Jump to content

Discutii generale orasul Constanta

Recommended Posts

• Oras:Constanta
Posted
La 21.11.2025 la 9:03, Cristian2525 a spus:

Singurele detalii pe care ți le pot da despre ea este că sunt pozele ei ,este o persoana reală ,am văzut-o și pe TT și pe FB ,cred că este tunată rău din ce am observat 😅

Posted

Bine ai revenit Maximu din nou @Aprentice1  🤣🤣🤣 ai reînviat ca pasarea Phoenix 😂😂😂 nu obosești niciodată 🙃

• Oras:Ovidiu
Posted
Acum 5 minute, StRyK3R a spus:

Bine ai revenit Maximu din nou @Aprentice1  🤣🤣🤣 ai reînviat ca pasarea Phoenix 😂😂😂 nu obosești niciodată 🙃

Nu frate,alaturi de voi 😂😂😂

Vreau sa.ma dumirească frate cineva ,un moderator,de ce mă tot închide?Auzi...trolling 

Posted
Acum 23 minute, Aprentice1 a spus:

Din cauza asta mă tot bânezi?Foarte interesant,mulțumesc.Mereu când ajung la un Rank,pacma blochezi,asta este 😂

Cu ce te tot ajuta rankul ăla nu știu ,mergi la cat mai multe fete ,fa  recenzii ca la regulament si nu câteva cuvinte și gata,nu mai spune nimeni nimic  ,eu așa am făcut și  in 2 ani și o lună am ajuns la Rank maxim și ce  ? Vorba lui Mohamad Ali "când îți dorești foarte mult sa ajungi in vârful icebergului,deodată ce ai ajuns acolo realizezi că nu este nimic acolo sus" 

• Membru Premium
Posted

Hai ca esti comic, fata si-a facut miercuri cont si tu vrei link unde a mai lucrat? Credeam ca stii sa cauti si singur pana acum asemenea informatii, ete ca m-am inselat 😅😂:clap

Posted

Daca si-a facut cont acuma asta nu inseamna ca nu a mai lucrat pana acuma. Poate nu a lucrat cu cont rosu. Ca la 30 de ani e putin probabil sa se fi apucat acuma, ea lucreaza de ceca timp daca a ous atatea servicii si stie bine de ele.

• Membru Premium
Posted
Acum 34 minute, mihaita2020 a spus:

Daca si-a facut cont acuma asta nu inseamna ca nu a mai lucrat pana acuma. Poate nu a lucrat cu cont rosu. Ca la 30 de ani e putin probabil sa se fi apucat acuma, ea lucreaza de ceca timp daca a ous atatea servicii si stie bine de ele.

tu ce vrei CV acum sau ce? Daca nu a mai avut cont care e logica ta sa iti dea link la ce?

Posted

Sa ne spuna pe unde a mai lucrat, daca a nai lucrat in Romania sau prin ce tara a fost. Mai multe detalii sa stim si noi. Acuma te iei de mine ca am intrebat si eu ceva. Daca ai fost la ea da-ne si noua detalii.

Posted
Acum 19 minute, mihaita2020 a spus:

Sa ne spuna pe unde a mai lucrat, daca a nai lucrat in Romania sau prin ce tara a fost. Mai multe detalii sa stim si noi. Acuma te iei de mine ca am intrebat si eu ceva. Daca ai fost la ea da-ne si noua detalii.

Brotăcei,Viitorului,de acolo te ghidează ea...e bine sa ști 

• Membru Premium
Posted
Acum 22 minute, mihaita2020 a spus:

Hai ca devii penibil deja, daca asta ai inteles din ce ti-am spus !! Nu stii nici acum cum sta treaba paici se pare...succes la intrebat ca asta conteaza..nu sa futi !!

• Membru Premium
Posted
Acum 17 minute, Aprentice1 a spus:

Am in mașină 2 perechi de mănuși de box,de la sala,vi le dau și rezolvați 🤣🤣🤣

ce faci cu ele, gatesti? 😂

Posted
Acum 1 minut, novice2018 a spus:

ce faci cu ele, gatesti? 😂

Pai plm nu va mai înțelegeți vad,el întreabă,tu îl tragi de urechi 🤣,am zis sa o rezolvați bărbătește,plm tu ești și mare,de el nu știu 🤔

• Membru Premium
Posted
Acum 11 minute, Aprentice1 a spus:

Pai plm nu va mai înțelegeți vad,el întreabă,tu îl tragi de urechi 🤣,am zis sa o rezolvați bărbătește,plm tu ești și mare,de el nu știu 🤔

Ce naiba sa rezolv, el are probleme cu femeile, eu nu am !!😅😂

Posted
Acum 25 minute, novice2018 a spus:

Ce naiba sa rezolv, el are probleme cu femeile, eu nu am !!😅😂

🤣🤣🤣 Așa am zis și eu dar ...

Posted

Neata.Fratilor a fost cineva la Melissa02?
Arata bine cumătră dar văd că nu scrie nimeni nimic,știu ..mergi tu ai lăsa o recenzie 😂,nu prea mai vreau sa arunc cașcavalul pe geam,așa arată bine rău jupâna 

• Membru Premium
Posted
Acum 50 minute, Aprentice1 a spus:

Neata.Fratilor a fost cineva la Melissa02?
Arata bine cumătră dar văd că nu scrie nimeni nimic,știu ..mergi tu ai lăsa o recenzie 😂,nu prea mai vreau sa arunc cașcavalul pe geam,așa arată bine rău jupâna 

Pai tu astepti recenzii?? Iti place te duci..nu..ocolesti 😅😂

Posted
Acum 30 minute, novice2018 a spus:

Pai tu astepti recenzii?? Iti place te duci..nu..ocolesti 😅😂

Boss,ori fut,ori fac orientare turistica?De drumuri din astea sunt satul,motorina 9 lei...

• Membru Premium
Posted
Acum 5 minute, Aprentice1 a spus:

Boss,ori fut,ori fac orientare turistica?De drumuri din astea sunt satul,motorina 

Nu ai inteles ce am zs...asteapta recenzie...noroc ca nu mai esti virgin 😅😂🫠

Posted
Acum 30 minute, novice2018 a spus:

Nu ai inteles ce am zs...asteapta recenzie...noroc ca nu mai esti virgin 😅😂🫠

Pai aștept dar văd că nu apare 😂😂😂

Posted
Acum 33 minute, Aprentice1 a spus:

Pai aștept dar văd că nu apare 😂😂😂

Vroiam sa merg eu la ea și îi lăsăm eu recenzie dar domnișoara s-a gândit că este mai bine sa mă blocheze in loc sa imi răspundă și mie la o întrebare decenta ,am insistat până mi-a dat block, asta este viața 😛

• Haha 3
Posted
Acum 5 ore, StRyK3R a spus:

Vroiam sa merg eu la ea și îi lăsăm eu recenzie dar domnișoara s-a gândit că este mai bine sa mă blocheze in loc sa imi răspundă și mie la o întrebare decenta ,am insistat până mi-a dat block, asta este viața 😛

Plm ...pe timpul lui Nea Nicu nu te bloca nimeni,nu avea cum,acum e o modă,ai supărat gata,îți dau block....😂😂😂...mai este pizda boss,destulă

• Haha 1

Posted
Acum 41 minute, Aprentice1 a spus:

Plm ...pe timpul lui Nea Nicu nu te bloca nimeni,nu avea cum,acum e o modă,ai supărat gata,îți dau block....😂😂😂...mai este pizda boss,destulă

N-am treabă 😂🤣