făcut ceva bănuți imediat după Revoluție, când lumea era avidă să iasă din noaptea în care ne-au băgat ăia ce aveau securiștii în buzunar, nu în 2000. Ai început să-ți crezi propriile minciuni și aberații. Crezi că halim aberațiile tale? Du-te-n pulile noastre de progenitură nomenclaturist-securistă! 

Asta ai citit tu? "Mi`am facut banii din vanzarea de ziare"? Eu zic sa mai citesti o data si sa taci. E clar ca esti incapabil sa pricepi textul lecturat. 

Link spre comentariu

A fost mă. Ultima bătaie şi-a luat-o în clasa a 8-a de la doamna. P-ormă a abandonat şcoala că era dă porc şi a descoperit fuga şi mecla de milog

Ah, deci asa judeci tu... Daca unu nu si`a luat bataie... Inseamna ca a fugit... Aha. Deci tu cand nu fugi, iti iei bataie. Nu`i problema mea. Nu toti suntem afoni in ale auto`apararii.

Link spre comentariu

Sunt pe la tine prin Pantelimon,ma gandeam ca poate in seara asta ai curajul sa iesi si tu pe afara,sa ne jucam cu "mingia" :))

Eu ies in fiecare seara/noapte pe afara. Iar vorbesti de curaj? Repet. Ai lansat o provocare. Am venit. Mi`ai facut o muie si`am plecat. La ce sa ma mai intalnesc cu tine programat?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...