Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu ne spui si noua unde e tactu ingropat? Sa mergem sa urinam in cor pe crucea lui =))

Nu este frumos sa vorbesti asa despre cineva care nu mai traieste,omorati-va,injurati-va,dar sa lasam mortii sa se odihneasca!

Link spre comentariu
  • Oras:UK
  • Oras:UK

Ia arata`mi ma ca patesc ceva. Stai potol in pula mea, ca numai prostii vorbesti. Ti`am mai spus. Ia`ti pizdele si duceti`va inapoi in comunele de provenienta, ca`n Bucuresti nu`i ca`n filmele de actiune(singurele la care te uiti, ca doar la alea`ti permite intelectul).

Observ ca nu te complici... Ai vazut ca nu poti sa ma bati, ai dat`o in jigniri de tata. Apoi hartuire prin anunturi cu numarul meu de telefon. Apoi iar ai incercat sa ma bati si tot nu ai facut nimic, desi erai cu brigada... Acum iar o dai in injuraturi de tata... Da. Oricine te vede... Te crede ca tu nu te complici... Sa nu mai zic de tentativele disperate de`a convinge pe toata lumea ca eu mint... 

Link spre comentariu
  • Oras:București

:)) ba iti repet.esti prea mic,pentru o lume asa de mare.iti dau foc,sa pot dormi linistit,nimic mai mult.repet,nu vreau sa imi patez cazierul din cauza la un neica nimeni...daca erai vre-o firma,mai ziceam...dar asa,pe cine am batut?pe vladizinho...si cine-i asta?!?

Mai bn prefer sa te las in prostia ta...sa te terorizez.si nu ma forta sa aflu si adresa lu ma-ta de la campina ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ia arata`mi ma ca patesc ceva. Stai potol in pula mea, ca numai prostii vorbesti. Ti`am mai spus. Ia`ti pizdele si duceti`va inapoi in comunele de provenienta, ca`n Bucuresti nu`i ca`n filmele de actiune(singurele la care te uiti, ca doar la alea`ti permite intelectul).

Observ ca nu te complici... Ai vazut ca nu poti sa ma bati, ai dat`o in jigniri de tata. Apoi hartuire prin anunturi cu numarul meu de telefon. Apoi iar ai incercat sa ma bati si tot nu ai facut nimic, desi erai cu brigada... Acum iar o dai in injuraturi de tata... Da. Oricine te vede... Te crede ca tu nu te complici... Sa nu mai zic de tentativele disperate de`a convinge pe toata lumea ca eu mint... 

Pai minti bai lache.Pe langa ca esti cea mai proasta pula in viata

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Morris, urat rau de tot ce zici... Oribil.

Esti agitat rau, io zic sa o dai in glume ( dar nu din astea macabre) si sa iesi cat de cat elegant din conflict. Uite ce sanse mai ai: sa faci o prostie cu "brigada" ta, ca singur nu esti in stare. Sau continua sa te faci de ras. Asa prost cum e masturbinho, te-a facut.

• Like 1
Link spre comentariu

Morris, urat rau de tot ce zici... Oribil.

Esti agitat rau, io zic sa o dai in glume ( dar nu din astea macabre) si sa iesi cat de cat elegant din conflict. Uite ce sanse mai ai: sa faci o prostie cu "brigada" ta, ca singur nu esti in stare. Sau continua sa te faci de ras. Asa prost cum e masturbinho, te-a facut.

Bai tu asta,sesare,nu intelegi ca daca vroiam sa ii fac ceva,nici nu stia cine i-a facut? Eu i-am atras doar atentia,de aia am si ramas la vedere...daca vroiam sa fac vre-o prostie,nu ma aratam cumetre. Janes? Cu una de un milion rezolvi multe in ziua de azi...drept exemplu ;)
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...