Sari la conținut

Clasa Lux (Alina) 0753392672 fost ( 0765697627 )


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Dragi prieteni si confutaciosi, am o veste buna pentru cei care o duc lipsa blondei cu buze dulci, cred ca am gasit succesoara sa, sper sa-mi impartasiti parerea. Incep asa recenzia, pentru ca in multe posturi am citit ca si punct de reper pe ea, si asta inseamna ca forumul asta nu cautam doar preturile mici, ci si calitatea, ceea ce e foarte positiv din puctul meu de vedere.In primul rand anuntul apare si in piata, editia online, dar fara poze, asa ca am sa atasez urmatoarea adresa ceea ce contine cele mai multe poze din cate am vazut. http://www.cluj-napocaservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/clasa-lux-alina/618Asa cum se vede si pe poze, fata e blonda, corp frumos, sanii siliconati. Sa stiti ca is foarte frumoase, mai ales ca are o inaltime de 175 cu tocuri de 13 cm, deci par enorm de mari fata de chipul ei micut. In afara de tocuri m-a primit in chiloti si sutien, dar cea mai mare surpriza era ca are o fata super draguta, de pitzi, cum se mai zice. Pretul este 100 de parai (eur) ora oricate finalizari si 300 de roni numarul. Am incercat sa negociez, dar fara succes. Piela e foarte fina si bine mirositoare, dinti si unghii foarte frumosi si ingrijiti. Accepta orice in afara de anal, asa imi zicea la inceput, dar pana la urma m-am lamurit ca accepta fk, oral fara prez, dar nu COM si COF, sarutari pe la zonele intime. Locatia e foarte calduroasa, curata, numai ca e cam greu de gasit, sta pe langa Iulius Mall, dupa ce lasi Mall ul, prima straduta la dreapta si te duci pana ce vezi scoala Nicolae Titulescu. Eu va recomand fata, in rest nu mai prezint intamplarile amanuntite ca nu imi place sa ma laud, pentru cei care sunt interesati, se gasesc mai sus tate informatiile necesare pentru o alegere potrivita.

  • Like 2
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

nu ... la nici o gagica nu se metita 100E. pentru cei care nu au vazut pana acuma o blonda siliconata probabil le curg balele si imediat o sa le curga portofelul in prezenta fetei. Si ne intrebam de ce fetele care arata peste medie au preturi astronomice in Cluj si nu sunt ca in Bucale@palosulgro. Multumim de reclama pesteasca. Postarea ta contine regulamentar toate detaliine, pret, servicii, locatie, vorbe de lauda si admiratie, recomandari,dar nu mai prezinti intamplarile amanuntite ca nu iti place sa te lauzi.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
nu ... la nici o gagica nu se metita 100E. pentru cei care nu au vazut pana acuma o blonda siliconata probabil le curg balele si imediat o sa le curga portofelul in prezenta fetei. Si ne intrebam de ce fetele care arata peste medie au preturi astronomice in Cluj si nu sunt ca in Bucale@palosulgro. Multumim de reclama pesteasca. Postarea ta contine regulamentar toate detaliine' date=' pret, servicii, locatie, vorbe de lauda si admiratie, recomandari,dar nu mai prezinti intamplarile amanuntite ca nu iti place sa te lauzi.[/quote']Imi pare rau ca unii considera postarea pesteasca, data viitoare o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa postez ceva. Mie pur si simplu nu-mi convine ideea sa faca laba unii pe experientele traite de mine, nu condamn cei care descriu amanuntit intamplarile lor intime, dar gusturile nu se discuta. Eu sper ca majoritatea o sa pretuiasca informatiile postate, si pentru pretul piperat, eu zic ca am fost foarte clar la inceputul postarii de ce am impartasit aceste informatii, am si pus acolo ca e de lux, si sa-ti zic tie o treaba ceea ce mi-a zis o dameza de lux odata in legatura cu pretul. Pentru o fata de talia ei daca ar trebui s-o cmbini, s-o duci la cine, cluburi, cumparaturi ar costa mult mai mult din punct de vedere financiar. Pe de alta parte sunt oameni si oameni. Poate tu te duci pe 2 ori pe luna la un salon de masaj sau o fata mai ieftina, si dai 200 de roni de fiecara data cand inti face o laba trista sau imita un orgasm dupa 10 clienti inaintea ta si tu te duci acasa satisfacut. Dar mai suntem si altii care mai bine zice pas pentru asemenea experienta, si da mai mult pentru una dar buna.
  • Like 2
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

nu o sa duc mai departe discutia pt ca voi fi acuzat de offtopic. Am fost la Andreea, am fost la Blondi, am fost la Christine aka Imola, toate avand preturi similare cu 100E si as mai merge din nou. Dar nu m-am dus la nici una pt ca arata bine sau pentru ca cica e de lux datorita pretului. M-am dus pt compania lor si cum se comporta cu clientul si daca as stii ca aceasta Alina se comporta la fel cu cele mentionate si cele nemmentionate gen Tania sau Gina as vizita-o.Dar stiu doar ca e frumoasa si ca mi-o recomanzi. Ca sa ma duc la ea as vrea sa stiu si de ce? De ce o consideri de lux. Da, vreau o descriere mai detaliata a ceea ce sa intamplat cu domnisoara ca sa stiu daca are sens sa o vizitez ca sa nu dau peste pete frumoase ca in Baciu...daca stii la ce ma refer...nu ca sa imi fac laba.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0
Imi pare rau ca unii considera postarea pesteasca' date=' data viitoare o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa postez ceva. Mie pur si simplu nu-mi convine ideea sa faca laba unii pe experientele traite de mine, nu condamn cei care descriu amanuntit intamplarile lor intime, dar gusturile nu se discuta. Eu sper ca majoritatea o sa pretuiasca informatiile postate, si pentru pretul piperat, eu zic ca am fost foarte clar la inceputul postarii de ce am impartasit aceste informatii, am si pus acolo ca e de lux, si sa-ti zic tie o treaba ceea ce mi-a zis o dameza de lux odata in legatura cu pretul. Pentru o fata de talia ei daca ar trebui s-o cmbini, s-o duci la cine, cluburi, cumparaturi ar costa mult mai mult din punct de vedere financiar. Pe de alta parte sunt oameni si oameni. Poate tu te duci pe 2 ori pe luna la un salon de masaj sau o fata mai ieftina, si dai 200 de roni de fiecara data cand inti face o laba trista sau imita un orgasm dupa 10 clienti inaintea ta si tu te duci acasa satisfacut. Dar mai suntem si altii care mai bine zice pas pentru asemenea experienta, si da mai mult pentru una dar buna.[/quote']Palos gros cu obraz subtire :@Adica tu nu ne spui, dar iti place sa citesti recenziile altora, nu-i asa ? Astfel, nu iei tzepe si poti economisi pentru blonde siliconate nashpa si asa-zise "de lux".
Link spre comentariu
  • Oras:The Dark Side
  • Oras:The Dark Side

Salutare tuturor, nu am nici o postare (inca). La o simpla cautare pe internet am gasit ca Alina (sau Andreea) avea anunt in publicat in 15.02.2012 pentru Constanta unde presta la 200 RON !!!!!. Sper sa va ajute informatia : http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/646067/andreea/Imi cer scuze la admin, daca nu am posta unde trebuie (sunt nou). Multumesc pt intelegere!!!!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Palos gros cu obraz subtire :@Adica tu nu ne spui' date=' dar iti place sa citesti recenziile altora, nu-i asa ? Astfel, nu iei tzepe si poti economisi pentru blonde siliconate nashpa si asa-zise "de lux". [/quote']Fara sa se pare ca nu te respect, dar vezi ca si acest post e cu o fata noua, am gasit-o, m-am dus si am impartasit ideile mele. La cele mai multe dintre fete m-am dus printre primii, insa marea diferenta intre mine si ceilalti e, ca daca nu imi place ceva, zic pas, si ma duc mai departe. Si cu asta nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar asa se face piata, altfel vom ramane cu cele ieftine, pline cu boli si fast fut... Dar de acum inainte o sa ma gandesc de 3 ori inainte sa mai postez vreo recenzie. Si inca ceva, acum mi-am dat seama, de ce cer fetele sa nu mai postez nimic pe forumul asta, ca numai rau le fac, si cele mai bune de ce isi inchid cercul de clienti. Au dreptate.

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

Palosule, au venit de la tine deja recenzii bune, deci stii cum sa faci una. Ce nu inteleg eu ce folos iti aduce sa povestesti curvelor ca scrii recenzii despre ele. Iti dau ele detalii din viata privata, ce fac ele in afara intalnirilor cu tine? Sau le povestesti si despre ce face nevasta-ta, copii, etc.?Sunt de acord ca nici o femeie nu merita 100 EUR. De fapt nici nu exista curva de 100 EUR, exista doar futaci de atita.Mie personal mi se par oribile tatele pe care le are. Probabil ar fi fost mult mai draguta cu sani naturali.Iar cand cites anuntul,

Daca te respecti, suna-ma! Pozele imi apartin in totalitate! Ofer servicii de lux
deja imi piere tot cheful. Adica 100 de EUR ma fac mai respectabil? Sa-si faca tipa jobul ca lumea, atunci va deveni respectabila, oricum mai degraba decat cu faleli de gen servicii de lux. Ce naiba, are pizda poleita cu aur si batuta cu safire?
Link spre comentariu
Vizitator john2x
Reputație: 0

Fata asta lucra si in Constanta...avea locatia undeva pe B-dul Mamaia,pe langa City Park...se pare ca si-a largit raza de actiune!!! Cu respect....

Link spre comentariu

din pacate am fost la alina....

 

deci in primul rand

 

tariful e 300/finalizare sau 400/ 1 h ( care incepe in momentul in care ai pus piciorul peste prag!!!) eu am optat pentru 1 h si fata era ca un cronometru...

 

locatia este pe aleea herculane nr 5 in apropiere de interservisan sau iulius mall

 

apartamentul consta in 2 sau 3 camere si o baie destul de mica. aspectul apartamentului este foarte curat.

 

am primit un prosop proaspat. deci si aici un plus mare.

 

pozele sunt adevarate, si chiar trebuie sa zic ca arata mult mai bine in real decat in pozele postate. in plus si aici un MARE plus are o fata extrem de draguta si un zambet frumos. tipa e vopsita blonda si are 20 de ani, poate chiar 19 daca ma gandesc bine.

 

aspectul fizic arata foarte bine dar se vede ca fata a fost la multi chirurgi, buzele sunt injectate cu botox, silicoane puse dar arata foarte bine. daca am vazut bine a avut si o liposuctie sau doua... fundul cam plat prea plat dupa gustul meu.

in rest corespunzator epilata peste tot, pusilica frumoasa tanara si fara mirosuri sau gusturi.

 

ma intampinat in high heels negri si o lenjerie sexy neagra superba, care au pus formele ele in evidenta.

 

am fost poftit in camera si am discutat despre preturile si ofertele ele.

 

oral neprotejat, normal protejat, anal absolut exclus. la sfarsit am aflat ca finalizare nu se poate face orala ci doar pe sanii ei, sau normala protejata.

 

pana aici bine....

 

inainte sa faca orice sa uns bine cu lubrifiant...

fata a inceput cu un oral destul de slabut unde isi folosea mainile in excess, fara sa fie atenta la zonele adiacente...chiar la cererea mea sa nu isi mai foloseste mainile ( absolut mecanic) mi a raspuns ca nu poate altfel ca oboseste.

 

buuuun mam gandit hai la normal poate acolo stie mai multe, ce naiv am fost... am inceput cu un lady on top unde dupa si acuma chiar nu exagerez 1 minut nu mai putea, si ma intrebat daca nu cumva mam terminat inca.... repet fara nici un fel de "foreplay" saruturi, mangaieri etc. in plus nu am simtit nici un pic ca sa fi umectat cumva...

 

ok iam facut un oral inclusiv cu stimulare de punctul g cu degetele mele in speranta ca se va incalzi si ea si poate poate ne vom simti bine impreuna.... nu a avut NICI o reactie, si inca mai rau nu sa umectat deloc, practic doar lubrifiantul care a fost pus de catre ea la inceput...

 

hmm ma gandeam, ceva nu poate fi in ordine... bun oricum am revenit la normal, misionar, doggy, si alte poziti unde si aici nu sa miscat deloc, si nu a scos nici un sunet... la momentul asta ma gandeam ca fut ( imi cer scuze pentru expressia) un peste( fara mirosuri) mort, cred ca si ala a fi scos vrun sunet...

cu toate astia care pentru mine erau un turn off extrem, am puso iar la oral, unde mam terminat destul de greu dupa vreo 15 minute, in care tipa mereu imi zicea sa nu termin in gurita ei.... asa ca am terminat intrun final cu un semi blowjob / handjob SLAB executat.

 

binenteles a fugit rapid in baie si sa spalat pe maini. nu a adus nici un servetel umed sau asa ceva. ma rog am luat prosopul destul de frustrat si am intrat in baie, acolo alta surpriza, 1 gel de dus EVIDENT FEMININ 1 shampoon. nici un sapun sau altceva. ce sa fac mam spalat cu gelul ei de dus si am revenit in camera. unde tipa isi aprinsese o tigara.

 

eu nu am vrut sa fiu badaran deci am fumat si eu o tigara si am stat cu ea de vorba, aici pot zice ca nare absolut nici o educatie, imi zicea 10 clase, si cam atat si cel mai rau este ca se simte EXTREM acest lucru. nu a putut sa leaga o conversatie. in afara ca ii place sa mearga la mamaia in "cluburile de fitza" si aici in cluj sunt doar cluburi naspa si fara fitze, si ia mai trebui niste operatii estetice etc nu a putut scoate nici un cuvant. ah da scuzati, cand iam zis ca se simte ca nu ii place cea ce face, si presupun nici clienti nu prea sa simt in largul lor, mia raspuns ca o pustoaica ca nu ii place dar ii aduce bani, si la corpul ei merita toti bani astia, cui nui place nu trebuie sa mai revina.

 

cand a venit vorba de a doua finalizare, vorbea intruna, si imi zicea ca nu mai este timp ca mai sunt doar 6 minute etc..

 

 

deci per total pentru mine a fost o pierdere de 400 de roni, si cel mai rau de timp.

mam simtit extrem de prost in compania ei, cu jumate de bani astia mas fi dus la blondi senzual ( felicia) si mas fi si distrat si as fi avut si cel putin o discutie placuta. din pacate nu ajunge sa arati bine, daca nu ai comportamentul potrivit.... cum am zis intrun alt post sunt client vechi la blondi si de fie care data mam simtit extraordinar in prezenta ei, dar aici ce sa zic... parca am pierdut timpul cu o papusa gomflabila...

 

per total

 

GFE : 2 ( 1 sa da din oficiu...)

apartament : pentru curatenie 9 , baia fara geluri de dus barbatesti 7

aspect fizic : 10 ( aici nam ce comenta)

implicare : 2

oral : 5 ( cu indulgenta)

normal : 6 ( iar cu indulgenta)

anal : no Fxxxing way nici nu vroia sa auda de asa ceva

 

 

per total dezamagire totala, pierdere de bani & timp pacat ca nu mai este tania in cluj ca dupa o experienta atat de neplacuta as fi mers numai pentru comfortul psihic la ea...

 

o seara buna va doresc

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
pozele sunt adevarate, si chiar trebuie sa zic ca arata mult mai bine in real decat in pozele postate. in plus si aici un MARE plus are o fata extrem de draguta si un zambet frumos. tipa e vopsita blonda si are 20 de ani, poate chiar 19 daca ma gandesc bine...

 

M-ai facut curios cu acel 10 pentru aspect fizic...dar cred ca imi scapa mie ceva, poze postate nu vad aici, in topicul asta.

Sunt doar 2 link-uri externe care oricum sunt aiurea...

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

M-ai facut curios cu acel 10 pentru aspect fizic...dar cred ca imi scapa mie ceva, poze postate nu vad aici, in topicul asta.

Sunt doar 2 link-uri externe care oricum sunt aiurea...

 

Acu' poti sa le vezi.

Se pare ca o data cu trecerea la noul format al forumului o parte din imagini s-au "volatilizat".

Dar, cu ceva "insistenta" am gasit pe anunturicluj.net (la sectiunea escorte Cluj) poze cu starleta in discutie aici.

Asa incat "bucurati-va" privirea.

post-10876-0-22498000-1336569812_thumb.jpeg

post-10876-0-45985500-1336569823_thumb.jpg

post-10876-0-27992700-1336569836_thumb.jpeg

post-10876-0-02893100-1336569850_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Salut domnilor

 

am trecut si eu pe la respectiva acu ceva timp... risipa de bani si de timp

 

mi s-a mai spus ca-s eu prea pretentios asa ca recenzia mea suna asa:

 

aspect : 7 ( pozele astea o avantajaza , in realitate nu mi se pare ca arata asa bine )

implicare: 2 ( n-o intereseaza sa-si fidelizeze clientii )

curatenie: 7 ( am vazut si mai curat )

 

n-as recomanda-o unui prieten din pacate

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Salut domnilor

 

am trecut si eu pe la respectiva acu ceva timp... risipa de bani si de timp

 

mi s-a mai spus ca-s eu prea pretentios asa ca recenzia mea suna asa:

 

aspect : 7 ( pozele astea o avantajaza , in realitate nu mi se pare ca arata asa bine )

implicare: 2 ( n-o intereseaza sa-si fidelizeze clientii )

curatenie: 7 ( am vazut si mai curat )

 

n-as recomanda-o unui prieten din pacate

 

Sunt 100% convins ca asa este dar te-as ruga sa detaliezi un pic experienta si, poate, sa descrii si ceea ce nu se vede in poze.

Merci beaucoup !

Link spre comentariu

Sunt 100% convins ca asa este dar te-as ruga sa detaliezi un pic experienta si, poate, sa descrii si ceea ce nu se vede in poze.

Merci beaucoup !

 

scuze pt intarziere

 

prin pozele o avantajaza vreau sa zic :

este mai plinuta decat in poze, probabil acu c-o duce bine nu-si ia de la gura nimic... nu-i foarte grasa dar suficient de plina ca sa distruga formele frumoase ce le vedeti in pozele de prezentare.

silicoanele cred ca au fost la reducere

 

implicare : probabil ca in acea zi o fi avut mult trafic in "pravalie" ca cica dupa ce i-am dat banii mi-a zis ca-i obosita si ca n-o intereseaza daca lumea mai revine la ea ori ba pt ca oricum sunt destui :)

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

deja vad ca a trecut destul demult de la ultima postare pe acest topic, dar sunt curios, aceasta escorta mai este activa?

Deoarece de cate ori am incercat sa sun la acel numar, avea telefonul inchis...sau si-a schimbat numarul?

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: just_satisfy_you
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: just_satisfy_you
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

:) prefer sa ma abtin de la siliconate (chiar daca tentatia e mare) din simplul motiv ca nu te poti juca cu ele (silicoanele).

Daca tu ti-ai "tuna" masina (sa zicem de la 105cp la 170cp) ai mai lasa-o pe maina amicilor? ;)

 

Succes in contactarea d-soarei.

Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Scz de offtopic, dar chiar nu e curios nimeni s-o sune? Eu doar maine am posibiliati, dar macar de as sti ca nu e o pacaneala, m-as baga rpd pentru o testare...

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...