Sari la conținut

Isabela 0736582406


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare confrati futaciosi. Am fost eu ieri la doamna cu pricina, am sunat ...mi-a raspuns, mi-a dat indicatii, cand am ajuns la locul actiunii am sunat-o si nu a mai raspuns. Am zis ca am dat de alta neserioasa, cand ma indreptam spre masina m-a sunat ea. Locatia este una frumoasa, primitoare si intr-un "bloc de lux", mai rau cu parcarea, gasesti pe stradutele din spatele blocului (In spate la Spitalul Marzescu). Doamna nu pare a avea doar 40ani si sigur are 80kg. Indemnat de recenziile despre prestatia ei la oral am decis sa raman la o finalizare orala. 

Ca si actiune: a inceput o scurta igienizare cu servetelele umede, anilingus, oral executat cum nu gasesti in Brasov la ora actuala, cu tentative de deep...pacat ca nu face finalizare orala (am intrebat-o de COF si a ezitat sa-mi raspunda).

Per total se merita ca si experienta pentru o singura finalizare orala...de revenit (!?), sigur nu.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare. De ce nu ar fi de revenit? Nu e pe gustul tau, sau au fost oaresce probleme legate de prestatie? Arata bine la fata/corp? Dantura e ok? Te grabeste, e prietenoasa? As vrea si eu sa ajung azi pe la dumneaei. Ms

Link spre comentariu
  • Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav

Nu te aștepți să găsești pe zâna zorilor dar tipa e ok ,am fost deja de vreo patru ori pt că nu se grăbește e simpatica ,primitoare și oralul cum am mai scris e demențial.Eu i mi fac dus când ajung și apoi în pat e o nebunie ,oralul asi vrea sa nu se mai termine ,restul ce sa zic f mișto ,normalul și mai ales analul(unde e ff strâmtă) o să întreb și eu de COF pt că mi s a părut că nu ar zice nu.Dar poate toate vin de la sine când te cunoști mai bine cu tipa

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Am fost azi si nu am ramas....are dantura varza, are 55+ garantat, 40 e o iluzie.....oricum, nu ma pot gandi la "cel mai tare oral din brasov" facut cu dintii aia.....ori am eu standardele prea ridicate, ori.....oricum va multumesc pentru raspunsuri!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav

Nu bate câmpii ,nu e genul tau nu ramai ,poți să mi spui că sunt peste ,rechin sau ce vrei tu sau că i fac reclama dar tipa e f ok pentru cei care vor să aibă în brate o femeie și nu o scândură ,in fine e părerea ta dar la dinți ai cam dat o in bara !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Confirm si eu ca domnita are 47+ ca varsta si in jur de 80 kg, banala la fata, o tanti pe care daca o vezi pe strada nici nu o observi.

Am ramas pt recenziile despre oral si pt ca se comporta ok.

Locatia este in regula, ea este curata, am ramas pentru un oral, nu este rau...dar nici cel mai bun din Brasov, in afara ca da doua-trei limbi in cur Karina o bate de departe, Adela la fel.

Bifata ca experienta, de revenit pentru mine, NU.

Pret, 100 lei pt un oral NP, finalizare pe corp, altceva nu am incercat, nu m-a atras.

Link spre comentariu
  • Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav

Da este și nu mai vreau sa i fac reclama pt că am primit critici ,ei vor probabil să găsească în locație o super frumusețe (aceștia sunt cei care în condiții normale nu reușesc să cucerească sau macar sa agate o femeie(părerea mea))dar o femeie e altfel, poate fi frumoasă atrăgătoare in multe feluri,poate fi grasa,slabă ,cu sâni sau fără micuța sau înaltă dar ea poate avea ceva ce compensează restul,-sarm ,comportament,gingășie,ochi frumoși stil cum citeam multe recenzii despre Casy din SF Gheorghe pe care mi ar fi plăcut să o cunosc și care am înțeles că are mari probleme și i doresc sănătate și iarăși mă gândesc că sunt mulți care au avut parte de farmecele ei și puteau să o ajute financiar în situația asta.Si să revenim la oile noastre ,o femeie de face plăcută în multe feluri ,am avut o tipa de 54 de ani ,nu era frumoasă dar te cucerea prin felul ei de a fi,la fel am cunoscut o tânără de 19 ani care te termina prin felul ei de a vorbi și comporta ,deci ce pot să ți spun decât atât fute la Isabela ,vezi ,pierzi eventual 100 de lei și te convingi singur (cate pierdem în viața ,nu cred că contează 100 de lei)Și acum să ți mai povestesc ceva ,am cunoscut o escorta la care. merg poate și de trei patru ori pe săptămână stau mult la ea poate și e superbă are un șarm care te cucerește o știu de vreo trei ani am cheltuit cu ea o căruță de bani(nu mă interesează) stau de multe ori în sufragerie când ea de fute (poate o zice vreunul că sunt peste hhhăa) știu că face fin orala și 69 dar mie nu mi a făcut niciodată ,știu că are un prieten ,și ce să fac ? Asta vroiam sa spun că o femeie adevărată e altfel ,te duce te întoarce cum vrea ea .Femeile au schimbat lumea au făcut că bărbații să cucerească tari să întoarcă totul în favoarea lor ,asta cred eu că înseamnă o femeie ,o stare de bine pe care nu o poți compara cu nimic .Otilia Cazimir o mare poeta poate ai auzit de ea ,urâtă cu un nas mare ,a cucerit zeci de barbati-De ce? Pt că avea farmec! Deci ce am scris până acum de adresează bărbaților care vor sa fie lângă o ""femeie"" și nu celor care din sex fac un sport!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav

Scrie o recenzie eu am scris și am recomandat o celor care vor sa de simtă bine nu. celor care vor pe Ileană Cosânzeana,scrie poate aflăm lucruri noi și le punem in practica !!! Hhha

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Confirm cele spuse de aronita.Doar ca eu nu am mai apucat sa facem sex m-am terminat la oral si la limbutele sub oua si "mai jos".Eram statut.

Oral:9 ( pt.ca intotdeauna se va gasi una mai buna). Stie meserie.

Locatie -Zona :In apropiere de Spitalul Marzescu.Este ok ca zona dar si ca interior. Eu am fost Sambata asa ca nu stiu cum este sa intri la ea intr-o zi obisnuita. Probabil vei gasi greu loc de parcare in zona.

Caracterizare:Calda,comunicativa,plinuta nu grasa insa nu are corp de viespe deci nu te astepta sa gasesti un top model,fara graba,blonda, nu am remarcat ochii, face si masaj,nu te lasa sa-i termini oral,se poate face dus , la baie prosoape puse vreo 10 unu peste altul, eunu am facut dus dar m-am spalat un pic la plecare, singura in locatie.

Note minus:Nu este cea din poze dar stiam lucrul acesta de la inceput.

Recomand.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ghimbav
  • Oras:Ghimbav

Depinde de gust ,are 40 e plinuță sâni mari carnea tare și fina e drăguță la fata ,f curata ,pizda strâmtă face anal unde e chiar f strâmtă și oralul e tare te linge și te suge peste tot și poti sa o saruti și am uitat ii place 69 Deci nu e că altele care nu te lasă să pui mâna sa le freci ,cu asta faci tot ce vrei,cică nu face fin orala ,dar eu știu ? poate în focul pasiunii te lasaEu m am simțit f bine cu ea și am plecat epuizat și satisfăcut .Și am uitat poți să î i bagi degetul in cur ,in pizda mi l a băgat și ea în cur ,e o nebunie! Cum ți am spus te simți degajat cu ea și poți face orice si mai și geme când o lingi sau o futiAcum ce sa zic sa nu mă înjuri ,poate ție nu ți plac femeile plinuțe și coapte Eu de obicei mă duc vad și daca mi place rămân sau nu ,dar s a întâmplat de multe ori sa rămân la una frumoasa și să plâng după bani pt că nu ma lasă să i fac nimic Cam asta e faci cum crezi,pierzi banii de taxi eventual daca nu i pe gustul tau .

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...