Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 38.... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Ce se intampla azi? Cineva ma ghideaza cu o lumanare in sticla... Noua ne pasa! Nu exact, dar cam asta se simte.Sunt si eu acolo. Am aberat iar in bobi la un moment dat, nu urmaresc stirile de cativa ani, azi am intrat doar sa ma conving de 38... si raman impietrita!!! Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Nu mai comparati niste escroci care profita de slabiciunea oamenilor cu puritatea. Singurul mod in care religia ar fi fost pura, ar fi fost daca ea era gratuita.Nu era banul ochiul dracului? Cand o sa vina popii la inmormantari si botezuri refuzand banii, atunci sa apelati la ei. Ia si tu in vedere sensul figurat al acelui citat din Evanghelie, comparatia mi se pare potrivita cand zici ca spiritul e viu, sau ca ar trebui sa fie decretat viu si el contrasteaza cu sufletele impietrite ale acestei adunaturi de egoisti care cu randuielile si modul cum raspandesc ei invatatura crestina seamana "moarte" in fiecare respiratie! Rezonez in simtire cu ce ai spus. 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 39.. Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 39.. O sa se ajunga la un nr mai mare. Dumnezeu sa-i ierte! 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Din păcate, așa se pare! Doamne ... 4 3 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Din păcate, așa se pare! Doamne ... Incapatanare maxima, Nici acum nu e tarziu,daca ii transfera in strainatate,conditiile medicale din spitale lasa mult de dorit. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Yka, nu vorbi, nu e așa ușor cu transportul ăsta! Nu poate fi făcut oricum și oricând. 7 3 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Offtopic: rocherul de advanced, cica, nu e sanatos... la/in cap. Este ca te macina "sanatosule"!? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Pacat de tinerii care si-au dat sufletul!!!Pacat ca niste tampiti deturneaza drama! 4 3 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 41....de ingeri! 1 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 40 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 41 2 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Chiar nu se poate face nimic pentru salvarea celor raniti ? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Yka, nu vorbi, nu e așa ușor cu transportul ăsta! Nu poate fi făcut oricum și oricând. Daca vorbim de transport,de ce nu au decedat cand au fost dusi cu ambulanta?stiu ce zici-altitudinea etc,....dar in continuare consider ca o mana spala pe alta,atata timp cat '' sistemul '' nu a vrut,medicii sau conformat.... Daca nr lor se dubleaza (nu uitati ca inca sunt foarte multi in stare foarte critica)veti vedea si " medici "recunoscand faptul ca sunt / au fost- depasiti de situatie de bun inceput, dar ca intotdeauna ne mai trebuiesc victime sa ne trezim..... Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Intr-un club din sectorul 4 din capitala in urma unei explozii sa produs o catastrofa-21 de morti si 88 de persoane ranite.In numai o saptamana !!! SUNT 41 !!! Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Daca vorbim de transport,de ce nu au decedat cand au fost dusi cu ambulanta?stiu ce zici-altitudinea etc,....dar in continuare consider ca o mana spala pe alta,atata timp cat '' sistemul '' nu a vrut,medicii sau conformat.... Daca nr lor se dubleaza (nu uitati ca inca sunt foarte multi in stare foarte critica)veti vedea si " medici "recunoscand faptul ca sunt / au fost- depasiti de situatie de bun inceput, dar ca intotdeauna ne mai trebuiesc victime sa ne trezim.....Din pacate victime vor mai fi pt. ca arsurile sant neiertatoare iar in fata "speliacistilor" de la noi devin si mai crude.Eu totusi ma intreb DE CE OARE ASA MULTI INTR-O ZI? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Astazi au plecat 2 aeronave cu 18 raniti (din care 2 au murit dupa aterizare)in Belgia si Olanda. Inca o data de ce astazi ??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Din pacate victime vor mai fi pt. ca arsurile sant neiertatoare iar in fata "speliacistilor" de la noi devin si mai crude.Eu totusi ma intreb DE CE OARE ASA MULTI INTR-O ZI?Din cauza septicemiei.! Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 7, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Chiar nu se poate face nimic pentru salvarea celor raniti ? Din pacate prea putin, complicatiile sunt mult pre multe si prea greu de tratat:-infectii -partile arse, mai ales cele interne se desprind de partile vii si se descompun, bacteriile ajung direct in sange si se produce septicemia;-hipovolemia - arsurile afecteaza vasele de sange si se produc hemoragii interne;-hipotermia-pastrarea temperaturii interioare a corpului este aproape imposibila fara piele... -cedarea organelor - in special rinichii - pielea este un organ, principala functie e de eliminare atoxinelor prin transpiratie... fara piele sarcina e transferata rinichilor care pur si simplu nu pot face fata.. Am dat exemplul rinichilor dar toate organele sunt afectate... Este principala cauza de deces pentru pacientii cu arsuri, de forte multe ori mai multe organe cedeaza in acelasi timp (plamani inima, rinichi cel mai frecvent). In plus arsurile suferite sunt teribile; cand am facut eu cursul de prim ajutor ne-au invatat ca arsurile sunt de gradul 1, 2 sau 3.. Din ce am aflat de la niste prietene care sunt asistente la urgente, marea majoritate a celor din spitale au arsuri de gradul 4 pe 40-70% din suprafata corpului. Si in plus au arsuri chimice interne, practic alveolele pulmonare, cele care au rolul de a absorbi oxigenul sunt arse datorita gazelor inhalate, chiar si ventilati oamenii aia nu au capacitatea sa foloseasca oxigenul care le este pompat. 7 3 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 1 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 image.jpeggoogle patriarh.jpg Stai să mai scoată ăştia nişte mortăciuni la pupat şi să vezi cozile dreacu' Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 43 Dumnezeu sa ii odihneasca! 2 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Cu parere de rau,dar se va ajunge la peste 60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum