Sari la conținut

Postări Recomandate

Incantat de aflarea vestii ca domnisoara a decis sa revina, m- am gandit sa ii fac o (noua )vizita la ceas de seara, dupa ce am lasat in plata Domnului problemele de la job. Inarmat cu mult entuziasm si chef de nebunii, am purces la adresa stiuta, nu inainte de a trece pe la un minimarket pt un mic aperitiv. Ajuns, desxcoperit vechea cunostinta, putin mai implinita cu vreo 2-3 kg (probabil sarbatorile si-au spus cuvantul-:)) ). Si acum pe scurt:

- am stat putin la o tigare si un pahar de vorba, dupa care am trecut in camera pentru inceperea ostilitatilor, nu inainte de a trmite catelusul in bucatarie, ca doar nu era sa il las sa se uite la noi.

- un preludiu frumos cu mangaieri, saruturi de ambele parti si redescoperirea partilor intime reciroc ne- a adus pe amndoi imediat la o stare perfecta, drept pentru care am fost echipat cu cauciucul de rigoare si dupa o mica, dar profunda contopire am trmis soldateii la plimbare, direct in fundul balonului.

 

- partea a doua a urmat dupa un dus reconfortant si un nou pahar de vorba despre ce a mai facut fiecare in ultima perioada si am trecut la episodul nr 2. Inceput cu un oral meserias care l- a revigorat pe cel mic si explorarea pasaricii domnisoarei de catre mine pentru o lubrefiere naturala, am continuat cu un misionar protejat, urmat de o finalizare fastuoasa.

 

Note pe scurt:

- locatia - 8

GFE - 9

Oral- 9

Normal -9

Halatul-100 ron ora, dar cred ca am depasit putin

 

Cu siguranta de revenit, deoarece aerul ei de pustoaica te revigoreaza si binedispune. Daca faci abstractie de banii pecare i-am lasat la final poti sa zici ca aifost in vizita la o buna amica

 

Bafta!

  • Like 5
Link spre comentariu

Salutare confrati,

Am vizitat-o si eu pe Madalina zilele trecute. Cu toate ca recunosc: nu e genul meu de femeie, eu prefer fetele mai putin firave, am zis totusi sa incerc si o miniona manat si de recenziile voastre pozitive la adresa fetei.

Am sunat, mi-am facut programarea cam intr-o ora si cu ceva intarziere am ajuns la locatia cunoscuta la parterul cafenelei Fratelli in spate la Lido.

Fata este draguta, dar nu vreo frumusete. Am fost intampinat si de cateaua ei care se plimba prin casa. :)

Madalina este vorbareata si sociabila. Am constatat asta la o tigara si tin sa mentionez ca apreciez acest lucru. Dupa tigara am facut un dus separat primul fiind eu. Am asteptat-o in camera pana a venit si ea si am inceput actiunea cu mangaieri si sarutari pe corp din partea mea. Fata accepta si FK. Continuarea a fost un oral neprotejat din partea ei, corect fara niciun fel de artificii di fara DT. Am trecut la normal si senzatia mea a fost ca ei chiar ii place sa se futa. S-a umezit natural si am schimbat mai multe pozitii. Am finalizat in pozitia capra in prezervativ.

Dupa un dus scurt am preferat sa plec pentru ca se cam terminasera timpul.

Notele:

Locatie: 5 - o garsoniera veche in care se fumeaza mult. Cand ma incaltam la usa cainele se juca fix in pat.

Oral: 7

Normal: 9

Gfe: 8

Halatul: 100 lei

Toate cele bune!

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Astăzi am vizitat-o pe Mădălina. Recenziile camarazilor mei de pe forum m-au determinat să apelez la frumuşica domniză de la cafeneaua Fratelli. În linii mari confirm ceea ce au scris confraţii mei despre fată şi locaţie. 

Fata este foarte drăguţă, vorbăreaţă, ştie să se facă plăcută şi să ţină o conversaţie. M-am simţit bine în compania ei, relaxat fără niciun fel de stres, pentru că nu te grăbeşte, nu se uită la ceas. Chiar ai senzaţia că timpul stă în loc. În timpul vizitei nu a vorbit la telefon. E posibil să o fi prins într-un moment de relaxare, pentru că am simţit-o că îi făcea plăcerea prezenţa mea. Am stat 1 oră şi 30 de minute, conversaţie în bucătărie la început, acţiune în camera de lucru, iar conversaţie, iar acţiune şi din nou de vorbă la final.  

Ea a fumat, eu nu. Apreciez că nu fumează în camera plăcerilor, doar în bucătărie.

 

Fata are sânii micuţi, dar fermi şi tari. I-am lăudat nurii ei drăgălaşi. Funduleţul e drăgăstos, bombat, carnea tare.

 

La faţă e simpatică, privirea vie, trăsături fine, buze subţiri, ochi ageri, jucăuşi. Nu aş zice că e frumoasă, dar are acele calităţi care o fac irezistibilă. Pielea fină şi întinsă. Are câteva tatuaje pe trupul ei firav. Fata e micuţă de statură şi slăbuţă, dar are forme frumoase, armonioase. Nu e piele şi os. Eu chiar cred că va mai pune ceva kilograme odată cu trecerea anilor. Acum are doar 21 de ani.

 

Baie este echipată cu tot ce trebuie. Nu a fost nevoie să merg la duş, venea de acasă. Ea cred că făcuse duş înainte.

Prima repriză a fost dedicată explorării. Ne-am mângâiat reciproc. Cred că era obosită sau fără chef, pentru că a preferat să nu ia iniţiativa, ci să stea întinsă. A ezitat să facă oral, eu nu am insistat. Mi-a spus ceva de genul că e prea mare. Ufff...prea multe fete zic asta. Am vrut s-o facă să se simtă bine, aşa că nu i-am cerut nimic. I-am făcut eu un oral intens care pare să îi fi plăcut. După ce s-a umezit bine, mi-a pus căciuliţa şi am trecut la poziţia misionarului, pentru a finaliza. Prima rundă nu prea m-a încântat, mi s-a părut un pic distantă.

În fine, după o scurtă conversaţie la bucătărie, am trecut la repriza a doua. Din nou mângâieri, oral executat fetei, căciuliţă, misionar şi apoi căpriţă. Atmosfera mai încinsă, mi-a plăcut. Cred că şi ei, cel puţin aşa a vrut să-mi arate. Geme în timpul actului, probabil fals, nu ştiu. Ideea e că n-a comentat, păsărica umedă a primit cu căldură falusul meu întreg. A fost o senzaţie foarte plăcută. 

Din câte mi-a spus ar vrea să se lase de meserie, să plece peste hotare, pentru a lucra într-un alt domeniu, mai "onorabil". Ar fi o pierdere pentru toţi cei care apreciază fetele drăguţe, fără fiţe, respectuoase faţă de client. Raportul preţ-calitate este excelent. Nu ştiu dacă e aşa întotdeauna, dar cu mine a fost foarte drăgăstoasă. Nu pot spune că a fost "jucăuşă" în pat, dar asta e. Am simţit că preferă să iau iniţiativa, să fiu mai grijuliu cu ea, aşa că nu am ezitat. La sfârşit i-am făcut un scurt masaj şi i-a plăcut. La asemenea întâlniri, e bine ca şi fata să se simtă bine, apreciată şi mângâiată. E drăguţă, nu-i rezişti uşor.

Şi acum să punem note:

locaţie 8 (garsonieră veche, regim hotelier, curat...nu-ţi trebuie lux sau altceva; e adevărat, fumează mult şi pentru un nefumător nu e prea plăcut)

atitudine 10 (plăcută, atentă la conversaţie, iniţiază teme noi de discuţie)

oral inexistent (impresia mea e că nu-i place)

FK timid, dar sărutări şi mângâieri din plin.

normal 8-9 (dacă nu era al doilea număr nu mi-ar fi plăcut)

Vă recomand fata. Cu 100 ron pe oră întâlneşti o fată drăguţă care nu te lasă să pleci nemulţumit. Dacă nu se lasă de meserie, sigur voi reveni.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

In seara asta am revizitat-o pe Madalina vazand postul de mai sus si fiind in zona am zis ca merita o a doua vizita la pustoaica asta. Locatia este in acelasi bloc , ea la fel de vorbareata si haioasa, de data asta am zis ca fac a doua finalizare insa am renuntat deoarece a durat mai mult decat credeam , plus barfa de dinainte si dupa care a depasit ora lejer. Am inteles de la ea ca mai lucreaza luni si marti apoi va renunta, nu stiu daca definitiv.

 

Sa dau un alt set de note fara sa ma uit la celelalte  :rax2

Oral 6.5 simplu , fara senzatii.

Normal 9 , se misca bine , chiar agresiv cateodata si se implica f mult.

Gfe 8.5 e cu tine in timpul actiunii plus vorbaria de dinainte si dupa.

Locatia 6, dusul are robinet doar la apa calda, furtunul nu mai are inelul de fier, e doar cauciucul, prosop folosit cred.

Igiena 10 , face dus cu gel de dus inainte si dupa.

 

O recomand , este o companie placuta si nu e cu ochii pe ceas deloc.

Halatul 100 ron.

  • Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutare...am vizitat-o si eu pe madalina pentru prima data . Este o pustoiaca foarte draguta si ok  ,sociabila , haioasa. Cand am ajuns la ea am stat cu ea de vorba si dupa am hotarat sa trecem la treaba . Este cam tarziu sa stau de o recenzie mult mai amnuntita asa ca imi cer scuze si trec direct la note .

 

 

Oral 8

Normal 9.5 , imi place chiar stie cum sa se miste!

Gfe  8 chiar te face sa te simti bine in preajma ei

Locatia 8

Igiena 10 se vede ca este o persoana foarte ingrijita

 

Eu o recomand cu incredere, iar despre halat ce sa spun 100 ron care ii merita din plin !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stima, am ajuns si eu la Madalina impins de vestea ca se retrage si parca parca imi parea rau sa nu o fi cunoscut-o , dupa o incercare nereusita vineri si sambata azi am reusit , dat telefon pe la orele12 programare certa la 15 .Am ajuns insa pe la 14.30 la Fratelli si surpriza : m-a primit in 5 minute , surpriza a fost placuta la contact vizual , adik real arata mai bine decat in poze , e simpatika foarte comunicativa si deschisa la socializare precizand ca nu accepta sa intre baiatul la ea in pat direct de la usa si repede la actiune , adik prefera o mica socializare la inceput [ bila alba de la mine],catelusha simpatica si ea si cuminte , daca aveti ceva impotriva catelului se poate elibera camera , daca nu o sa aveti companie EDITAT .Am inceput cu un oral si pupaturi pe corp din partea ei si partea mea, saruturi cam timide ,nu refuza dar nici nuprea intretine , acceptabil , trecut la contactul propriuzis , nu am apucat sa schimb pozitia ca ghinion i s-a pus un carcel la picior , nu ca as fi chinuit-o eu prea mult asta a fost , bine ca am terminat.Stat un pik de tras sufletul , mers la baie spalat zona sudica si intors .Discutat acum vrute si nevrute , cam rar la o escorta asa o dorinta si deschidere la vorbit , mi-a placut , revenit dupa aprox o ora de la intrare si trecut la un normal ca a fost anuntata de un coleg forum ca e programat la ora16 asa ca nu am mai avut timp de altceva , dar bucuros ca nu am ramas doar la vorbe, si acum dupa ce v-am facut capul mare notele :
locatia 8
corp 9 [ are niste tatuaje interesante , corp proportionat tzatzici maricele si tari bune de rontzait ]
GFE 9,5
FK 8
normal 8
halatul cunoscut 100 ron ora
O informatie de ultima ora :se pare ca nu pleaca maine pe motiv de catel , dar mai bine sa anunte ea asta [ desi are oarece temere sa nu fie interpretata gresit ca a anuntat ca pleaca si acum se razgandeste ]sunati si daca are telefoul deschis inseamna ca mai lucreaza ,SPOR

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Salut @fikifiki!

Colegul de pe forum de la ora 16 eram eu, atata doar ca nu stiu de unde se stia ca vine un coleg de pe forum. Eu i-am zis fetei ca sunt...X si am numarul ei de pe net. Ma rog, o fi fost o presupunere. Sa trec la subiect.

Sunat pe la orele 13, programat pentru 16;15. Programare respectata de ambele parti.

Inainte sa urc, fata mi-a dat un SMS in care ma ruga sa cumpar un suc ca il plateste ea. M-am conformat insa am refuzat banutzii fetei, ca oricum as fi cumparat unul.

Locatia are maiputina relevanta (regim hotelier) insa e curatica si destul de ok (nu lux insa nu te streseaza aspectul). Baie cugel si prosop curat + papuci. Activeaza absolut singurica!

Fata e "o mica dar voinica virgula" ca sa-l citez pe fostul (actualul?)nostru coleg Chuky!!! M-am simtit ca in anumite momente (mai ales in pat) ca un violator de **spam editat**e :blushing2

Inaltime cam 150 cm, greutate ???? Maxim 40 cred. Cineva mai solid o poate strivi cu usurinta. Ar trebui sa perceapa spor de periculozitate in munca :laugh2

Aspect placut, bloduta cu ochi caprui, bine si frumos proportionata, insa totul la scara redusa. O mini micro blonda!

Atitudine extrem de deschisa, vorbareata, calda, primitoare, atenta. GFE destul de ridicat.

Dupa dus am asteptat-o cuminte in pat. Si cand a venit, dupa ce si-a dat jos prosopul, am ramas uimit de ........cat de mica si draguta e!

Sani frumosi, talie subtire, picioare micute si frumoase. Tatuaje discrete.

Am inceput cu FK, oarecum timid insa placut. M-am ocupat apoi de restul: gat, sani, abdomen, pasarica mititica si ea. Si pe cand ma ocupam cu sarg de ea, s-a apucat fata de o masturbare de toata frumusetea de nu mai aveam loc unul de altul pe acolo, degete, limbi si iar degete! Totul culminand cu un orgasm autentic si excitant. Apoi normal in pozitia misionar (dorinta ei: pana "se largeste un pic"). No problem for me, chiar imi place. Am incercat sa fiu bland cu ea, insa la un moment dat a trecut pe bateriile turbo. M-am abtinut sa o penetrez la max ca sa nu-i opresc turatia si de frica sa ... nu o ranesc :no2

Am schimbat si cu ea deasupra apoi am revenit la misionar, ca e mai misto.

Oricum, fata nu e de cursa lunga. Nu ca nu ar vrea, dar nu are antrenament! Am inteles ca la normal, are parte in general de 5 minute, sau poate un pic mai mult si cam asta e. Bine, la cat de stramta e....

Eu unul am tinut-o cred ca vreo 30 min la normal si mi-a zis (dupa) ca o sa faca febra musculara :laugh2

In fine, umplut preze (cam o juma de tona productie).

Acum realizez ca mi-a facut si oral si am tras-o intr-un 69, insa n-am insistat mult ca ma excita mult pasarica ei mica.

Per total o experienta f placuta la un pret de nerefuzat.

Halatul: 100 lei pentru o ora

Notele mele:

Locatia: 7,5

Igiena locatie: f ok

Igeina fata: excelenta

Aspect fata: 9

Oral: 8

Normal: 9

GFE: 9

Raport pret/calitate: excelent

Recomand cu placere sa dati fugutza, ca nu o mai prindeti multa vreme. Chiar se retrage (pleaca din tara)

Spor......

Gogu Tirbuson

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Arcadia
  • Oras:Arcadia
Acum cateva saptamani am sunat-o pe Madalina si mi-am facut o programare.

Am asteptat cam 15 min. sa se elibereze. Cu ocazia asta am trecut si pe la Ateneu.

Locatia: langa cafeneaua Fratelli, garsoniera veche, inchiriata in regim hotelier .

Modalitatea de contact: numarul de telefon afisat in thread

Descriere intalnire/Aspect fizic: Am urcat in lift si ajuns la etajul cu pricina, cautam usa. Noroc ca mi-a deschis ea. Madalina e micuta, frumusica, blonda, cu cateva tatuaje, foarte dezghetata. Merge pe principiul: Primesti ceea ce oferi. M-a servit cu un pahar de cola si am socializat un pic in bucatarie.

Era pe site si urmarea ultimele actualizari, mesaje. Am primit un prosop uscat, papuci si m-am dus la baie sa ma igienizez.

Detalii despre servicii: Am mers amandoi in camera si actiunea a inceput cu sarutari pe corp si stimularea digitala a vulvei feciorelnice. A continuat cu un oral lent, umed, ferindu-se sa ma atinga cu dintisorii. Finalizarea a fost CIM. Consider ca mai trebuie sa se perfectioneze pentru a provoca o placere mai intensa. Ar trebui sa foloseasca mai mult limba.

M-am dus iar la dus, m-am igienizat si am trecut din nou in bucatarie, unde am mai stat de vorba.

Dupa o pauza de cateva minute, am revenit in camera pentru runda a doua.

Un scurt preludiu dupa acelasi scenariu, continuat cu o penetrare in pozitia misionarului.

Prezervativul era cred Durex Sensitive si ma strangea un pic. Vulva ei de fecioara m-a excitat foarte tare. Instrumentul meu capatase dimensiuni gigantice in raport cu acea teaca minuscula, desi dimensiunea mea e una normala. A  inceput sa se zvarcoleasca...eu am prins curaj si am dat pana am terminat. 

FK: n-am incercat

OWO: da

CIM: da

Anal: nu cred

Darul: 2 finalizari/ 100 lei, oferiti la plecare.

Note

Oral: 8

Normal: 9 doar pentru misionar si pentru ca e foarte stramta.

GFE: 8 e o fata draguta, sociabila, corecta

Locatie: 8, in regim hotelier.

P.S. Madalina nu este de acord sa se scrie de animalul de companie, din teama de a nu fi identificata. Consider ca un coleg mai sus a dat prea multe detalii despre acesta. Un moderator ar trebui sa editeze acea recenzie.

Madalinei ii urez multa sanatate si mult noroc, pe unde se va duce. Poate ne vom mai intalni :)

Dupa mine urma un italian, cu care nu stiu cum s-a inteles. Chiar isi facea griji. :)

Recomand cat mai lucreaza. Raport pret/ calitate foarte bun...

 

Done.

A.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

as vizita-o dar din pacate 0769508303 nu poate fi contactat iar celelalte nr. de tel nu sunt alocate... daca stie cineva ceva de ea sa ne spuna si noua :D , asta daca nu e plecata din tara din cate vad in posturi mai vechi..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...