v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 31, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 31, 2015 Fish Alert !!! Militziaaa, sa vina in plm militzia. Unde plm ie militzia ? Avem un garide cu muian de tocilar sarit din acvariu. Parnaieee.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 am elfi si pe forum nu doar pe skype, sunt cam burgheza io asa ai o pula , n-ai nimic decat tampeala cronica si dezechilibru hormonal
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 31, 2015 ai o pula , n-ai nimic decat tampeala cronica si dezechilibru hormonal am noitat adaugat lista ignore. voi relua a adauga pe oricine ma provoaca fara sa ii fac nimic, dovedind un retard crunt. numai un zabalos gaseste distractii gen sa insulte o femeie pe net pt propriul amuzament si nu-s oisnuita sa ingrijesc persoane cu ghandicap. multumesc celolalti pentru intelegere si in caz ca isi doresc a zi pe ,lista de ignor e destul sa zica "vreau si eu" . weekend placut 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 31, 2015 Vreau şi eu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 31, 2015 Vreau şi eunotat si imediat si adaug pai vedeti ca se poate civilizat?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 31, 2015 notat si imediat si adaug pai vedeti ca se poate civilizat? Săr' na mult dă tot
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 am noitat adaugat lista ignore. voi relua a adauga pe oricine ma provoaca fara sa ii fac nimic, dovedind un retard crunt. numai un zabalos gaseste distractii gen sa insulte o femeie pe net pt propriul amuzament si nu-s oisnuita sa ingrijesc persoane cu ghandicap. multumesc celolalti pentru intelegere si in caz ca isi doresc a zi pe ,lista de ignor e destul sa zica "vreau si eu" . weekend placut fa nebuno , ....... nu mai zic
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 notat si imediat si adaug pai vedeti ca se poate civilizat? hai treci la tine la turma si nu mai bate campii p`aici ca esti nula:)
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Fish Alert !!! Militziaaa, sa vina in plm militzia. Unde plm ie militzia ? Avem un garide cu muian de tocilar sarit din acvariu. Parnaieee. Out of curiosity... Who are you referring to? In case you`re referring to me, you just went full retard. In caz, insa, ca te referi la p_morris, de exemplu... Atunci, de acord cu tine
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Faci tu ce faci,si tot la pula lu' Morris ajungi )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Bai, mormolocule... Navigand pe forum, in timp ce`l ascult pe Ponta cum da declaratii, pe fundal... Constat ca prefer sa`l ascult pe Ponta, decat sa`ti citesc tie impresiile de interlop. Mai antipatic decat Ponta, nu credeam ca poate ajunge careva... Se pare ca tu ai reusit.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 navigand pe forum in timp ce nu fac nimic...constat ca prefer sa nu am activitate,decat sa iti vad muia aia de onanist
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 Fish Alert !!! Militziaaa, sa vina in plm militzia. Unde plm ie militzia ? Avem un garide cu muian de tocilar sarit din acvariu. Parnaieee. In sfarsit, ai prins unul.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 N-am ţinut legătura cu bărbosul ăla de sus da' pentru tine o să încerc.Înger îngeraşul meu,Ce mi te-a dat dumnezeuEu sunt mic, tu fă-mă mare.Eu sunt slab, şi n-am valoare.Fă-mă smardoi neînfricatCum e vlad ochi de câcat.Fă-mă aprig şi voinicBraţe dă fer oţelitDă-mi valoare d-aia mareSă nu mă mai piş pe picioare.Şi mai vreau când trec pe stradăMorris să nu mă mai vadăCă e rău şi-mi dă scuipatÎn cafea la tonomat.Să cunosc limba englezăÎn muie să-mi pun proteză,Şi mai dă-mi când vei aveaŞi o pizdă-n pula mea.Că m-am săturat de labăNici limba nu se mai scoală.De eşti rău şi nu îmi daiAripile o să-ţi taiŞi rămâi mic-necăjitCum e vlad cel pricăjit.Mă troleu, io m-am rugat. Acu' tu aşteaptă
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 31, 2015 Bai, mormolocule... Navigand pe forum, in timp ce`l ascult pe Ponta cum da declaratii, pe fundal... Constat ca prefer sa`l ascult pe Ponta, decat sa`ti citesc tie impresiile de interlop. Mai antipatic decat Ponta, nu credeam ca poate ajunge careva... Se pare ca tu ai reusit. http://ropussy.com/video/mesaj-pentru-victor-ponta-216.html 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Masturbel,da o o nota poeziei,'te dreaq de limbist )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Taci in pula mea, bai gustereCa esti scapat in cap la nastereEsti un retardat hidos`te`ar caii de ciudosStai si`o sugi pe bonuri de masaTe`au gonit ai tai de`acasaTe`a futut tot satu`n curI`au chemat pe toti din jurSa te`mparta si cu eiNu te saturai sloboz sa bei.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Nu te supy pe mn Vlădu,cu fizicul ala,faci reclama la SIDA?
mister babadook Reputație: -425 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 Deci, ca sa înțeleg și eu, ca sunt nou pe aici: p_morris e pestele-iubitul curvei care si-a abandonat copii si vladinho i-a dat respectivei curve 8000 de lei si limbi, iar ea, curva, i-a dat lui p_morris banii și limbile le-a păstrat pentru ea si acum vladinho e revoltat ca la cât e el de inteligent l-a făcut din vorbe o curva de la țară? Am înțeles bine? 3 5
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Nu ai inteles bine. Doar partial
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Ca sa-ntelegi si mai bine,scoate pestele din ecuatie si povestea e perfecta
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 Nu te mai mintii singur, viitorule protagonist ISIS. Atata timp cat tu primesti banii care`i obtine o prostituata, din prostitutie, cunoscand provenienta banilor, esti proxenet. Asta asa... Ca sa nu mai includem si faptul ca tu esti cel care`o pune sa se prostitueze... Lucru ce`l negi.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 31, 2015 Nu te mai minți ... 4 3
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 EU DECID CUM SE SCRIE CORECT!
Postări Recomandate