Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-

Nu mai comparati niste escroci care profita de slabiciunea oamenilor cu puritatea. Singurul mod in care religia ar fi fost pura, ar fi fost daca ea era gratuita.

Nu era banul ochiul dracului? :)

Cand o sa vina popii la inmormantari si botezuri refuzand banii, atunci sa apelati la ei. :hihat

Ia si tu in vedere sensul figurat al acelui citat din Evanghelie, comparatia mi se pare potrivita cand zici ca spiritul e viu, sau ca ar trebui sa fie decretat viu si el contrasteaza cu sufletele impietrite ale acestei adunaturi de egoisti care cu randuielile si modul cum raspandesc ei invatatura crestina seamana "moarte" in fiecare respiratie! Rezonez in simtire cu ce ai spus. :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Yka, nu vorbi, nu e așa ușor cu transportul ăsta! Nu poate fi făcut oricum și oricând. 

Daca vorbim de transport,de ce nu au decedat cand au fost dusi cu ambulanta?stiu ce zici-altitudinea etc,....dar in continuare consider ca o mana spala pe alta,atata timp cat '' sistemul '' nu a vrut,medicii sau conformat....

Daca nr lor se dubleaza (nu uitati ca inca sunt foarte multi in stare foarte critica)veti vedea si " medici "recunoscand faptul ca sunt / au fost- depasiti de situatie de bun inceput, dar ca intotdeauna ne mai trebuiesc victime sa ne trezim.....

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Daca vorbim de transport,de ce nu au decedat cand au fost dusi cu ambulanta?stiu ce zici-altitudinea etc,....dar in continuare consider ca o mana spala pe alta,atata timp cat '' sistemul '' nu a vrut,medicii sau conformat....

Daca nr lor se dubleaza (nu uitati ca inca sunt foarte multi in stare foarte critica)veti vedea si " medici "recunoscand faptul ca sunt / au fost- depasiti de situatie de bun inceput, dar ca intotdeauna ne mai trebuiesc victime sa ne trezim.....

Din pacate victime vor mai fi pt. ca arsurile sant neiertatoare iar in fata "speliacistilor" de la noi devin si mai crude.Eu totusi ma intreb DE CE OARE ASA MULTI INTR-O ZI?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Din pacate victime vor mai fi pt. ca arsurile sant neiertatoare iar in fata "speliacistilor" de la noi devin si mai crude.Eu totusi ma intreb DE CE OARE ASA MULTI INTR-O ZI?

Din cauza septicemiei.! :(

Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Chiar nu se poate face nimic pentru salvarea celor raniti ? :(

Din pacate prea putin, complicatiile sunt mult pre multe si prea greu de tratat:

-infectii -partile arse, mai ales cele interne se desprind de partile vii si se descompun, bacteriile ajung direct in sange si se produce septicemia;

-hipovolemia - arsurile afecteaza vasele de sange si se produc hemoragii interne;

-hipotermia-pastrarea temperaturii interioare a corpului este aproape imposibila fara piele... 

-cedarea organelor - in special rinichii - pielea este un organ, principala functie e de eliminare atoxinelor prin transpiratie... fara piele sarcina e transferata rinichilor care pur si simplu nu pot face fata.. Am dat exemplul rinichilor dar toate organele sunt afectate... Este principala cauza de deces pentru pacientii cu arsuri, de forte multe ori mai multe organe cedeaza in acelasi timp (plamani inima, rinichi  cel mai frecvent).  

In plus arsurile suferite sunt teribile; cand am facut eu cursul de prim ajutor ne-au invatat ca arsurile sunt de gradul 1, 2 sau 3.. Din ce am aflat de la niste prietene care sunt asistente la urgente, marea majoritate a celor din spitale au arsuri de gradul 4 pe 40-70% din suprafata corpului. Si in plus au arsuri chimice interne, practic alveolele pulmonare, cele care au rolul de a absorbi oxigenul sunt arse datorita gazelor inhalate, chiar si ventilati oamenii aia nu au capacitatea sa foloseasca oxigenul care le este pompat. 

• Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...