jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 bag pula in scrisu asta mult, mai puneti si voi poze. ala cu ala si ala cu alalaNt 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Dujmanii nu doarme niciodata! @Vlad & Morris, acum nu va mai vorbiti? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Cred ca Vlad era la Pionierul ) de nu mai percuteaza deloc ) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Dujmanii nu doarme niciodata! @Vlad & Morris, acum nu va mai vorbiti?acu caută tuburile prin iarbă că dacă leda culipsa îi bate caporalu și mai crește rezerva dă biogaz dăla curu lor 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Va rog,sa-mi spuna careva ca Vlădu nu se numara printr-e cei peste 20 de morti de la Pionierul ( Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Offf s-am uitat sa ii spun de"halăuinu" asta sa nu-si cumpere masca,doar sa-si dea ochelarii jos,ca e deja costumat si aranjat pt petrecere ) Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Bă ia gata nu vă mai luați de prostu satuluiAl meu e in seara asta 2 4 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 31, 2015 In noaptea asta vrei sa`mi faci oral singur? Nu mai esti dispus sa ma imparti cu restul? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Cred ca e al nimanui. S-o fi dus la concert in Pionierul si s-a dus pulii de suflet )Oricum facea umbra panamtului aiure Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Vladizinho,slobozi-m-as pe prima floare care infloreste pe mormantul lu' tactu' ) si pe prima coliva care i-o faci sa ii pun lumanari , alaturi de textul La multi ani ) Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Nu ne spui si noua unde e tactu ingropat? Sa mergem sa urinam in cor pe crucea lui Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Nu ne spui si noua unde e tactu ingropat? Sa mergem sa urinam in cor pe crucea lui Nu este frumos sa vorbesti asa despre cineva care nu mai traieste,omorati-va,injurati-va,dar sa lasam mortii sa se odihneasca! Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 31, 2015 N`ai tacut, puradelule? Mars si suge`o "brigazii", ca nici cu ea nu esti tare`n gura... Doar pe net. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Nu este frumos sa vorbesti asa despre cineva care nu mai traieste,omorati-va,injurati-va,dar sa lasam mortii sa se odihneasca!Dar eu vreaaaau ( futu-i , baga-mi-as... Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Bai nea Titi ochelari,nu intelegi ca nu am de ce sa ma complic cu tine,din moment ce tu pentru mine esti o sursa constanta de amuzament? Daca vreau sa patesti ceva,patesti. Dar de ce sa stric distractia asta infinita?!? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 In noaptea asta vrei sa`mi faci oral singur? Nu mai esti dispus sa ma imparti cu restul?Nu te-am impartit niciodata,la fel ca femeile,dar daca vrei iti aranjez un gangbangP.S ti-ai facut clisma? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 ) cine l-o fute si pe asta?prefer anonna Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Ia arata`mi ma ca patesc ceva. Stai potol in pula mea, ca numai prostii vorbesti. Ti`am mai spus. Ia`ti pizdele si duceti`va inapoi in comunele de provenienta, ca`n Bucuresti nu`i ca`n filmele de actiune(singurele la care te uiti, ca doar la alea`ti permite intelectul). Observ ca nu te complici... Ai vazut ca nu poti sa ma bati, ai dat`o in jigniri de tata. Apoi hartuire prin anunturi cu numarul meu de telefon. Apoi iar ai incercat sa ma bati si tot nu ai facut nimic, desi erai cu brigada... Acum iar o dai in injuraturi de tata... Da. Oricine te vede... Te crede ca tu nu te complici... Sa nu mai zic de tentativele disperate de`a convinge pe toata lumea ca eu mint... Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 ) cine l-o fute si pe asta?prefer anonna Stai cuminte,aia are stil Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 ) ba iti repet.esti prea mic,pentru o lume asa de mare.iti dau foc,sa pot dormi linistit,nimic mai mult.repet,nu vreau sa imi patez cazierul din cauza la un neica nimeni...daca erai vre-o firma,mai ziceam...dar asa,pe cine am batut?pe vladizinho...si cine-i asta?!?Mai bn prefer sa te las in prostia ta...sa te terorizez.si nu ma forta sa aflu si adresa lu ma-ta de la campina Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Ia arata`mi ma ca patesc ceva. Stai potol in pula mea, ca numai prostii vorbesti. Ti`am mai spus. Ia`ti pizdele si duceti`va inapoi in comunele de provenienta, ca`n Bucuresti nu`i ca`n filmele de actiune(singurele la care te uiti, ca doar la alea`ti permite intelectul). Observ ca nu te complici... Ai vazut ca nu poti sa ma bati, ai dat`o in jigniri de tata. Apoi hartuire prin anunturi cu numarul meu de telefon. Apoi iar ai incercat sa ma bati si tot nu ai facut nimic, desi erai cu brigada... Acum iar o dai in injuraturi de tata... Da. Oricine te vede... Te crede ca tu nu te complici... Sa nu mai zic de tentativele disperate de`a convinge pe toata lumea ca eu mint... Pai minti bai lache.Pe langa ca esti cea mai proasta pula in viata 1 4 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Morris, urat rau de tot ce zici... Oribil. Esti agitat rau, io zic sa o dai in glume ( dar nu din astea macabre) si sa iesi cat de cat elegant din conflict. Uite ce sanse mai ai: sa faci o prostie cu "brigada" ta, ca singur nu esti in stare. Sau continua sa te faci de ras. Asa prost cum e masturbinho, te-a facut. 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Pheonixe,lasa-l ma pe Bruzli ) el nu stie cu ce se mananca viata asta dura in care traim. El are lumea lui,imaginara si pun pariu ca are si un prieten imaginar pe care il cheama Patratel ) Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Morris, urat rau de tot ce zici... Oribil.Esti agitat rau, io zic sa o dai in glume ( dar nu din astea macabre) si sa iesi cat de cat elegant din conflict. Uite ce sanse mai ai: sa faci o prostie cu "brigada" ta, ca singur nu esti in stare. Sau continua sa te faci de ras. Asa prost cum e masturbinho, te-a facut.Bai tu asta,sesare,nu intelegi ca daca vroiam sa ii fac ceva,nici nu stia cine i-a facut? Eu i-am atras doar atentia,de aia am si ramas la vedere...daca vroiam sa fac vre-o prostie,nu ma aratam cumetre. Janes? Cu una de un milion rezolvi multe in ziua de azi...drept exemplu Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Termina cu intepaturile,nu ma trece pe numele lui Masturbel si sa stai cu impresia sa dau curs fiecareia Link spre comentariu
Postări Recomandate