Sari la conținut

NEW!!! 0743642682 Katy, 18 ani, (OP/ON,NP,masaj senzual) 80 lei 30 min, 200 lei ora (oral protejat); 150 lei 30 min, 250 lei ora (oral neprotejat)


Vizitator cat woman

Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Pretul e facut, in mod normal, de raportul cerere/oferta . Cum cererea e probabil mai ridicata decat oferta in cazul lui Katy (adica o suna mai multi decat ar putea ea sa primeasca) are sens si marirea tarifelor.

 

Eu am fost de doua ori la ea si am ramas placut impresionat. Nu m-ar deranja sa platesc banii astia, atata timp cat fata chiar isi da interesul sa ma faca sa ma simt bine cand ma duc la ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Am avut norocul sa ajung si eu la Katy,dupa multe insistente.Este un dracusor de fata care te face sa te simti ca si cum ai fi cu iubita in pat, are un zambet frumos,si ea e frumoasa.

Am facut programarea,m-a asteptat la ora fixata,dupa igienizarea de rigoare a inceput desmatul:sarutari intretinute si de ea,69,pasarica ei impecabila fara orice dubiu,mirosuri,oralul este aproape de porno,dupa care balonas si execuatat toate pozitiile,e foarte ascultatoare si se implica,sa te faca sa te simti bine.

Notele:Locatie - 9 usor de gasit,rezervata

            GFE - 10

           Aspect - 10 frumusica,tinerica,no coment

           Oral - 9 daca era finalizare orala era de 10

           Normal - 10 se implica si nu comenteaza pozitiile

HALATUL:150 ceruti inainte pentru ON,dar face toti banii,de revenit,eu ma fost deja de 2 ori,in ritmul asta trebuie propusa de trecut la top.

Merita vizitata,sa aveti spor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confrati futadori!

 

Am vizitat-o pe Katy fiind in vizita de lucru in orasul vostru.

Programarea a fost facuta foarte usor, telefonic, cu 30 min inainte si respectata de ambele parti.

Am fost intampinat de domnisoara Katy care nu s-a ascuns dupa usa (deci un + ).

 

Aspect 10 - Era pe tocuri inalte (15 cm), cu un halat si chilotei pe ea, iar de sub halat se vedeau nazdravani sanii micuti si feciorelnici care asteptau sa fie mangaiati.

M-a surprins prin aspect foarte fresh, teen, slim,tunsa scurt, cu o figura foarte draguta. Are gropite in obraji de ti-e mai mare dragul si un pierce in limba super excitant. Ca inaltime are aprox 1.65 fara tocuri, iar cu tocuri aprox 1.80. Estimez vreo 50 kg. Sani micuti, care stau bine si moi la atingere,sfarcuri erectile si un fund apetisant,moale,fara vergeturi, numai bun de dat palme si infipt in el. Asa ca am intrat atras de privelistea domnitei.

 

Locatia nota 7 -este la intrarea in Galati,un apartament de 2-3 camere care arata mai batranesc, deci nu va asteptati la lux. Este la etaj superior, iar ambienta este placuta, putin intuneric cu cateva luminite colorate prin camera si un ventilator pe post de aer conditionat. Baia lasa putin de dorit, inclusiv in privinta curateniei. In schimb are prosop curat si un sapun lichid. Fara gel de dush si papuci.

Actiunea 9 - Dupa dusul de rigoare am revenit in camera si am inceput actiunea, pe un coltar extensibil, in care se simte o diferenta de nivel intre partea extinsa si partea fixa.

Am ales o finalizare OP si NP - 80 lei inmanati inainte.

A inceput cu sarutari pe corp, coborand usor spre junior in timp ce il mangaia cu mana. Desi nu era inca pe deplin scluat, a pus prezervativul pe cap si a inceput sa o suga, senzatie care m-a excitat si juniorul s-a facut mare, pe masura ce rula prezervativul pe organ si sugea din ce in ce mai adanc. Are o tehnica buna la oral, chiar daca era protejat, alternand ritmul si jucandu-se cu pierce-ul pe varful pulii.

 

Dupa vreo 10 min de oral, cu mici incercari de deep,am trecut la normal,lady on top, cu domnisoara in forma de zile mari.

Se misca bine, se implica, geme frumos, da contre, senzatie super.

Doar ca eram cu fundul pe mijlocul patului, la imbinarea celor doua jumatati....

Apoi am schimbat pozitia, ea in picioare, la geam,cu spatele la mine. Eu pompand din picioare in ea, cu o priveliste superba asupra fundului. M-a cam excitat fundul ei, astfel incat am dat in ea putin cam tare si a durut-o.

Mi-a propus sa stea caprita pe pat. Evident nu am refuzat-o.

 

Fundul e piesa de rezistenta,e micut, bombat,se vede super bine,iar ochiul maro nu pare chiar virgin. Dar zice ca nu face anal. Daca se razgandeste as fi foarte interesat.

Am prins-o bine de solduri si am dat ca surdu-n tobe. Am intampinat aceeasi problema cu canapeaua. Stateam amandoi usor inclinati spre dreapta, cu un genunchi mai sus si unul mai jos iar asta a contribuit la o senzatie usor deranjanta. Deja curgeau apele pe mine, iar eu nu puteam sa dau prea tare in domnita de teama sa nu o doara. Dupa vreo 20 min de actiune am zis ca nu o sa termin, iar domnisoara m-a anuntat ca sunt pe finalul timpului, iar sansele sa finalizez sunt mici. Mi-a spus ca mai asteapta pe cineva si poate data viitoare voi avea mai mult succes.

Repet,Katy arata foarte bine,se misca bine,dar locatia nu o prea avantajeaza.

Asa incat am plecat de acolo neterminat,dar cu amintirea unei experiente placute pe care nu o regret. Dtd 30-35 min

 

HALATUL- Am decartat 80 lei pentru o finalizare totul protejat. Are in meniu si oral neprotejat, iar o finalizare este 150 lei. Deci aproape dublu. Sincer nu inteleg diferenta asta de pret.

 

Notele sunt cele de mai sus.

 

Va recomand aceasta domnisoara pentru atitudine, tinerete,frumusete si un raport calitate/pret bun.

 

Lui Katy ii recomand sa isi schimbe locatia cu una mai moderna, renovata, centrala daca se poate si cu aer conditionat in dotare. De asemenea are nevoie de un pat adaptat futaiuluiNu ar strica nici ceva mai multa curatenie. Mai ales la baie.

 

Ea e foarte simpatica, iar daca as vedea-o pe strada nu mi-as da seama cu ce se ocupa. Si evident as intoarce capul dupa ea.

 

Eventual ar trebui sa umble putin la preturi pentru oralul neprotejat. Diferenta e foarte mare(80 protejat/150 neprotejat) deci aproape dublu... Poti alege 2 numere protejat in loc de unul cu oral neprotejat.

 

Poate pe viitpr va include si sexul anal in meniu, iar asta ar fi cireasa de pe tort pentru ce fund senzational are.

 

Sper ca nu am uitat nimic.

Scuze daca e prea lunga recenzia, dar am fost impresionat de dombisoara.

 

Bafta si ciocane tari!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Cu foarte putin timp in urma am reusit sa o vizitez pe Katy18, in acelasi loc in care am cunoscut-o (aproape de intrarea dinspre Braila).  Ca o confirmare a zicalei "No news, good news", faptul ca nu sunt schimbari in regulile jocului cu Katy (de locatie, tarife, servicii) este un lucru foarte bun.

Am regasit-o cu mare  placere, aceeasi fata frumoasa, isteata si amabila, care, pe mine cel putin, ma bine-dispune instantaneu. O mica schimbare am remarcat, totusi, renuntarea (temporara??) la piercing-uri si coafuri non-conformiste, fata traversand o perioada mai "naturista". Serviciile sunt tarifate cu aceleasi sume, in cazul meu 150/ON/NP/30'.

Oralul a crescut putin in calitate, fata oferind niste senzatii foarte cool, bine amplificate de imaginea unei femei FUCKING SEXY!!! Dupa schimbul de amabilitati "orale", am trecut le "normalitati" foarte placute, din diverse pozitii, cu senzatii criminale, mangaieri placute, descarcare exploziva.

Ca o concluzie, cel putin pentru mine, reprezinta una dintre cele mai tari "amante" avute, GFE-ul fiind de nota 10. Ca si majoritatea categoriilor apreciate (atitudine, igiena, normal). Singurele depunctate: apartamentul-8 si oralul-9 (No CIM, no COF).

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

 

 

 

 

 

Cu foarte putin timp in urma am reusit sa o vizitez pe Katy18, in acelasi loc in care am cunoscut-o (aproape de intrarea dinspre Braila). Ca o confirmare a zicalei "No news, good news", faptul ca nu sunt schimbari in regulile jocului cu Katy (de locatie, tarife, servicii) este un lucru foarte bun.

Am regasit-o cu mare placere, aceeasi fata frumoasa, isteata si amabila, care, pe mine cel putin, ma bine-dispune instantaneu. O mica schimbare am remarcat, totusi, renuntarea (temporara??) la piercing-uri si coafuri non-conformiste, fata traversand o perioada mai "naturista". Serviciile sunt tarifate cu aceleasi sume, in cazul meu 150/ON/NP/30'.

Oralul a crescut putin in calitate, fata oferind niste senzatii foarte cool, bine amplificate de imaginea unei femei FUCKING SEXY!!! Dupa schimbul de amabilitati "orale", am trecut le "normalitati" foarte placute, din diverse pozitii, cu senzatii criminale, mangaieri placute, descarcare exploziva.

Ca o concluzie, cel putin pentru mine, reprezinta una dintre cele mai tari "amante" avute, GFE-ul fiind de nota 10. Ca si majoritatea categoriilor apreciate (atitudine, igiena, normal). Singurele depunctate: apartamentul-8 si oralul-9 (No CIM, no COF).

FK face?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...