Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Așa era in februarie...așa este și acum , tariful.

Eu m-am programat direct la Kitty....nu am văzut alte fete , nu am cerut vizionare.

Tot astept sa mi spuna cineva , chiar si n privat la care fata a reusit mai mult decat masaj .. pentru ca toate s faine acolo si este o ambitie de a mea sa marchez la una dintre ele :))) dar vad ca nu se incumata nimeni sa mi dea un prv message sa ma ajute :D promit ca ajut si eu cu alte info prin alte parti :p

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cam greu ce vrei tu....poate o îndupleci sa accepte in particular.

 

Pai sa aflu macar cu cine se poate sa ma intalnsc in particular :) adica da intru cu pamy sa zic , daca i cer nr sa ne vedem in particular pentru masaj sau alte lucruri , daca accepta .. adica ma intereseaza sa stiu cu care se poate :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pai sa aflu macar cu cine se poate sa ma intalnsc in particular :) adica da intru cu pamy sa zic , daca i cer nr sa ne vedem in particular pentru masaj sau alte lucruri , daca accepta .. adica ma intereseaza sa stiu cu care se poate :)

Ana încă figura în lista de maseuze pe siteul lor.De ani de zile multi încearcă să obțină și altceva dar pas !☹

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Am mai fost eu inainte de pandemie. Idee e ca tipele s au schimbat  nu mai sunt la fel de frumi ca acum 5-6 ani in perioada lui de glorie. Ca parte pozitiva totusi erau destule, pe 2 ture, deci aveai de unde alege, camerele sunt smechere, curatenia e la mama ei. De asemenea fetele sunt mai permisive ca altadata....Totusi eu nu am revenit, dar va sfatuiesc sa incercati! Uitasem sa va zic halatul  :laugh2 nu mai tin minte cat era dar era mai ieftin decat concurenta (cateva strazi mai sus, pentru cunoscatori)!

Link spre comentariu

În timpul/după starea de urgență au plecat multe fete. Au mai rămas vreo 9. Lucrează în ture, desigur. Programul acum e până la 2 noaptea. Dacă vrei să știi care fete sunt în ziua respectivă, întrebi pe whatsup. Recepționista răspunde prompt. Tariful e 250 sau 300 dacă vrei cu duș asistat ori masaj cu ulei de argan. Înainte mergeam la Rafaella. Nu mai e. Apoiu am mers la Kitty. N-am apucat decât o dată. A plecat și ea. Se pare că temporar, însă au zis că revine.

Să vedem în continuare. 

Link spre comentariu

Am fost eu ieri seara/noapte. Din cauza oboselii, din păcate nu am reusit să mă termin, nu din cauza fetelor. Am luat pachetul cu două. Una dintre ele era, din punct de vedere fizic, perfect ce îmi doresc eu la o femeie, înaltă, slabă, sâni mici, fund perfect (nu vă luați de mine, gusturile nu se discută), cealaltă era bbw, nu neapărat idealul meu, dar nu am făcut figuri. Cum ziceam, fetele au fost foarte civilizate, am putut vorbi, am făcut și un pic de caterinca, all in all, desi fără finalizarea mea, 400 meritați de fete. Am întrebat-o, cam timid ce-i drept, pe subțirică, de alte servicii, dar a zis că nu, și am încetat cu ideea aceea. Dar, cum ziceam, meritat banii

Link spre comentariu
  • Oras:BVV
  • Oras:BVV

Vizitat salonul de cateva ori anul acesta in locatia din Victoriei. Este o vila intr-o zona de case usor de gasit. 

Prima data am avut de ales intre trei fete, undeva destul de tarziu in noapte, si am mers pe mana Amaliei. La toate celelalte vizite nu am mai schimbat alegerea pentru ca am facut click ul necesar la momentul respectiv. Amalia arata foarte bine, are si cateva tatuaje iar pozele de pe site sincer chiar nu o avantajeaza, desi se vor a fi profesionale:) fata comunicativa ok

Masajul a continut toate cele trei subtipuri: relaxare, body, erotic iar ca timp intotdeauna am atins cele 60 de minute.

Datorita dimensiunii locatiei, nu s-au auzit niciodata alte persoane ci doar muzica ambientala pe volum redus.

Preturile incep de la 250 basic, iar pt masajul Artemis 300 (care vine in plus cu un kind of ulei special).

Ca o nota generala as merge pe un 9.50 daca compar cu alte saloane (sau 8.50 daca compar cu ceva ideal:)

Per total am plecat mereu multumit.

Spor!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
On 8/31/2021 at 10:35 AM, quark03 said:

a mai fost cineva la artemis in ultima perioada?

 

Am incercat. m - am programat cu optiunea 150 ron. mai era versiunea 250 ron dar pentru o laba provocată am insistat totuși pentru basic

cand am ajuns in zona, parcat etc. sun iar receptionera spune ca toate cele 3 fete s - au ocupat

adica teapa

eram cu un amic. A sunat iar răspunsul a fost ca sunt 2 fete disponibile. A anuntat si el ca vrea optiunea  cu 150 ron. Cand a sunat a doua oara fetele erau iarasi ocupate. O teapa de Minus 60 ron taxi ale retur.

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...