alexandra 19 Reputație: 25 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:Bd unirii Oras:Bd unirii Postat Aprilie 2, 2016 Disponibila pana la 05:00
boss302 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucharesy Oras:Bucharesy Postat Aprilie 9, 2016 mai lucrezi zilele astea?
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2016 Am vizitat-o pe Alexandra, vineri noaptea. Locatie noua, Burebista (langa Biserica). Camera "de actiune" este OK (pat mare, asternuturi curate), Am fost primul client pe noua locatie, dupa spusele ei. Pozele sunt reale (ramane sa ma edific daca nu una si aceeasi persoana cu cealalta Alexandra, la care nu am reusit sa ajung, fiind deosebit de aglomerata). Tind sa cred ca nu sunt una si aceeasi persoana, deoarece serviciile oferite de Alexandra la care am fost sunt foarte slabe si nu vad de ce sa se aglomereze clientii. M-a asteptat in "echipamentul" de mai sus, ceea ce "a ramas" dupa partida de sex a fost un zambet inocent din partea ei. Chip: nota 8 (frumusica, spre angelic).Vocea este usor groasa (nu metalica).Sani: mici si "lasati".Cosntitutia: skinny (genul meu este slim, dar "merge" si skinny).Pielea: alba (nu e creola).Corp (general): nota 7 (se cam "vad" coastele, picioare lungi, un tatuaj pe spate), A precizat ca nu suporta cunnilingus (un mare minus).A facut dus inainte (un plus).Nu a cerut banii inainte (alt plus).Initial m-am dus pentru o ora, dar "prestatia" m-a razgandit, asa ca am stat o finalizare (pret 100 lei, ora fiind 150 lei). A sarit direct la falus, pentru oral (face neprotejat) dar am "luat-o" imediat langa mine pentru "o incalzire" (GFE foarte retinut, am renuntat dupa 1 minut). A trecut la oral, o singura viteza, doar pe capul falusului (noroc ca eram "plin" de cateva zile, asa ca erectia a fost ferma dupa 1-2 minute). Nota la oral: 3 (trei). Am trecut la normal, "caprita". A intrat foarte rapid, nu stiu daca era mai degraba larga decat umeda. Am ejaculat dupa 2 minute. Nota la normal: 4 (patru). A stat "ca lemnul", in silent total. Nu ai revin, desi e o fata frumusica deoarece consider ca pretul corect ar fi 50 lei pentru o finalizare. 3 2
guitaraddict Reputație: 82 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Barcelona Oras:Barcelona Postat Aprilie 11, 2016 Salutare!Am vizitat-o si eu pe Alexandra intr-o joi noapte acum vre-o doua saptamani! Un pic obosit dupa job dar cu chef de actiune rasfoind anuntul am zis sa dau un singur telefon daca am noroc bine daca nu acasa! Am dat peste anuntul colegei Alexandrei, Sonia, care mi s a parut ft de treaba, m a indrumat corespunzator pe bd Unirii, am intrebat-o initial la tel daca pozele sunt reale sa nu bat drumul degeaba, mi a confirmat! mi a deschis un paznic care nu mi a zis nimic nici macar raspuns la salut ))totul bine si frumos ajung, fac cunostinta, Alexandra mi s a parut o fata foarte finuta si dulce, slim pe gustul meu, o atitudine ft pozitiva si cu zambetul pe buze! Desi eram destul de obosit la ora aia, m a relaxat oralul, dupa care am trecut la actiune misionar si finalizare pe la spate! Am stat o ora si am povestit diverse chestii, eu personal o recomand si voi mai reveni in limita timpului si chefului disponibil! Nu dau note, personal nu agreez ideea de a face asta! poat doar spune ca am plecat relaxat si mirosind a mare parfum pe care m am straduit o juma de ora "sa l dau jos" de pe mine in seara respectiva "pentru ca radar" )Tarif: 150/1hVoi reveni, Alexandra este o tipa frumoasa si pe gustul meu! 2
alexandra 19 Reputație: 25 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bd unirii Oras:Bd unirii Postat Aprilie 11, 2016 Salutare!Am vizitat-o si eu pe Alexandra intr-o joi noapte acum vre-o doua saptamani! Un pic obosit dupa job dar cu chef de actiune rasfoind anuntul am zis sa dau un singur telefon daca am noroc bine daca nu acasa! Am dat peste anuntul colegei Alexandrei, Sonia, care mi s a parut ft de treaba, m a indrumat corespunzator pe bd Unirii, am intrebat-o initial la tel daca pozele sunt reale sa nu bat drumul degeaba, mi a confirmat! mi a deschis un paznic care nu mi a zis nimic nici macar raspuns la salut ))totul bine si frumos ajung, fac cunostinta, Alexandra mi s a parut o fata foarte finuta si dulce, slim pe gustul meu, o atitudine ft pozitiva si cu zambetul pe buze! Desi eram destul de obosit la ora aia, m a relaxat oralul, dupa care am trecut la actiune misionar si finalizare pe la spate! Am stat o ora si am povestit diverse chestii, eu personal o recomand si voi mai reveni in limita timpului si chefului disponibil! Nu dau note, personal nu agreez ideea de a face asta! poat doar spune ca am plecat relaxat si mirosind a mare parfum pe care m am straduit o juma de ora "sa l dau jos" de pe mine in seara respectiva "pentru ca radar" )Tarif: 150/1hVoi reveni, Alexandra este o tipa frumoasa si pe gustul meu!Mersi:*
alexandra 19 Reputație: 25 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bd unirii Oras:Bd unirii Postat Aprilie 11, 2016 Disponibila.Locație noua pe Bd Burebista nr 3, lângă biserica. 4
smecheras_ Reputație: -8 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 strategic te-ai pus langa biserica 1
inspector g Reputație: 864 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Cand iesi de la ea, te inchini si ti se iarta pacatele 1
titusenior Reputație: 1692 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Septembrie 18, 2016 Cine e fotograful? hahaha cea mai tare poza
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 18, 2016 Nu mai lucreaza?
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 18, 2016 Are telefonul inchis. Nu mai lucreaza?
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2016 DRUMUL50 Leihttp://www.anuntul.ro/images/c94a176.png?v16selecteaza anunt Taberei. Te-ai saturat de fite si de poze false la mine nu e cazul ofer masaj de relaxare si terapeutic, domnilor generosi si cu bun simt igiena si discretie maxima, poze reale, nu ezita contacteaza-ma, 0730484673 2
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2016 ce ziceti , anuntul este a lui Alexandra sau... ?
robertzel Reputație: 208 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 Pacat ca nu accepta cunni E trasnet tipa!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum