Sari la conținut

0761252224 doar BDSM


lung_si_gros

Postări Recomandate

am vrut sa incerc ceva nou si astazi am fost la d-soara cu pricina care nu face sex de nici un fel, dar ofera o experienta interesanta.anuntul suna ceva de genu "cauti o stapana? doresti sa fii dominat, lovit, penetrat si umilit? suna-ma". da...azi am fost masochist. dar nu-mi pare rau.am sunat-o si mi-a raspuns cu o voce calda, mi-a explicat despre ce este vorba, mi-a raspuns la intrebari, si am facut o programare in 30 de minute. cand am ajuns in zona m-a ghidat prin telefon. apartamentul e ok, tipa are forme apetisante. m-a invitat in dormitor, m-a pus sa ma dezbrac (n-am mai facut dush ca facusem) apoi s-o dezbrac pe ea. e foarte dulce dar i se potriveste si rolul de stapana. mi-a legat testiculele si penisul de picioare, mi-a pus lesa, m-a plimbat prin camera, m-a palmuit si m-a plesnit cu ceva peste fese..m-a pus sa-i pup picioarele..mainile...sa-i fac sex oral. mi-a dat palme peste penis si pumni peste testicule, dar totul cu grija si ma inttreba daca e ok. avea si dildo-uri pentru penetrare anala dar pentru prima data am considerat ca e prea mult. finalizarea a fost prin handjob.tarifele sunt 200 ron/30 min si 400 ron/ora. eu am ales 30 de min .la aspect ii dau un 7...si restul nu stiu ce se poate nota avand in vedere ca nu face sex. dar experienta pet total a fost de nota 8.recomand, dar numai pentru cei ce asta cauta.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator x3nton
Reputație: 0

Am fost si eu la aceasta stapana pe la mijlocul lunii ianuarie, exact cand a aparut prima data anuntul.Am sunat la aceasta tipa, mi-a raspuns din prima. Mi-a spus tarifele (200 ron pt o jumatate de ora si 400 ron pt o ora). Am ales o ora cu ea.Tipa este experta, are experienta ca stapana. De asemenea are ea toate "jucariile". Sex nu face. Cum a zis lung_si_gros m-a legat de testicule, apoi m-a pus lesa, m-a "plimbat ca pe un catel" etc chestii de genul asta (exact ca in filme).Apartament ok, baie ok, nimic suspect cu locatia sau mirosurile.Sa trec la note: Aspect: 8Locatie: 8O experienta de 8Sex nu face !Ca si o concluzie finala: daca as mai vrea sa fiu dominat, tot la ea as veni. Sper ca am facut o recenzie buna (e prima mea rencenzie).PS: ATENTIE !!!! Cautand daca mai exista si alte stapane in iasi, am gasit vreo 8 anunturi cu mesaje si nume de tipe diferite(Ana, Denisa, Andra etc etc) pentru numerele de telefon: 0747534708 si 0751943739. Sunt hoatele din acest topic: aveti grija, anunturile fac cu ochiul.Mai mult ca sigur tipa cu numarul de cosmote e singura din iasi care face bdsm de calitate si nu te fura !!!Numai bine !

Link spre comentariu

buna,am fost si eu la tipa ... aveti dreptate in legatura cu ea,ca nu face sex, desi am incercat sa ii ofer mai mult,cat despre ea mi se pare o fire angelica dar daca te lasi pe mana ei s-ar putea sa tresari de durerea pe care ti-o poate provoca. locatia ei se afla undeva prin dacia, e un apartament de nota 7 ca nu imi place baia ei desi e curata si dezinfectata, pun problema ca e inchiriat si de asta nu investeste; ca actiune poate face multe din cate mi-a exemplificat eu am ales doar sedinta de feminizare unde m-a machiat si m-a imbracat in femeie, sincer eram curios cat despre penetrare eu am vrut doar cu degetul sa ma penetreze....m-a palmuit m-a pus sa ii sarut picioarele...etc.oricum daca o suni programarile se fac cu 30 de min inainte. cat despre preturi.... face si reduceri in anumite perioade (cred ca atunci cand intra in sesiune) , in fine cred ca o lungesc cam mult :30 de minute 200 ron, iar 60 min 400 ron, iar cand face promotii e undeva la 150 ron si respectiv 300ron. ca note 8-9 la aspect mie unu imi plac formele ei de clepsidra si are un cur frumos dar nu numai iar restul ca atitudine 9....in rest ce sa va zic mie mi-a placut e o stapana inteligenta si dura(si eu sper ca i-am facut o recenzie buna)...spor la distractie

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Este în regulă, nu face sex, doar BDSM. Are ceva experienta insa atitudinea nu este suficient de dura. Actiunea se petrece intr-o sinura camera iar pentru BDSM e putin cam monoton. Pretul este destul de mare. In ultima perioada numarul apare ca nealocat. Probabil nu mai practica sau am prins eu o perioada de pauza!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost de curand la aceasta escorta pe care o stiu de mai mult timp (de pe vremea cand lucra la un salon de masaj din Gradinari)

Locatia este langa intersectia Bulevardului Poitier cu Soseaua Bucium, in apropierea spalatoriei Socar.

Am sunat si am programat intalnirea dupa care mi-au fost prezentate tarifele de 200lei ora.

Ajuns la destinatie am fost surprins neplacut de spatiul unde primea clientii, un fel de garaj Somaco.

Ca sa ajung inauntru a trebuit sa trec peste o magistrala de gaz pe o scara improvizata.

Spre surpriza mea cand am intrebat din nou de tarife mi-a spus ca ora este de 300 ora si 200 numarul.

Sincer sa fiu nici acum nu am inteles de ce am ramas.

Note:

Locatie - 2

Atitudine - 2

Oral - 6

Normal - 5 (finalizare in caciulita)

Am platit 200lei pentru o finalizare.

 

Este de evitat, in secunda doi dupa ce am plecat am sters numarul din telefon.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Profilele de pe femeiromania adesea sunt false, probabil e cazul si acum doar daca compar serviciile enumerate pe diferite site-uri pt domnita

Stapana, ofer sedinte de dominare hard sau soft sclavilor umili in Iasi : facesitting, foot fetish, depilation, uro, penetrare anala, bondage, umilire fizica si verbala, palmuire (fata, testicule, fund), trampling. nu raspund la numere private si nici dupa ora 23.

Pe femeiromania

Dominare/BDSM/fantezii extreme, fantezii cu roluri, masturbare, finalizare pe corp, finalizare in gura, finalizare pe fata, 69, sex intre sani, sarut cu limba, Masaj erotic

Nu cred ca fata are de-a face nimic cu profilul de pe acel site.

Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Buna seara frati futaciosi!

Am revenit pe forum cu o recenzie proaspata la adresa domnisoarei.

Pana nu demult eram client doar la salonul din spatele Orange, insa cum tot au schimbat fetele, am zis sa schimb si eu locul.

Deci sun la numarul citat, imi raspunde o voce relaxata care imi explica pe scurt ce inseamna Bdsm. Ii spun ca nu ma intereseaza domeniul ci doar un contact normal si oral daca se poate. Domnisoara in cauza, Evelina daca nu ma insel, mi-a explicat DIN NOU pe acelasi ton ca ea nu face sex, dar ca are o asistenta pe care, daca o plac, pot sa o f...olosesc.

Zic ok, pretul acelasi, 200/30 min, 400/ora. Am luat diar jumatate de ora fiind putin restrans (daca nu chiar obisnuit sa nu dau mai mult) la buzunar, si plec spre locatie.

Intr-adevar, locul nu e fantastic, dar unde mai gasesti ceva fantastic pe la noi?

Imi deschide fata, micuta, plinuta, blonda si mi-o prezinta pe asistenta ei, o tipa brunetica, slabuta, cu sani ok si fund rotund. Achit tot si merg la dus, apoi fata a mers si ea (deci igiena cat de cat ok).

In camera nu e loc foarte mult, o saltea tine loc de pat pentru nebunii, lumina difuza de la lumanari, si muzica in surdina.

Brunetica se misca bine, nu comenteaza la pozitii, geme frumos, doar ca nu face anal (nici nu sunt prea doritor).

Ca si note:

locatie 6 (ar mai merge imbunatatiri sau schimbare eventual)

Gfe 8-9 (cam tacuta bruneta , am uitat cum o cheama, dar zambitoare si docila)

Oral 9 (protejat dar destul de bun)

Normal 9 (nici nevasta-mea nu merita 10)

Anal 0(am explicat de ce).

La sfarsit dusul de rigoare si pa la revedere!

Ps: nu sunt amator de bdsm dar poate data viitoare incerc ceva mai usor asa.. Mult succes si spor in toate baieti!

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...