p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Ba,esti nebui? Da nu mai bine vii tu si ne iei de pula pe amandoi? ) Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Nu stiu,probabil ca eram cu inca 3...posibil sa fi fost 2-3 masini...la padure la Piteasca,e loc de mai mult. ) Fix. M`ai impresionat profund. Ieri te`am vazut inca de la drumul spre magazin. Ai observat sa fi luat`o pe partea cealalta? Nu. Apoi la intoarcere, la fel. Fix pe langa voi... Asta asa... Ca tot sunt eu ala cu morcovul in cur... Si am facut, culmea, doua drumuri "dus-intors", pe acolo. La al doilea drum erati in masina/masini, cand m`am dus dupa pizza. Stiu ca tu consideri ca nu te vazusem, probabil. Dar tocmai ca te`am vazut. Asa ca, daca ai vreun dram de onoare(simplul fapt ca`ti dadeai intalnire la o lupta cica "parte`n`parte, cu inca 3(cel putin) langa tine, arata ca n`ai), ai recunoaste ca nu se pune problema sa ma tem de tine, nici cand esti cu mai multi. Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Am zis da bine da-te dracu da nebun. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 ) sa moara fratii mei,daca trebuia sa misc nici macar un deget. Vezi ca nu intelegi nimic??? Degeaba esti inteligent,daca nu ai pic de "baietie" in tine. Nu am venit sa o ard in smardoiala,nu am venit decat sa iti arat ca lumea te vinde,prostane...si daca vroiam sa te "aranjez", o faceam de mult 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Am zis da bine da-te dracu da nebun.Zii doar lui,eu n-am nevoie...poate el da,ca il vinde toata lumea ) Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 ) sa moara fratii mei,daca trebuia sa misc nici macar un deget. Vezi ca nu intelegi nimic??? Degeaba esti inteligent,daca nu ai pic de "baietie" in tine. Nu am venit sa o ard in smardoiala,nu am venit decat sa iti arat ca lumea te vinde,prostane...si daca vroiam sa te "aranjez", o faceam de mult Ca lumea sa ma vanda, in privinta locatiei, ar insemna ca alt membru al forumului sa ma fi vazut pe acolo si sa ma fi "vandut". Ceea ce ar insemna ca alt individ, care cel mai probabil e tare`n gura pe forum, nu m`a abordat si pe strada. Tu, daca vroiai sa ma aranjezi, nu ai fi putut, indiferent ce si cum. Chiar si adresa exacta daca o stiai, tot nu aveai ce sa`mi faci. Tu nu pricepi ca nu mi`e frica de tine? Daca`mi era, nu crezi ca as fi traversat? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Ba,esti prost,du te in sloboz sa te bata...nu intelegi ca daca vroiam sa iau,sa te duc la padurice si sa facem toti 15 pipilica pe tine,o faceam de mult timp???Dar ce sa-ntelegi tu,master Limbizinho,nu imi mai consum timpul cu tine,ca nu are rost Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Ba,esti prost,du te in sloboz sa te bata...nu intelegi ca daca vroiam sa iau,sa te duc la padurice si sa facem toti 15 pipilica pe tine,o faceam de mult timp???Dar ce sa-ntelegi tu,master Limbizinho,nu imi mai consum timpul cu tine,ca nu are rost Aici deja o dai in filme cu mine... Vezi ca eu nu`s actor, sa urmez un scenariu de genul "cand vine grupul pe tine, te lasi in voia lor". Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Aaa,am uitat ma,tu stii muie,judo si anal...promit ca data viitoare venim 30,sa fie treaba buna. De aia nici nu ne-am luat de tine 15 "inci", ca ne era frica Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Bine ma,Cavalerule Alb,recunosc,mi-a fost frica de tine si-mi cer mii si milioane de aplauze daca te-am suparat cu ceva. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Du`te ba si canta la alta masa. Pe mine nu ma impresionezi. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 ba, da mai potoliti-va pana nu pune unu gheara pe voi si sa va bubuie pe amandoi sa va linistiti. 2 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 ba, da mai potoliti-va pana nu pune unu gheara pe voi si sa va bubuie pe amandoi sa va linistiti. Eu ce treaba am? Eu imi vad de treaba mea. Cum am expus si "mai sus". L`am vazut... Mi`am vazut de drumurile mele. Eu nu`mi pierd timpul cu toate ciurucurile. Deasemenea, nu eu sunt ala care`l tot ameninta pe el. Incepi si tu cum facea Corina, la un moment dat, pana am avut o discutie cu ea Desi unul singur ar trebui vizat de o afirmatie, ea vorbea la plural, incluzandu`ma. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Eu ce treaba am? Eu imi vad de treaba mea. Cum am expus si "mai sus". L`am vazut... Mi`am vazut de drumurile mele. Eu nu`mi pierd timpul cu toate ciurucurile. Deasemenea, nu eu sunt ala care`l tot ameninta pe el. Incepi si tu cum facea Corina, la un moment dat, pana am avut o discutie cu ea Desi unul singur ar trebui vizat de o afirmatie, ea vorbea la plural, incluzandu`ma. da' tu de unde ai poze cu el? fb? si daca da, de unde ai fb lui ? Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 da' tu de unde ai poze cu el? fb? si daca da, de unde ai fb lui ? L`am gasit la xxxxx`n lista de prieteni. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 ba, da mai potoliti-va pana nu pune unu gheara pe voi si sa va bubuie pe amandoi sa va linistiti.Domnu' Jili, este greu sa se ajunga la "bubuieli". Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 da' tu de unde ai poze cu el? fb? si daca da, de unde ai fb lui ?S-or fi like-uit inainte . Intelegi ce vreau sa zic? ) 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Domnu' Jili, este greu sa se ajunga la "bubuieli". am vazut. va amenintati de 1-2 saptamani, v-ati si intalnit si n-a batut nimeni pe nimeni. chiar ca e greu... 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 S-or fi like-uit inainte . Intelegi ce vreau sa zic? ) Daca faci referinta la vreo fosta asociere de`a mea cu proxenetul asta, te inseli amarnic. Nicidecum. Dupa ce s`a pus omul sa posteze numele meu si cum sunt trecut pe Facebook, I made it my goal to find out his. Initial i`am gasit profilul mai vechi, in lista de prieteni a iubitului(actualmente sotul) lu` xxxx. Lucru ce contrazicea total afirmatiile lui si ale di_anei, cum ca nu s`ar cunoaste, din moment ce exista poze cu el si iubitul surorii ei... poze cu el la mare, pe sezlongul imediat alaturat di_anei(ea nu se vede in poze, dar se vede sezlongul pe care sta ea intr`o poza de pe pagina ei de Facebook. si obiectele de pe sezlong, sunt vizibile si`n poza lui) si check`in`uri in aceleasi locatii, in aceeasi perioada de timp cu ea. Profilul curent, l`am gasit ulterior la prietenii xxxxx, ca celalalt nu l`a mai folosit de un an si ceva. Pacat ca nu si`a trecut si numele real, folosind acelasi nume, care l`a folosit si pentru recenzia facuta sarritei.. SI anume "xxxx". 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 S-or fi like-uit inainte . Intelegi ce vreau sa zic? )janau Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 30, 2015 am vazut. va amenintati de 1-2 saptamani, v-ati si intalnit si n-a batut nimeni pe nimeni. chiar ca e greu...Nici smardoii nu mai E ce-au fost 2 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Eu nu ma compromit,in situatia de a ma pricopsi cu un dosar penal,din pricina acestui individ. Ce este asa greu de inteles? Omul e cu garda in fapt...am vrut sa ii arat ca daca vreau,se poate. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 30, 2015 am vazut. va amenintati de 1-2 saptamani, v-ati si intalnit si n-a batut nimeni pe nimeni. chiar ca e greu... Pardon! El e cel ce ameninta. Ia mai uita`te o data Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Eu nu ma compromit,in situatia de a ma pricopsi cu un dosar penal,din pricina acestui individ. Ce este asa greu de inteles? Omul e cu garda in fapt...am vrut sa ii arat ca daca vreau,se poate. pai si de ce cumetre mai faci taraboiu asta pacilea daca tot nu vrei sa-l bati? 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Nu ma refeream ca ati fost asociati... Traficant de caramele? ))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate