Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

https://masajclub.ro/

 

http://www.artemismasaj.ro/contact.html - la harta iti indica noua adresa

 

Ai fost concret? Ai o sau mai multe recenzii pentru anumite fete "cu probleme de comportament"?

 

"pentru ca exista alte saloane mult mai ieftine si cu aceleasi servicii"...exista alte locatii denumite saloane care pretind servicii cu aceeasi denumire si cu niste fete muuuuullllttttt sub ce ofera acest salon! Care, cum, ba fumeaza inauntru, ba sunt inundatii prin bai, plus ca din punct de vedere calitativ, sa ne fie cu iertare...au care, pe unde, o vreme, cate una care performeaza mai bine...nu au o echipa de maseuze bune!

 

Calitatea costa putin mai mult, trebuie sa coste...aici, eu am primit pachet complet...de la locatie, fata, curatenie impecabila, etc...celorlalte, dupa parerea mea, le lipseste cel putin unul sau mai multe elemente...si repet, e maxim cate una mai rasarita, dar daca vrei sa mergi spontan la salon la masaj si aceea este ocupata, eu fac trei mici calcule si zic, din 3 experiente diferite la 150 de lei, una buna, doua pe pula...si nu la propriu, costa scump, mult mai scump ca 250 de lei, o experieta buna. Am si precizat ce inseamna scump, pentru mine...http://www.fantasymasaj.ro/ de exemplu, un alt salon despre care cred ca o sa faca bine in acest domeniu si pare sa fie pe gustul meu din recenzii si atitudine pe forum, la fel se detaseaza putin prin pret, fiind mai scump putin ca media din gloata masejor " mult mai ieftine si cu aceleasi servicii".

 

Si eu am cateva foste maseuze preferate, care au fost rasfirate care, cum, cate una pe la vreun salon sau pe la acelasi salon, dar in perioade fffff diferite, dar nu consider ca pot merge la Amazonia sa o caut pe Corina, plecata de doi ani, probabil deja si sa incerc 5-6 masaje fara gust ca sa n-o gasesc...despre asta vorbesc!

 

Numai bine!

 

 

eu nu m-am contrazis cu tine. da, fetele sunt frumusele chiar daca sunt unele sunt arogante. 

 

tot ce am spus, a fost ca, pretul la Artemis este cu mult peste saloanele de pluton. de-asta este "exilat" pe acest forum ;la fel ca si Mon Amour unde un masaj costa +300 lei.

 

cei mai multi se gandesc ca la banii astia pot avea o escorta de top si nu doar o ..."finalizare prin tehnici ale masajului"  :)  

 

cat despre Fantasy, da, este un salon care promite si unde chiar te simti bine.... dar pretul este cu 30% mai mic decat la Artemis. 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo

1.Faptul ca nu comentează lumea pe aici,nu înseamnă că sunt saloane exilate.

2.In recenzia confrateleui bodgy spune clar fata de top,curățenie,masaj bun.

Asa ca merita.

Nu poți face comparație,fiecare salon are clienți tinta.

Saloanele slabe dispar încet-încet.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dupa buget, coane Fanica (pardon, coane string). :laugh2 Gusturile romanilor se rafineaza iar, pentru aceia dintre noi care prefera calitatea in dauna cantitatii, Artemis (alaturi de Mon Amour si poate Fantasy) reprezinta o alegere buna (chiar daca mai scumpa) pentru un masaj de calitate. Sper doar ca noua locatie sa nu fie inferioara celei vechi de pe Costache Negri.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai ce am fost la Artemis in noua locatie: Strada General Constantin Coanda nr. 27. Parerea mea este ca locul arata mai bine ca cel de la Opera.

Am ales-o pe Eva, si nu am regretat.

 

Anul trecut am fost mai fost la Artemis si mi s-a parut putin piperat pentru serviciul primit (nu mai tin minte numele domnisoarei), dar de data asta Eva m-a facut sa-mi schimb parerea. Domnisoara chiar stie sa faca un barbat sa se simta bine: un masaj foarte relaxant dar si incitant in acelasi timp.

 

De anul trecut pana in prezent am avut ocazia sa vizitez si alte saloane de masaj erotic, nu din tara ci din India, Malaezia si Tailanda.

ATENTIE!!! am spus masaj erotic, nu SEX... ei bine, Eva e peste tot ceea ce mi s-a oferit pana acum.

Nu stiu cum e la celelalte saloane de MASAJ EROTIC din Bucuresti sau cum sunt celelalte fete dar Eva chiar merita!

 

Locatie: 10/10

Eva aspect: 10/10 (aici se poate interpreta, mie imi plac fetele ca ea - slabuta, scunda, sani (siliconati) potriviti, corp atletic)

Eva masaj relaxant: 10/10 (aspectul te poate pacali, domnisoara are forta)

Eva masaj erotic: 10/10 (aici nu mai dau detalii, dar va spun ca am avut partide de SEX mai slabe decat masajul Evei) 

 

Halat: Clasicul si banalul masaj erotic nud 250 RON, care face toti banii :)

 

Voi reveni tot la domnisoara Eva, cu drag, si pentru celelalte oferte ale salonului!

 

P.S.: Legat de varsta Evei, ca am vazut mai sus o estimare date de bogdy. Cel mai bine ar fi sa o intrebi data viitoare cand o vizitezi pentru ca estimarea ta a cam ratat cu mult ;)

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dupa ce am pledat anterior in acest topic pentru acest salon, pentru eva si in genaral pentru saloanele cu preturi mai ridicate ca media generala, mi-am luat-o in bot ca sa ma satur sa mai laud!:-)...o sa raman insa obiectiv si o sa continuu sa dau forumului informatiile mele asa cum sunt pentru fiecare experienta in parte deoarece la randul lui, chiar daca recunosc ca nu mi-a dat multe directii bune, sigur m-a scutit de multe experiente ratate.


 


Salon artemis, maseuza eva...m-am programat saptamana trecuta tarziu, in jur de 3 dimineata la noua locatie, receptionera mi-a spus ca este totul in regula, pot ajunge, sunt fete disponibile, nu se inchide salonul...zis si facut, ajuns la locatie, incep primele probleme...(sa ne intelegem, o ora de masaj costa 250 de lei, nu 50 ca sa nu ai asteptari prea mari, dar si acolo, daca femeia cere 50 inseamna ca atat crede ea ca face si ar trebui sa faca bine pentru ceea ce pretinde). Revin:


 


1. ajuns la poarte in noua locatie, pe Constantin Coanda (Piata Victoriei, oarecum), ma incrucisez cu alti 2 tipi care tocmai ieseau...e cam neplacut deja, dar sa spunem ca se poate intampla, desi la 250 de lei, trebuie sa ai grija la discretie...eu sunasem la interfon, iar ea ar fi trebuit sa gestioneze asta cumva;


 


2. intru in curticica si surpriza, ma incrucisez cu alt client acre fuma...


 


3. imi deschide receptionista, urc la primul etaj, astept vreo 10 minute sa iasa fetele la prezentare (care se miscau in prosoape pe-acolo, care cum, de capul lor, dezorganizate)...receptionista si ea nu stiu pe unde era, cert e ca vine alt client de jos si intra...a treia intalnire nedorita. Receptionista in spatele lui pe scari...tipand tardiv, nu acolo, mai urcati un etaj...


 


4. intr-un tarziu, vin 4 fete la prezentare, chicotind, toate in prosoape, se mai perinda una prin spatele lor (Kitty au strigat-o, iesea dintr-o camera, intra intr-alta...nu avea treaba)...si de ja imi era greu sa aleg si asta nu din cauza faptului ca le-as fi luat pe toate, ci din cauza ca nu as fi luat-o cam pe niciuna...toate slabe, in prosop, nu puteam sa vad nicio forma...sani, solduri, etc, dar o aleg pe Eva cu care mai avusesem experienta placute in vechea locatie gandind sa nu risc...alegere FOARTE PROASTA!


 


5. Intram in camera, nimic de obiectat pentru camera, curatenie, prosop, ambient, etc...eva pleaca sa-si ia uleiul, eu ma fac comod sa o astept, nu fac dus ca eram super fresh de-acasa (nu imi face placere sa fac dusuri in saloane, mai ales inainte...dupa, ca sa scap de ulei, ma mai risc, dar in general merg pregatit si apoi suport pana acasa sau la hotel...) si o astept, revine repede, 2-3 minute...si imi spune sa ma intorc cu fata in jos...ii spun ca o sa ma intorc, dar vreau s-o vad goala,mai intai, dandu-si jos prosopul...si deja incepe cu grimase si replici proaste "o sa ma vezi dupa"...si efectiv intarzia sa se dezgoleasca pana m-am intors pe burta. Am intors ulterior capul sa o vad...slabuta, sani cu silicon, dar si asa destul de mici spre medii (nici nu cred ca i se potriveau mai mari fiidca nu e chiar FEMEIE, e cam skinny), manichiura ingrijita...comunicare din pula, da muzica foarte tare pe un radio, nimic de-a face cu senzualitatea, bum-bum, ziceai ca suntem la Boa...si incepe sa-mi frece o gamba...masajul a inceput la 3.23...e un ceas elecronic in camera si m-am uitat special cand m-am pus cu burta-n jos...imi freaca o gamba in dorul lenii, pre mult ca timp si fara nicio intensitate, adica nici masaj, nici erotic...plictiseala, trece la cealalta...la fel. apoi urma putin pe spate, se trece cu sanii de doua ori peste spatele meu, imi respira fals si sacadat in ureche de doua-trei ori si imi spune, acum te poti intoarce...ma intorc, incepe sa imi dea cu ulei pe pula si vine deasupra mea, respirandu-mi din nou in ureche, cu o mana pe sub iar eu cu buzele o cuprind usor de lobul urechii si pe obraz imprejur...si dintr-o data..."nu ma linge"! Eu belesc niste ochi...nu era nici varf de limba si nici strop de saliva, imi venea sa-i dau o flegma sa vada ce inseamna, dar ma abtin, o intreb frumos daca e obosita...zice, da, dupa 15 ore de munca, cum ai vrea sa fiu? Si ii spun, de ce mai ia clienti, daca e obosita fiindca nu e ok...imi spune ca e obligata sa stea tot programul, mai incerc sa-i spun ca degeaba e acolo ca mai mult rau face, dar asta probabil nu conteaza, ci doar faptul ca incaseaza...se intoarce intr-un fel de 69, dar cu bazinul la distanta, pus pe piept undeva sa nu opoti atinge cu buzele si are o incercare de fast handjob ca sa ma termine rapid (vedeam ceasul, era 3.40...astea s-au derulat in 17 minute si vroia sa ma expedieze)...ii spun sa se opreasca fiindca nu-mi mai face placere si nu vreau sa continuam, efectiv nu am mai vrut sa-i dau si sa stric pe ea bunatate de samanta ca sa zica apoi ca si-a facut treaba...m-am ridicat, m-am imbracat, ea s-a dus pana in baie sa-si puna prosopul si sa se spele pe maini (parea aproape o normalitate desfasurarea evenimentelor...imi spune sa o astept sa ma conduca, ii spun ca nu e nevoie, nu mai vroiam sa o mai vad in fata ochilor si ies din camera)...receptionista se uita la mine zambind, credea ca sunt multumit cu 20 de minute pe 250 de lei...ii spun ca daca fetele sunt obosite si plictisite sa se duca acasa si sa nu-si mai bata joc, ma intreaba surprinsa ce s-a intamplat...ca nu e treaba mea ca lucreaza de 15 ore si cobor pe trepte, plec spre casa, bineinteles, nu inainte de a ma mai intalni cu un nou client care tocmai intra si urca...deci fix pula, discretie.


 


6. La iesire, din curticica se auzeau manele la greu din camera comuna a fetelor sau locul de fumat, nu stiu exact (am presupus fiindca erau cateva voci ale lor destul de rasunatoare) care faceau remarci urate despre clienti de-abia plecati, probabil si chicoteau aiurea...


 


Va indrum sa nu gresiti la fel ca si mine, fiti destepti si invatati din greselile mele, eu sunt prost, dar invat si eu, tot dintr-ale mele...NU MAI CALC pe-acolo si nu recomand, nici salonul, nici pe eva si nici pe celelalte care sunt...mult sub asteptari, slabe moarte si fara pic de culoare in niciun fel, fetze comune spre uratele...mai era una care cred ca este Melissa,putin mai rasarita, din ce am vazut pe site, cu o fatza mai spre porno, dar oricum cu gene false,meshe in par, pe genul fantastic,din plastic...dar repet, am remarcat asta la fata apoi o bucata de prosop prin care nu vedeai nimic si o pereche de picioare slabanoage,


 


Sa va fie de folos ca sa nu aruncati banii aiurea!


  • Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

Pai in galeria foto arata super... cel putin la Erika si la Ana... cum naiba sa scoti la prezentare in prosoape daca tot ai dat banul pe pozele alea ... care par destul de profi

Daca nu iti vine sa crezi, du-te si tu si da 250 si convinge-te! La un salon aparent elitist, n-ar trebui sa jucam ruleta ruseasca, sa mearga pe noroc, ar trebui mers la sigur, ma gandesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Sa va fie de folos ca sa nu aruncati banii aiurea!

 

 

 

am zis demult ca nu merita sa dai 250 pentru un...masaj.  :)

 

bogdy, imi pare dau pentru tine si de banii aruncati. o numesti experienta si aia e.... 

 

sa te intalnesti cu gramezi de alti clienti, sa iti vina imbracate in prosoape, semn ca abia au iesit din masaj, sa te expedieze in 20-30 min in conditiile in care platesti 250 lei e cam bataie de joc.

 

da, dai 250 daca se ofera si ceva extra. fete simpatice(pe toate gusturile) pentru un masaj, gasesti si la 150 si la 180 chiar si la 100 (daca ai noroc   :)  )

 

mi se pare aberant sa dai 250-300 sau chiar mai mult pentru o ....laba facuta de o obosita indiferent cat de bine arata.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nici ora la care ai facut vizita nu ajuta dar oricum este supraevaluat masajul.

La Mega Image, cu 2 ore inainte de inchidere nu iti dau marfa mai proasta sau expirata pentru aceiasi bani! :-)...meciul se termina cand fluiera arbitrul, deci daca e deschis si ti se iau banii inseamna ca urmeaza sa ti se ofere acelasi standard de caliate...sau daca le e greu, sa nu accepte, sa lucreze in ture de 8 ore, de 6 ore, de 4 ore si sa presteze profesional. In ture...12-20; 20-04 si sa performeze pentru ceea ce primesc banii...le mai gasiti si voi scuze ca sunt obosite, ca ora, ca una, ca alta!

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Dupa ce am pledat anterior in acest topic pentru acest salon, pentru eva si in genaral pentru saloanele cu preturi mai ridicate ca media generala, mi-am luat-o in bot ca sa ma satur sa mai laud!:-)...o sa raman insa obiectiv si o sa continuu sa dau forumului informatiile mele asa cum sunt pentru fiecare experienta in parte deoarece la randul lui, chiar daca recunosc ca nu mi-a dat multe directii bune, sigur m-a scutit de multe experiente ratate.

Salon artemis, maseuza eva...m-am programat saptamana trecuta tarziu, in jur de 3 dimineata la noua locatie, receptionera mi-a spus ca este totul in regula, pot ajunge, sunt fete disponibile, nu se inchide salonul...zis si facut, ajuns la locatie, incep primele probleme...(sa ne intelegem, o ora de masaj costa 250 de lei, nu 50 ca sa nu ai asteptari prea mari, dar si acolo, daca femeia cere 50 inseamna ca atat crede ea ca face si ar trebui sa faca bine pentru ceea ce pretinde). Revin:

1. ajuns la poarte in noua locatie, pe Constantin Coanda (Piata Victoriei, oarecum), ma incrucisez cu alti 2 tipi care tocmai ieseau...e cam neplacut deja, dar sa spunem ca se poate intampla, desi la 250 de lei, trebuie sa ai grija la discretie...eu sunasem la interfon, iar ea ar fi trebuit sa gestioneze asta cumva;

2. intru in curticica si surpriza, ma incrucisez cu alt client acre fuma...

3. imi deschide receptionista, urc la primul etaj, astept vreo 10 minute sa iasa fetele la prezentare (care se miscau in prosoape pe-acolo, care cum, de capul lor, dezorganizate)...receptionista si ea nu stiu pe unde era, cert e ca vine alt client de jos si intra...a treia intalnire nedorita. Receptionista in spatele lui pe scari...tipand tardiv, nu acolo, mai urcati un etaj...

4. intr-un tarziu, vin 4 fete la prezentare, chicotind, toate in prosoape, se mai perinda una prin spatele lor (Kitty au strigat-o, iesea dintr-o camera, intra intr-alta...nu avea treaba)...si de ja imi era greu sa aleg si asta nu din cauza faptului ca le-as fi luat pe toate, ci din cauza ca nu as fi luat-o cam pe niciuna...toate slabe, in prosop, nu puteam sa vad nicio forma...sani, solduri, etc, dar o aleg pe Eva cu care mai avusesem experienta placute in vechea locatie gandind sa nu risc...alegere FOARTE PROASTA!

5. Intram in camera, nimic de obiectat pentru camera, curatenie, prosop, ambient, etc...eva pleaca sa-si ia uleiul, eu ma fac comod sa o astept, nu fac dus ca eram super fresh de-acasa (nu imi face placere sa fac dusuri in saloane, mai ales inainte...dupa, ca sa scap de ulei, ma mai risc, dar in general merg pregatit si apoi suport pana acasa sau la hotel...) si o astept, revine repede, 2-3 minute...si imi spune sa ma intorc cu fata in jos...ii spun ca o sa ma intorc, dar vreau s-o vad goala,mai intai, dandu-si jos prosopul...si deja incepe cu grimase si replici proaste "o sa ma vezi dupa"...si efectiv intarzia sa se dezgoleasca pana m-am intors pe burta. Am intors ulterior capul sa o vad...slabuta, sani cu silicon, dar si asa destul de mici spre medii (nici nu cred ca i se potriveau mai mari fiidca nu e chiar FEMEIE, e cam skinny), manichiura ingrijita...comunicare din pula, da muzica foarte tare pe un radio, nimic de-a face cu senzualitatea, bum-bum, ziceai ca suntem la Boa...si incepe sa-mi frece o gamba...masajul a inceput la 3.23...e un ceas elecronic in camera si m-am uitat special cand m-am pus cu burta-n jos...imi freaca o gamba in dorul lenii, pre mult ca timp si fara nicio intensitate, adica nici masaj, nici erotic...plictiseala, trece la cealalta...la fel. apoi urma putin pe spate, se trece cu sanii de doua ori peste spatele meu, imi respira fals si sacadat in ureche de doua-trei ori si imi spune, acum te poti intoarce...ma intorc, incepe sa imi dea cu ulei pe pula si vine deasupra mea, respirandu-mi din nou in ureche, cu o mana pe sub iar eu cu buzele o cuprind usor de lobul urechii si pe obraz imprejur...si dintr-o data..."nu ma linge"! Eu belesc niste ochi...nu era nici varf de limba si nici strop de saliva, imi venea sa-i dau o flegma sa vada ce inseamna, dar ma abtin, o intreb frumos daca e obosita...zice, da, dupa 15 ore de munca, cum ai vrea sa fiu? Si ii spun, de ce mai ia clienti, daca e obosita fiindca nu e ok...imi spune ca e obligata sa stea tot programul, mai incerc sa-i spun ca degeaba e acolo ca mai mult rau face, dar asta probabil nu conteaza, ci doar faptul ca incaseaza...se intoarce intr-un fel de 69, dar cu bazinul la distanta, pus pe piept undeva sa nu opoti atinge cu buzele si are o incercare de fast handjob ca sa ma termine rapid (vedeam ceasul, era 3.40...astea s-au derulat in 17 minute si vroia sa ma expedieze)...ii spun sa se opreasca fiindca nu-mi mai face placere si nu vreau sa continuam, efectiv nu am mai vrut sa-i dau si sa stric pe ea bunatate de samanta ca sa zica apoi ca si-a facut treaba...m-am ridicat, m-am imbracat, ea s-a dus pana in baie sa-si puna prosopul si sa se spele pe maini (parea aproape o normalitate desfasurarea evenimentelor...imi spune sa o astept sa ma conduca, ii spun ca nu e nevoie, nu mai vroiam sa o mai vad in fata ochilor si ies din camera)...receptionista se uita la mine zambind, credea ca sunt multumit cu 20 de minute pe 250 de lei...ii spun ca daca fetele sunt obosite si plictisite sa se duca acasa si sa nu-si mai bata joc, ma intreaba surprinsa ce s-a intamplat...ca nu e treaba mea ca lucreaza de 15 ore si cobor pe trepte, plec spre casa, bineinteles, nu inainte de a ma mai intalni cu un nou client care tocmai intra si urca...deci fix pula, discretie.

6. La iesire, din curticica se auzeau manele la greu din camera comuna a fetelor sau locul de fumat, nu stiu exact (am presupus fiindca erau cateva voci ale lor destul de rasunatoare) care faceau remarci urate despre clienti de-abia plecati, probabil si chicoteau aiurea...

Va indrum sa nu gresiti la fel ca si mine, fiti destepti si invatati din greselile mele, eu sunt prost, dar invat si eu, tot dintr-ale mele...NU MAI CALC pe-acolo si nu recomand, nici salonul, nici pe eva si nici pe celelalte care sunt...mult sub asteptari, slabe moarte si fara pic de culoare in niciun fel, fetze comune spre uratele...mai era una care cred ca este Melissa,putin mai rasarita, din ce am vazut pe site, cu o fatza mai spre porno, dar oricum cu gene false,meshe in par, pe genul fantastic,din plastic...dar repet, am remarcat asta la fata apoi o bucata de prosop prin care nu vedeai nimic si o pereche de picioare slabanoage,

Sa va fie de folos ca sa nu aruncati banii aiurea!

Link spre comentariu
  • Oras:Iadul nimfomanelor
  • Oras:Iadul nimfomanelor

Intentionez sa ma duc la salonul asta sa decartez 500 lei cu trei maseuze.....vreo doua blonde-Delia, Kitty si roscata Mia.

 

 

 

Am sunat odata din curiozitate si imi amintesc ca in ziua aia mi-am bagat picioarele in programare cand am observat ca    receptionera mi se parea sictirita, antipatica, de imi venea sa-i zic ceva.  

 

Se merita? 

Arata bine maseuzele respective sau pozele sunt exagerat de photoshopate? 

http://www.masajartemis.ro/uploads/Salon%20masaj%20erotic%20Bucuresti%20Artemis%20-%20Delia%202.jpg

 

http://www.masajartemis.ro/uploads/salon_masaj_erotic_bucuresti_artemis_-_kitty_21.jpg

 

http://www.masajartemis.ro/uploads/salon%20masaj%20erotic%20bucuresti%20artemis%20-%20Mia%201.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Kitty este de ceva ani pe aici prin bransa , mi-a zis un forumist care a cunoscut-o in perioada de inceput.

Cind arata necomercial , ca o provinciala. Si aparea in halat de baie.

Dar era simpatica si te relaxai in compania ei.Ar trebui sa fie printre cele mai bune de la Artemis.

Link spre comentariu
  • Oras:Iadul nimfomanelor
  • Oras:Iadul nimfomanelor

Despre Delia nimic?

 

La Mia n-a fost nimeni?  

 

 

Vreau sa stiu daca ma risc sa decartez 500 lei cu trei maseuze, sau 200 lei cu o singura maseuza. 

 

Acum, din ce aud aici, cica discretia, atitudinea fetelor si serviciile  lasa de dorit

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Despre Delia nimic?

 

La Mia n-a fost nimeni?  

 

 

Vreau sa stiu daca ma risc sa decartez 500 lei cu trei maseuze, sau 200 lei cu o singura maseuza. 

 

Acum, din ce aud aici, cica discretia, atitudinea fetelor si serviciile  lasa de dorit

 

 

Nu merita. Mergi in alta parte cu banii aia.

 

De asemenea , cu 100 euro poti lua si o escorta de top(nu iei 3 dar macar faci si altceva...nu mai o "mangaiere") :)

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Merg atat la saloane de masaj, cat si la escorte, in functie de ce doresc. Experientele sunt diferite. Nu de putine ori m-am simtit mai bine la masaj si dupa masaj, decat la si dupa vizitarea unei escorte.

 

Vizitez din cand in cand Artemis. Curatenie, igiena ok, prosoape f curate.

Legat de discretie, eu nu am avut probleme. Dar am inteles ca au mai fost situatii neplacute.

 

Am fost cu cateva fete (si in locatia noua, si in cea veche), inclusiv cu Delia, una dintre preferatele mele. Frumoasa, foarte sexy, sani medii foarte draguti, permisiva in limita bunului simt.

Experienta a fost una reusita, motiv pentru care am mai revenit la ea. Si voi mai merge in viitor.
 

Atentie: daca "calci pe bec" (nu respecti ceea ce a precizat referitor la ce poti si ce nu poti face) atunci o sa ai, cel mai probabil, o experienta neplacuta.

 

Daca in schimb stabiliesti si intelegi de la inceput care sunt regulile (ma refer la regulile salonului, in general, si la regulile fetei, in special) si le respecti, atunci o sa te intorci cu siguranta la ea.

 

Pe Mia nu o stiu... inca.

 

Ca si la escorte, si la saloanele de masaj exista diferite comportamente ale fetei vis-a-vis de client.

 

De asemenea, din experienta avuta cu maseuzele din diferite saloane, pentru a avea sanse cat mai mari sa fie o intalnire reusita, trebuie:

- sa fii ingrijit (sa nu-ti miroase parul urat, sa nu ai mainile gen "smirghel", sa ai unghiile ingrijite, sa nu-ti miroase gura, sa fii tuns/ras in anumite parti... etc) - reguli de altfel valabile la orice intalnire cu o femeie ( indiferent daca este nevasta / prietena / amanta / colega de birou / fata din club / escorta / maseuza etc...:)

- sa stabilesti de la inceput cu fata ce este permis si ce nu. Sa respecti ce ati stabilit.

- sa nu fii nesimtit si badaran. Multi considera ca daca au platit, au dreptul sa faca "ce vrea muschii mei"...

-  sa nu vizitezi, pe cat posibil, saloanele de masaj la ore foarte tarzii (2, 3 sau 4 noaptea). Fetele sunt epuizate. Majoritatea muncesc de la ora 13. Acum na, daca te apuca "nervii" la 3 noaptea.... mergi sa te calmezi, dar probabilitatea de a fi dezamagit creste cu cat ora este mai tarzie.

 

Masaj placut!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Vizitat Artemis in noua locatie

 

Locatia : 10 +++++++++  - curat .... absolut nimic de zis (prosoape, camera, baie , pat .....)

 

Eva :10  belea de belea ca aspect, slim, cu sani siliconati, frumoasa la fata, cur frumos, curata  ....

 

Masajul de relaxare : 9 - a sarit peste talpi si maini, in rest ... ok

 

Actiunea : 8  inceput masaj de relaxare , trecut la erotic ... si aici problema ... s-a intors cu fofoloanca de era sa termin .... ma rog...ii zic sa o ia mai incet ... o lasa mai moale .... ii zic sa se intoarca si baga o faza de genu " ca am prea multe pretentii" , asa ca sa strice tot ... in rest fata e permisiva mare pacat ca nu presteaza ca escorta .. as da 100 euro, fara remuscari

 

Igiena fetei: 10

 

De revenit / recomandat : nu la eva (mai erau cel putin 2 piese de bagat in seama)/ da (poate aveti noroc)

 

Cotizatia : 250 Ron (prea mult)

 

Cu respect

Mafci

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salon de lasat ... pacat de fete

am fost saptamana trecut cu o fata cu par saten si mai plinuta un pic (nu grasa) ... nu mai stiu cum o cheama din pacate ..

dupa ce decartezi 250 ron, o suma destul de maricica, a inceput si asta sa faca figuri (la fel ca eva) ... concluzia mea e ca asa sunt invatate ... daca ii zici sa faca ceva,  e ca si cum o injuri ... plm.... nu i-am cerut s-o suga ... ii ziceam sa o bage intre tate ... de parca o puneam sa stea pe varfuri si sa topaie ... atat de ciudata a fost cererea mea ... scarba aia afisata pe fata... o baga la: de ocolit ...

pacat de masajul de relaxare (top 10) .....

laba simpla si trista (5)

o sa ma mai uit pe poze, poate imi dau sema care era fatuca

 

cu respect

mafci

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Singura mea experienta la artemis a fost cred ca in martie. Maseusa Ariana a fost probabil una din cele mai frumoase maseuse din portofoliul meu, deci ca aspect fizic se gasesc fete de top la salon. Masajul de relaxare bun, masajul erotic ok dar nu neaparat grozav la stricat ca finalizarea a fost doar o laba cam agresiva si fara mari artificii. Atingeri a permis cam peste tot. Un minus e ca ora nu e chiar ora, ceva mai putin, aiurea la bani ceruti. Locatia e peste majoritatea saloanelor. Dar la 250 de lei nu prea o sa revin curand.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O veche zicala spunea ca omul intelept invata din greselile altora, omul destept din propriile greseli si omul prost nu invata. In situatia de fata eu sunt omul prost. Avand chef de un masaj si fara alte optiuni comode, am decis o revenire la Artemis. Mare greseala. Mai bine donam bani pentru o cauza buna. Ce mai mare teapa de la Vlad Tepes incoace, cu riscul de hiperbola.

 

Locatia e in continuare ok. Am ales maseuza Mara sau Maya nu stiu daca am.prins exact, pentru ca arata bine si am zis ca la 250 de lei macar atat. Si arata bine, nu zic.

 

Sa zic ca a fost cel mai prost masaj erotic de care am avut parte ar fi o greseala ca nu a fost nici prea masaj, nici prea erotic. Desi am dat 250 pe 60 de minute a durat 42 cu tot cu dusiri. Aici e vina mea ca trebuia sa fac scandal la receptie, dar din pacate nu sunt genul.

 

Fata credeam ca e muta, nu doar ca nu a incercat vreo conversatie, dar nici nu a raspuns la incercarile mele de a lega ceva. La plecare m-a condus la usu nici macar nu a raspun la salut. Nu tu un „pa” un „la revedere” ceva.

 

Masajul de relaxare a fost o frectie mediocra.

 

Masajul erotic a fost 3 4 minute de frecat cu tatele pe spate/piept, urmat de asezat in genunchi si sarit spre o laba agitata. Nici pic de erotism, nici pic de permisivitate. A trebuit sa o opresc de vreo doua ori ca devenea violenta. Parea frustrata ca nu am terminat in 10 secunde sa dureze si mai putin masajul de „o ora”. Eventual gone in 60 seconds. . Dezastru. Note zero pe linie.

 

DE EVITAT

 

DE EVITAT

 

DE EVITAT

 

George a fost la Artemis. George e prost. Nu fi ca George.

 

DE EVITAT. De fapt ar fi de chemat protectia consumatorului daca ar fi alt domeniu tinand cont ca nu ofera ce zic ca ofera pentru banii ceruti.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...