halmeu Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 19, 2015 Sexul planificat in detaliu , e doar un sex mecanic...lasa loc de imaginatie si vei avea parte un finish grandios!!! Matura finuta, ma adresez d-lor seriosi, celor ce doresc o intalnire deosebita, intr-o locatie intima, unde igiena si discretia predomina. NU MA CONTACTATI DACA SUNTETI AMATORI DE DOAMNE SLABUTE!!! Sunt o doamna cu forme voluptoase, frumos conturate, cu sanii plini si apetisanti.Te pot rasfata cu servicii de contact oral, normal, sex intre sanii mei pufosi,masaj de relaxare, diverse fatezii in limita normalului si a bunului simt!!!Cadoul meu este in functie de timpul petrecut impreuna, anume: - 150lei/ 30 de min - 250lei/ o ora Indiferent de optiunea aleasa, serviciile mele sunt aceleasi!!! Astept cu nerabdare sa ne cunoastem!!!
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1372 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Noiembrie 19, 2015 Asa si? Unde e recenzia?! 1 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum