Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Ai şi mâncat în banii ăia? Normal in pula mea 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Daaaa am citit sa vedem!!!L-ai invitat si tu la masă? Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Apreciati si voi acolo la profil cu stele daca mai aveti disponibile! Altfel cum sa aunga fata la top! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Normal in pula mea Cartofii erau simpli sau cu garnitură de vo' ceafă ceva? Băăă, moooor...cine gătea, mama-sita? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Cartofii erau simpli sau cu garnitură de vo' ceafă ceva? Băăă, moooor...cine gătea, mama-sita? Leşiiiiinn in pula meaaaaa =)) 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Leşiiiiinn in pula meaaaaa =)) S-o pomeneşti şi pă ea în recenzie, fii domn pân' la capăt...în poola ta ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 S-o pomeneşti şi pă ea în recenzie, fii domn pân' la capăt...în poola ta )Cum statea pa scaun si manca aripioare de la KFC 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Cum statea pa scaun si manca aripioare de la KFC O luase foamea, mititica Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 O luase foamea, mititica O gustărică inainte de nanii 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 O gustărică inainte de nanii Să doarmă fără vise ) Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 O gustărică inainte de nanii De ce esti rautacios? Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 De ce esti rautacios?erau de la Mc:))))))) si specifica cine manca aripioarele ) Link spre comentariu
penetrator2 Reputație: 595 Postat Noiembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Hermanos, Am fost la Andreea (tocmai m-am intors de la ea)A fost de exceptie. E frumusica, brunetica, tunata si aranjata.Am mers initial cu inima stransa pemtru ca inaintea ei, in aceeasi locatie, statuse o tiganca coclita care m-a enervat atat de rau incat nici n-am avut chef sa o recenzez.Dar Andreea a relaxat incet incet atmosfera fiind relaxata, intrebandu-ma mereu ce si cum vreau, daca e bine si etc.Am vorbit initial de o finalizare (200 ron) bani pe care i-am plasat inainte, discret, pe masa. Am fost la dus, a fost si ea apoi, revenita in camera, a inceput sa ma maseze cu sanii pe care si-a aplicat niste ulei. A trecut apoi la un oral (ne) de zile mari, cu absolut tot: deep de mare exceptie, usor realizat (mai mai ca am frustra sa vad cat de usor intra cocoselul meu, pana dupa amigdale. Glumesc a fost foarte tare senzatia) Limbi pe oo, batut peste buze. M-am ridicat in picioare pe pat, am prins-o de cap si am pompat asa pana am finalizat oral. Dupa ce am finalizat in gurita ei nu a fugit ci a mai supt-o asa, cateva momente, pana a golit toata instalatia. De top.Am intrat apoi in vorba, despre forum, etc. Tipa e de treaba, microbista, ii plac echipele din Spania, ai ce sa vorbesti cu ea. Cand am revenit de la dus nu mai nimeream buzunarul sa mai scot o "batrana" sa mai prestam un numar. Si al doilea a fost de asemenea foarte ok. In plus aici am prestat un normal cu ea deasupra mea (ca o broscuta) in prima faza. M-a futut de a scos untul din mine. Am schimbat apoi in dogy din picioare la marginea patului adminrandu-ne in oglinda in timpul nazdravaniilor.Pentru finalizare i-am pregatit o noua portie de "choux a la creme" pe care nu a refuzat-o ci a savurat-o din plin.Ce sa zic, notele mele sunt 10 pt locatie, 9 pt Andreea, 10 cu felicitari pentru toata prestatia (chiar daca nu face FK, nu am simtit lipsa) Tariful a fost in final de 300 pt 2 finalizari, 50 de min dtd.Recomand.B@ft@! P2. 11 Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 La ora asta ce sa mai inteleg! Vorbeste vinul de tara! Dar pana la urma nu stiu ce sa fac....Sa renunt la programarea de maine la alta Andree sau sa vin la tine? Abia astept recenzia lui Marian! Ar fii bine sa o anulezi Te astept Link spre comentariu
vladimir123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Esti libera acum? Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Hermanos, Am fost la Andreea (tocmai m-am intors de la ea)A fost de exceptie. E frumusica, brunetica, tunata si aranjata.Am mers initial cu inima stransa pemtru ca inaintea ei, in aceeasi locatie, statuse o tiganca coclita care m-a enervat atat de rau incat nici n-am avut chef sa o recenzez.Dar Andreea a relaxat incet incet atmosfera fiind relaxata, intrebandu-ma mereu ce si cum vreau, daca e bine si etc.Am vorbit initial de o finalizare (200 ron) bani pe care i-am plasat inainte, discret, pe masa. Am fost la dus, a fost si ea apoi, revenita in camera, a inceput sa ma maseze cu sanii pe care si-a aplicat niste ulei. A trecut apoi la un oral (ne) de zile mari, cu absolut tot: deep de mare exceptie, usor realizat (mai mai ca am frustra sa vad cat de usor intra cocoselul meu, pana dupa amigdale. Glumesc a fost foarte tare senzatia) Limbi pe oo, batut peste buze. M-am ridicat in picioare pe pat, am prins-o de cap si am pompat asa pana am finalizat oral. Dupa ce am finalizat in gurita ei nu a fugit ci a mai supt-o asa, cateva momente, pana a golit toata instalatia. De top.Am intrat apoi in vorba, despre forum, etc. Tipa e de treaba, microbista, ii plac echipele din Spania, ai ce sa vorbesti cu ea. Cand am revenit de la dus nu mai nimeream buzunarul sa mai scot o "batrana" sa mai prestam un numar. Si al doilea a fost de asemenea foarte ok. In plus aici am prestat un normal cu ea deasupra mea (ca o broscuta) in prima faza. M-a futut de a scos untul din mine. Am schimbat apoi in dogy din picioare la marginea patului adminrandu-ne in oglinda in timpul nazdravaniilor.Pentru finalizare i-am pregatit o noua portie de "choux a la creme" pe care nu a refuzat-o ci a savurat-o din plin.Ce sa zic, notele mele sunt 10 pt locatie, 9 pt Andreea, 10 cu felicitari pentru toata prestatia (chiar daca nu face FK, nu am simtit lipsa) Tariful a fost in final de 300 pt 2 finalizari, 50 de min dtd.Recomand.B@ft@! P2.Ma bucur ca te am facut sa te simti bine...Te mai astept la mine!!!!pooop :* 2 Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Esti libera acum? Esti libera acum?da sunt libera Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 De ce esti rautacios?erau de la Mc:))))))) si specifica cine manca aripioarele )S-a subinteles ca despre colega ta era vorba......a pâpat tot? Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 S-a subinteles ca despre colega ta era vorba......a pâpat tot? ) Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 S-a subinteles ca despre colega ta era vorba......a pâpat tot? ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 S-a subinteles ca despre colega ta era vorba......a pâpat tot? Nu am vazut nici macar un os la iesire 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Să inceapă recenziile..... in pulile noastre...... Troleibuz.....ai legătura 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Să inceapă recenziile..... in pulile noastre...... Troleibuz.....ai legătura Stai că plouă şi n-am semnal Link spre comentariu
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Deci Mareeeeaneee esti secretos? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Deci Mareeeeaneee esti secretos?Te pup si io Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum