Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

sau in austria in linz

Fata nici n-a plecat inca din Buc si voi deja o asaltati cu intrebarile. :slap2  Lasati-o sa se gandeasca si cand se va hotari, va anunta ea urmatoarea destinatie. 

Postat

pai acolo tot fitze aveti ca va grabeste ca ii ca o gonflabila ca ii scumpa .pai sa plece sa vina la tm😉😉😉

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pentru limba română apăsați tasta ... lasă... :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta e din seria ... "laudă-mă friptură, că-ți dau friptură"! Dar nu asta e problema, mon cher, ci orgoliul tău excesiv care te face să nu vezi pădurea din cauza copacilor. Nu este nicio diplomație, ci efectiv am fost impresionat de recenzia ta, de munca depusă, de bogăția detaliilor, de rigoarea de care ai dat dovadă. Mă bucur că a mai apărut un recenzor de calitate printre tot mai mulții din cei la care ai făcut și tu vorbire. Dar se vede treaba că ești prea orgolios pentru a accepta observații și reacționezi acid. Să știi că toți, inclusiv eu, la început am primit sfaturi, observații, critici de la cei mai vechi ... așa merge treaba în viață.

Să știi că și eu sunt dintre cei care fac recenzii mai laborioase, dar crede-mă, de la un anumit volum al scriiturii, devine obositoare și plictisitoare, cetitoriul are tendința de a citi pe sărite sau pe diagonală și riscă să piardă detalii importante. Putem detalia la fel de bine ceva mai concis, evitând beția de cuvinte.

Putem evita ambiguitățile ( pe care tu însuți le-ai recunoscut) inclusiv prin ne-notarea fiecărui fir de păr, fiecărui degețel etc.

Dacă receptezi corect cele scrise de mine, bine ... dacă nu, eu te voi citi cu aceeași plăcere !

Baftă!

Lasa omul sa noteze tot ce vrea. Si sa remarce si sa consemneze tot ce i se pare important. In final dai atentie doar la ce crezi ca te intereaza. :)

Eu i-as face o singura observatie. Ca exista o usoara discrepanta intre faptele relatate si notele acordate. In sensul ca tinde sa acorde note mai mari fata de ce detaliaza in recenzie.

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Lasa omul sa noteze tot ce vrea. Si sa remarce si sa consemneze tot ce i se pare important. In final dai atentie doar la ce crezi ca te intereaza. :)

Eu i-as face o singura observatie. Ca exista o usoara discrepanta intre faptele relatate si notele acordate. In sensul ca tinde sa acorde note mai mari fata de ce detaliaza in recenzie.

Majoritatea au tendinta sa fie subiectivi atunci cand fac o recenzie si de aceea dau note mai mari decat e cazul.

• Oras:outside
Postat

De mâine nu mai sunt in Buc...pupici ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ToMNai cand vRoiam sa viU si io, in plm!

• Oras:duc cu sorcova
Postat

mi-a parut bine sa ne cunoastem. :) cam distanta, dar poate ies scantei data viitoare. (ie da bine daca intentionez sa te revizitez :)) puuup!  :hug1

• Like 2
  • Minus 4
Postat

mi-a parut bine sa ne cunoastem. :) cam distanta, dar poate ies scantei data viitoare. puuup!  :hug1

Baga recenzia, nu fi bagabont!

• Like 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Nu dai și tu un party... ?

• Oras:peste tot
Postat

mi-a parut bine sa ne cunoastem. :) cam distanta, dar poate ies scantei data viitoare. (ie da bine daca intentionez sa te revizitez :)) puuup!  :hug1

aaaaa....ce hoțoman esti :)
  • Like 1
Postat

aaaaa....ce hoțoman esti :)

merg pe principiul ca in viata e bine sa stii cat mai putin (de altii) si taci cat mai mult.

daca te-ai prins, ramane intre noi. :* :bye

• Like 1
  • Minus 4
Postat

si tu acum :)))

Las ca ne-om intalni noi candva, avem vreme ca suntem tineri.

• Like 1
Postat

merg pe principiul ca in viata e bine sa stii cat mai putin (de altii) si taci cat mai mult.

Postat

sper ca era un kiss in commentul asta gol

Postat

sper ca era un kiss in commentul asta gol

da era dar nu mi a luat...cred ca nu merge pe telefon
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...