Sari la conținut

0725393014 - bruneta sexy si provocatoare


Postări Recomandate

sanii obraznici,fundulet frumos,ofer oral normal si anal,sunt o nimfomana inascuta,placerea te va face sa ejaculezi asa cum iti place,masaj de relaxare inclus,rog igiena si discretie,ma deplasez si la hotel --- 0725393014http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/sexy-si-provocatoare/7b0a647f7c6d635f.htmldoar ce m-am intors de la fetiscana care are 1.60m, cca 50km si arata relativ binelocatia este langa Sala de Sport intr-un apt ceausist da f curat doar baia cam suferea la dotari deoarece avea bateria comuna chiuveta - cada, avea disponibildoar un sapun dar prosopul era curat. Iar recamierul din dormitor unde s-a petrecut toata actiunea cam scartia.tarifele sunt de criza : 170 Ron (2 finalizari) sau 100 Ron (o finalizare) am batut palma pentru o ora dar finalmente am stat doar pt o finalizare si mi-a returnat 70 Ron - o bila albaRatings:locatie 8 oral 8 (DT a prestat doar sporadic)normal 7:-/Ii dadeam o nota mai mare la prestatii daca accepta degetul in p**da, dar a acceptat doar sa ii frec clitul si sa o mangai pe tate - foarte tari si obraznice intradevarSa nu uit vine lsi a hotel dar doar pt Eur 100!Si la plecarea mea a sunat un alt client care se pare ca o mai vizitase .....deci trafic greu pe la ea.In consecinta recomand si daca mai trec pe la TM o mai vizitez.


sanii obraznici' date='fundulet frumos,ofer oral normal si anal,sunt o nimfomana inascuta,placerea te va face sa ejaculezi asa cum iti place,masaj de relaxare inclus,rog igiena si discretie,ma deplasez si la hotel --- 0725393014http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/sexy-si-provocatoare/7b0a647f7c6d635f.htmldoar ce m-am intors de la fetiscana care are 1.60m, cca 50kg si arata relativ binelocatia este langa Sala de Sport intr-un apt ceausist da f curat doar baia cam suferea la dotari deoarece avea bateria comuna chiuveta - cada, avea disponibildoar un sapun dar prosopul era curat. Iar recamierul din dormitor unde s-a petrecut toata actiunea cam scartia.tarifele sunt de criza : 170 Ron (2 finalizari) sau 100 Ron (o finalizare) am batut palma pentru o ora dar finalmente am stat doar pt o finalizare si mi-a returnat 70 Ron - o bila albaRatings:locatie 8 oral 8 (DT a prestat doar sporadic)normal 7:-/Ii dadeam o nota mai mare la prestatii daca accepta degetul in p**da, dar a acceptat doar sa ii frec clitul si sa o mangai pe tate - foarte tari si obraznice intradevarSa nu uit vine si la hotel dar doar pt Eur 100!Si la plecarea mea a sunat un alt client care se pare ca o mai vizitase .....deci trafic greu pe la ea.In consecinta recomand si daca mai trec pe la TM o mai vizitez.[/quote']
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
sanii obraznici' date='fundulet frumos,ofer oral normal si anal,sunt o nimfomana inascuta,placerea te va face sa ejaculezi asa cum iti place,masaj de relaxare inclus,rog igiena si discretie,ma deplasez si la hotel --- 0725393014http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/sexy-si-provocatoare/7b0a647f7c6d635f.html[/quote']Pozele din anunt le gasiti mai jos:
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare, la tipa asta am fost acum ceva timp, pe la inceputul lunii decembrie. Sunat, vorbit, 100 lei o finalizare, oral+normal si 150 lei ora cu 2 finalizari.

Greseala mea a fost ca n-am vorbit inainte de oral ( daca e si neprotejat in banii astia ) ca sa am surpriza cand ajung acolo ca daca vrei oral neprotejat mai pui 20 lei in plus. Sincer mi se pare cea mai mare prostie, sa faci pentru 20 lei in plus oral fara prezervativ, dar fiecare cum poate. Preturile pentru oral neprotejat si normal protejat ar fi : 120 lei finalizarea 170 ora.

Tipa arata super ok a fost punctuala si-a respectat programarea si destul de primitoare, micuta de inaltime (1.60 si un pic maxim) desi a raspuns la telefoane inainte de actiune, in timp ce fumam cate o tigara si zicea ca are 1.70 ( primul minus pentru ea - vrajeste clientii la telefon ).

Al doilea jumatate de minus pentru ea a fost ca nu mi-a zis la telefon cum e oralul , P sau N , dar nici eu nu intrebasem.

 

Poze : avea si poze false din cate am vazut ( inca un minus pt ea ) , apoi s-a gandit sa puna si niste poze cu ea , care sunt conforme cu realitatea, poate doar putin editate si de pe vremea cand era putin mai slabuta.

 

Locatie : undeva in Complexul Constructorilor - fostul Abator, acceptabila pentru futut, dar nu foarte discreta si putin sinistra.

 

Aspectul fetei : micuta, super, super draguta, bruneta si putin creola iar la corp arata bine , e tinerica are pielea fina, sani maricei si fermi, slabuta, si ingrijita.

Prestatia : nu prea ofera GFE, a fost cam mecanic, dezbracat, pipait, pus caciula, supt, apoi incercat pozitia misionarului, la sfarsit, la primul numar a fost comunicativa si mi-a dat jos prezervativul, ajutandu-ma sa ma termin la ea pe sani, cu mana bineinteles.( un plus pentru asta ) si inca un plus ca nu a comentat ca m-am terminat cam greu la doilea numar, cred ca loveam la ea de 25 de minute fara pauza si nu a mieunat deloc.

 

Note : oral 7 : cam mecanic, dar bine executat si asculta, stie sa il faca si dur si finut.

           normal : 6 - cam sare salbatic in pula , sperand sa te termini mai repede, nu stie sa dea din cur frumos, ca la carte.

           locatie : 5 - apa rece la dus, baie mica , macar prosopul a fost curat. In camera era putin racoare.

           GFE : 5

           igiena : 10 - parul ii mirosea super, fara mirosuri bizare in timpul actiunii.

 

Pret : raport pret calitate - ok pentru cei care nu vor GFE ridicat si doar o partida buna cu o tipa mediocra la prestatie si putin peste medie la aspect.

 

Tipa mai are inca trei minusuri, unul ar fi ca mi-a zis ca nu are decat un prezervativ cand de fapt mai avea minim unul , pus pe un raft pe undeva si se vedea clar ca nu era doar ambalajul, al doilea ar fi faptul ca in timpul actiunii, la pozitia lingurita, eu o zapaceam si ea se uita la televizor ( un TV din ala mic cat un mouse pad, clasic ), dar culmea gafaia si incerca sa se abtina sa nu scoata sunete, putin tragi-comic si al treila minus ar fi ca m-a grabit ca astepta pe cineva, zicand ea ca ora a trecut, probabil ora de clasa de 50 de minute, ca o ora intreaga nu trecuse 100%.

 

Se vede clar ca nu ii place ce face, sincer ar putea mai mult, daca ar duce-o putin capul sa isi schimbe atitudinea , sa isi faca niste filme ok , ar fi tare tipa, de potential cred ca dispune, ca nu pare proasta, desi ii plac emisiunile cu Bianca Dragusanu si Daniela Crudu.

 

Ca o concluzie, o recomand, dar nu incepatorilor, dupa parerea mea e genul care incearca sa stoarca cat mai mult de pe tine ( in sensul monetar ) singurele ei avantaje fiind igiena, aspectul fizic si faptul ca e ascultatoare.

 

Numai bine si spor la ars !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...