Sari la conținut

Elena- o scumpete de fata- 0757202344


Vizitator caramia

Postări Recomandate

Vizitator ElenaCluj
Reputație: 0

Buna. Sunt Elena.Sper ca nu incalc vreun tabu daca postez un comentariu in acest spatiu al barbatilor. Ca sa nu se ajunga la polemici mai aprinse doresc sa aduc cateva lamuriri.1.Nu sunt o teapa, sunt o persoana cat se poate de reala. Daca nu am raspuns la apeluri cel mai probabil se datoreaza faptului ca m-ati sunat cu numar ascuns.2.Nu au aparut noi comentarii despre mine deoarece am rugat clientii sa nu o faca.3.Niciodata nu m-am gandit la clientii mei ca fiind fraieri sau altfel, au avut parte de toata increderea si respectul meu.4.Am incercat sa pun suflet si pasiune in intalnirea cu fiecare dintre cei ce au venit la mine, dar asa cum e firesc am si eu slabiciunile mele si atractia inexplicabila pentru unul sau altul, de aici si multumirea sau nemultumirea unora.5.Nu m-am simtit vreodata escorta, nici maseuza si cu atat mai putin ”dameza”, sunt mai degraba o amanta de inchiriat.6. Vreau sa-i multumesc lui Caramia pentru postarea lui (chiar daca a fost fara acordul meu) datorita forumului m-am indragostit si mi-am revenit financiar.Azi este ultima zi in care mai lucrez, stiu ca nu este corect si profesional sa anunt asta atat de tarziu, dar am vrut sa evit sa fiu asaltata de telefoane. Va rog sa nu ma judecati si nici sa vorbiti urat despre mine.Cu respect Elena.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Tot offtopic: elena ai reusit o perfornmanta care mie ca moderator imi da batai de cap... sa faci pe membrii clujeni sa-ti respecte dorinta. Am martor intreg subsectorul Cluj ca m-am ales cu injuraturi cand am vrut sa instaurez o anumita disciplina in zona lor. Pacat ca ai decis sa postezi la final de cariera, succes in ceea ce iti doresti.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Elena, multumesc si....nu stiu ce sa fac...sa regret ca te-ai indragostit sau sa ma bucur pt. tine :huh:Mike, desi e tardiv, nu am alt nr. de telefon, sorry...

Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

@ Elena: La punctul unu te contest, eu nu sun niciodata cu nr. ascuns. In rest bine ai venit pe forum, mi se pare chiar foarte ok postingul tau. Am vazut asta si in alte moduri de la alte prestatoare. Din punctul meu de vedere doar confirma caracterul tau laudat deja de alti postaci.@baieti: Timpul va arata cum decurg lucrurile. Multe si multi au incetat dar inca n-am vazut pe nici una sau unul sa o fi facut definitiv.Ce m-ar mai interesa este, cine este cel indragit si daca stie in ce se baga.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Azi este ultima zi in care mai lucrez' date=' stiu ca nu este corect si profesional sa anunt asta atat de tarziu, dar am vrut sa evit sa fiu asaltata de telefoane. Va rog sa nu ma judecati si nici sa vorbiti urat despre mine.Cu respect Elena. [/quote']Pentru moderatori: topic inchis si deversat in "sacul" Arhiva?Sau asteptam revenirea pe piata, in circuitul public al domnisoarei Elena?Ce-i drept, ea a mai avut iesiri periodice din "circuit" urmate de reintoarceri, mai mult sau mai putin "in forta". Oricum, pe piata este (discreta, ce-i drept, cu anunturi de advertising postate la intervale de una - doua saptamani), de mai bine de 3 ani. La inceput ca "angajata" in salon de masaj, apoi pe cont propriu (Elena, colega cu noi fiind, poti confirma. Nu-i asa?).Pentru cei care nu au reusit sa o cunoasca, zic eu ca sanse mai sunt in viitor. Asa simt eu.Deci, moderatori, inchideti topicul, avand in vedere declaratia de intentie a Elenei?Sau mai asteptam un pic?
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

M-am fript cu un thread deschis in alta parte, asa ca-l voi lasa. Dar si cand era activa nu au aparut recenzii... sa speram ca pana la urma se incumeta cineva...

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
M-am fript cu un thread deschis in alta parte' date=' asa ca-l voi lasa ... [/quote']Stimate coleg, da-mi voie sa te corectez: banuiesc ca ai vrut a spune inchis nu deschis.In rest, corect. Prietenii stiu de ce (citat stupid, dupa o reclama asisderea). Dar citatul cred ca circula si la Iasi, nu? (YKWIM, I'm sure about it!).Seara buna!
Link spre comentariu
Vizitator Paguba
Reputație: 0
@baieti: Timpul va arata cum decurg lucrurile. Multe si multi au incetat dar inca n-am vazut pe nici una sau unul sa o fi facut definitiv.Ce m-ar mai interesa este' date=' cine este cel indragit si daca stie in ce se baga.[/quote']Bine ar fi pentru noi sa ai dreptate si sa nu dispara definitiv. In schimb nu vad de ce te-ar interesa cine e cel indragit si daca stie in ce se baga? E problema lor...
Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Normal ca e treaba lor, de aia insa poate sa ma mai intereseze, nu? E doar decizia mea ce ma intereseaza si ce nu. La fel cum respectivul poate sa raspunda sau nu.Dar devenim offtopic.

Link spre comentariu
Vizitator ElenaCluj
Reputație: 0

Buna dimineata.Sunt, de cand am aparut pe forum, in lumina reflectoarelor si nu-mi place asta. Sunt o persoana discreta si retrasa, iar faptul ca se vorbeste despre mine aici imi da insomnii si palpitatii. Da, este foarte adevarat ca sunt activa de vreo 3 ani in acest domeniu, recunosc si ca am spus de cateva ori ca ma retrag dar nu am facut-o motivul fiind facultatea, pe care am terminat-o in acest moment. De ce este, anuntul meu public, de data aceasta diferit? Pentru ca nu doar ca nu voi mai lucra ci voi pleca si oras. Chiar daca ma voi intoarce nu voi mai lucra in domeniu, stiu ca in acest moment sunt doar vorbe si doar timpul va arata cine are dreptate, eu(ca nu voi mai lucra) sau voi(ca voi reveni).Revin din nou cu o rugaminte catre cei ce stiu mai multe despre mine : VA ROG pastrati aceste informatii pentru voi.P.S Stiu ca vorbaria mea este in afara subiectului asa ca imi cer scuze si sper sa primesc intelegere.

Link spre comentariu
Vizitator Artist
Reputație: 0

Nu s-a postat niciodata nimic in afara prestatiei despre tine. E ca si cum ar scrie cineva ca isi cumpara painea de la brutaria X pt. ca au intotdeauna marfa proaspata, paine de calitate si preturi bune. Eventual mai aminteste ca ii place si de brutarita, ca e amabila sau poate chiar si ca are fund fain. Insa nu scrie unde sta brutarita, cine ii este barbatul, cati copii are etc.Nu vad nici un reflector care sa bata pe persoana Elena, vad doar o iluminare a serviciilor prestatoarei Elena. Pina la urma ce doresc sa spun: Nu cred ca cineva sa vrea sa iti provoace ceva rau, insomnii si altele de genul. Dupa parerea mea iti faci prea multe griji. Cat despre rugamintea de a pastra informatiile eu cred ca suntem aici destul de gentlemani ca sa o facem, mai ales in cazul acesta. Cum se striga asa este si ecoul, asa ca eu cred ca merita fata.Artist,care n-o vizitat-o pe domnisoara si vede imbulzeala produsa ca un dezavantaj

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

.Azi este ultima zi in care mai lucrez, stiu ca nu este corect si profesional sa anunt asta atat de tarziu, dar am vrut sa evit sa fiu asaltata de telefoane. Va rog sa nu ma judecati si nici sa vorbiti urat despre mine.Cu respect Elena.

 

ciucurel, sper ca stii sa citesti nu numai sa scrii...

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

HRISTOS A INVIAT!

 

Pentru echipa de moderatori:

As sugera inchiderea (cel putin temporara) a acestui topic. Altfel, se vor mai gasi diversi colegi sa ne intrebe ce ceai a baut dimineata dulceata de Elena.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...