Sari la conținut

Zeita placerilor 0759131827 / 0757712230

rayvan889

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Abia aștept să ajung în Arad sa te vizitez sa ne "jucăm"... Sper să nu ne părăsești orașul prea repede :-)

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Nu plec din arad de loc .Imi place mai mult aici ptr ca oameni sunt altfel :*

Tu sti cel mai bine dar si in Cluj sunt oameni faini...... :kiss3

• Oras:Secret
Postat

Voi ăstia din cj nu va mai tati mari si tari .Stiu eu cine sunteti majoritatea din cj asa ca ciocu mic .

• Like 4
Postat

Voi ăstia din cj nu va mai tati mari si tari .Stiu eu cine sunteti majoritatea din cj asa ca ciocu mic .

Niste cacati cu ochi sunt marea majoritate,....Uita-te ce debiteaza pe topicele din Cluj ...Marea masa sunt cacati cu ochi adica 70 % restul de 30% oameni super faini...Dar mare parte din ei sunt din alte parti ale Ardealului respectiv straini...N-ai pierdut nimic ,Rebecca draga...Banii ,eventual...Dar bani sunt si la Arad ..Suficienti..Clujenii nu se pot compara nici macar cu oradenii care le dau clar clasa...Aere multe ca sunt 20.000 de raahati cu ochi care lucreaza in IT...Te pup,Rebecca....Bafta si succes si multe imbratisari spre Arad.... :kiss3  :hug1  :hug1 

Postat

Mincinosi gen ,,Anymatoru,, care are nevasta fotomodel acasa si el tot in cautare de gauaze este...Ce sa zic...Povesteste cat de ocupat este si cum stau 20 de clienti la usa sa-l astepte pe printisorul frumos din poveste ....Cam genul acesta de ,, GOZERI ,, sunt marea majoritate..Si ,mincinosi ...SA VII LA UNTOLD ,REBECCA DRAGA .... Am locuri de cazare daca te intereseaza.te pup....Apartamente ULTRACENTRALE... :hug1  :kiss3 

Postat

Dupa cum ai vazut ,clujenii sunt CURVE CU PU:: ;BARFESC FETELE PE SITE ....Cam aceasta este ocupatia lor principala ......Eu  in locul tau mai  stateam in Cluj si imi inchiriam  si o garsoniera ,o bomba  ...sA AIBA CE DISCUTA ULTERIOR RAHATII CU OCHI....MULTE IMBRATISARI SI TOATE CELE BUNE ,Rebecca :kiss3  :hug1  :iagree  :hug1 

Postat

Considera ca nu i-ai cunoscut pe rahatii cu ochi niciodata si ignora-i total pe netrebnici...Asa sufera ei ..Cand ii ignori ...Tu trebuia sa mai ramai sa sufere dusmanii si sa se agite parasutele care le fac lor Rimming....Pupici ...Am plecat  :hug1 

• Like 1
Postat

Trebuia sa mai stau um pic sa le fac viata amara :))Chiar nu imi pare rau ca am plecat ptr ca aici ma simt foarte bine :)

• Like 3

Postat

Trebuia sa mai stau um pic sa le fac viata amara :))Chiar nu imi pare rau ca am plecat ptr ca aici ma simt foarte bine :)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...