Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Artemis este un salon de masaj erotic și atât. Oricât am încercat să le schimb părerea maseuzelor, nu am reușit. Bine, corect este maseuzei, pentru că am fost la una singură care a fost atât de bună încât m-a făcut să revin de câteva ori.

 

Telefon: 0727861111

Locație: Str. Costache Negri, Nr. 18 (o găsiți ca stradă cu sens unic, atunci când veniți pe lângă intrarea Facultății de Medicină Veterinară, dinspre Casa Poporului către piața Operei; în sens invers va trebui să intrați pe Dr. Staicovici, iar la prima intersecție să faceți dreapta pe prima stradă care iese înapoi în rond)

Servicii: Masaj Erotic (și-atât; include și masaj pentru cupluri - destul de interesant, i-am recomandat unei prietene pentru a merge împreună cu iubitul iar feedback-ul a fost ok)

Program: 19:00 - 05:00 AM (pentru 19 nu sunt așa de sigur)

Tarife: 250 de lei (masaj erotic cu maseuza dezbrăcată), 300 de lei (dacă o chemați acasă), mai e și ceva cu frișcă pe site însă nu vă sfătuiesc pentru că frișca e din aia la tub și deși am luat o dată m-am lăsat păgubaș (Ah! Ceva interesant, că deși am plătit mai mult, pentru că nu au folosit frișca au alergat după mine să-mi dea banii înapoi! Am rămas surprins!)

 

Locația nu este chiar atât de discretă: e fix vila paralelipipedică, cu gard acoperit cu policarbonat, aproape de rondul de la Operă. Au trei camere (din păcate eu n-am fost decât într-una - camera roșie, care era ok: adică avea pat destul de solid și baie cu duș). N-au open-bar (deși n-am fost foarte interesat de chestia asta). Sunt deschiși pentru petreceri (deși nu recomand - n-am încercat sincer, însă spațiul nu este chiar potrivit).

În ceea ce privește fetele, v-o recomand pe Kitty, care este o moldoveancă blondă (de la noi, sper să nu mă înșel eu, dar din Bacău), foarte deschisă și simpatică, și care se pricepe să facă un masaj extraordinar cu corpul: are sânii fermi și știe să-i folosească și pe deasupra se și mișcă într-un anume fel care te face să nu simți lipsa contactului sexual - sincer, prefer așa ceva sexului făcut în silă sau lipsit de imaginație. Cel puțin nu ești amăgit și pleci de-acolo mult mai relaxat decât ai intrat. Kitty arată foarte bine, atât la corp cât și la față. Atenție, că lucrează din două în două zile și din ce știu eu e cea mai cerută fată de acolo. Pe celalte nu le știu așa bine.

Pentru cei interesați de masajul de cuplu, prietena pe care am trimis-o acolo a plecat destul de încântată, deși a spus că fata pe care au luat-o (nu și-a adus aminte numele) s-a ocupat mai mult de prietenul ei decât de ea.

Recomand Artemis, însă numai pentru Kitty.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Multumim pentru recenzie, Ciupanezu! Ma mananca gherutele sa te corectez putin, Programul incepe de la ora 12 la amiaza pana la 4 dimineata. Nici eu nu sunt pasionata de masajul cu frisca (ti-am si spus daca nu ma insel). Open-barul la noi e mai micut: apa, cola, vodca, whisky si cafea. Tin sa precizez ca daca sunt cereri speciale in momentul in care se face programarea la telefon, putem extinde intr-o anumita limita (e totusi Cotroceni iar oferta magazinelor din jur e limitata).

Nu sunt din Bacau ci de la mai nord putin. Dar moldoveanca de'a noastra :)

 

Iti multumesc pentru complimente si recomandare!

Mai tin sa precizez ca salonul mai are un topic deschis aici si daca e, rog frumos contopirea lor.

 

O noapte minunata,

Kitty

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Salonul nu prezinta nici un interes , este banal si foarte scump .Fetele sunt asa de plictisite si sihtirite parca lucreaza la fabrica schimbul III . Am vizitat de cateva ori locatia si nu am vazut nici macar un zambet la fetele fetelor .

Te rog sa revi cu o recenzie regulamentara. Esti membru aproape de un an,ar trebui sa sti deja ca recenzii de acest gen nu se accepta.

Daca nu revi cu completarile cerute o sa fi sanctionat aspru. (pana maine)

Multumesc.

Link spre comentariu

Corectez

 

Salonul este aproape de Piata Operi pe strada Costache Negri .

Este vorba de o vila cu trei camere .

Locatia arata bine dar nu ceva deosebit.

Nu exista nici o comparatie cu Mon Amour care are pretul tot 250 RON

Receptie imediat dupa intrarea , receptionista vesela si draguta

Tot se opreste acolo .....

La prezentare 3-4 fete adormite si fara viata .Fara zambet si culoare in fata .

Fetelor daca nu va place cea ce faceti schimbati profesie si nu bateti zoc de bani pe care va platim .

Eu am fost de trei ori in curs de un an . Ultima data afost in Iulie 2012 si am nimerit fete brunete .

Nu erau urate dar nimic deosebit . Fete normale

Acum intram la actiune care este subiectul nostru

Masaj mediu de la Ramona ultima data dar cu multe fitze .

A tinut tot timpul pasarica protejata in directia opusa de mainile mele .

Finalizare rapida in graba .

Curatenia superficiala , prosop curat dar spalat fara balsam , nu era moale si pufos .

Baie ieftina existau gel douse .

Tin sa revin ra aspectul arhitecturii ale salonului si ale spatiilor cere il apartin .

Este o constructia care nu inspira nici un fel de erotism . Este balal si chits .

Cine vrea sa plateasca 250 RON sa viziteze Mon Amour ca sa inteleaga ce inseamna LUX si are toyt timoul 7-9 fete .

Nota Locatia : 7

Nota Curatenia : 6

Nota Fetele : 7

Nota Masasj Erotic : 5

Nota Masaj Relaxare :6

Parcare este cava mai greu

Concluzie :Salonul nu prezinta nici un interes , este banal si foarte scump .Fetele sunt asa de plictisite si sihtirite parca lucreaza la fabrica schimbul III .

Sfat pentru toate fetele care lucreaza in salonul ARTEMIS . Fetelor schimbati profesie si angazati va ca directori generali la multinationale .

 

Motanelu

 

Multumim pentru completari.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Buna, Iason!

In primul rand, te rog spune-mi ca esti strain ca sa se justifice chinuirea limbii romane.

In privinta aspectului fizic al fetelor, de gustibus non disputandum, Atat la telefon cat si in receptie sunt sigura ca ti s-a precizat ca atingerile sunt in limita bunului simt. Sunt sigura ca s-a mai discutat pe undeva pe forum despre ce inseamna atingeri permise si diferentierea lor de atingeri grosolane, neplacute noua si limitarea clientului cand acesta devine neplacut din acest punct de vedere.

Despre aspectul salonului, este asemanator cu cel al fetelor. Daca tu consideri lux vilele din Buzescu, asta nu inseamna ca less bling bling nu inseamna lux. Faci comparatie cu Mon Amour... As putea sa scot in evidenta diferentele intre Artemis si Mon Amour dar ma abtin pentru ca, desi sunt concurenta, nu vreau sa ii vorbesc de rau.

 

Multumim pentru sfat dar am si eu unul pentru tine. Fetele de la Artemis isi regleaza atitudinea in functie de atitudinea clientului. Daca vrei sa fim vesele, dragute si sa oferim servicii ireprosabile, fii si tu un gentilom si trateaza-ne cu respect.

 

O zi minunata,

Kitty

Link spre comentariu

Draga Kittykat

 

Ar fi fost mai onest sa incerci sa fi mai realista , sa faceci un training de profesionalism si de tehnicile masajului , in loc sa incerci niste scuze copilaresti .

Rog tuturor adoptilor de masaj sa viziteze acest salon scump si sa si exprime parerea .

Iar despre " chinuitul limbi Romane " iti raspund mai jos nu cu vorbele mele dar :

" Este mult mai inteligen sa analizezi subiectul despre care se scrie si nu cum se scrie " ( ARISTOTELES )

 

motanelu

Link spre comentariu
Vizitator Ventrino
Reputație: 0

Salut!

Aseara, dupa o programare esuata la o escorta cunoscuta aici pe forum, Ramona http://nimfomane.com/forum/topic/6009-ramona-0755416690-intre-nerva-traian-si-mircea-voda/ sun la Artemis Massage (0727861111) pentru o programare. Domnita de la capatul celalalt al firului, comunicativa, cu o voce calda imi descrie serviciile pe care le ofera salonul, chestii de rutina. Din pacate Kitty nu este, fiind prinsa cu o problema personala, iar fitzoasa Ramona este vineri si sambata. Ok, atunci ii spun ca o sa trec sa vad fetele disponibile necunoscand nici una din cele przentate, de ea.

 

Fiind prima data cand merg la acest salon, a gasi locati s-a dovedit a nu fi un lucru asa usor. Ajung pe stada respectiva, strada atat de prost iluminata, cum nici in Ferentari nu cred ca exista. Ma uit pe fiecare poarta sa vad numarul 18A, fara succes insa. Strada se termina, dau sa ma intorc si intru-un final gasesc nr. 19. Atunci, zic eu trebuie sa fie vizavi, traversez si surpriza pe poarta respectiva nu scria nimic. Sun la salon sa ma ghideze, iar fata cu care vorbesc nu stia sa ma indrume, eu ii spuneam cum arata casa in fata careia ma aflam, ea spunea ca nu stie si tot asa, incepusem sa imi pied rabdarea. Pana la urma mai fac 10 pasi spre Opera si gasesc casa respectiva. Placuta cu nr extrem de prost pozitionata, undeva in partea de jos sub cutia postala cred, iar pe intunericul de pe strada misiune imposibila in reperarea acesteaia. Curtea foarte spatioasa in comparatie cu casa, care mi s-a parut foarte mica. Au doar trei camere.

 

La receptie domnisoara foarte draguta ca si la telefon imi descrie serviciile:

- masaj toples 200 ron

- masaj nud 250 ron

- masaj nud + frisca 300 ron

- masaj cu doua fete 350 ron

- masaj cu TREI (OMFG ORGY MASSAGE) 450 ron. Cu sigurata ca o sa incerc acesta experienta, cu Kitty, Ramona si fata cu care am fost, mintea incepe sa o ia razana, dar sa revenim la subiect.

Ii spun hostesei ca imi doresc in mod special o camera cu dus, aceasta spune ca se elibereaz in jumatate de ora, nicio problema astept, imi ofera ceva de baut si imi prezinta fetele 4 la numar a cincea fiind ocupata. Nu pot sa spun ca am fost prea incantat. Prima o fata inalta stearasa si desirata, naspa, a doaua o fata mica indesata cu un cur mare, sanii marii, pielea foarte inchisa la culoare sa fie solar?.... ati ghicit din prima nu este bronz. A treia, oricat de mutl mi-as forta neuronii sa imi aduc aminte cum arata nu resusesc, sorry, dar nu cred ca era atat de rasarita. Si ultima a patra, ce e mai bun e pus deoparte, IRINA (nu are poze pe site), o fata tare draguta si simpatica, senzuala, cu pielea fina si catifelata cu o tenta inchisa (din nou nu este bronz), parul blond deschis, crpolenta in limite acceptabile, nici slaba sa te maseze cu oasele, nici grasa cu suncile, numai buna. Are o inatime potrivita, peste 1.65 cred. Sanii destul de mari 2 sau 3 nelasati, fara silicoane si nu foarte rotunzi, fundul ferm, rotund si proeminet si fara vergeturi. La fata foarte simpatica, mi-a placut din prima. Ce ma-a atras a fost gurita ei si in special dintisoii din fata care ieseau in evidenta datorita faptului ca ii avea ca lama de la fierastrau (stiu am stricat orice miraj), dar nu va ganditi ca ii avea ascutii, ca "Alien", care ti-o reteaza din prima, ceva foarte delicat si senzual, iar la un oral.......sita ti-o face.

 

Merg in Camera Neagra, curatenie, se putea si mai bine. Ce m-a deranjat a fost faptul ca pe covor nu era aspirat bine, dar la o adica nu ne tavalim pe jos. Patul si acesta nu era chiar asa de curat, probabil de la atatea uleiuri de masaj si sudoare (behhhh....) ramasese patat lucru care se vedea prin cearceaf si dupa ce acesta a fost schimbat (cu promptitudine). La baie, insa curatenie desavarsita. Am rasuflat usurat, ca daca si acolo gaseam in neregula plecam cu donsoara la hotel. Prosopul curat si fara pete (ar fi fost culmea), dar aspru. Gel de dus. Totul in regula la baie.

 

Ma intind pe spate si incepe masajul relaxant, care a fost facut din parti si doar pe anumite parti ale corpului. A inceput cu talpile, promitator, a urcat pe picioare spre fund si coapse, acceptabil nu foarte bine executat dar relaxant, pana a ajuns pe spate, unde dezamagire totala. Nu am inteles nimic. In primul rand nu avea niciun pic de forta, fata chiar a incercat, s-a ridicat in genunchi a apasat ii tremurau minile si nimic, ea chiar ma intreba daca nu ma doare, iar eu nu simteam ninic. Din ce am discutat cu ea, lucra la salon de un an, ca receptionera, iar la cererere clientilor pofticiosi de 2 luni facea si masaj. EPIC FAIL. Altadata cer cartea de vizita, (just kidding). Tot cu ea am vb. la telefon pentru indicatii, FAIL numero 2, de fapt numero 1.

 

Si acum puctul culminant. Masajul EROIC, care spre surpriderea mea a fost bun, chair foarte bun. Nici nu ma asteptam, cand a inceput cu body massage demential cu sanii cu fundul, atigeri patimase, apoi 69, ea la cel mic, eu la cea mica, nu accepta cunilingus, apoi ea peste mine, privire de felina in calduri, m-a muscat de gat (bine ca nu a lasat urme), de urechi, a gemut, m-a lins, mi-a bagat limba in urechi in timp ce se freca de mine, super si prima finalizare.

Apoi o luam de la capat incepe din nou cu piciorele, de data asta eu eram cu fata in sus. Si cum ma uitam eu in jos la ea vad ca nu mai termina cu talpine, iar Columna Traiani era mai inclinata decat Turnul din Pissa. Atunci eu o intreb de ce imi face asa mult masj la talpi la care ea nevinovata imi spune ca a vazut ca sunt reci si ca vrea sa mi le incalzeasca. Putin a lipsit sa nu cad din pat de ras. De ce oare aveam picioarele reci, nu stiu. Poate pentru ca sangele mi se urcase la cap, bine la amindoua capetele la propriu se la figurat. Apoi urca incet catre anmicul meu de incredere si incepe sa il munceasaca a doua oara. De data asta pana la finalizare numai pe el la masat si satisfacut, demential. La un moment dat vad ca se apropie cu gura deschisa de el, dar nu, din pacate nu s-a intamplat nimic mai mult, este destul de reticienta la anumite faze, doar ca sa il atate, hop top si a doua finalizare. El de scuipat nu a scuipat-o in gura. De asemena nu ii place sa se finalizeze pe ea, un minus peste care se poate trece.

Apoi dusul, 250 ron si pa Irina.

 

Concluzii si note.

 

Locatia nu foarte usor de gasit, nu exista niciun indicator, nicio reclama. Camera, mai ales baia sunt de destul de curate.

Nota: 8

 

Masajul de relaxare. Daca vreti un masaj adevarat nu recomand sa mergeti la Irina, poate dupa ce mai prinde experienta, caci la erotic se descurca foarte bine. Din ce am citit si in posturile anterioare, nici celelate fete nu stau mai bine.

Nota: 6

 

Masajul erotic bun spre foarte bun, nu iti face doar o laba trista pe 250 ron, ci stie sa se implice, stie cum sa te atinga, unde sa te atinga si cum sa se miste.

Nota: GFE: 8, iar masaj erotic 9.

 

Pretul este desutl de mare, poate chiar exagerat pentru ceea ce ofera. Eu am ales acest salon in detrimentul Mon Amour pentru discretie, imi place fapul ca este mai putin cunoscut si ca este de lux. Poate doar locatia si cu indulgenta si camerele, dar fetele, din ce am vazut eu lasa de dorit, nici pe departe top modele, fete banale pe care le poti gasi cu usurinta la pretul de 150 ron.

Daca cautati un masaj adevarat, nu aveti de ce sa mergeti, pierdere de timp si de banii, in schimb masajul erotic de calitate, fata s-a implicat si chiar s-a descurcat peste asteptarile mele, avnd in vedere masajul de relaxare.

 

In speranta ca nu v-am plictisit, va doresc futaiuri multe si placute.

 

Al vostru camarad de arme,

Ventrino.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Ventrino
Reputație: 0

Salut!

Aseara, dupa o programare esuata la o escorta cunoscuta aici pe forum, Ramona http://nimfomane.com...si-mircea-voda/ sun la Artemis Massage (0727861111) pentru o programare. Domnita de la capatul celalalt al firului, comunicativa, cu o voce calda imi descrie serviciile pe care le ofera salonul, chestii de rutina. Din pacate Kitty nu este, fiind prinsa cu o problema personala, iar fitzoasa Ramona este vineri si sambata. Ok, atunci ii spun ca o sa trec sa vad fetele disponibile necunoscand nici una din cele przentate, de ea.

 

Fiind prima data cand merg la acest salon, a gasi locati s-a dovedit a nu fi un lucru asa usor. Ajung pe stada respectiva, strada atat de prost iluminata, cum nici in Ferentari nu cred ca exista. Ma uit pe fiecare poarta sa vad numarul 18A, fara succes insa. Strada se termina, dau sa ma intorc si intru-un final gasesc nr. 19. Atunci, zic eu trebuie sa fie vizavi, traversez si surpriza pe poarta respectiva nu scria nimic. Sun la salon sa ma ghideze, iar fata cu care vorbesc nu stia sa ma indrume, eu ii spuneam cum arata casa in fata careia ma aflam, ea spunea ca nu stie si tot asa, incepusem sa imi pied rabdarea. Pana la urma mai fac 10 pasi spre Opera si gasesc casa respectiva. Placuta cu nr extrem de prost pozitionata, undeva in partea de jos sub cutia postala cred, iar pe intunericul de pe strada misiune imposibila in reperarea acesteaia. Curtea foarte spatioasa in comparatie cu casa, care mi s-a parut foarte mica. Au doar trei camere.

 

La receptie domnisoara foarte draguta ca si la telefon imi descrie serviciile:

- masaj toples 200 ron

- masaj nud 250 ron

- masaj nud + frisca 300 ron

- masaj cu doua fete 350 ron

- masaj cu TREI (OMFG ORGY MASSAGE) 450 ron. Cu sigurata ca o sa incerc acesta experienta, cu Kitty, Ramona si fata cu care am fost, mintea incepe sa o ia razana, dar sa revenim la subiect.

Ii spun hostesei ca imi doresc in mod special o camera cu dus, aceasta spune ca se elibereaz in jumatate de ora, nicio problema astept, imi ofera ceva de baut si imi prezinta fetele 4 la numar a cincea fiind ocupata. Nu pot sa spun ca am fost prea incantat. Prima o fata inalta stearasa si desirata, naspa, a doaua o fata mica indesata cu un cur mare, sanii marii, pielea foarte inchisa la culoare sa fie solar?.... ati ghicit din prima nu este bronz. A treia, oricat de mutl mi-as forta neuronii sa imi aduc aminte cum arata nu resusesc, sorry, dar nu cred ca era atat de rasarita. Si ultima a patra, ce e mai bun e pus deoparte, IRINA (nu are poze pe site), o fata tare draguta si simpatica, senzuala, cu pielea fina si catifelata cu o tenta inchisa (din nou nu este bronz), parul blond deschis, crpolenta in limite acceptabile, nici slaba sa te maseze cu oasele, nici grasa cu suncile, numai buna. Are o inatime potrivita, peste 1.65 cred. Sanii destul de mari 2 sau 3 nelasati, fara silicoane si nu foarte rotunzi, fundul ferm, rotund si proeminet si fara vergeturi. La fata foarte simpatica, mi-a placut din prima. Ce ma-a atras a fost gurita ei si in special dintisoii din fata care ieseau in evidenta datorita faptului ca ii avea ca lama de la fierastrau (stiu am stricat orice miraj), dar nu va ganditi ca ii avea ascutii, ca "Alien", care ti-o reteaza din prima, ceva foarte delicat si senzual, iar la un oral.......sita ti-o face.

 

Merg in Camera Neagra, curatenie, se putea si mai bine. Ce m-a deranjat a fost faptul ca pe covor nu era aspirat bine, dar la o adica nu ne tavalim pe jos. Patul si acesta nu era chiar asa de curat, probabil de la atatea uleiuri de masaj si sudoare (behhhh....) ramasese patat lucru care se vedea prin cearceaf si dupa ce acesta a fost schimbat (cu promptitudine). La baie, insa curatenie desavarsita. Am rasuflat usurat, ca daca si acolo gaseam in neregula plecam cu donsoara la hotel. Prosopul curat si fara pete (ar fi fost culmea), dar aspru. Gel de dus. Totul in regula la baie.

 

Ma intind pe spate si incepe masajul relaxant, care a fost facut din parti si doar pe anumite parti ale corpului. A inceput cu talpile, promitator, a urcat pe picioare spre fund si coapse, acceptabil nu foarte bine executat dar relaxant, pana a ajuns pe spate, unde dezamagire totala. Nu am inteles nimic. In primul rand nu avea niciun pic de forta, fata chiar a incercat, s-a ridicat in genunchi a apasat ii tremurau minile si nimic, ea chiar ma intreba daca nu ma doare, iar eu nu simteam ninic. Din ce am discutat cu ea, lucra la salon de un an, ca receptionera, iar la cererere clientilor pofticiosi de 2 luni facea si masaj. EPIC FAIL. Altadata cer cartea de vizita, (just kidding). Tot cu ea am vb. la telefon pentru indicatii, FAIL numero 2, de fapt numero 1.

 

Si acum puctul culminant. Masajul EROIC, care spre surpriderea mea a fost bun, chair foarte bun. Nici nu ma asteptam, cand a inceput cu body massage demential cu sanii cu fundul, atigeri patimase, apoi 69, ea la cel mic, eu la cea mica, nu accepta cunilingus, apoi ea peste mine, privire de felina in calduri, m-a muscat de gat (bine ca nu a lasat urme), de urechi, a gemut, m-a lins, mi-a bagat limba in urechi in timp ce se freca de mine, super si prima finalizare.

Apoi o luam de la capat incepe din nou cu piciorele, de data asta eu eram cu fata in sus. Si cum ma uitam eu in jos la ea vad ca nu mai termina cu talpine, iar Columna Traiani era mai inclinata decat Turnul din Pissa. Atunci eu o intreb de ce imi face asa mult masj la talpi la care ea nevinovata imi spune ca a vazut ca sunt reci si ca vrea sa mi le incalzeasca. Putin a lipsit sa nu cad din pat de ras. De ce oare aveam picioarele reci, nu stiu. Poate pentru ca sangele mi se urcase la cap, bine la amindoua capetele la propriu se la figurat. Apoi urca incet catre anmicul meu de incredere si incepe sa il munceasaca a doua oara. De data asta pana la finalizare numai pe el la masat si satisfacut, demential. La un moment dat vad ca se apropie cu gura deschisa de el, dar nu, din pacate nu s-a intamplat nimic mai mult, este destul de reticienta la anumite faze, doar ca sa il atate, hop top si a doua finalizare. El de scuipat nu a scuipat-o in gura. De asemena nu ii place sa se finalizeze pe ea, un minus peste care se poate trece.

Apoi dusul, 250 ron si pa Irina.

 

Concluzii si note.

 

Locatia nu foarte usor de gasit, nu exista niciun indicator, nicio reclama. Camera, mai ales baia sunt de destul de curate.

Nota: 8

 

Masajul de relaxare. Daca vreti un masaj adevarat nu recomand sa mergeti la Irina, poate dupa ce mai prinde experienta, caci la erotic se descurca foarte bine. Din ce am citit si in posturile anterioare, nici celelate fete nu stau mai bine.

Nota: 6

 

Masajul erotic bun spre foarte bun, nu iti face doar o laba trista pe 250 ron, ci stie sa se implice, stie cum sa te atinga, unde sa te atinga si cum sa se miste.

Nota: GFE: 8, iar masaj erotic 9.

 

Pretul este desutl de mare, poate chiar exagerat pentru ceea ce ofera. Eu am ales acest salon in detrimentul Mon Amour pentru discretie, imi place fapul ca este mai putin cunoscut si ca este de lux. Poate doar locatia si cu indulgenta si camerele, dar fetele, din ce am vazut eu lasa de dorit, nici pe departe top modele, fete banale pe care le poti gasi cu usurinta la pretul de 150 ron.

Daca cautati un masaj adevarat, nu aveti de ce sa mergeti, pierdere de timp si de banii, in schimb masajul erotic de calitate, fata s-a implicat si chiar s-a descurcat peste asteptarile mele, avnd in vedere masajul de relaxare.

 

In speranta ca nu v-am plictisit, va doresc futaiuri multe si placute.

 

Al vostru camarad de arme,

Ventrino.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dupa o lunga amanare (aproape o luna) m-am hotarat sa merg din nou pe la saloanele de masaj de prin Bucuresti.

Am zis sa incep cu Qlady dar din pacate era o singura domnisoara care nu era pe gustul meu (mai multe fete sund dupa ora 21) asa ca m-am hotarat sa merg la Artemis.

 

Locatia, usor de gasit mai ales daca te uiti inaine pe site (la Galerie Foto – Locatie) o sa vezi o vila inconfundabila .. asa ca dupa telefonul cu 30 min inainte am ajuns la vila cu pricina..

 

La receptie domnisoara draguta, mai creola un pic, dar avea ceva frumos si special, ceva al ei, din pacate nu-mi aduc aminte numele ei dar era simpatica si de obicei e masueza…

 

Preturile:

= masaj toples 200 ron

= masaj nud 250 ron

= masaj nud + frisca 300 ron

= masaj cu doua fete 350 ron

 

Ca recomandare, pentru receptionera, cand clientul nu are chef de vorbit, nu trebuie sa vorbeasca neaparat, in general dialogurile sunt intre doua personae, si de dragul conversatiei nu trebuie sa insiste, uneori tacerea e de o mie de ori mai apreciata decat o conversatie doar de dragul artei … sa trecem …

 

Dupa 15 min (asta era in jurul orei 13.45) si doua drumuri ale receptionerei dupa cadane, apar si fetele, 5 la numar, dragute la modul ca nu intrai cu retinere oricare ar fi fost alegerea, iar dintre toate aleasa mea a fost Sofia, o blonda inalta 1.70-1.75, subtirica, sanii maricei, chip placut, in opinia mea merita un 8 – 8.50 (fundul e cam lat, dar nu gretos) .. oricum, era ok.

 

Intru in camera, cer sa fac dus, prosop curat, baia foarte curata (nu era nimic unsuros cum se intampla mai pe la toate saloanele).

Totul a mai luat 8-10 min.

 

Ma intorc in camera si ii comunic domnisoarei ca prefer sa incep cu masajul erotic (pentru a elimina tensiunea de la inceput si a ma bucura de masajul de relaxare cat mai mult).

 

Mirata, ma intraba daca sunt sigur, confirm, si incepe rapid de tot un masaj cu sanii pe spate 2-3 min, ma intorc, o laba scurta si in sictir 2-3 min, un masaj cu bucile facut ca sa fie, 2-3 min (moment in care incep sa ma pregatesc pentru final), comunic domnisoarei ca as prefera sa bage cariciul intre sanii si aici a devenit surprinzatoare, in loc sa se puna cu fata la mine in pozitia capra, cu am sesizat ca se intampla de obicei, in lenea ei, sta in fund langa mine, se apleaca cu sanii peste carici, si continua cu laba inca 2 min … si gata … din motive tehnice … am terminat cu masajul erotic .. In total 10-12 min masajul erotic.

Ca observatii:

  1. O masueza indiferent de client (cu exceptie daca e nesimtit sau beat mort) sau de starea ei de spirit (depresie si altele … ) trebuie sa lase impresia ca ii place ceea ce face si cu cine face.
  2. O masueza trebuie sa se implice cu toata senzualitatea si feminitatea ei, trebuie sa fie lipicioasa si blanda, masajul erotic nu trebuie sa fie brutal si repede

 

 

…………………………………………………………………………………………

 

 

Trecem la masajul de relaxare ….

Ma intind pe spate si incepe un ferecus mai apasat, a sarit peste talpi, direct la picioare 4-5 min, fund si spate 4-5 min, maini si degete 2 minute …. concluzie … mai bine mergeam ma frecam de tocul usii … da ma rog ….

 

Total masaj de relaxare 12-15 min sa zicem.

 

Concluzii si note.

 

De la intrare pana la iesire cred ca am stat fix o ora, probabil ca rapiditatea masajului erotic si al celui de relaxare sa datorat necesitatii de incadrare in timp, inclusive cu asteptatul fetelor de 15 min de la inceput (nu bag mana in foc ca asta urmaresc, dar cel putin asa s-a intamplat cu mine))

 

Camera si baia sunt de destul de curate.

Nota: 10

 

 

Masajul erotic a fost o mare dezamagire si domnisoara ar trebuii sa tina cont de observatile mele, poate am fost eu de vina, poate a fost luna plina sau nu mai stiu eu ce … ….

 

Note:

GFE: nu dau nota pentru ca nu caut si nu vreau asa ceva

Masaj erotic 5-6 cu indulgenta.

Masajul de relaxare a fost de nota 5-6 cu indulgenta (oricum am trait clipe si mai rele prin alte locuri

 

De recomandat, trebuie sa tin cont un pic si de parerile altora, asa ca ma rezum numai la Sofia , la care eu nu o sa mai merg cu siguranta.

 

Data viitoare o sa incerc cu Kitty sau cu receptionera daca o sa-I aflu numele in scopul unei programari, sa vad cum este.

 

Cu respect

Mafci

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

 

Am revenit de curand la Artemis, pentru a doua oara. Prima oara am fost acum cam un an, pentru a face cunostinta cu Kitty.

 

Am ajuns noaptea, pe la ora 2. Locatia este usor de gasit urmarind harta de pe site, locuri de parcare suficiente, zona Eroilor.

 

Locatia este foarte ok. Curat, mobilier foarte modern, nimic unsuros, camerele spatioase, prosoape curate. Baia este foarte frumos aranjata, aproape ca a mea de acasa :)

 

Fetele, am prins vreo 5 plus receptionera, Irina: saneta, par lung, sanii maricei, lasati sa se vada de un decolteu generos. Era imbracata la sacou, gen business.

Era si Kitty prezenta, inalta, slaba, blonda si sexoasa ca de obicei. Insa am ales-o pe receptionera. E foarte draguta, vorbareata, tine la glume.

 

Pretul: 250 de roni 1h o fata nud. Mi-a fost oferita o bautura din partea casei, am ales insa 2 ape plate pentru ca venisem deja dupa o sticla de vin si o saptamana nedormita.

 

Masajul, foarte ok zic eu, dar in general sunt subiectiv. Am facut click cu domnisoara si pentru mine conteaza enorm. La relaxare, masajul clasic, facut cu destul simt de raspundere, pana cand am spus eu stop.

la partea erotica, am cam muncit-o pe saraca fata. Venisem si pilit si dupa partide recente de sex. Irina se misca frumos, m-a sarutat aproape din cap pana in picioare, geme foarte real, lipicioasa. As fi vrut un FK sau cunni, dar din pacate mi s-a spus ca nu am voie. In rest, am avut voie sa pun mana cam peste tot.

Pe final am primit niste batai in usa, ceea ce ma scot un pic din sarite, chiar daca terminasem. Am lasat 300 de roni si chiar mi s-a oferit rest la ei, ceea ce mai greu se intampla la alte saloane.

 

Note:

Locatia: 10

Masaj relaxare: 7. Nota 10 ii revine Ramonei

Masaj body/erotic. Nota 8-9. Depunctez din cauza lipsei de FK si Cunni. As fi curios sa ne spuna Kitty daca asta e local policy sau e la latitudinea fetelor. Ar fi fost frumos si un masaj in perineului, prostata, un degetel in fund :P . Dar na..

 

Overall, recomand. Mi se pare pana acum cel mai aspectuos si curat salon de masaj la care am fost. Fetele par destul de profi toate, depinde si cum ai noroc. O recomand pe Kitty si pe Irina (receptionista). Si celelalte fete sunt foarte frumoase, dar nu le-am cunoscut inca. Anyways, atitudinea e in general mai importanta decat aspectul fizic.

 

Alta recomandare: La 250 de roni, ar trebui ca timpul sa fie de minim 1.5h. Si colegele, nu mai bateti in usa la final, e enervant si da senzatia ca esti in gara si pleaca trenul.

 

Weekend placut.

R

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Am revenit in cele din urma saptamana trecuta la Artemis pentru a vedea daca a fost o intamplare nefericita data trecuta (cu Sofia) ... programare cu 30 min inainte ... sosit la timp ... intrat inauntru ...oferit un pahar de alcool ... acceptat ... apar si fetele ....

 

   Spre norocul meu receptionista de la ultima (si prima) vizita la acest salon era libera si o cheama Ramona ... asa ca o aleg pe ea, partea un pic mai nasoala de la inceput, nu apucasem sa termin paharul,  solicit 2-3 min pentru finish ... raspuns .... "il termini in camera" ... ma supun si merg in camera .

 

   Dupa ce am intrat intr-o camera care are baia ei (cel mai corect) fac dusul necesar si direct in pat pentru masaj ….

 

   In general cand merg la masaj (mai ales cand consum putin alcool) solicit sa incep cu masajul erotic pentru a scapa de toata presiunea de la inceptut, iar daca totul este ok, adica serviciul prestat fata respective baga inca unul ca bonus la sfarsit (asa am patit la amazonia la tariful standard si la nirvana la masajul nirvana care-I un pic mai scump).

 

   Ramona, o fata de nota  9 ca aspect, sani maricei si frumosi, cu sfarcuri de nota 10, suficient de mari pentru ceea ce presteaza. A incepe masajul prin mangaieri, atingeri finute, o mica frectie cu buzele pe piept se freaca cu burta de pula, o baga intre sani, totul perfect pana aici si in cele din urma isi revine si o ia la laba, o freca cu mana si baga capul pe sfarcuri sau intre sani …. da tot laba trista devenise. La fel ca si colega ei, are inpresia ca daca o freaca repede de tot, termina la fel de repede, ceea ce la mine nu se intampla, adica daca incepe finut trebuie sa o tina tot asa mai ales daca-i atragi atentia ca “graba strica treaba” da ma rog, poate nu am fost eu destul de explicit. In cele din urma inteleg ca nu am ce face si ca trebuie sa suport, ma resemnez, si cand se se apropie momentul … “cioc, cioc” o colega bate la usa sa-I comunice ceva … moment in care spre nenorocul ei, a trebuit sa o ia de pe la jumatate, asa ca chinul ei a revenit (apropo – cred ca ar fi normal ca colegele san u intrerupa masajul doar daca-i politia la usa sau daca a luat foc casa, lipsa de respect pentru clientii vostri )   ma rog, revine si continua ce a inceput …. cu o laba frenetica pana cand termin … Toata chestia asta a durat cam 30 min, imi zice sa ma intorc, si face cel mai de rahat masaj de relaxare de care am avut parte, ceva de genu 3-4 minute ….

 

   Dus … decartat 200 (toples) si plecat …..

 

   Acum nu stiu daca sunt in masura sa dau lectii sa le explic fetelor cum ar trebuii sa decurga un masaj erotic (din punctual meu de vedere) dar daca doresc oricand le pot da detalii (mentionez ca am avut parte de servicii de nota 10 la alte saloane, unde tariful era si mai mic, dar din pacate acum nu mai au fete pe gustul meu).


Nota Curatenia : 10
Nota Ramona (Aspect) : 9 (e scumpa rau de tot … te poti indragosti de ea..)
Nota Masasj Erotic : 7 (asta pentru ca s-a chinuit un pic mai mult)
Nota Masaj Relaxare : 3-4 (a durat 3-4 minute)

 

Data viitoare nu o sa mai incerc nici macar cu Kitty pentru ca nu o sa mai vin …

 

Spre dezamagirea mea dupa doua ore am fost la Nirvana, da o sa scriu pe topicul lor … oricum acolo a fost aproape la fel de nasol ….

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie :

 

Pe la 9 seara ma intalnesc cu un prieten si ne hotaram sa mergem la Artemis sa vedem marfa. Mentionez ca ne-am dus fara programare.

Am gasit doar doua fete disponibile, Kity si inca una scunda (s-a sacrificat prietenul si a intrat cu pitica).

Am platit eu ambele masaje (250 ron/ masaj nud o ora) si am primit si bon de casa pentru  250 ron din cei 500 platiti !

 

Eu am intrat cu Kity, care arata foarte bine dupa gustul meu, blonda slabuta si inalta, cu picioare frumoase si fund mic, cu sani medii, foarte putin lasati, nederanjant. Pentru cei ce vor slabe arata foarte bine.

 

Am intrat intr-o camera mica si anosta, decor de nota 5 (trece clasa doar pentru ca avea o oglinda mare lateral de pat, in care puteam sa o admir pe Kitty). Kity imi observa dezamagirea si imi spune ca din pacate e singura camera libera, ca celelalte 2 arata mult mai bine.

 

Primesc niste papuci nasoi pentru dus, traversez holul dintre camere ca sa ajung la baie, discretie zero, fata disparuse din camera si nu s-a obosit sa vada daca era cineva pe hol inainte sa ies.

Baia, peste medie ca aspect, dar nimic spectaculos, fleasca pe jos, inca mai erau clabuci pe jos la dus, mi-am zis ca de la prietenul meu ca sa nu ma oripilez !

 

Ma intorc in camera, Kity lipsea si  astept 6 minute enervante (dupa ceas) , din timpul meu platit, pina binevoieste sa se intoarca.

 

Apare zimbitoare, ma intind pe pat, ma intreaba daca sa inceapa cu erotic ! La un salon care se vrea de lux nu se pun o intrebare de asemenea cretinatate. Ii spun iritat ca vreau sa incepem cu masajul de relaxare, imi explica ca unii vor direct erotic !. Ceea ce e de apreciat e ca fata  a zimbit tot timpul, a facut conversatie ( in exces dupa gustul meu), era fan Steaua , dpdv al GFE nota 9 (sint indulgent pentru ca si prietenele vorbesc prea mult uneori !).

 

Masajul de relaxare a fost destul de viguros pentru o slabuta ca ea, preferam mai soft dar am lasat-o sa vad ce poate, si m-a masat o jumatate de ora rezonabil.

 

Dupa ~ 30 min imi spune sa ma intorc si trece la erotic. M-a luat surprindere si a inceput sa se frece cu pasarica de penisul meu. O opresc si intreb daca costa extra sa imi folosc mainile. Spune ca nu ma costa nimic, mi-am folosit mainile fra sa aiba nici o obiectie, cind va vazut ca m-am excitat suficient s-a apropiat cu fata de fata mea foarte senzual, mi-am dat drumul mai repede decit as fi dorit.

 

M-am sters singur, cu servetel ordinar, nu umed, i-am dat si ei 100 ron pentru ca inca eram sub influenta conversatiei ~placute si a orgasmului, si in secunda 2 a disparut. Nu s-a mai obosit sa ma conduca , m-am plimbat singur pe hol la dus si apoi la receptie. Cind eram pe hol spre iesire a scos capul dintr-o camera din care iesea fum ca din furnal, se mai vedeau inca vreo 2 fete, toate fumau, inclusiv ea. Prietenul meu ma astepta la rectie, graba mare si la el.

 

Cind am ajuns la Piata Operei s-au facut 60 min , am facut si 2 dusuri scurte, am asteptat-o 6 min, tot masajul maxim 40 min eu, prietenul meu 35 min !

 

Recapitulare :

Aspect Kity - nota 9

Locatia - nota 6, camera mediocra, baia plina de apa

Discretie - nu trece clasa , puteam sa ma ciocnesc de orice alt client

Atitudine maseoaza - nota 7, placuta dar grabita, chiar am regretat ca i-am dat ceva in plus dupa ce am vazut ce repede a plecat sa fumeze

Masaj relaxare - nota 8, s-a straduit, dar a ratat o intrebare esentiala : Cum vreau masajul ?, oricum cred ca poate sa imi ofere ce vreau

Masaj erotic - nota 9, m-a excitat destul de repede, cu indicatii se poate si mai bine probabil

 

Concluzie : voi mai incerca sa trec pe acolo, daca va impuneti punctul de vedere cred ca masajul poate fi de nota 9, dar salonul dpdv al discretiei si al amenajarii e sub asteptari si mult sub pretul de 250 ron daca nimeriti in camera din dreapta !

Voi mai incerca cu rezervare prealabila, am inteles ca au o camera cu baie proprie, si ceva ma face sa cred ca daca o sa ii spun lui Kity la inceput ca e important pentru mine sa nu para grabita se va conforma !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost la ARTEMIS de 2 ori anul trecut...............niste pasarici trecute prin multe experiente la viata lor care acum sau apucat de masaj.............. fetelor timpul trece si vin tare cele de 18 ani din urma care arata super bine si sunt si naturale .......a treia oara nu mai trec pe acolo

:69

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare!

 

am fost si eu saptamana asta pentru a doua oara la Artemis.

ca si prima oara am fost foarte multumit de serviciile acestui salon

 

am facut programarea in jurul ore 23, mi s-a spus la telefon ce fete sunt disponibile si am purces catre locatie

am ajuns, la receptie o fata draguta si amabila, m-a intrebat daca doresc ceva de baut

am luat o apa si au aparut si fetele

tinand cont ca trecuse ceva vreme de cand am fost prima si ultima oara la ei, am uitat cum arata fata care imi facuse masajul.

spre norocul meu am ales aceeasi fata ( eva ) fara sa imi dau seama ( prima oara eram cam baut ). ea se pare ca a tinut minte

 

am intrat la dus ( cel de pe hol ), apoi am mers in camera. camera era cam mica si sincer mie nu mi-a placut

a venit si eva si a inceput cu un masaj de relaxare foarte bine executat, fara graba

dupa 30 de min ( cred ) de masaj de relaxare si discutie placuta mi-a zis ca este timpul "sa ne erotizam" . mi s-a parut amuzant...

masajul erotic foarte bine executat

 

notele:

 

locatia - 8

aspect fizic fete - 7,5 ( din patru fete doar 2 mi-au placut  , celelalte nu erau pe gustul meu )

aspect fizic eva - 9,5

atitudine fete - 9 ( inclusiv eva)

masajul de relaxare - 9

masajul erotic - 9

pret: 250 ron masaj erotic nud cu o domnisoara

cadou - 50 ron

 

concluzie - un salon care merita vizitat

 

va doresc numai bine!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:BVV
  • Oras:BVV

Salut. Am fost acum un an la Artemis. Locatia este cea cunoscuta, C. Negri. Am ales varianta 250 lei - nud. Fetele sunt extraordinare, mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc dintre cele 3 care mi-au fost prezentate. Optional poti sa servesti si ceva de baut, nu stiu exact ce si cat pentru ca bausem niste suc inainte. Am fost condus in camera ( cea care are si baie - super). Am avut parte de masaj de relaxare ( cam 25 de minute), masaj erotic + finalizare ( cam 10 minute). Per total cam maxim 40 de minute dar mi s-a oferit posibilitatea unei a 2-a finalizare insa nu mai era cazul :). Apoi am fost la dus eu, apoi tipa, dupa care am fost condus pana la receptie.

Vreau sa punctez si faptul ca mi s-a oferit bon fiscal fara sa cerasta, lucru care mi se pare f. profesionist.

Per total, este ok, poate pretul este usor cam ridicat. Daca ar fi sedinta de 90 de minute, pretul ar fi excelent.

 

Note:

-locatie: 9,5 usor de ajuns, central si mi se pare ca poti sa parchezi si in curte la cerere.

-fata: 9 (10 la fizic , 8-9 pt gfe ; vorbareata si lipicioasa dar... se poate si mai bine)

-curatenie: 10 nimic de reprosat, baia curata si anexata camerei, geluri de dus, prosoape curate; am impresia insa ca au doar o camera cu baie anexata - cred, nu sunt sigur)

-pret 250 ~50-55 de minute door to door

 

Alte variante de masaj, poze si telefon sunt pe site.

Concluzie: de revenit ... in functie de buget :D.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut 

A fost cineva la Artemis Massage ? Pare ca au fete bune dar nu stiu cat de reale sunt

 

Nu te-ai obosit sa cauti si sa vezi ca este deschis un topic cu Artemis :slap2

http://nimfomane.com/forum/topic/5697-artemis-masaj-0727861111/page-3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...