Sari la conținut

Antonia escorta de lux in vizita :)


antoniasb

Postări Recomandate

  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Mamăăă... ce coadă va fi pe la ușa zeiței Antonia! Se pare că se înghesuie lumea. Eh ce să-i faci? Oraș mic, lume puțină. 

@Antonia, de când primești telefoane pentru programări? Vreau să sun din timp ca să nu-mi pierd rândul și să rămân pe dinafară.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Deci ca sa ne intelegem : spun odata clar si tare ! Cand ajung in alba incepeti cu telefoane si intrebarii , va rog . Nu sunt rautacioasa dar , nu fac fata la 3 orase , cand sunt intr-un anume oras ma implic maxim acolo . Din 22nov pt programari telefonic si sms , mentionez ca intarzierea cu 15min duce la anularea programari , modul de abordare s.a.m.d . Respect atat timp cat sunt respectata . Ma simt foarte bine , atata timp cat imi solicitati compania . Aveti rabdare sa ajung . Multiii pupiciii si abea astept sa avem experiente frumoase :*

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Buna seara :) da dragii mei am ajuns :) . Sa nu fie cu suparare intai au prioritate cei pe care ii cunosc . Dar , as fi foarte incantata sa cunosc oamenii noi . :*

Stai liniștită, noi, la Alba Iulia, suntem oameni faini, ardeleni buni, avem răbdare.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului

Manat de  recenziile pozitive de pe topicul antoniei, sectiunea Sibiu, am sunat luni pentru o programare pe marti. O voce calda  mi-a raspuns ca pot veni la 15:30, asa ca am acceptat, urmand sa o sun marti  pentru alte detalii.

Tarifare -la finalizare sau la ora  ( 200 finalizarea, 300 ora )

- Locatia : vis-a-vis de hotel cetate, la un bloc ok, relativ usor de gasit daca esti albaiulian, ceea ce nu e cazul meu. Asa ca am cerut detalii la Hotel Cetate si unei tanti ce statea la semafor care m-a lamurit. In caz ca nu sunteti in stare sa va descurcati, intrebati oamenii pe strada, e cel mai bine.  Sta singura in apartament, lucru de apreciat- Antonia e genul de gagica pe care ti-ai dori-o la 20 de ani si fata de care prietenii tai ar fi invidiosi ca o ai si cu siguranta de neratat intr-o viata.  Tanara, supla, sani frumosi, inalta, ce sa mai, fizic de fotomodel. Am stat la o tigara cu ea, desi eu nu fumez, am discutat una alta dupa care am trecut  la un dus. Apoi in dormitor unde e foarte comunicativa, te intreaba ce iti place , cum iti place, daca face bine ce face, te mangaie, te saruta, te face sa te simti in al noualea  cer. 

O/P : bun de tot, cu schimbari de ritm, amandoi in pat, eu pe spate. nota 10

N/P : excelent, accepta orice pozitie, sta cum ii spui tu, niciun comentariu,   french kiss, gemete false sau reale, nu mai conteaza  Ce sa mai, te simti ca in pat cu nevastata, in caz ca ai una :)). Am inceput cu lady on top, unde se misca extraordinar, urmand un misionar splendid cu priviri care te excita dat fiind faptul ca are ochii albastri  si terminand  exploziv in doggy style, admirand funduletul superb al frumoasei Antonia.

Anal : nu am intrebat, nu cred ca face , oricum nici nu ma interesa

GFE : nota 10 . Desi am depasit putin timpul regulamentar ( 45 de minute door-to-door), nu si-a exprimat nemultumirea,  ci a spus ca e in regula. Daca va purtati frumos cu ea, o sa primiti acelasi tratament inzecit.

 

De revenit? Cu sigurata! Merita toti banii. Nu se compara cu niciun putregai din Alba sau din imprejurimi. Se vede ca e de L.U.X.

Halat : 200 de lei o finalizare.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

Manat de  recenziile pozitive de pe topicul antoniei, sectiunea Sibiu, am sunat luni pentru o programare pe marti. O voce calda  mi-a raspuns ca pot veni la 15:30, asa ca am acceptat, urmand sa o sun marti  pentru alte detalii.[/size]

Tarifare -l[/size]a finalizare sau la ora  ( 200 finalizarea, 300 ora )[/size]

- Locatia : vis-a-vis de hotel cetate, la un bloc ok, relativ usor de gasit daca esti albaiulian, ceea ce nu e cazul meu. Asa ca am cerut detalii la Hotel Cetate si unei tanti ce statea la semafor care m-a lamurit. In caz ca nu sunteti in stare sa va descurcati, intrebati oamenii pe strada, e cel mai bine.  Sta singura in apartament, lucru de apreciat[/size]- Antonia e genul de gagica pe care ti-ai dori-o la 20 de ani si fata de care prietenii tai ar fi invidiosi ca o ai si cu siguranta de neratat intr-o viata. [/size] Tanara, supla, sani frumosi, inalta, ce sa mai, fizic de fotomodel. Am stat la o tigara cu ea, desi eu nu fumez, am discutat una alta dupa care am trecut  la un dus. Apoi in dormitor unde e foarte comunicativa, te intreaba ce iti place , cum iti place, daca face bine ce face, te mangaie, te saruta, te face sa te simti in al noualea  cer. [/size]

O/P : bun de tot, cu schimbari de ritm, amandoi in pat, eu pe spate. nota 10[/size]

N/P : excelent, accepta orice pozitie, sta cum ii spui tu, niciun comentariu,   french kiss, gemete false sau reale, nu mai conteaza  Ce sa mai, te simti ca in pat cu nevastata, in caz ca ai una :)). Am inceput cu lady on top, unde se misca extraordinar, urmand un misionar splendid cu priviri care te excita dat fiind faptul ca are ochii albastri  si terminand  exploziv in doggy style, admirand funduletul superb al frumoasei Antonia.[/size]

Anal : nu am intrebat, nu cred ca face , oricum nici nu ma interesa[/size]

GFE : nota 10 . Desi am depasit putin timpul regulamentar ( 45 de minute door-to-door), nu si-a exprimat nemultumirea,  ci a spus ca e in regula. Daca va purtati frumos cu ea, o sa primiti acelasi tratament inzecit.[/size]

 

De revenit? Cu sigurata! Merita toti banii. Nu se compara cu niciun putregai din Alba sau din imprejurimi. Se vede ca e de L.U.X.[/size]

Halat : 200 de lei o finalizare.[/size]

O singura obiectie am, nu se compara cu nevasta !!  :laugh2 :laugh2 :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Salutare, tovarăși futăcioși,
(notă: această recenzie a fost postată și pe topicul de Sibiu al Antoniei, deoarece acolo activitatea ei este mai intensă și consider că ar avea utilitate și în acea secțiune)
 
Aș vrea să stabilesc, de la început, un lucru clar. Se poate să mă aflu încă sub influența momentului, dar Antonia e cea mai bună femeie cu are am fost vreodată (plătită sau neplătită), hai să zicem, cu excepția femeii care mi-a pus cătușa aia mică și strâmtă pe degetul inelar. Dar aste sunt detalii.
 
Am decis să o vizitez pe Antonia, în primul rând, datorită reputație și recenziilor favorabile de care se bucură pe forum. I-am urmărit topicul de pe Sibiu încă de când am aflat că va ajunge la Alba Iulia. Recenziile de care a avut parte până acum m-au convins că este o femeie care nu trebuie ratată. Ceva deosebit. Am avut o mică, dar forte mică, reținere în urma unui incident nefericit pe care l-a avut ea cu unul dintre utilizatorii cu reputație bună de pe acest forum, dar asta nu mi-a împiedicat să-mi programez o vizită la ea. Am făcut, între timp, mici schimburi de politețuri pe forum și am așteptat să ajungă în oraș
 
Am sunat-o ieri pe Antonia, de câteva ori, însă era ocupată și n-am reușit să comunicăm decât prin SMS (răspunde la SMS-uri decente) și am stabilit o programare pentru azi la ora 19:30 urmând să o sun cu 30 de minute înainte pentru detaliile finale.
 
Așa cum am stabilit, am sunat-o la ora 19:00 și mi-a dat detaliile despre locație. Locuiește singură într-un apartament (garsonieră) mic, modest, dar foarte curat, în zona hotelului Cetate. Ușor de găsit dacă ești din oraș. Ușor de găsit și dacă nu ești de aici, Alba Iulia îi un oraș mic, cu omeni faini, ardeleni buni care te îndrumă unde ai de ajuns.
 
De mult timp nu mai merg în astfel de vizite cu așteptări forte mari. Sunt pățit cu asemenea așteptări în trecut și nu de puține ori am rămas dezamăgit. La fel și azi, îmi doream doar să fie totul OK și să mă relaxez. Fără așteptări fanteziste. Însă a fost cu mult mi bine decât îmi imaginam.
 
M-a întâmpinat un chip frumos de înger, cu buze suave și plinuțe, îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy și provocatoare, pe tocuri înalte, iar prima mea impresie despre ea a fost că are aspect de fotomodel. Și chiar are. Nu mă pricep prea bine la estimări de înălțime, dar aș zice că are undeva între 1,75 - 1,80 fără tocuri. Mi-a zis înălțimea ei, dar fix la asta nu mi-a stat capul. 
 
Din pozele pe care le avea postate pe forum n-am reușit să-mi fac o impresie clară despre aspectul ei, dar în momentul în care am văzut-o, am fost mai mult decât mulțumit. Întâlnire începuse bine.
 
Eu am trecut pe la un duș de încălzire (la propriu - aveam mâinile și picioarele reci) deși eram destul de curat, apoi am stat puțin la un pahar de vorbă și-o țigară după care m-a invitat în dormitor. Dormitorul curat, un pat mare și comod (încropit din două paturi mai mici - dar nimic deranjant), primitor, numai bun de nebunii.
 
Prima repriză am început-o lejer cu FK și cu mine dându-i limbi pe corp și având grijă de păsărica ei (pe bune, uneori Anaconda nu mă ascultă dacă nu încep cu niște limbii în păsărică - asta e, l-am dresat prost), apoi mi-a făcut un ON, am trecut și prin 69, și am finalizat apoi pe ea (și pe mine), destul de bine. Un oral extrem de bun, nu mușcă, nu zgârie, e ascultătoare, nu s-a folosit mult de mână, a fost exact așa cum ar trebui să fie un oral reușit.
 
Pauză de respiro, trecut pe la baie, clătire, țigară, Cola și discuții de rigoare despre lună, stele, soare.
 
Am continuat cu repriza a II-a. Am început cu ON, l-a alintat pe Anaconda până când s-a trezit băiețelul la realitate, iar când fost pregătit i-a pus fâșu' și am trecut la NP prin diverse poziții - lady on top, misionar, doggy style, iar misionar, iar lady on top, femeia ascultătoare face ce-ți place. Geme suav și pare să se umezească natural. Nu acceptă anal (nu mă interesa, dar eram doar curios ca să scriu în recenzie).
 
I-a sunat telefonul de câteva ori în timpul întâlnirii dar nici măcar nu a schițat vreun gest și nici nu l-a atins. Înțeleg că avea o programare pe care trebuia să o confirme și sper că nu a ratat-o din cauza mea. Sincer, sper că n-am strict apele vreunui alt coleg de babardeală. Iar, dacă s-a întâmplat asta, îmi pare rău și-mi cer scuze.
 
Am finalizat NP după destul de mult timp, nu-mi dau seama de ce șerpălăul s-a lăsat așa de greu. Am trecut din nou pe la baie, operațiile uzuale, după care, presat și eu de timp, dar și ea de programarea pe care urma să o aibă, am părăsit locația.
 
Nu se compară cu nimic din ceea ce am vizitat până acum. Deși nu e blondă, Antonia are o alură de suedeză fermecătoare. Femeia mi se pare educată, cu destul bun simț, ai ce vorbi cu ea, își pune mintea la contribuție, dar, ăsta nu-i neapărat un aspect important atunci când alegi o escortă. Pentru mine, însă, contează. 
 
La chip e frumoasă, face niște gropițe adorabile în obraji când zâmbește, are păr lung șaten spre blond, e tipul de femeie Barbie-girl. Mi se pare că este inclusiv peste câteva escorte de top din Cluj-Napoca.  Mi-a spus că face și show lesby cu o altă colegă cu 700 de lei (sper că am reținut bine), dar nu cred că face în perioada asta de ședere la Alba Iuia având în vedere faptul că e singură în locație.
 
Are sâni potriviți și extrem de jucăuși (mărime medie dar suficientă, nu cred că i-ar sta bine cu sâni mai mari sau cu implanturi), păsărică și poponeț rase și foarte frumos parfumate/fine. Un fund perfect, de nota 10.
 
Are câteva glume bune și bine gândite în program. Nu mi s-a părut deloc să aibă atitudine fițoasă, deși m-aș fi așteptat la asta. E vorbăreață și deschisă. Aș zice că despre asta-i vorba la o escortă de lux. Să aibă atitudine, să întrețină o atmosferă potrivită, să fie o companie plăcută, să te facă să te simți bine. Nu-i vorba doar despre plăceri exclusiv carnale. Pentru asta există șoseaua de centură.
 
Nu cunosc detaliile incidentului pe care l-a avut ea cu un alt utilizator de pe acest forum și despre care am pomenit mai sus, dar, tind să cred că a fost doar un episod nefericit.
 
Am achitat 300 de lei pentru o oră (care s-a lungit peste o oră jumătate) dar au fost banii cel mai bine investiți de către mine un ultimul timp. Femei merită fiecare leu din ăia 300. A muncit sârguincios pentru fiecare leuț.
 
Aprecierile mele:
Locația: În zona hotelului Cetate, ușor de găsit, ușor de ajuns. 
Modalități de contact: numărul de telefon din profilul ei: 0756505862
Programul de lucru: n-am reținut exact, dar, parcă zicea că e de l0:00 dimineața până la 02:00 în noapte cu o pauză în intervalul 15:00-17:00, sper că am înțeles bine.
Tarife:
ON și NP - o finalizare - 200 de lei/30 minute 
ON și NP - o oră - 300 de lei
 
Note:
Locație: 7 - în afară de faptul că apartamentul e destul de curat, nimic altceva impresionant, dar ăsta nu-i cel mai important aspect
ON = 10 - de vis, a fost unul dintre cele mai reușite desfături orale de care a avut parte monstrul meu
OP = 10 - exact cum vrei tu - nota asta poate fi confirmată și de alte recenzii primite de ea pe acest forum
Anal= nu acceptă, nu contează
FK = 10 - are niște buze suave și calde și-o limbă fină care fac să se ridice părul pe tine
GFE = 10 - se implică total, îi genul de femeie pe care ai vrea să o ai ca prietenă pe viață, doar că nu o văd stându-i bine lângă aragaz
Aspect = 10 - nota asta-i motivată de detaliile pe care le-am expus mai sus
 
Notă generală: Recomand! De vizitat și revizitat de nenumărate ori. Păcat că rămâne în Alba Iulia doar până vineri 27.11.2015. Deși voi fi plecat zilele astea, sper să-i mai pot face măcar o vizită până pleacă.
Dacă vi se pare că are tarife mai ridicate, să știți că se reflectă în calitate!

 
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Buna seara :) as mai sta cateva zile in plus in orasul vostru pana miercuri mai precis dar nu gasesc locatie :( e atat de ocupat find nebunia cu 1Decembrie :) . Sper sa plec doar sambata si nu vineri exista o mica sansa . Anunt maine exact . Promit ca o sa ma reintorc :*

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

Buna seara :) as mai sta cateva zile in plus in orasul vostru pana miercuri mai precis dar nu gasesc locatie :( e atat de ocupat find nebunia cu 1Decembrie :) . Sper sa plec doar sambata si nu vineri exista o mica sansa . Anunt maine exact . Promit ca o sa ma reintorc :*

Ai prins drag de Alba, mai ca-mi vine sa sarbatoresc 1 Decembrie acolo, dar, mi-am luat un angajament ! ;)
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...