Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:București

Taci, in pula mea, de proxenet. Ma bucur ca incet`incet ajungi sa recunosti. Intai ati ars`o ca nu va cunoasteti, apoi au inceput afirmatiile cum ca "ce? ea nu are voie sa aiba iubit?", acum ai ajuns sa afirmi ca tu ai o relatie de 6 ani, deci clar nu cu di_ana. Si totusi intre tine si ea exista o legatura CLARA. Daca nu`i relatie, ce ramane? Iti zic eu ce ramane. Tu esti proxenetul, ea prostituata.

Si da :X in curand ajung la ma-ta :*

Link spre comentariu

Ma sugi si tu, si toti care ati fost acolo. VOI ati omorat tara asta. Ati vandut`o strainilor. Tiganilor. Ati nenorocit`o!  Si acum, tot voi sunteti cu ciocu` mare? Mi`ar fi rusine sa deschid gura in locul vostru.

Sa sugi pula la toti tiganii.

Si Cioaba sa se uite :))

Si mie...mie primul mi-o sugi!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Stimate pulete căcănar, dar nu te-am jignit, am spus adevărul, jur! În altă ordine de idei, am mult mai mulți ani până la pensie, decât cei 7 ani de acasă pe care ar fi trebuit să îi ai. Dacă te-ai simțit jignit, trebuia să-ți spui acolo oful, dar mă rog, puleților amibe este greu să le ceri minte. Cât despre chestiile ale cu vândutul țării etc. dovedești că ești la celali nivel cu distrusul forumului, Retardinho! Sunteți 2 acum. :laugh2

În ceea-ce privește suptul pulii, îți las ție plăcerea să o faci ... cu sus-menționatul retardat. Vă potriviți. Vă urez un 69 spectaculos!  :laugh2

alexqwerty1234

Maistru Curvar

• m.jpg
  • Maistru Curvar
  • star11.gif
  • 96 posts

Posted Today, 23:10

picon, on 02 Nov 2015 - 20:33, said:snapback.png

Eu am răspuns civilizat, unui forumist care m-a jignit. Așa am procedat și cu tine, până te-ai măgărit. Nu înțeleg pentru ce a trebuit să te bagi și de ce a trebuit să jignești, Vlade!

Dumneata, stimabile senior pensionar caruia ii platesc eu pensia cu care se duce la curve...! m-ati jignit primul, facandu-ma amiba pe topicul Colectiv, mi se pare corect si civilizat, ca eu, ca tanar care s-a saturat sa fie calcat in picioare de voi JEGURI IMPUTITE COMUNISTE CARE ATI LASAT TARA PE MANA UNOR BOLSEVICI PSEUDO-COMUNISTI! sa dovedesc faptul ca am o coloana vertebrala, si sa va urez stimabile... un calduros SA IMI SUGI PULA!

VETI VEDEA CA GENERATIA NOASTRA NU O SA FIE CALCATA IN PICIOARE DE VOI, FOSILE IMPUTITE CARE NE-AI DAT SA MOSTENIM O LUNA PLINA DE CORUPTIE, MIZERIE, HOTIE, O SOCIETATE PLINA DE SCURSORI PE CARE VOI, STIMABILI CACATI EXPIRATI CARE ABIA MAI RESPIRATI PE APARATE... VA BAGATI MAINIILE IN INIMA TINERIILOR SI II JUCATI CA PE NISTE MARIONETE!

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:undeva in balcani

Ma sugi si tu, si toti care ati fost acolo. VOI ati omorat tara asta. Ati vandut`o strainilor. Tiganilor. Ati nenorocit`o!  Si acum, tot voi sunteti cu ciocu` mare? Mi`ar fi rusine sa deschid gura in locul vostru.

Desi sunt prea tanar sa imi pot da cu parerea despre revolutie. Revolutia cred ca fost o conspiratie.

Ar fi o coincidenta prea mare ca sa fie atatea revolutii intr-un interval asa mic de timp, altii au avut de de castigat,

S-au atins multe obiective , e adevarat ca s-au platit si costuri , poate prea mari, dar totusi pentru romania era bun regimul, romanul este delasator, stie sa isi planga de mila si sa faca tam tam, dar nu i-a masuri, are nevoie de o mana puternica pentru a fi condus.

Ceausescu a facut blocuri,sosele, fabrici, s-a ocupat de agricultura, toata industria sa mearga ca pe roate, si-a iubit enorm tara. Cei care sunt la  sunt la putere acum ,nu sunt in stare nici macar sa vopseasca ce a facut Ceausescu.Un regim ca acela nu cred ca va mai avea Romania

Dar totusi sunt sigur ca toti cei care au iesit in strada in 89 au facut ce au crezut ei ca este mai bine pentru tara, asumandusi riscuri mari si pentru asta ar trebui considerati eroi nu sa aruncam cu pietre in ei

Au fost dezinformati , poate nu aveau o imagine de ansamblu prea buna, stiind ca presa romana era controlata.

Dar totusi sunt sigur ca toti cei care au iesit in strada in 89 au facut ce au crezut ei ca este mai bine pentru tara, asumandusi riscuri mari si pentru asta ar trebui considerati eroi si respectati, Am mai avea nevoie de inca generatie ca ei cu sange in instalatie acum sa mai faca o data ce au facut.

Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan

Desi sunt prea tanar sa imi pot da cu parerea despre revolutie. Revolutia cred ca fost o conspiratie.

Ar fi o coincidenta prea mare ca sa fie atatea revolutii intr-un interval asa mic de timp, altii au avut de de castigat,

S-au atins multe obiective , e adevarat ca s-au platit si costuri , poate prea mari, dar totusi pentru romania era bun regimul, romanul este delasator, stie sa isi planga de mila si sa faca tam tam, dar nu i-a masuri, are nevoie de o mana puternica pentru a fi condus.

Ceausescu a facut blocuri,sosele, fabrici, s-a ocupat de agricultura, toata industria sa mearga ca pe roate, si-a iubit enorm tara. Cei care sunt la  sunt la putere acum ,nu sunt in stare nici macar sa vopseasca ce a facut Ceausescu.Un regim ca acela nu cred ca va mai avea Romania

Dar totusi sunt sigur ca toti cei care au iesit in strada in 89 au facut ce au crezut ei ca este mai bine pentru tara, asumandusi riscuri mari si pentru asta ar trebui considerati eroi nu sa aruncam cu pietre in ei

Au fost dezinformati , poate nu aveau o imagine de ansamblu prea buna, stiind ca presa romana era controlata.

Dar totusi sunt sigur ca toti cei care au iesit in strada in 89 au facut ce au crezut ei ca este mai bine pentru tara, asumandusi riscuri mari si pentru asta ar trebui considerati eroi si respectati, Am mai avea nevoie de inca generatie ca ei cu sange in instalatie acum sa mai faca o data ce au facut.

prietene, toate progeniturile nomenclaturistilor de atunci, toate putorile si toti handicapatii regreta vremurile alea. si stii de ce? pentru ca lor le-a spus mamica si taticu ca poti fi prost, cu noua clase ca oricum loc de munca se gaseste, un apartamentel p-acolo s-o gasi, nu-ti face griji ca primesti pomana.

ete si ce sa vezi? vremurile s-au schimbat, daca esti prost si nu te duce memeaca decat la filme cu cichi cean si cu brusli, si mai esti si analfabet o sugi. de ce? pentru ca nici un patron cu banii lui de-acasa n-o sa-i dea lu' unu' care-i curge flegma din gura dar in rest sustine ca le stie pe toate, in realitate stie pula, salariu doar sa ponteze cartela.

daca esti si mai prost si ai vandut ziare in loc sa faci scoala, iar acum mananci mc donalds de foame, n-o sa ai una de-un leu sa-ti faci propria afacere. de ce? pentru ca esti prost si in afara de cacat si cichicean n-ai in cap.

asta-i deranjeaza pe ei. ca trebuie sa muncesti, sa lupti , sa inveti. s-au busit cu capul grav de un prag dar tot nu vor sa inteleaga ca nu faci bani stand acasa pe nimfomane pana la 5 dimineata decat daca esti bill gates. nu e cazul aici.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:UK

prietene, toate progeniturile nomenclaturistilor de atunci, toate putorile si toti handicapatii regreta vremurile alea. si stii de ce? pentru ca lor le-a spus mamica si taticu ca poti fi prost, cu noua clase ca oricum loc de munca se gaseste, un apartamentel p-acolo s-o gasi, nu-ti face griji ca primesti pomana.

ete si ce sa vezi? vremurile s-au schimbat, daca esti prost si nu te duce memeaca decat la filme cu cichi cean si cu brusli, si mai esti si analfabet o sugi. de ce? pentru ca nici un patron cu banii lui de-acasa n-o sa-i dea lu' unu' care-i curge flegma din gura dar in rest sustine ca le stie pe toate, in realitate stie pula, salariu doar sa ponteze cartela.

daca esti si mai prost si ai vandut ziare in loc sa faci scoala, iar acum mananci mc donalds de foame, n-o sa ai una de-un leu sa-ti faci propria afacere. de ce? pentru ca esti prost si in afara de cacat si cichicean n-ai in cap.

asta-i deranjeaza pe ei. ca trebuie sa muncesti, sa lupti , sa inveti. s-au busit cu capul grav de un prag dar tot nu vor sa inteleaga ca nu faci bani stand acasa pe nimfomane pana la 5 dimineata decat daca esti bill gates. nu e cazul aici.

Si totusi cheltui mai multi bani decat tine... Interesant... Sunt muritor de foame, in opinia ta, dar se pare ca am mai multi bani ca tine. Taci in pula mea, nu realizezi cat de prost esti?

Link spre comentariu

Si totusi cheltui mai multi bani decat tine... Interesant... Sunt muritor de foame, in opinia ta, dar se pare ca am mai multi bani ca tine. Taci in pula mea, nu realizezi cat de prost esti?

esti si contabil lua-mi-ai pula la tranta

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

bå, voi stricati ca-i alimentati nebunia/prostia, il luati in seama si-i raspundeti serios.

treaba e foarte simpla: omu si-a expus viata si activitatile aici, a fost luat in pula la modu grav de catre TOATA lumea si a realizat si el ca are o problema(chiar daca n-o recunoaste) si, acu incearca s-o dea intr-un fel de reverse trolling crezand ca mai spalå din ocarå.

https://www.youtube.com/watch?v=4YW8bl4G78U

• Like 2
Link spre comentariu

Prietene eu ziceam De statul roman, cum iti adminstreaza banii din nenumaratele taxe si impozite din banii tai,din banii mei, din banii banii nostrii, Adica tie iti place sa dai bani statului pentru nimic asa ca la un peste?

Nu am facut referire la cum o duc eu personal, si cine ti-a zis ca nu faci bani stand acasa zi te rog sa nu te mai minta.

Eu fac bani stand acasa  , banii vin in timp ce ma uit la filme de care zici tu, cititind ocazional forumul asta unde in care vad butoaie cu testosteron gata sa explodeze,  in timp ce iti scriu tie mesajul asta, probabil ca imi intra niste banuti , nu am primit nimic de'a gata si nici nu as fi vrut.

Tu esti din alt film..

Link spre comentariu

Prietene eu ziceam De statul roman, cum iti adminstreaza banii din nenumaratele taxe si impozite din banii tai,din banii mei, din banii banii nostrii, Adica tie iti place sa dai bani statului pentru nimic asa ca la un peste?

Nu am facut referire la cum o duc eu personal, si cine ti-a zis ca nu faci bani stand acasa zi te rog sa nu te mai minta.

Eu fac bani stand acasa  , banii vin in timp ce ma uit la filme de care zici tu, cititind ocazional forumul asta unde in care vad butoaie cu testosteron gata sa explodeze,  in timp ce iti scriu tie mesajul asta, probabil ca imi intra niste banuti , nu am primit nimic de'a gata si nici nu as fi vrut.

Tu esti din alt film..

unde ti s-a parut ca am facut referire la tine personal?

Link spre comentariu

Lica28, hai să-ți săun eu cam cum cred că a fost treaba și odată cu tine și altora interesați. 

După cum știi, după al II-lea Război Mondial, învingătorii și-au cam împărțit lumea, trecând peste voința țărilor mai mici, așa cum se întâmplă mereu, peștele mare mâncându-l pe cel mic. Europa a fost împărțită printr-o linie aproape verticală ( N-S). România, fiind totuși țară agresoare până la 23 august 1944, continuând lupta și după ce și-a atins obiectivul  (recâștigarea Basarabiei și Bucovinei) - lucru firesc totuși, nu poți să-ți lași aliatul fără de care nu puteai realiza acest obiectiv, a fost țara ce-i revenea URSS-ului dintre cele ce au fost destinate ca sferă de influență, cea mai rău tratată de acesta, cea mai sovietizată, cea mai jecmănită. Represiunea împotriva celor ce se opuneau și chiar a celor ce pur și simplu nu erau de acord, fără să se manifeste public în mod vizibil, împotriva rudelor care poate nu aveau niciun amestec, a fost  cea mai dură comparativ cu celelalte țări devenite comuniste. 

De obicei, tratatele de pace, au clauze publice și secrete cu o valabilitate pe perioade "rotunde" ( 50 de ani, 100 ...). Sunt convins că acea împărțire a Europei avea ca termen 50 de ani. Asta a coincis cu scăderea puterii URSS, epuizată economic de cursa înarmărilor cu care blocul vestic (NATO). Începuse dezghețul în URSS o dată cu venirea lui Gorbaciov, care s-a propagat în tot spațiul comunist european, mai puțin România, care devenea tot mai închisă, tot mai represivă, cu o viață aproape imposibil de trăit, fără nicio posibilitate de a protesta cumva, fără a risca ce poate fi mai rău. S=au construit mult, dar și mult aiurea. S-au construit multe, dar cei mai mulți nu aveau ce mânca, era frig în case, curentul se oprea frecvent, presa cenzurată la sânge, 2 ore de program la TV, Securitatea era prezentă peste tot ... asta e țara pe care o regretați tu și Vladzinho?  Probabil că Gorbaciov a cedat la Malta sfera de influență, cu condiția ca URSS să rămână intactă. Aceasta cred eu că a fost conspirația! Că bulgărele de zăpadă s-a rostogolit, e altă chestiune! Scenariul a fost identic: proteste, manifestații masive, reprimare slabă, demisia șefului statului, trecerea în spate a celorlalți conducători, guvern provizoriu cu comuniști reformați, alegeri libere ...Așa a fost și la noi, cu Iliescu tartorele principal. Ok...a fost o conspirație și aici, că de aceea e revoluție și nu răscoală! La fel ca la toate revoluțiile, inclusiv cea mai relevantă, cea franceză. Sunt multe de spus, foarte multe ... poate vom avea ocazia să o facem, nu în scris.

Eroi sunt cei ce au murit, au fost răniți și sunt poate mutilați în urma celor întâmplate în decembrie 1989. Noi, restul, sutele de mii, am fost și noi acolo unde am crezut că trebuie să fim. Nu voi spune aici ce am făcut eu, pot spune doar că mi-au trecut gloanțele pe lângă ureche. Unde, cum ... nu are importanță. 

Ca o concluzie: democrația asta, chiar așa șchioapă așa cum este a noastră, este preferabilă oricărei dictaturi. Mă abțin din respect, să-i calific pe cei ce gândesc altfel, pentru că libertatea de opinie, este poate cea mai importantă cucerire. Mai puțin este vorba de cei ce au pierdut avantajele din comunism și au devenit cetățeni de rând. A bon entendeur, salut!

https://www.youtube.com/watch?v=dkI42zPuH7w&feature=player_detailpage

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vad ca`ti place sa dezinformezi publicul, aservitule tradator. Cea mai sovietizata? Bai, cacatule. Romania este SINGURA care n`a avut trupe sovietice pe teritoriul tarii. S`a construit prost? Da`mi UN exemplu de ce a fost construit prost. Cei mai multi nu aveau ce manca? Existau ratii la alimente, dar NIMENI nu avea frigiderul gol. In ziua de azi, multi nu au nici macar o paine, in unele zile. Era frig in case? Alterna intre a da drumul la apa calda si la incalzire. Dar programul era facut in asa fel incat cei ce mergeau la munca, ca omu` normal, sa nu se poata plange ca ii e frig. In ziua de azi, sunt blocuri intregi debransate TOTAL de la reteaua de termoficare, sau apa calda. MULTE blocuri. Curentul se oprea frecvent? 2 ore pe zi, se oprea.  In ziua de azi, mai mereu pica curentul, in unele zone mai aglomerate, folosind aceeasi infrastructura, de pe timpul comunistilor. N`a facut Enel`ul nici o modernizare, nici o reabilitare, NIMIC. Program de 2 ore la TV? Acum ai 24 din 24, si ce vezi? Kanal D? Euforia? Antenele lu` Voiculescu? N`ai ce vedea la TV. Emisiuni de toata jena, stiri subiective si nu obiective si incercari grosolane de manipulare a maselor. Presa era cenzurata? Aceeasi presa care este acum aservita intereselor celor "mai mari"?

De ce oare suntem singura tara din fostul bloc sovietic, care si`a executat "dictatorul"? Pentru ca asa a venit ordinul din afara. Ceausescu platise toate datoriile externe ale tarii. Ati facut voi revolutie si ne`ati ingropat in datorii. Rahatilor! 

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Vad ca`ti place sa dezinformezi publicul, aservitule tradator. Cea mai sovietizata? Bai, cacatule. Romania este SINGURA care n`a avut trupe sovietice pe teritoriul tarii. S`a construit prost? Da`mi UN exemplu de ce a fost construit prost. Cei mai multi nu aveau ce manca? Existau ratii la alimente, dar NIMENI nu avea frigiderul gol. In ziua de azi, multi nu au nici macar o paine, in unele zile. Era frig in case? Alterna intre a da drumul la apa calda si la incalzire. Dar programul era facut in asa fel incat cei ce mergeau la munca, ca omu` normal, sa nu se poata planga ca ii e frig. In ziua de azi, sunt blocuri intregi debransate TOTAL de la reteaua de termoficare, sau apa calda. MULTE blocuri. Curentul se oprea frecvent? 2 ore pe zi, se oprea.  In ziua de azi, mai mereu pica curentul, in unele zone mai aglomerate, folosind aceeasi infrastructura, de pe timpul comunistilor. N`a facut Enel`ul nici o modernizare, nici o reabilitare, NIMIC. Program de 2 ore la TV? Acum ai 24 din 24, si ce vezi? Kanal D? Euforia? Antenele lu` Voiculescu? N`ai ce vedea la TV. Emisiuni de toata jena, stiri subiective si nu obiective si incercari grosolane de manipulare a maselor. Presa era cenzurata? Aceeasi presa care este acum aservita intereselor celor "mai mari"?

De ce oare suntem singura tara din fostul bloc sovietic, care si`a executat "dictatorul"? Pentru ca asa a venit ordinul din afara. Ceausescu platise toate datoriile externe ale tarii. Ati facut voi revolutie si ne`ati ingropat in datorii. Rahatilor! 

Zise Vlad comunistu si mai lua o gură dă cafea americană. De la dozator. La un leu cincizăci dă bani.

Comunistule!

• Like 1
Link spre comentariu

Zise Vlad comunistu si mai lua o gură dă cafea americană. De la dozator. La un leu cincizăci dă bani.

Comunistule!

Eu nu`s comunist. Eu sunt cu totul altceva... Ceva... nou :D Si nu beau cafea americana. Americanii nu fac cafea buna. De altfel, companiile americane, se folosesc de cafea de import.

Link spre comentariu

Boul de Retardel nici nu știe când au plecat trupele sovietice din țară!  În 1958, boule! În celelalte țări din Tratatul de Varșovia au fost menținute mai mult pentru că aveau granițe cu țări occidentale, ceea-ce nu era cazul nostru. Documentează-te inaptule, nu mai lua de bune ce te mințea pe tine securistul de tac'tu! Ce pretenție poți să ai de la o progenitură securistă! 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Vad ca`ti place sa dezinformezi publicul, aservitule tradator. Cea mai sovietizata? Bai, cacatule. Romania este SINGURA care n`a avut trupe sovietice pe teritoriul tarii. S`a construit prost? Da`mi UN exemplu de ce a fost construit prost. Cei mai multi nu aveau ce manca? Existau ratii la alimente, dar NIMENI nu avea frigiderul gol. In ziua de azi, multi nu au nici macar o paine, in unele zile. Era frig in case? Alterna intre a da drumul la apa calda si la incalzire. Dar programul era facut in asa fel incat cei ce mergeau la munca, ca omu` normal, sa nu se poata plange ca ii e frig. In ziua de azi, sunt blocuri intregi debransate TOTAL de la reteaua de termoficare, sau apa calda. MULTE blocuri. Curentul se oprea frecvent? 2 ore pe zi, se oprea. In ziua de azi, mai mereu pica curentul, in unele zone mai aglomerate, folosind aceeasi infrastructura, de pe timpul comunistilor. N`a facut Enel`ul nici o modernizare, nici o reabilitare, NIMIC. Program de 2 ore la TV? Acum ai 24 din 24, si ce vezi? Kanal D? Euforia? Antenele lu` Voiculescu? N`ai ce vedea la TV. Emisiuni de toata jena, stiri subiective si nu obiective si incercari grosolane de manipulare a maselor. Presa era cenzurata? Aceeasi presa care este acum aservita intereselor celor "mai mari"?

Imposibil să fie real... E mult prea tâmpit până și pentru un excrement!

Link spre comentariu

Boul de Retardel nici nu știe când au plecat trupele sovietice din țară!  În 1958, boule! În celelalte țări din Tratatul de Varșovia au fost menținute mai mult pentru că aveau granițe cu țări occidentale, ceea-ce nu era cazul nostru. Documentează-te inaptule, nu mai lua de bune ce te mințea pe tine securistul de tac'tu! Ce pretenție poți să ai de la o progenitură securistă! 

Eu zic sa te documentezi tu. Eu am primit o educatie adecvata, inclusiv de la cealalta parte a familiei. Cum ar fi bunica`miu, al carui tata a murit in inchisoare, ca detinut politic. Deasemenea, m`am documentat si din alte surse. Nu doar familia a fost sursa mea de informatii. Asa ca mars in cacatul in care meriti sa mori, tradatorule.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...