Sari la conținut

Postări Recomandate

SUPER OFERTA!!! Buna sunt alexandra o scolarita bruneta foarte frumoasa singurica te astept la mine pentru o finalizare de vis daca esti un barbat finutz si sti sa respecti o fata nu ezita! zona sebastian!!! kiss you 11 Feb 13:21 0721776646 Pret 79L/hpost-7508-1334097376_thumb.jpgpost-7508-133409737601_thumb.jpgpost-7508-133409737603_thumb.jpgAm vorbit cu ea, sta pe strada Barca pe la Sebastian. La 79 de RON intra masaj erotic cu finalizare orala si poti chiar "sa ma atingi unde vrei tu cu cunnilingus, annilingus". Mi-a spus ca mai are o oferta avantajoasa la 100 de RON dar pe care nu mi-o poate spune la telefon. Probabil ca in 100 de RON intra si sex normal. In conditiile astea nu cred ca se pune problema de mai multe finalizari. Practic dai 100, iti face un masaj, dai un numar si ai plecat. Dar poate ma insel. Ne ajuta cineva?

Link spre comentariu

BUNA, sunt Alexandra, o scolarita bruneta, foarte frumoasa, singurica, te astept la mine pentru o finalizare de vis, daca esti un barbat finut si stii sa respecti o fata nu ezita, zona Sebastian, super oferta, 0721.776.646Am vrut eu sa ma duc....am stabilit cu ea la telefon detalii...masaj la 80 lei si ceva special la 100 lei dar nu da detalii la tel....locatie,GULIVER strada Barca....Cand am ajuns o sun si imi spune ca ea nu face contact intim si ca la 100 lei tot masaj face...deci o mare tepara...sa o treceti la ESCORTE DE EVITAT.

Link spre comentariu
Vizitator claudius
Reputație: 0

Am fost eu aseara....Locatia pe strada Barca undeva aproape de piata Rahova.Dupa ce m-a indrumat prin telefon am ajuns la blocul domnisoarei....se intra prin spate pe langa un parculet. Un apartament jalnic in care mirosea urat, o canapea extensibila, si un resou care facea caldura si lumina. Dupa ce i-am cumparat un energizant de la magazinul de jos la rugamintile domnisoarei, am decis sa nu raman. Era destul de dragutza, imbracata sumar....sani medii, dar din cauza locatiei nu am ramas. Cred ca daca ar sta intr-o locatie mai faina ar fi mai ok. Recunosc ca s-a oferit sa-mi plateasca energizantul dar nu am acceptat eu. La telefon a tinut sa-mi precizeze ca nu e vorba de nici un contact sexual, surpriza la 100 ron insemnand ceva legat tot de masaj.Concluzia: domnisoara dragutza pacat de locatie.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ati testat FATA unul dintre voi Chiar vreau sa aflu.

 

Nu de altceva dar este aproape de casa ,sper sa nu fie cu mine in bloc dupa descrierile daca nu face nimic intim o si bat :))

 

Suspend 7 zile pentru off topic si afirmatii idioate. As fi curios sa te vad cat de smecher esti in fata unui barbat, nu in fata unei femei!

  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...